-
2ον ανάθεμα αν μπορεί κάποιος να σου πει ότι η μηχανή είναι ok. Νταξ όλοι μετράνε συμπίεση. Έχω δει όμως αμάξι με σχετικά καλή συμπίεση που σερνόταν. Το γιατί δεν μπορούσε να το απαντήσει κανείς.. Ούτε το ντεμέκ ψαγμένο συνεργείο στη Θεσσαλονικη για βανκελ.
Δεν ξερεις το 'κολπο' για να φανει οτι εχει καλη συμπιεση? Ριχνουν λαδι μεσα στους θαλαμους καυσης πριν την μετρηση.
-
Εδώ πήγαν να μας βγάλουν τρελούς, στο υποτιθέμενο κορυφαίο συνεγείο.... Φουλ ειρωνία, γιατί πήγα και με το punto που είχα τότε. Και μετά κλασικά γίνεσαι αιμοδότης...
Πολύ ειδικό αυτοκίνητο, μην παρασυρθείτε από τη χαμηλή τιμή αγοράς.
-
Weekend car είπατε?
S2000 και μόνο!!!! Όλα τα άλλα είναι απλά οδοντόκρεμες!!!
-
Με 'ξενερωσατε' ... Και το λέω με την καλή έννοια
-
Δεν ηταν ο σκοπος μας αυτος. Απλα για να εισαι προετοιμασμενος τι θα αντιμετωπισεις
Εσυ δεν εψαχνες για μεγαλο SUV ή σε μπερδευω με αλλον?
-
Weekend car είπατε?
Ενώ S2000 θα βρεις ατρακάριστο..... Το αγοράζω τώρα. Και αν θα βρεις, θα σου ζητάνε κανένα νεφρό.... Στα λεφτά που τα ζητάνε βρίσκεις boxster.
Εγώ που φιλοσοφικά το κοιτάζω για να το πάρω 'παρτούζα', γλυκοκοιτάω κανένα 350Ζ. Μισά τέλη-μισό τεκμήριο και είναι 15ετίας. Βέβαια και σε αυτό τα ανταλλακτικά είναι σπάνιο φρούτο.
-
Megane98hp wrote:
Weekend car είπατε?
Ενώ S2000 θα βρεις ατρακάριστο..... Το αγοράζω τώρα. Και αν θα βρεις, θα σου ζητάνε κανένα νεφρό.... Στα λεφτά που τα ζητάνε βρίσκεις boxster.
Εγώ που φιλοσοφικά το κοιτάζω για να το πάρω 'παρτούζα', γλυκοκοιτάω κανένα 350Ζ. Μισά τέλη-μισό τεκμήριο και είναι 15ετίας. Βέβαια και σε αυτό τα ανταλλακτικά είναι σπάνιο φρούτο.
Μόλις τώρα κοιτούσα στο car ρε φίλε και πραγματικά έπαθα σοκ. Δεν ζητάνε ένα νεφρό, ζητάνε και τα 2. Απίστευτα πράγματα!!!
Δείτε κι αυτό για αυτοκίνητα Σ/Κ [https://www.youtube.com/watch?v=2RRyU7pQaz8]
-
Το αυτοκίνητο Σ/Κ που λέτε όταν θα βγαίνει το Σ/Κ και θα κάνει 150χλμ θα ζητάει παραπάνω από 40€ βενζίνη. Αν βγαίνει 3 Σ/Κ το μήνα θα ζητάει 120€. Η συνολική αγορά θα κοστίσει 6-7000€ το λιγότερο είτε αγοραστεί με 3000€ είναι με 5000€ για πεις ότι λειτουργεί σωστά. Γενικά το RX8 είναι αυτοκίνητο δόσεων. Το παίρνεις σχεδόν τζάμπα και τα δίνεις λίγα λίγα μετά.
Αν κάποιος μπορεί να τα δίνει φυσικά και είναι μια πολύ καλή επιλογή γιατί με τέτοια λεφτά πισωκίνητο, με μπλοκέ, με στιβαρό πλαίσιο και 200ps σε αυτά τα λεφτά δε βρίσκεις.
