-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το συγκεκριμένο είναι της σειράς vintage της Harley Davidson και πωλείται κανονικά. Αύριο το πρωί το ΠΑΜΕ παρακαλώ όπως στηθεί όξω από τα μαγαζιά με είδη Harley Davidson για τη σχετική διαμαρτυρία...
Ρε παιδιά μου αρέσει που το γραψα και πρώτα πρώτα και δέχτηκα και ειρωνία. Προφανώς έτυχε τα αρχικά του να είναι ΣΣ και είπε να κάνει ένα μπρρρρρ αστειάκι (=αποτυχημένο). Τώρα κολήσαμε στην κάσκα και τη μαλακία που έκανε ένας μπάτσος;
Μήπως υπάρχει οργανωμένο σχέδιο για Δ' Ραιχ; Ο Λιακό τι λέει;Και ο άλλος που πυροβόλησε το 16χρονο μαλακία έκανε .
και ο άλλος που παρίστανε τη ζαρντινιέρα μαλακία και αυτός ,
οι άλλοι που τους έκλεψαν τον οπλισμό γιατί κατέβηκαν για φραπέ , μαλακία και αυτοί
Προσέχτε τα θυληκά σας μην γκαστρωθούν οταν κυκλοφορούν στους δρόμους. -
αν οι ματατζήδες, ή οι δίας αποφασίσουν να σκάσουν με τέτοια κρανάκια (αν και του zorz θέλουμε, αυτό είναι λίγο blue oyster club) θα είναι ή δεν θα είναι μια σαφέστατη μαλακισμένη δήλωση;
Προφανώς και το κατάστημα που το πουλάει, ποσώς μας νοιάζει. Όπως και ποσώς μας νοιάζει αν κάποιος το φοράει για να πηδάει γιατί αλλιώς δεν του σηκώνεται, αν το φοράει και τρέχει στα δάση, αν παίζει Β'ΠΠ sims κ.ο.κ.
Ο ένστολος εν ώρα υπηρεσίας αν σκάσει με τέτοιο για να καταστείλει μια διαδήλωση, έχει ή δεν έχει κάποια διαφορά; Δλδ κι εδώ το ΠΑΜΕ ΑΝ έλεγε τπτ θα ήταν υστερία;
-
ΕΕΠ αν εγώ χέσω ένα σταυρό στο σύνταγμα, το πρώτο πράγμα που θα περάσει από το μυαλό σας είναι ότι 'χέζω την πρόσθεση', έτσι δεν είναι;
Αν κατουρήσω την ελληνική σημαία για αστειάκι; [θα έχω βάλει και δυο τελείες εκατέρωθεν του σταυρού και μια δυο γραμμές λιγότερες για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Δεν θα είναι η ελληνική σημαία, αλλά κάτι που συμπτωματικά μοιάζει πραγματικά πάρα πολύ] Εκεί θα ήθελα να δω ποιος θα είχε υστερικές αντιδράσεις και ποιος όχι
-
Το εν λόγω κράνος είναι από τα πολύ κλασσικά κομμάτια της Harley εδώ και δεκαετίες και θεωρώ ότι έχει ξεφύγει αρκετά από οποιαδήποτε σύνδεση με το γερμανικό στρατό (το κράνος δεν είναι ναζιστικό, έχει προέλευση από το 1916).
Ο πιστολέρο και η ζαρντινιέρα βέβαια δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτό. Για μένα είναι μαλακία πρώτα απ' όλα του ανώτερου του που δεν του έβαλε χέρι όταν το είδε. Όπως είπε και ο BILL δεδομένου ότι τα ΜΑΤ και γενικά η αστυνομία στοχοποιούνται σήμερα, είναι εντελώς μαλακία να προκαλείς παραπάνω σχόλια.
Τίθεται πάντως ένα θέμα νοοτροπίας. Όχι τόσο ακροδεξιών φρονημάτων (my ass) αλλά πιο πολύ ανάγκης των ματατζήδων να ανοίξουν βεντέτες με την αντίπερα όχθη.
Όπως είχα πει και στον Realzeus, τώρα που θα βάζουν ειδικούς φρουρούς και στα ΜΑΤ ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχουμε να δούμε άσχημα σκηνικά. -
Βγάλατε συμπέρασμα,βγάλατε ετυμηγορία,γράψατε και δέκα απολύτως ειρωνικά ποστ,ντάξει το ευχαριστηθήκατε και απόψε...
