-
για μελλοντικη αγορα β χερι ...
απο καταναλωση τι λεει?
απο προβληματα τι εχει παρουσιασει?
απο κοστος συντηρησης τι ξερετε?
το 190 ή το 231?
ευχαριστω.
-
απο καταναλωση τι λεει?
το 190 ή το 231?
ευχαριστω.
-
απο καταναλωση τι λεει?
το 190 ή το 231?
ευχαριστω.
-
Έχει κατανάλωση μεγάλου SUV.
-
Κατ' αρχάς φίλος μου πουλάει το RX8 Cosmo με πολύ λίγα χλμ (ούτε 20.000 νομίζω) λόγω αναχώρησης στην Αγγλία.
Το παιδί έμεινε πολύ ευχαριστημένο απλά... ό,τι υπερβολικό έχεις ακούσει περί κατανάλωσης λυπάμαι αλλά είναι αλήθεια. Μου είπε ότι ήταν τραγικό να γκαζώνει στην Αττική Οδό και να βλέπει το δείκτη της βενζίνης να πέφτει την ίδια στιγμή...
Προβλήματα δεν είχε, ενώ ούτε με το λάδι είχε κάποιο θέμα (προφανώς γιατί ο συγκεκριμένος δεν το πίεζε). Γενικά ήταν λάθος επιλογή του καθώς δεν ήθελε κάτι τόσο καθαρόαιμο ή απαιτητικό σε βενζίνη.
Αν ενδιαφέρεσαι ειλικρινά νομίζω ότι είναι από τις καλές περιπτώσεις μεταχειρισμένου RX8 επειδή δεν το έχει πιέσει καθόλου. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει κατανάλωση μεγάλου SUV.Έτσι ίσως είναι γραμμένο σωστότερα
Φοβερό όχημα για τα λεφτά του αλλά καίει πραγματικά τα άντερα του. Μπες http://www.rx8club.gr να καταλάβεις για τι μιλάμε...
-
Ατάκα αλλου μέλους ονοματα δεν λεμε - του φορουμ: Στα συμβατικα αυτοκινητα πας στο βενζιναδικο και λες 'Βαλε βενζινη και τσεκαρε τα λαδια'
Στο RX - 8 λες στο βενζινα 'Βαλε λαδι και τσεκαρε τη βενζινη' -
υπεροχο αμαξι αλλα τραγικος κινητηρας. ενας μεγαλυτερος, πιο συμβατικος στα ιδια αλογα θα κατεστρεφε λιγο απο το στησιμο αλλα τουλαχιστον δεν θα χρειαζοταν να εχεις 5 στρεμματα με ελιοδεντρα για να συμπληρωνεις τα λαδια που καιει
-
Its not a bug its a feature
-
Παρτο και μην ακούς κανέναν.Αρκεί να μην είναι το μοναδικό σου αυτοκίνητο-ή να μην το χρησιμοποιείς για το παραμικρό.Βγάζε το 2-3 φορές την εβδομάδα,γούσταρε το και για τα χαμαλίκια πάρε το άλλο.
-
Φροντισε να ειναι μεσα στην εγγυηση....ενα απο τα συνηθει προβληματα ειναι αλλαγη καταλητη......στην εγγυηση φυσικά
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχει κατανάλωση μεγάλου SUV.οταν λες μεγαλο suv τι εννοεις?
επειδη οδηγω ford Maverick 2000cc,μπορω να πω οτι η καταναλωση του ειναι νορμαλ για οχημα 1500kg και 125+ ιππων...
οσο για συντηρηση η τιμη παλι ειναι πολυ καλη.
πχ 25€ 4αδα μπουζι,10€ φιλτρο αερα,με 90€ εβαλα δισκοπλακες της AP κτλ.
γυρω στα 12 lt/100km μεσα στην πολη εχει.τωρα θα μπω στο site του RX8..αν δω κανα 15+lt για μεσα στην πολη,δεν νομιζω να ειναι μια καλη επιλογη!
οπως εχω ξαναπει κοιταω οικονομετεχνικα την αγορα.δηλ.και να μπορω να το συντηρησω,και να μπορω να το βελτιωσω οικονομικα,και αν τυχει μια στραβη να μπορω να την καλυψω,και να μην καιει πολυ. -
Μέση κατανάλωση 134 RX-8 192 ίππων = 13,39 λίτρα / 100 χλμ
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... 45&minkm=0
Μέση κατανάλωση 140 RX-8 231 ίππων = 14 λίτρα / 100 χλμ
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... 75&minkm=0
-
η καταναλωση για καποιον που το κυνηγαει ξεπερναει κατα πολυ τα 20l/100km.....
-
Το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό σα ζύγισμα, σαν αίσθηση οδήγησης (τιμόνι, επιλογέας, φρένα), εμφανισιακά επίσης είναι πολύ όμορφο, έχει χώρους για να κάτσουν άνετα 4 άτομα σε πολύ σπορτίφ περιβάλλον και γενικά πιστεύω πως είναι από τα πιο ολοκληρωμένα αυτοκίνητα που θα έψαχνε κάποιος που αγαπά την οδήγηση.
Το μεγαλύτερό του πρόβλημα θα έλεγα πως είναι το γεγονός πως παίρνεις ένα αυτοκίνητο με επιδόσεις Type-R και κατανάλωση Evo (κλεμένο το χω από τον Pai Mei αυτό, αλλά αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα 100%). Α, και οι χώροι αποσκευών είναι περιορισμένοι με σχετικά μικρό άνοιγμα για φόρτωση, αλλά αυτό είναι μικρότερο πρόβλημα. Δεν παίρνεις τέτοιο αμάξι για να φορτώνεις το βιος σου.
Η κατανάλωση λαδιού δεν είναι πρόβλημα. Άμα σου κάψει λίγο, ανοίγεις το καπώ και συμπληρώνεις. Αμάν! -
καλύτερο το μικρό ή το μεγάλο?
-
Μια χαρά είναι και τα δύο. Το μεγάλο είναι πιο λουσάτο αλλά και αρκετά πιο ακριβό.
-
κοιτα το να εχεις τετοιο αμαξι και να μην το κυνηγας ειναι σαν να εχεις γυναικα και να μην την πηδας!!!!
τωρα αν μεχρι Θεσσαλονικη θελω 2 ρεζερβουαρ,ευαχαριστω οχι..
με το astra παω με ενα ρεζερβουαρ.και το αμαξι φλερταρει πολυ συχνα με τα 180-200km...Κοινως απο 5500σαλ εως 6500σαλ με 5η...
απλα ειμαι για β χερι αναμεσα σε honda type R,mazda RX 8,και σε καινουριο σε opel astra H το 1.6 turbo...Τα honda ειναι γυρω στα 19.000€,καπου εκει το RX 8..αλλα με 22.000€ εχω καινουριο astra οποτε μαλλον για εκει ειμαι...
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
απλα ειμαι για β χερι αναμεσα σε honda type R,mazda RX 8,και σε καινουριο σε opel astra H το 1.6 turbo...Αν είναι έτσι, τότε ΜΗΝ πάρεις το RX-8...
-
Κατι ειπες για μπυζι πριν 25 €..........στο RX η 4δα (πανε ανα ζευγη και εχουν και διαφορετικη ψυχροτητα τα 2 ζευγη μεταξυ τους) κανει λιγο πανω απο 200€
Mazda RX-8 μεταχειρισμένο - Η γνώμη σας?