-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αν ειχα την δυνατοτητα θα αγοραζα ενα οσο πιο μαμα γινοταν για sunday car ,toy car ,pleasure car οπως θελετε πειτε το και ας μην μπορουσα να το παω στο 100% του.
Νατα! Σε περιμενουν...
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/183270/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/647903/
Τα ατιμα, τα δινουν πανακριβα, βρηκα αλλα δυο με 30 και 33κ...
Στο μαρουλι υπαρχει το προβλημα
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Επιπλεον, πολυ θα ηθελα την γνωμη καποιου που να εχει οδηγησει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ YΠΟ ΠΙΕΣΗ,
δηλαδη RX8 Challenge 192 και Cooper s R53 fl 170ps, και να μας ελεγε ποιο του φανηκε
ΠΙΟ σπορ, ή καλυτερα πιο θα χαρακτηριζε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΠΟΡ, το Rx8 ή το Cooper s?οι δοκιμαστες του drive που εκαναν ακριβως τον ιδιο χρονο και με τα 2
και μετα αναρωτιομασταν αν η 335 ειναι πιο γρηγορη απο τη Ζ4Μ
-
Κάτι τέτοιο ακούγεται... για να δούμε τι θα ετοιμάσουν . Είναι στρείδια εκεί στην μαζντα για τα μελλοντικά τους σχέδια. Ελπίζω μόνο να μην πιάσουν οικολογικές μ@λ@κίες... και τους φοβάμαι τώρα που τους εγκατέλειψε η Ford.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Επιπλεον, πολυ θα ηθελα την γνωμη καποιου που να εχει οδηγησει ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ YΠΟ ΠΙΕΣΗ,
δηλαδη RX8 Challenge 192 και Cooper s R53 fl 170ps, και να μας ελεγε ποιο του φανηκε
ΠΙΟ σπορ, ή καλυτερα πιο θα χαρακτηριζε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΠΟΡ, το Rx8 ή το Cooper s?οι δοκιμαστες του drive που εκαναν ακριβως τον ιδιο χρονο και με τα 2
Και σε αυτήν την περίπτωση ποιο απο το δυο δεν θα μπορούσαν να το πάνε όπως θα έπρεπε? Το cooper s ή το ρχ8?
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Κύριοι καλησπέρα. Δεν συνηθίζω να παρεμβαίνω σε θέματα που δεν έχω κάτι να πω, όπως αυτό για παράδειγμα. Τελείως φιλικά λοιπόν λέω τα εξής.Ο άνθρωπος που άνοιξε αυτό το θέμα, δήλωσε σαφώς πως δεν ξέρει ούτε καν τι σόι πράγμα είναι αυτός ο βάνκελ. Αν διαβάζει ακόμα κάποια από τα ποστ που ανέβηκαν εδώ και έμπλεκαν, RX-7, διπλούς ρότορες,Datsun, Aguris χαμούρης,κόντρες με VW και ιστορίες σοκ και δέους από βροχές και τα τοιαύτα, όχι RX-8 δεν θα πάρει αλλά μάλλον, θα τραβάει πιστόλι κάθε φορά που θα βλέπει ένα στο δρόμο.
Καλό λοιπόν πάντα κατά τη γνώμη μου είναι να μιλήσουν λίγο παραπάνω οι κάτοχοι και γνώστες του αυτοκινήτου ή της μάρκας ακόμα όπως ο RXristos ή ο COSMO MIKE, να πάρουμε και μια ιδέα οι υπόλοιποι εκτός από τον -μάλλον ήδη μαραθωνοδρόμο- ενδιαφερόμενο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγνώμη για το
Beams αυτό το ξεκαθαρήσαμε σελίδες πριν...ο φίλος που άνοιξε το θέμα πάει για λεον και το Mazda rx8 who? πάει στα αζήτητα
Πλέον κάνουμε κουβέντα να περνάει η ώρα
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Και σε αυτήν την περίπτωση ποιο απο το δυο δεν θα μπορούσαν να το πάνε όπως θα έπρεπε? Το cooper s ή το ρχ8?
αλλο ελεγα , εκαναν ιδιο χρονο με το challenge και cosmo
και φυσικα σε αυτο που με ρωτας προφανως το cooper
-
Εγώ γιατί δεν το βρίσκω παράλογο να κάνουν τον ίδιο χρόνο...?
