-
Συμβαίνουν και εις τας Ευρώπας...
Δικαστήριο του Βελγίου καταδίκασε σε 6 μήνες φυλάκιση έναν 50χρονο που διέπραξε το εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα της κλοπής ... δύο τσαντών με σκουπίδια... Οι σακούλες είχαν πεταχτεί σε κάδο απορριμάτων έξω από σούπερμάρκετ και περιήχαν ληγμένα γλυκά...
Ολόκληρη η είδηση εδώ
Εξαιρετικά σημαντική θα χαρακτήριζα την απόφαση και σημαντικό στήριγμα στο κίνημα της ολοκληρωτικής που κοντεύει να κυριεύσει την Ευρώπη. Είναι εξαιρετικά σημαντικό το να μπαίνουν στη φυλακή τέτοια καθάρματα που τολμούν να κλέβουν ληγμένα τρόφιμα από τα σκουπίδια, επειδή έχουν το θράσος να μην έχουν να φάνε!
Απλά, να σημειώσω ότι στην ίδια χώρα, όπως αναφέρεται στο ίδιο άρθρο, για όποιον βαριέται να το διαβάσει, άλλο δικαστήριο, εξαντλώντας κάθε όριο αυστηρότητας, καταδίκασε έναν οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε μία γυναίκα με τα δύο παιδιά της ηλικίας 3 και 5 ετών σε ποινή φυλάκισης... 5 μηνών με αναστολή...
Και μετά εδώ εμάς μας χαλάει που πρώην υπουργοί που παραδέχονται δημοσίως ότι τ' αρπάξανε γερά καταδικάζονται σε 3χρόνια με αναστολή... Εν τέλει η πάει σύννεφο πανευρωπαϊκά και δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο... Δεν ξέρω πόσο παρήγορο είναι αυτό βέβαια, γιατί σημαίνει ότι δεν υπάρχει σωτηρία...
-
Έχω αρχίσει και πιστεύω οτι το καλύτερο δικαστικό σύστημα το έχουν τα αμερικανάκια...
-
italy update, η δεξιά τον πίνει στις δημοτικές εκλογές
πάει για 'πατατρακ' ο σίλβιο στο μιλάνο -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
-
-
Eπιτέλους κάποιος που λέει τα πραγματα με το όνομα τους. Λειπάμε αλλά φέτος αγαπάμε την άλλη πουλάδα
-
-
Έπιασαν υπαλλήλους του ΣΔΟΕ για χρηματισμό – Εκβίαζαν ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ
Επιχείρησαν να αποσπάσουν 1000 ευρώ για να κρύψουν φορολογικές παραβάσεις αλλά βρέθηκαν στα χέρια της αστυνομίας! Κινδυνεύουν με φυλάκιση έως 10 χρόνια!
Πρόκειται για τρεις υπαλλήλους του ΣΔΟΕ της Αθήνας, που κατηγορούνται για εκβιασμό και χρηματισμό έγινε γνωστό από τη διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων του αρχηγείου της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, οι τρεις συλληφθέντες απαιτούσαν από ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ το ποσό των 1000 ευρώ για να μη βεβαιώσουν φορολογικές παραβάσεις που βρήκαν.
Το μεσημέρι της Δευτέρας, συνελήφθησαν από άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., τη στιγμή που έπαιρναν στα χέρια τους τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Κρατούνται ήδη και βάσει του νέου νόμου για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής απειλούνται με 10ετή κάθειρξη.
Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται ανακοινώσεις.
-
αναμενω την εκλογοτεταρτη, εχω ακουσει οι κομματικοι χιμπατζιδες εχουν εξελιξει το ειδος τους φετος,
ειναι μια καλη μερα να δεις ποσα σκατα μπορει να απορροφησει ενας εγκεφαλος.
Οτι πιο αμεσα απεχθες εχω ζησει στην ζωη μου. -
Δεν μου λες..το αγροκτημα του ΑΠΘ ειναι τοσο μεγαλο οσο φτανει να βοσκησουν ολα τα προβατα -φοιτητοκομματοσκυλα???
