-
Καλά πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ΤΙΠΟΤΑ;
Σου λέω για ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ (i.e. ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΤΠΟΤΑ, αλλιώς δεν θα ήταν ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ) για ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ απλώς και μόνο βάσει ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ
και μου απαντάς 'ναι αλλά αν είχαν βρει κάτι παράνομο, χωρίς να γράφουν ονόματα,, τότε τι θα έπρεπε να κάνουν';
ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ, ούτε για ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ, αλλά για ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΕΛΟΥΝΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ
σε ένα δεδομένο πραγματικό περιστατικό, απαντάς με ένα ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΥΠΟΘΕΤΙΚΟ σενάριο, και μετά μου λες ότι 'αν δεν έχουμε κάτι να πούμε';
Σαν να αναφέρουμε ένα περιστατικό που κάποιος σκοτώνει εν ψυχρώ κάποιον άοπλο, και εσύ να απαντάς, 'ναι, αλλά αν είχε όπλο και είχε πυροβολήσει πρώτος, καλά δεν θα είχε κάνει να ανταποδώσει;'
ΜΗΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 224. Μ Η Δ Ε Ν
-
Ενταξει δεν ειμαι ο μονος αλλωστε που δεν σε πιανει.... αλλα γιατι αραγε θα πρεπει να μην απαντησεις σε νεο υποθετικο σεναριο??? μηπως εχεις δυσκολια να παραδεχτεις... τι θα επερεπε να κανουν.....
Το θεμα 'προληπτικο' αλλωστε εχει εξαντληθει... δεν θα το κουβεντιαζουμε και στον αιωνα τον απαντα.... ειπαν οι ποιο ειδικοι τις νομικες αποψεις τους... εγω δεν ειμαι νομικος.... διαβαζω πραγματρα και κρινω σε υποκειμενικο επιπεδο στο τελος... αλλα δεν εχω ειδικοτητα .... απλα κατα την γνωμη δεν υπαρχει ΠΟΛΙΤΙΚΗ βΟΥΛΗΣΙΣ να τους μαζεψουν ακομα... γιατι αν ηθελαν θα εκαναν αυτο που περιεγραψα και ολοι θα ειμαστε ενταξει με τις συνηδεισεις μας οτι τα πραγματα και οι ενεργειες εγινα συμφωνα με τον νομο.... αλλα μαλλον καποιοι δεν το θελουν αυτο.....,.
-
224.v μερικες φορες μου θυμιζεις εναν παλιο παραγοντα του Εδεσσαικου
Youtube Video -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Καλά πραγματικά δεν καταλαβαίνεις ΤΙΠΟΤΑ; -
Αν γυρναω τα αδεια μπουκαλια μπυρας στον μινιμαρκετά εχουν δικαιωμα να με μπουζουριασουν;
Αν μεινω απο βενζινη και κουβαλησω απο το βενζιναδικο το μπιτονακι; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν γυρναω τα αδεια μπουκαλια μπυρας στον μινιμαρκετά εχουν δικαιωμα να με μπουζουριασουν;
Αν μεινω απο βενζινη και κουβαλησω απο το βενζιναδικο το μπιτονακι;Σιγουρα οχι... αλλα αν μετα σε δουν γεμιζεις τα μπουκαλια με το μπιτονακι και μετα σε δουν να τα πετας μεσα απο την σπασμενη βιτρινα???? και να πιανει το μαγαζι φωτια??? εσυ τι λες θα κανουν καλα να ρωτησουν πιθος εισαι η οχι...???
-
Αφου μαζευουν καποιους προληπτικα χωρις να εχουν κανει κατι τοτε τι τους εμποδιζει να το κανουν και στην δικια μου περιπτωση;Δυστυχως οταν ανοιξει ορθανοιχτα αυτη η πορτα δεν θα μπορουμε να κανουμε τιποτα.
-
Αν δεν ήθελες να το κουβεντιάσεις, μην συνεχίζεις τη συζήτηση πάνω στο γεγονός.