Επίσης Χρήστο (και Γιωργο) μην έχεις την εντύπωση πως το mcs είναι εύκολο στο όριο... -
ε ειναι λιγο παραλογο
μιλαμε και για σερρες που δεν ειναι πιστα καρτ να κανουν ιδιο χρονο και με civic -
Σέρρες ε...? Φαντάστηκα τίποτα Μεγαρα...
btw χρόνια πολλά κι'ολας -
Ο χρήστης 106S16 έγραψε:
ΟΚ ratanplan (Στέλιος αν θυμάμαι καλά) όλα αν τα πας χωρις αύριο τα παίζουν, για πες μου κάθε πόσες ΚΚΜ θέλεις κιβώτιο (έστω κατέβα-ανέβα άνοιγμα και αλλαγή στο συχρονιζέ της 3ης) αν πας συνέχεια τάπα το ραλάκι που γενικά είναι πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο ;Δάσκαλε, εχω καπου 120κ χλμ, με ΠΑΡΑ πολλα απο αυτα σε κοντρες ή αρκετα σβέλτες διαδρομες αρκετα μεγαρα και μια φορα Σερρες. Γραναζι συνχρονιζε 2ρας και 3ης αλλαξα πριν ενα μηνα προληπτικα γιατι ανοιξα σμασμαν για ρουλεμαν, και ηταν ευκαιρια! Δεν εχω αλλαξει ποτε καποια ταχυτητα, αντιθετως εχω ξεπρεσαρει μαι φορα την κωρόνα και αλλη μια εσπασα 3 δοντια απο την κορωνα παλι
Σε νορμαλ αμαξια (140 αλογα ειναι το δικο μου περιπου) η μεταδωση δεν γαμιεται (ημιαξονιο δεν εχω αλλαξει ΠΟΤΕ, παρα μονο μια φουσκα πριν κανα 2μηνο), και πραγματικα το αμαξι το εχω παει οσο επετρεπαν τα χερια μου.
Για εμενα το RX8, ειναι ενα τιμιο καρασπορ αμαξι, που αν μπορεις να του βαζεις την βενζινη που θελει, και να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου, οτι μπορει να χρειαστεις μοτερ στα 50-70κ χλμ, πραγματικα αξιζει να το παρεις!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Σε νορμαλ αμαξια (140 αλογα ειναι το δικο μου περιπου) η μεταδωση δεν γαμιεται
Noρμάλ ήμουν και στα 90Κ που έστριψε και η δική μου κορώνα.
Ίσως έχει κάποιο θέμα τελικά με την αντοχή του υλικού στο συγκεκριμένο σημείο. Βέβαια, πέρα από τα δικά μας δεν έχω ακούσει κάποιο άλλο περιστατικό...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Σε νορμαλ αμαξια (140 αλογα ειναι το δικο μου περιπου) η μεταδωση δεν γαμιεται
Noρμάλ ήμουν και στα 90Κ που έστριψε και η δική μου κορώνα.
Ίσως έχει κάποιο θέμα τελικά με την αντοχή του υλικού στο συγκεκριμένο σημείο. Βέβαια, πέρα από τα δικά μας δεν έχω ακούσει κάποιο άλλο περιστατικό...
μηπως το οδηγικο σου στυλ δεν ειναι με αρκετο φρενο?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για εμενα το RX8, ειναι ενα τιμιο καρασπορ αμαξι, που αν μπορεις να του βαζεις την βενζινη που θελει, και να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου, οτι μπορει να χρειαστεις μοτερ στα 50-70κ χλμ, πραγματικα αξιζει να το παρεις!
αν ησουν πωλητης της μαζντα δεν θα ειχες πουλησει ουτε ενα αμαξι μεχρι τωρα
-
Αν ήμουνα πωλητής στη mazda, δε θα μιλούσα. Θα έδινα αβέρτα test-drive.... Εκτός από το 2
Και επί του θέματος. Δεν έχω γνωρίσει κάποιον που να έχει οδηγήσει το ΡΧ-8 και να παραπονέθηκε για τον οποιοδήποτε λόγο. Έχω ακούσει ιδιοκτήτες να γκρινιάζουν για την κατανάλωση. Να γκρινιάζουν για τα μπουζί. Για το λάδι κάθε 2 γεμίσματα. ΚΑΝΕΝΑΝ όμως γιατί δεν πήγαινε ή γιατί δεν έστριβε ή για το τιμόνι-κιβώτιο κλπ
Τώρα αν ψάχνουμε ατέλειες σε ένα αμάξι που κοστίζει όσο μια 3.16 , αλλά σου προσφέρει χαρές μεγάλης 3άρας(ίσως και της μεγαλύτερης), τότε μπερδεύουμε την οδηγική ευχαρίστηση με το χρόνο που θα πούμε ότι κάναμε σε μια πίστα ή σε μια διαδρομή. Έχω δει κόσμο να τρέχει κατευθείαν στη χρονομέτρηση, και κόσμο να μην τον νοιάζει τι έγραψε το χρονόμετρο. Το ΡΧ απευθύνεται στον δεύτερο, χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί να γράψει χρόνους σε ικανά χέρια ΚΑΙ πόδια.
