-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
(link)Link απο kathimerini;
Το σκέφτηκες καλά; -
Ο Χατζηδάκης αντιστάθηκε στην σπατάλη;
Αυτός δεν είναι που ιδιωτικοποίησε την Ολυμπιακή, που αγόρασε ο Βγενόπουλος με σκοπό να την σμπρώξει στην Aegean; Και φυσικά, οι παλαιοί εργαζόμενοι, βολεύτηκαν μια χαρά στο κράτος;Το παραπάνω είναι... περιορισμός σπατάλης δηλαδή;
Βρε τον... καημένο τον Χατζηδάκη, τόσο καλό παιδί τελικά...
-
Μα τι λες τωρα πολυ καλο παιδι
Επισης ποτε δεν καταλαβα γιατι μελη μιας αποδεδειγμενα φαυλης κυβερνησης πρεπει να μενουν στο απυροβλητο, γιατι, και καλα, οι ιδιοι ηταν καλα παιδια.... Που και καλα να ηταν, που λεει ο λογος, συνεπρατταν εν γνωσει τους με κατ' επαγγελμα απατεωνες! Δεν ηταν δα τιποτα ανηλικα, ουτε τους ανεθεσαν με το ζορι κυβερνητικο εργο. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επισης ποτε δεν καταλαβα γιατι μελη μιας αποδεδειγμενα φαυλης κυβερνησης πρεπει να μενουν στο απυροβλητο, γιατι, και καλα, οι ιδιοι ηταν καλα παιδια.... Που και καλα να ηταν, που λεει ο λογος, συνεπρατταν εν γνωσει τους με κατ' επαγγελμα απατεωνες! Δεν ηταν δα τιποτα ανηλικα, ουτε τους ανεθεσαν με το ζορι κυβερνητικο εργο.Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί και οι ψηφοφόροι μιας αποδεδειγμένα φαύλης κυβέρνησης πρέπει να μένουν στο απυρόβλητο.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Επισης ποτε δεν καταλαβα γιατι μελη μιας αποδεδειγμενα φαυλης κυβερνησης πρεπει να μενουν στο απυροβλητο, γιατι, και καλα, οι ιδιοι ηταν καλα παιδια.... Που και καλα να ηταν, που λεει ο λογος, συνεπρατταν εν γνωσει τους με κατ' επαγγελμα απατεωνες! Δεν ηταν δα τιποτα ανηλικα, ουτε τους ανεθεσαν με το ζορι κυβερνητικο εργο.Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί και οι ψηφοφόροι μιας αποδεδειγμένα φαύλης κυβέρνησης πρέπει να μένουν στο απυρόβλητο γιατι, και καλα, οι ιδιοι ηταν καλα παιδια.... Που και καλα να ηταν, που λεει ο λογος, συντηρούσαν με την ψήφο τους κατ' επαγγελμα απατεωνες! Δεν ηταν δα τιποτα ανηλικα, ουτε τους ανάγκασαν με το ζόρι να ψηφίσουν το αντίστοιχο κόμμα..
Fixed
-
Ποιος ειπε οτι πρεπει να μενουν;
Συμφωνουμε μαλιστα οτι ενα γερο χερι ξυλο χρειαζεται και σ' αυτους
(αλλα οχι να τη γλυτωσει ο Χατζηδακης) -
Επισης ποτε δεν καταλαβα γιατι μελη μιας αποδεδειγμενα φαυλης κυβερνησης πρεπει να μενουν στο απυροβλητο, γιατι, και καλα, οι ιδιοι ηταν καλα παιδια.... Που και καλα να ηταν, που λεει ο λογος, συνεπρατταν εν γνωσει τους με κατ' επαγγελμα απατεωνες! Δεν ηταν δα τιποτα ανηλικα, ουτε τους ανεθεσαν με το ζορι κυβερνητικο εργο.Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί και οι ψηφοφόροι μιας αποδεδειγμένα φαύλης κυβέρνησης πρέπει να μένουν στο απυρόβλητο.
Τι θα προτεινες ;
just askin' -
Σίγουρα αναλογεί ένα μέρος της ευθύνης και σε αυτούς, αλλά και πάλι δικαιολογούνται εν μέρει, γιατί ηθικοί αυτουργοί είναι τα κόμματα που με τα συστήματα πελατειακών σχέσεων εκμεταλεύονται την ανάγκη των ανθρώπων για εξασφάλιση. Έτσι η φράση 'μαζί τα φάγαμε' έχει ως σκοπό να μας πείσει ότι είμαστε όλοι συνένοχοι. Η αλήθεια όμως είναι ότι μιλάμε για τη σαρδέλα και τη μαρίδα, ενώ άλλοι τρώνε καλά:
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Τι θα προτεινες ;
just askin'Μα τελικα ποιος μενει στο απυροβλητο, αφου ολοι μας θα πληρωσουμε την νυφη με την οικονομικη κατρακυλλα που ηρθε... η που θα ερθει.... ενα ειδος τιμωριας ειναι και αυτο αφου τελικα ολοι μαζυ τα φαγαμε... ειτε κυνικα ειτε αθελητα και αδιαμαρτυρητα... που τοσα χρονια δεν ζητησαμε το λογαριασμο απο τους 300.... για το που βρισκουν τα λεφτα και μας πληρωνουν για μη παραγωγικες απασχολησεις, ειτε ημασταν ΔΥ ειτε ΙΥ σε εταιριες που πελατη ειχαν το κρατος... κατα 90%...