Ξεκινώντας με 'Σιγουρα να μην το γαμαμε... αλλα[...]' αφού έχεις quotάρει τη συζήτηση και έχεις βάλει ένα 'αλλά', ούτε εσύ μπορείς να αντιληφθείς πως αυτό σημαίνει 'δεν θέλω να συνεχίσω να το συζητάω'.Ένα 'νέο υποθτεικό σενάριο' που έρχεται με ένα 'αλλά' και μια ρητή αναφορά, να το αντιπαραβάλεις ως.... ένα νέο άσχετο σενάριο προς μια νέα συζήτηση, μιας που δεν θες να συνεχίσεις την προηγούμενη, αλλά την quotάρεις, αναφέρεσαι σ' αυτή και ξεκινάς με ένα 'αλλά'.
Που φυσικά όλως τυχαίως τώρα σου ήρθε στο μυαλό, όπως τα ποστ του τάσου που θυμήθηκες εν μέσω μιας συζήτησης άλλων ανθρώπων και θεώρησες σκόπιμο να γράψεις με το 'σου λέει', αλλά φυσικά το 'σου' ήταν κάποιος άλλος, το 'λέει' ήταν κάτι άλλο κ.ο.κ.Και προβληματίζεσαι κι όλας που σου γράφω ότι πάλι άλλα ντ' άλλα
Τι να έχω δυσκολία ρε man να απαντήσω; Τι να κάνει η αστυνομία σε περίπτωση που τσακώσει κάποιον που παρανομεί; Μιλάμε φοβερό ερώτημα.
Λες να είναι αυτό το πρόβλημά μου; Οι συλλήψεις με πραγματικά στοιχεία;Εσύ πιστεύεις δλδ ότι όλους αυτούς τους 100κάτι προχτές, και μερικές χιλιάδες τα τελευταία χρόνια, τους προσήγαγε ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ενώ έβρισκε μολότωφ σε σακίδια;
Λες ότι αν ήθελαν θα το έκαναν, δλδ νομίζεις ότι πιάνουν ανθρώπους με μολότωφ, αλλά οι αστυνομικοί τους πετάνε τα 'παράνομα' υλικά για να τους προσάγουν προληπτικά και να τους αφήσουν, επειδή δεν θέλουν να τους συλλάβουν.
ΕΝώ παράλληλα έχουμε τόσα και τόσα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ περιστατικά που ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ στοιχεία για να κάνουν συλλήψεις;Στ' αλήθεια πιστεύεις ότι κάθονται και κατασκευάζουν τις μολότωφ μπροστά στους αστυνομικούς και εν μέσω πορείας;
Έχουμε πάλι κι αυτό το 'αν' βέβαια... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν μεινω απο βενζινη και κουβαλησω απο το βενζιναδικο το μπιτονακι;Μαυροντυμένος με μακρυμάνικο και τσάντα polo στην πλάτη (το κράνος ας το πιστέψουμε πως είναι λόγω μηχανής ) τα επιστρέφεις εσύ στον μινιμαρκετά;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αν μεινω απο βενζινη και κουβαλησω απο το βενζιναδικο το μπιτονακι;Μαυροντυμένος με μακρυμάνικο και τσάντα polo στην πλάτη (το κράνος ας το πιστέψουμε πως είναι λόγω μηχανής ) τα επιστρέφεις εσύ στον μινιμαρκετά;
Οχι αλλα παω χωρις ταυτοτητα
-
Εγώ έτσι τα πάω πάντως στο ψιλικατζίδικο. Υπάρχει πρόβλημα, είναι κακό;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ έτσι τα πάω πάντως στο ψιλικατζίδικο. Υπάρχει πρόβλημα, είναι κακό;ναι αλλά αν ήταν μολότωφ, δεν θα έπρεπε να σε συλλάβουν;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ναι αλλά αν ήταν μολότωφ, δεν θα έπρεπε να σε συλλάβουν;
Ναι αλλά αν δεν ήταν μολότωφ δεν θα έπρεπε να μην σε συλλάβουν;
-
ενταξει ,το κανατε σοου το θεμα.