ΕΕΠ αν εγώ χέσω ένα σταυρό στο σύνταγμα, το πρώτο πράγμα που θα περάσει από το μυαλό σας είναι ότι 'χέζω την πρόσθεση', έτσι δεν είναι;
Αν κατουρήσω την ελληνική σημαία για αστειάκι; [θα έχω βάλει και δυο τελείες εκατέρωθεν του σταυρού και μια δυο γραμμές λιγότερες για να μην υπάρχει παρεξήγηση. Δεν θα είναι η ελληνική σημαία, αλλά κάτι που συμπτωματικά μοιάζει πραγματικά πάρα πολύ] Εκεί θα ήθελα να δω ποιος θα είχε υστερικές αντιδράσεις και ποιος όχι
Μπα,μάλλον ήρωας θα γινόσουν...Ούτως ή άλλως,η ελληνική σημαία καίγεται,φτύνεται και ποδοπατείται σχεδόν καθημερινά αλλά βλέπεις δεν υπάρχουν προοδευτικά σάιτ να το προβάλλουν... Αν είναι να το κάνεις,κάνε το με σταυρό πάντως,όχι με το σύμβολο της άλλης θρησκείας.
-
Όταν μεγαλώσει και πάει στο στρατό....(το παλικάρι των ΜΑΤ)
http://info-wars.org/2009/11/25/nato-commanders-wore-nazi-regalia-in-afghanistan/
προς το παρόν κάνει φιλότιμες προσπάθειες. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
http://info-wars.org/2009/11/25/nato-commanders-wore-nazi-regalia-in-afghanistan/
προς το παρόν κάνει φιλότιμες προσπάθειες.Για ψάξτο λίγο,τους κόβω για Έλληνες... Ή τουλάχιστον Τσεχοέλληνες...
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Βγάλατε συμπέρασμα,βγάλατε ετυμηγορία,γράψατε και δέκα απολύτως ειρωνικά ποστ,ντάξει το ευχαριστηθήκατε και απόψε...ενώ το να επιμένεις ότι είναι παντελώς τυχαίο το γεγονός ότι μόνο ο ΣΣ αποφάσισε να το γράψει, και αυτός συμπτωματικά το έγραψε ως SS και όχι ως ΣΣ, και όλα αυτά εν υπηρεσία δυνάμεως καταστολής, είναι σοβαρό δλδ;
Έλα βρε bomber τώρα
-
Κοίτα ρε δουλειές που μου ανοίξατε βραδυάτικα και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο
Από μια σύντομη ματιά στα κράνη των Τσέχων αναγνώρισα τα διακριτικά της 9ης ΤΘ SS Hohenstaufen και της 36ης ΠΖ SS.
Όπως είχα αναφέρει σε άλλο ποστ, πολίτες σχεδόν όλων των κατεχομένων από τους Ναζί χωρών, υπηρέτησαν σε μονάδες των SS, είτε σε καθαρά δικές τους, είτε σε γερμανικές μονάδες. Πχ η 26η SS ήταν Ουγγρική, η 28η Βελγική (η περίφημη Wallonien) κλπ
Προς το τέλος του πολέμου (45) ονομάζονταν 'μεραρχίες' ακόμα και πολύ μικρές μονάδες που σχηματίζονταν εσπευσμένα επειδή οι Ρώσοι είχαν μπει σε γερμανικό έδαφος. Ακριβώς επειδή πολλές είχαν παρόμοια διακριτικά δεν ξέρω αν υπήρξε κάποια τέτοια τσεχική μονάδα που να αντέγραψε έμβλημα αντίστοιχης γερμανικής.
Το επιχείρημα τους βέβαια σας το λέω από τώρα (αυτό που είπα και πριν). Οι μονάδες αυτές είχαν ελάχιστο πολιτικό 'χρώμα' αλλά ήταν επίλεκτες στρατιωτικές μονάδες. Προφανώς ο Τσέχος μπορεί να χε κανά παππού που πολέμησε σε τέτοια περίπτωση και ήθελε να την μπει στα αμερικανάκια που φοράνε τον screaming eagle της 101 Αλεξιπτωτιστών.
Ψιλοκαμμία σχέση με τον ματατζή βέβαια (εδώ το χουν ψάξει αρκετά), αλλά και πάλι σε κουβέντα να βρισκόμαστε.εδιτ τώρα είδα το γράφει από κάτω
wore the symbols of the 9th SS panzer division Hohenstaufen and the SS Dirlewanger brigade respectively, which were probably the most infamous SS combat units of World War II.
Αν ήταν αυτές οι πιο infamous τότε η 3η τι ήταν; Ο βελζεβούλ;
-
προς το παρόν κάνει φιλότιμες προσπάθειες.Για ψάξτο λίγο,τους κόβω για Έλληνες... Ή τουλάχιστον Τσεχοέλληνες...
Αμφιβάλεις οτι στα σώματα ασφαλείας βρίσκουν έδαφος να αναπτυχθούν τέτοιες συμπεριφορές?