Περα ομως απο αυτο θα πρεπει να βρεθουν και αυτοι που το ξεσκισαν το συστημα... απο τους πολιτικους και τους συν αυτω.... και να τους τα δημευσουν.... οχι τα θα βρεθουν τα 300 δις... ουτε 20-30 δεν θα βρεθουν...α! με προλαβε και ο ανωτερω!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαταδικάστηκε ο Ψωμιάδης και τίθεται σε διαθεσιμότητα.....γιατί μείωσε το 2006 πρόστιμο που είχε επιβληθεί σε πρατήριο για νοθεία το 1989 από €85Κ σε €5Κ.
δηλ το πρόστιμο έως και το 2006 ΔΕΝ είχε εισπραχθεί, 17 χρόνια μετά (ξέχωρα όλων των άλλων)...!
και μιλάμε για διάσωση της ελληνικής οικονομίας και πρόστιμα σε μεγαλογιατρούς.Έλα ντε.
Κι εδώ μια ηρωική εμφάνιση μετά την καταδίκη. Θαυμάστε επίπεδο.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Σίγουρα αναλογεί ένα μέρος της ευθύνης και σε αυτούς, αλλά και πάλι δικαιολογούνται εν μέρει, γιατί ηθικοί αυτουργοί είναι τα κόμματα που με τα συστήματα πελατειακών σχέσεων εκμεταλεύονται την ανάγκη των ανθρώπων για εξασφάλιση. Έτσι η φράση 'μαζί τα φάγαμε' έχει ως σκοπό να μας πείσει ότι είμαστε όλοι συνένοχοι. Η αλήθεια όμως είναι ότι μιλάμε για τη σαρδέλα και τη μαρίδα, ενώ άλλοι τρώνε καλά:
Να ρωτήσω κάτι; Έστω ότι η δεξιά (ΕΡΕ, Νέα Δημοκρατία) ήταν αποκύημα ανώμαλων συνθηκών, πελατειακών σχέσεων, βασιλευόμενου πολιτεύματος, μετεμφυλιακών συνδρόμων κλπ.
Το λαϊκό Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που είχε επί δεκαετίες ένα ποσοστό από 40-σχεδόν 50% και όχι απλώς διατήρησε τις πελατειακές σχέσεις, αλλά τις ανέβασε σε επίπεδο πρωτοφανές, με ενδιάμεσους (μεταξύ 'βάσης'-κυβέρνησης) κομματικούς εγκάθετους σε κάθε επίπεδο της κοινωνικοοικονομικής ζωής, ποιος το γέννησε, το στήριξε και το ανέδειξε; Ποιος; -
όλοι μας ...
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Περα ομως απο αυτο θα πρεπει να βρεθουν και αυτοι που το ξεσκισαν το συστημα... απο τους πολιτικους και τους συν αυτω.... και να τους τα δημευσουν...
Η ειρωνια ειναι το τι γινεται οταν τους εχουν ηδη βρει !
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Να ρωτήσω κάτι; Έστω ότι η δεξιά (ΕΡΕ, Νέα Δημοκρατία) ήταν αποκύημα ανώμαλων συνθηκών, πελατειακών σχέσεων, βασιλευόμενου πολιτεύματος, μετεμφυλιακών συνδρόμων κλπ.
Το λαϊκό Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που είχε επί δεκαετίες ένα ποσοστό από 40-σχεδόν 50% και όχι απλώς διατήρησε τις πελατειακές σχέσεις, αλλά τις ανέβασε σε επίπεδο πρωτοφανές, με ενδιάμεσους (μεταξύ 'βάσης'-κυβέρνησης) κομματικούς εγκάθετους σε κάθε επίπεδο της κοινωνικοοικονομικής ζωής, ποιος το γέννησε, το στήριξε και το ανέδειξε; Ποιος;Η έτερη δεξιά
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το λαϊκό Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα που είχε επί δεκαετίες ένα ποσοστό από 40-σχεδόν 50% και όχι απλώς διατήρησε τις πελατειακές σχέσεις, αλλά τις ανέβασε σε επίπεδο πρωτοφανές, με ενδιάμεσους (μεταξύ 'βάσης'-κυβέρνησης) κομματικούς εγκάθετους σε κάθε επίπεδο της κοινωνικοοικονομικής ζωής, ποιος το γέννησε, το στήριξε και το ανέδειξε; Ποιος;Ο κόσμος σίγουρα το στήριξε και το ανέδειξε και όπως έγραψε και ο jtblaster:
όλοι μας ...