-
Ο διευθυντής μου έχει ένα παρατημένο έδω και ενάμιση χρόνο μετά την 3η μηχανή που του χάλασε.Από τότε κυκλοφορεί με ένα corolla του 98 (Αθάνατο Χρήστο)
Το πουλάει 2000 αλλά δεν παίζει να το πάρει κάποιος.Το είχε για καθημερινό αμάξι αφού το χρησιμοποίησε και στην μετακόμιση του φροντιστηρίου.
Τώρα περιμένει να μάθει τιμή για Ι20Ν.
-
kyr80 wrote:
Megane98hp wrote:
Weekend car είπατε?
Μόλις τώρα κοιτούσα στο car ρε φίλε και πραγματικά έπαθα σοκ. Δεν ζητάνε ένα νεφρό, ζητάνε και τα 2. Απίστευτα πράγματα!!!
Δείτε κι αυτό για αυτοκίνητα Σ/Κ [https://www.youtube.com/watch?v=2RRyU7pQaz8]
Τα 2-3 τελευταία χρόνια ξέφυγαν οι τιμές τους.
-
Βλέπω 3-4 που περνάνε κρίση μέσης ηλικίας ή μου φαίνεται?
-
Βλέπω 3-4 που περνάνε κρίση μέσης ηλικίας ή μου φαίνεται?
Δηλώνω παρόν..... Και κρατάω 2 θέσεις(και μια για τον κουμπάρο)...
Από την άλλη, αν είναι χρήματα που δε θα λείψουν από την οικογένεια, δε βλέπω κάπου το κακό. Και δηλώνω ότι ζηλεύω τους πιτσιρικάδες που τους βλέπω με διθέσια, ότι και αν είναι αυτό. Μου θυμίζει τα νιάτα μου. Και δυστυχώς όσο περνάνε τα χρόνια, γίνεται πιο έντονο. Μου φαίνεται στα 60 θα είμαι κλασικός βαψομαλιάς(αν έχουν μείνει στο κεφάλι μου), και δε θα μπορώ να βγώ από το διθέσιο.... Γιατί ότι θα ξαναπάρω είναι δεδομένο. Ή θα το πάρω ντεμέκ δώρο για τα δίδυμα, και θα το οδηγάω εγώ......
-
αχαχα , ναι βρε πλάκα κάνω . Βαψομαλιάς σε απόχρωση βιβεχρώμ κομοδινή ποτέ , καλύτερα το γκρι του Νικοπολίδη !
-
Ρε συ τί πλάκα;;; Μια χαρά σοβαρά προβλήματα μέσης ηλικίας. Περάσαμε τα 40. Ο μέσος Ελληνας διάβασα πέρυσι, ότι φτάνει τα 78 έτη= Είμαι στο δεύτερο μισό, στην κατηφόρα. Ότι κορόιδευα μικρός, τα λούζομαι όλα τώρα.....
Το γκρι αλλά κηπουρός είναι σπάνιο. Συνήθως το γκρι συνοδεύεται από άδειασμα κορυφής και μεταφορά μαλλιού από τα πλάγια, στυλ κουρτίνα.... Ευτυχώς τα μαλλιά μου είναι ακόμα στη θέση και με ελάχιστες άσπρες(πρακτικά καμία). Αλλά και γλόμπος να γίνω, το cabrio θέλει καπέλο....
-
πρώην κάτοχος cosmos.. αγορά καινούριου 35000€...ενα θα σας πω.. το αυτοκίνητο το πούλησα μετά από ένα χρόνο λόγω κατανάλωσης.. ότι έχει ειπωθεί είναι λίγο.. να υπολογίζετε 25 λίτρα τα 100 χιλιόμετρα +λάδια και προβλήματα.. αγόρασα e46 330 και ηρέμησα.. νομίζω ότι έχω smart.. αξίζει μόνο να το αγοράσετε 1500€ να βάλετε κατευθείαν κινητήρα καινούριο στην mazda με 4000€ και να το προσέχετε σαν αυτοκίνητο σαββατοκύριακου και ταξίδια.. για καθημερινό δεν το συζητάμε καν. δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. αλλιώς δεν θα πωλούνταν πλέον 3000€.. θα έκαναν 15000€
Mazda RX-8 μεταχειρισμένο - Η γνώμη σας?