Γιατί δεν γκρινιάζει κάποιος για το 350Ζ;;; Διθέσιο, τέλη-ασφάλειες, κατανάλωση κλπ. Γιατί κόστιζε τόσο, που το πήρε αυτός που ναι μεν τα είχε, αλλά ήξερε και τι αγόραζε. Νομίζετε ότι αν το Ζ είχε 30κ€ δεν θα γκρίνιαζε κόσμος για το κόστος χρήσης του;; -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Γιατί δεν γκρινιάζει κάποιος για το 350Ζ;;; Διθέσιο, τέλη-ασφάλειες, κατανάλωση κλπ. Γιατί κόστιζε τόσο, που το πήρε αυτός που ναι μεν τα είχε, αλλά ήξερε και τι αγόραζε. Νομίζετε ότι αν το Ζ είχε 30κ€ δεν θα γκρίνιαζε κόσμος για το κόστος χρήσης του;;
εκει παμε στο αλλο ακρο, πανακριβο χωρις λογο..
στην ελλαδα δεν θα ειχε ουτε θα εχει καμια ελπιδα με τετοια τιμη
και ναι ειναι παραπανω κεκ, αλλα σιγουρα φταιει και η αντιπροσωπεια
ωραια δε πουλησε.. και? ικανοποιηθηκατε?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Γιατί δεν γκρινιάζει κάποιος για το 350Ζ;;; Διθέσιο, τέλη-ασφάλειες, κατανάλωση κλπ. Γιατί κόστιζε τόσο, που το πήρε αυτός που ναι μεν τα είχε, αλλά ήξερε και τι αγόραζε. Νομίζετε ότι αν το Ζ είχε 30κ€ δεν θα γκρίνιαζε κόσμος για το κόστος χρήσης του;;
Πανακριβο χωρις λογο????
Νταξει ιεροσυλια... -
Φιλε rXristo το 7ρι που με περασε απλά δειχνει οτι το 8ρι δεν μπορει να συγκριθει δε καμμια περιπτωση μαζί του.Οσον αφορα την αναρτηση.Σιγουρα ενας που ξερει βαζει και την καταλληλη οποτε ναι αλλαζει προς το καλυτερο η οδικη συμπεριφορα .
Θαυματα δεν γίνονται ,βελτιωσεις ομως γίνονται.
Ουτε στο ονειρο σου εκεινο το rx7.
Για παρουσίαση πήγαινε σε ελληνικο καγκουρικο περιοδικό.Παρ'ολα αυτά ηταν προσεγμενο σε όλα.Ειναι αξιοθαυμαστο να στριβει ενα αυτοκινητο με περισσότερα χιλιόμετρα απ'οτι νορμαλ και να σταματα ακόμα πιο γρηγορα.
Λεπτομερειες δεν προλαβαινα να ρωτησω ,όμως αυτο που ειδα σιγουρα ηταν περα της καθε προσδοκίας ενος rx8.
Ευτυχως που εχει αδελφικός μου φιλος το cosmo που τρεχει και στο πανελληνιο καρτ και εχει οδηγήσει και τα δυο και παραδέχεται οτι απλα δεν υπάρχει συγκριση.Δέχεται επίσης οτι το rx7 χριζει βελτίωσης στην οδική συμπεριφορά. -
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Πανακριβο χωρις λογο????
Νταξει ιεροσυλια...ρε θανο δε μπορεις να πουλας νισσαν σε τιμες Ζ4 35 , πώς να το κανουμε δηλαδη?
-
Tι εχει η nissan???
Γιατι να μην πουλας ενα καλυτερο αυτοκινητο απο την Ζ4 ακριβοτερα απο αυτη?
Γιατι πρεπει να πληρωνω το καθε golf,a3,bmw1,merc a class κτλ ακριβα επειδη εχουν ονομα στην πιατσα?
Για μενα η τιμη του 350Ζ ειναι λογικοτατη...οπως πχ και η τιμη της elise που αλλοι λενε οτι ειναι ακριβη...
Αφου ειναι αμαξαρες...πρεπει επειδη ειναι nissan να πουλιεται 20χιλιαρικα?Οπως οταν σου ελεγα οτι το S3 δικαιολογημενα εχει αυτη την τιμη γιατι ειναι απιστευτο all around αμαξι ετσι και το 350Ζ ΠΡΕΠΕΙ να κανει τοσο
-
καλα πολλες φορες κρινεις και με βαση τον ανταγωνισμο..
αλλωστε μην ξεχνας οτι τα κυβικα εδω στην ελλαδα τα χρυσοπληρωνουμε και πλεον που γιναμε ζιμπαμπουε και χρεωκοπησαμε οτιδηποτε πανω απο 1800 για να μην πω 1600 κεκ ειναι υπερτιμημενο
το δικο μου που λες ανεβηκε σχεδον 10Κ απο τοτε που το πηρα (ουτε 3 χρονια) , ε οχι τοσα δεν τα αξιζει
και τα nissan δεν τα αξιζαν ποτε , εξω ναι οχι εδω
Mazda RX-8 μεταχειρισμένο - Η γνώμη σας?