-
Για ΑΠΘ δεν ξερω, για ΤΕΙ μπορω να σου πω ευκολα οτι - παρολες τις εκτασεις που παραχωρηθηκαν για την ΔΕΘ - εχουμε τεραστιο χορο για να γιορτασουμε την γιορτη που γιορταζουμε λογω εορτης που γιορταζεται γιορτη μερα γιορτης σημερα
-
Κάτω τα χέρια απ τον φικιώρη
Έλεγχος για τις διαφημίσεις συσκευών και μεθόδων οζονοθεραπείας
Έλεγχο για τις διαφημίσεις που αφορούν στην προώθηση συσκευών οζονοποίησης και μεθόδων οζονοθεραπείας και παρουσιάζονται το τελευταίο διάστημα σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά και σε καταχωρήσεις εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης, διεξάγει η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. Συστήνει δε στους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ως προς τη χρήση των εν λόγω προϊόντων και να συμβουλεύονται του γιατρούς τους.
Όπως τονίζει ο γ.γ. Καταναλωτή, στις καταχωρήσεις αυτές, το όζον συνιστάται για τη θεραπεία διαφόρων παθήσεων που άπτονται του τομέα χειρουργικής, της παθολογίας, της κοσμετολογίας, της δερματολογίας, της μαιευτικής, της γυναικολογίας, της νευρολογίας κ.α..
Ήδη έχουν υποβληθεί πολλά ερωτήματα-αναφορές για ενδεχόμενη παραπλάνηση των καταναλωτών και η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι έχει ήδη ζητήσει από τους αρμόδιους φορείς την επιστημονική τεκμηρίωση ή μη των ισχυρισμών για θεραπευτικές ιδιότητες του όζοντος και αναμένεται η έκδοση σχετικής γνωμοδότησης από το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας (ΚΕΣΥ).
Όπως τονίζεται από τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, στις περιπτώσεις που οι ισχυρισμοί αυτοί κριθούν αναληθείς και παραπλανητικοί από τους αρμόδιους επιστημονικούς φορείς και στα πλαίσια της προστασίας της δημόσιας υγείας και των οικονομικών συμφερόντων των καταναλωτών, θα επιβληθούν αυστηρές κυρώσεις για την παύση της αθέμιτης εμπορικής πρακτικής».
-
γαμω τις φασεις οι φοιτητικες εκλογες, τερμα γυφτια - υποκουλτουρα καταστασεις
θαμπ απ στα βιντεακια της προηγουμενης σελιδας -
«Η Κάρλα είναι έγκυος», λέει ο πεθερός της
Την εγκυμοσύνη της Κάρλας Μπρούνι-Σαρκοζί επιβεβαιώνει ο πεθερός της και πατέρας του προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζίmirage μπορείς να ανοίξεις εκείνη τη σαμπάνια που κράταγες για εξαιρετικές περιπτώσεις
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Την εγκυμοσύνη της Κάρλας Μπρούνι-Σαρκοζί επιβεβαιώνει ο πεθερός της και πατέρας του προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζίmirage μπορείς να ανοίξεις εκείνη τη σαμπάνια που κράταγες για εξαιρετικές περιπτώσεις
κρατα τη λιγο, μπορει το μωρο να μοιαζει με τον Στρος...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σαμπάνια και παλαίωση δεν τα πάνε καλά αλλα θα ανοίξω ένα καλο κρασί. Βεβαια εγώ το ήξερα από καιρό... Φίλος, φίλου,μπατζανάκης κολλητού, κουμπάρου ενός φίλου φίλου μου, μου είχε πει πως ο Νικολάκης τελευταία έκανα παραγγελιες γαρδούμπες και κοκορέτσια από γνωστό ψητοπωλείο τις θεσσαλονίκης
-
Συνελήφθη ο διοικητής του ΚΑΤ...
Το μεσημέρι της Τρίτης συνελήφθη ο διοικητής του ΚΑΤ, κ. Ευάγγελος Παπαφράγκας, καθώς σύμφωνα με τις αρχές, έχει τοποθετήσει κεραία κινητής τηλεφωνίας εντός του νοσοκομείου, πάνω από το χώρο όπου στεγάζονται οι διοικητικές υπηρεσίες. Η κεραία ήταν τοποθετημένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να φαίνεται ότι ήταν προέκταση του τοίχου. Μέχρι αυτή τη στιγμή ο κ Παπαφράγκας κρατείται στο Α.Τ. Κηφισιάς και την Τετάρτη αναμένεται να...
περάσει τη διαδικασία του αυτόφωρου.
Ο περιβαλλοντολογικός σύλλογος ΚΗΦΙΣΙΑ S.O.S, είχε εντοπίσει τη κεραία και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα.
http://press-gr.blogspot.com/2011/05/bl ... _8059.html -
Ο κ. Α.Κυπριανού είπε ότι προτιμά έναν αριστερό Τουρκοκύπριο για πρόεδρο, αντί για έναν Ελληνοκύπριο δεξιό
10/10 τρολλια
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]