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
ναι αλλά αν ήταν μολότωφ, δεν θα έπρεπε να σε συλλάβουν;
Ναι αλλά αν δεν ήταν μολότωφ δεν θα έπρεπε να μην σε συλλάβουν;
Ουτε ο Αποστολος Πετρος τοσες αρνησεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ έτσι τα πάω πάντως στο ψιλικατζίδικο. Υπάρχει πρόβλημα, είναι κακό;Αυτό λέμε. Απλά σύμπτωση να τα πηγαίνουν έτσι στο ψιλικατζίδικο/μινι μαρκετ κτλ στο κέντρο της Αθήνας και να έχει εκείνη τη στιγμή (ή λίγο μετά) πορεία.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν μεινω απο βενζινη και κουβαλησω απο το βενζιναδικο το μπιτονακι;Αληθινή ιστορία:
Όταν είχαμε το ΖΧ, τα τελευταία χρόνια ο δείκτης βενζίνης δεν δούλευε σωστά, έδειχνε παραπάνω απ' όση βενζίνη είχε μέσα. Οπότε, πάντα το γεμίζαμε λίγο διαισθητικά, χωρίς κάποιο παρατράγουδο μέχρι εκείνη τη μέρα.
Κάποια στιγμή το είχε πάρει η μάνα μου, δεν έβαλε βενζίνη κι εγώ δεν πρόσεξα τον δείκτη. Το παίρνω, κάνω τις δουλειές μου και πάω στο πανεπιστήμιο για διάβασμα (ΑΠΘ) και το παρκάρω μπροστά στην κεντρική βιβλιοθήκη, εκεί που γίνονται τα επεισόδια κάθε φορά. Ήταν Σεπτέμβριος (του 2005 ή 2006), παραμονή της ΔΕΘ. Ο δρόμος είναι ανηφορικός όμως, και προφανώς το στόμιο δεν μπορούσε να τραβήξει την λίγη βενζίνη που είχε μέσα όταν πάρκαρα. Οπότε δεν έπαιρνε μπροστά! Όταν έφυγα ήταν αργά το βράδυ και δεν ήταν εύκολο να βρω μπιτόνι και βενζινάδικο, οπότε γύρισα με τα πόδια.
Αποτέλεσμα: Την επόμενη μέρα, με αστυνομία παντού λόγω των επικείμενων διαδηλώσεων, να πρέπει να γεμίσω το μπιτονάκι, να περάσω με αυτό απ' όλους και να μπω μέσα στο πανεπιστήμιο για να γεμίσω το αμάξι, το οποίο έπρεπε να φύγει για να μην καταλήξει φλαμπέ.
Ευτυχώς δεν είχα παρατράγουδα, αλλά τα χρειάστηκα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αν μεινω απο βενζινη και κουβαλησω απο το βενζιναδικο το μπιτονακι;κανονικα απαγορευεται να βαζουν τα βενζιναδικα σε μπετονια.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Αν μεινω απο βενζινη και κουβαλησω απο το βενζιναδικο το μπιτονακι;κανονικα απαγορευεται να βαζουν τα βενζιναδικα σε μπετονια.
Ποιος το λεει αυτο;Εκτος φυσικα απο βενζιναδες που φοβουνται οτι θα καταλαβεις οτι σε κλεβουν στην ποσοτητα.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Αληθινή ιστορία:.................................................................
Toυλάχιστον έβαλες κανα κοστούμι, γραβάτα, σκαρπινάκι κι ετσι, ή πήγες με μαυρο κολάν , μαυρο All star, μαυρο σακιδιακι στην πλάτη, μαυρο φουτερ με κουκούλα φορεμένη στο κεφάλι, τα χέρια στις τσέπες, ελαφρώς σκυφτός και περπατώντας λιιιγο στις μύτες...;;
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]