-
Μετα το χθεσινο πραγματικα πιστευω πως θα ειναι ο Alonso. Κατασκευαστων ομως η RBR...
-
Ο χρήστης VassilisAl έγραψε:
Μετα το χθεσινο πραγματικα πιστευω πως θα ειναι ο Alonso... τους κινητήρες τους μετράς ?
-
Yup! Το χω πει και στο thread του αγωνα. Αν κοιταξεις τον πινακα του msfree η Ferrari χρησιμοποιει τον καθε κινητηρα για 3 αγωνες απο τον 3ο και μετα. Χθες ο Alonso ειχε τον 6 για τον 3ο αγωνα. Στους επομενους 2 θα χρησιμοποιησει τον 7 και στους τελευταιους 2 τον 8. Δεν το ξερω αυτο φυσικα αλλα το παιρνω με την λογικη.
-
εεεχουμε πολύ δρόμο ακόμη..
καποιοι θα τα κοπανησουν, καποιοι θα κανουν λαθη
θεσεις σε βαθρο να πετυχουμε σε ολους τους αγωνες και βλέπουμε -
Αν ψηφίσω τώρα, πόσους αγώνες να υπολογίσω μέχρι το τέλος; 3 ή 4;
-
Championship Calculator ....
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Championship Calculator ....Γαμάτο!
-
-
-
-
-
-
Αν και απο λάθος η ψήφος πήγε στον Nico , το διορθώνω και λέω πως είναι θέμα ferrari/alonso να κερδίσουν η να χάσουν το πρωτάθλημα.
-
εγω νομιζω πως τελειωσε το πρωταθλημα...
το πηρε ο ιθπανος...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εγω νομιζω πως τελειωσε το πρωταθλημα...το πηρε ο ιθπανος...
+1
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Ισπανός; HRT?
-
Eγώ ψηφίδω Αθτραλό.......
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
κανονιστε να τον ματιάξετε γρουσούζηδες
αγαπητε pik οποτε κραζεις τον Αλόνσο αυτός τα πηγαινει καλά και τωρα...τοσο ωραίο πρωτάθλημα που ειδαμε φέτος δε με πολυνοιάζει ποιος θα το σηκωσει
-
Για καθαρά καρμικούς λόγους το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Webber και (απειρο)ελάχιστα πίσω του θα είναι ο Αλόνσο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Για καθαρά καρμικούς λόγους το πρωτάθλημα θα το πάρει ο Webber και (απειρο)ελάχιστα πίσω του θα είναι ο Αλόνσο.και άλλο 2007 για τον FA ..?
Poll: Ποιος θα ειναι ο πρωταθλητης το 2010;