Αλλά θα μου απαντήσεις κι εσύ τώρα ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός; Δηλαδή ποιός έπαιζε/παίζει τόσα χρόνια το ρόλο του μαστρωπού που εκπορνεύει τους πολίτες; Γιατί δεν νομίζω ότι όλοι εμείς το γεννήσαμε.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Η έτερη δεξιά
Έστω ότι είναι έτσι. Έστω ότι υπάρχει και 3η, 4η 'δεξιά' στην Ελλάδα. Δεν είναι αυτό το ζήτημα.
Το ζήτημα είναι ότι τα άτομα αυτά ΗΤΑΝ και ΕΙΝΑΙ ψηφοφόροι. Δεν εστάλησαν οι ψήφοι σε σφραγισμένους φακέλους από το εξωτερικό.Ο κόσμος σίγουρα το στήριξε και το ανέδειξε και όπως είπε και ο jtblaster:
όλοι μας ...
Αλλά θα μου απαντήσεις κι εσύ τώρα ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός; Δηλαδή ποιός έπαιζε/παίζει τόσα χρόνια το ρόλο του μαστρωπού και εκπορνεύει τους πολίτες; Γιατί δεν νομίζω ότι όλοι εμείς το γεννήσαμε.
Εγώ δεν ξέρω καμία που να επέλεξε μαστρωπό χωρίς να θέλει να εκπορνευτεί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο κόσμος σίγουρα το στήριξε και το ανέδειξε και όπως είπε και ο jtblaster:
όλοι μας ...
Αλλά θα μου απαντήσεις κι εσύ τώρα ποιός είναι ο ηθικός αυτουργός; Δηλαδή ποιός έπαιζε/παίζει τόσα χρόνια το ρόλο του μαστρωπού και εκπορνεύει τους πολίτες; Γιατί δεν νομίζω ότι όλοι εμείς το γεννήσαμε.
Όταν σου πετάνε το δόλωμα ότι θα βολευτείς σε μια θεσούλα στο δημόσιο, δεν θα τσιμπήσεις;
Όμως άλλο αυτό και άλλο τα μεγάλα σκάνδαλα που μας βασανίζουν τόσα χρόνια και δεν έχει βρεθεί ένοχος.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ο κόσμος σίγουρα το στήριξε και το ανέδειξε και όπως είπε και ο jtblaster:
όλοι μας ...
Όταν σου πετάνε το δόλωμα ότι** θα βολευτείς σε μια θεσούλα στο δημόσιο**, δεν θα τσιμπήσεις;
Όμως άλλο αυτό και άλλο τα μεγάλα σκάνδαλα που μας βασανίζουν τόσα χρόνια και δεν έχει βρεθεί ένοχος.
Μα ο αριθμος των βολεμμενων ειναι τεραστιος.. και για 30 χρονια η τζαμπα αμοιβη τους φτανει σε ταραστιο νουμερο...
Π.Χ 100.000 βολεμμενοι= μη πραγματικα χρειαζουμενοι, επι μεση αμοιβη περιπου 15000 ευρω επι 30 χρονια = 45 δις??? η καπου εχω κανει λαθος... τωρα λοιπον, ειδικα αυτοι, που ξεβολευονται... αλλα και ειναι οριακα στα οικονομκα τους... διαμαρτυρωνται... λογικο???.
Το σκανδαλο της Siemens λενε για 100000 ευρω μιζες.. που ειναι και το μεγαλυτερο... εστω και να ειναι αληθεια..+ τα οπλικα συστηματα... ποσα βγαινουν συνολικα.....
Τα χρωστουμενα ειναι 350 δις... ειναι πολλα λεφτα, 300 γεφυρες Ριου Αντιριου.... περιπου... η 80 Εγνατιες!!!!
βαλτε και τα λεφτα των επιδοτησεων τοσα χρονια..... μα μηπως λοιπον ολοι μαζυ τα φαγαμε...? -
Κι επειδή πολλοί έφαγαν, αλλά λίγοι-εκλεκτοί έφαγαν για τα καλά: viewtopic.php?p=2183241#p2183241
-
Απεργία στο Γεν. Λογιστήριο του Κράτους
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011, 15:46Τετραήμερη απεργία που ξεκινά αύριο έχει προκηρύξει ο Σύλλογος Δημοσιονομικών Υπαλλήλων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους αντιδρώντας σε περικοπές αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών του και των κονδυλίων προς το ταμείο τους. Εκκρεμεί πάντως συνάντηση με τον υφυπουργό Οικονομικών κ. Φίλλιπο Σαχινίδη κατά την οποία θα συζητηθούν τα αιτήματά τους.
**Η τετραήμερη απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, στο βαθμό που πραγματοποιηθεί, αναμένεται να μπλοκάρει την καταβολή των Επιδομάτων του Πάσχα στους συνταξιούχους και στους εργαζόμενους στο δημόσιο, ενώ δεν θα καταβληθούν και οι μισθοί του δημοσίου αφού δεν θα μπορούν να υπογραφούν τα εντάλματα πληρωμών προς τις Τράπεζες. **
Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011, 15:50
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]