Ας μην ψάξουμε τους λόγους τώρα... -
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο,δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν το έγραψε με αυτό το σκεπτικό.Μπορεί ναι,μπορεί και όχι.Και επειδή δεν το ξέρω,δεν μπορώ να τον καταδικάσω.Αυτό λέω τόση ώρα.Αν εσείς είστε σίγουροι 100 % πάω πάσο και είμαι μαζί σας.
Ακόμα,χωρίς καμία διάθεση να αρχίσω κομματική αντιπαράθεση και μιλώντας απολύτως σοβαρά,είναι καλό για τη χώρα και την κοινωνία που τέτοια περιστατικά λαμβάνουν χώρα ενώ στην κυβέρνηση βρίσκεται η μεγάλη δημοκρατική παράταξη (όπως έχω ακούσει να αυτοαποκαλούνται) γιατί αν βρισκόταν η άλλη,τέτοια γεγονότα θα ήταν αιτία πολέμου.
Αμφιβάλεις οτι στα σώματα ασφαλείας βρίσκουν έδαφος να αναπτυχθούν τέτοιες συμπεριφορές?
Ας μην ψάξουμε τους λόγους τώρα...Δεν αμφιβάλλω,τα γνωρίζω.
-
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο,δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν το έγραψε με αυτό το σκεπτικό.Μπορεί ναι,μπορεί και όχι.Και επειδή δεν το ξέρω,δεν μπορώ να τον καταδικάσω.Αυτό λέω τόση ώρα.Αν εσείς είστε σίγουροι 100 % πάω πάσο και είμαι μαζί σας.Για αυτο λεω οτι αν ειναι τοσο χαζος που δεν εκανε τον συνειρμο θα επρεπε να του απαγορευτουν καποια δικαιωματα οπως στην περιπτωση του http://www.mpla-mpla.com/content/toy-ap ... xamiloy-iq
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης και όσο και αν σας φαίνεται περίεργο,δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν το έγραψε με αυτό το σκεπτικό.Μπορεί ναι,μπορεί και όχι.Και επειδή δεν το ξέρω,δεν μπορώ να τον καταδικάσω.Αυτό λέω τόση ώρα.Αν εσείς είστε σίγουροι 100 % πάω πάσο και είμαι μαζί σας.
Για αυτο λεω οτι αν ειναι τοσο χαζος που δεν εκανε τον συνειρμο θα επρεπε να του απαγορευτουν καποια δικαιωματα οπως στην περιπτωση του http://www.mpla-mpla.com/content/toy-ap ... xamiloy-iq
*Σ’ ένα διεθνή διαγωνισμό αστυνομικών υπηρεσιών, προκρίνονται για την τελική φάση η Scotland Yard της Βρετανίας, το FBI και η ΕΛ .ΑΣ. Φτάνει, λοιπόν, η ώρα της πρακτικής δοκιμασίας, που θα κρίνει ποια αστυνομία θα είναι η νικήτρια. Η επιτροπή του διαγωνισμού εκφωνεί την τελική αποστολή: «Έχουμε αφήσει ένα κουνέλι στη δασική έκταση που βλέπετε μπροστά σας. Η αστυνομία που θα ανακαλύψει και θα συλλάβει αυτό το κουνέλι, θα είναι η νικήτρια». Ξεκινάει πρώτη η βρετανική Scotland Yard, ψάχνει μεθοδικά όλο το δάσος, χτενίζει κάθε πιθανή κρυψώνα και μετά από 3 ημέρες αναλύοντας όλα τα στοιχεία καταλήγει στο συμπέρασμα ότι: ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Σειρά έχει τώρα το FBI. Ξεκινάει την έρευνα με ειδικούς θερμικούς ανιχνευτές προηγμένης τεχνολογίας, στοιχεία και πληροφορίες από κατασκοπευτικούς δορυφόρους, τοποθετεί κάμερες, μικρόφωνα, παγίδες, αλλά μετά από 3 ημέρες κι αυτή τίποτα.Γυρνάει στην επιτροπή παραδίδοντας το πόρισμα: ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ! Έρχεται τέλος κι η σειρά της ΕΛ. ΑΣ. Οι πράκτορές της εφορμούν στο πυκνό δάσος, με γκλομπς, ασπίδες, χειροπέδες και ορειβατικούς κρίκους. Περνάει μια ώρα κι εμφανίζονται σέρνοντας πίσω τους καταχτυπημένη, καταματωμένη και αλυσοδεμένη μιαν αρκούδα. Με το που τη φέρνουν μπροστά στην επιτροπή η αρκούδα πέφτει γονατιστή και φωνάζει: ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΞΥΛΟ. ΟΜΟΛΟΓΩ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ !!!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το εν λόγω κράνος είναι από τα πολύ κλασσικά κομμάτια της Harley εδώ και δεκαετίες και θεωρώ ότι έχει ξεφύγει αρκετά από οποιαδήποτε σύνδεση με το γερμανικό στρατό (το κράνος δεν είναι ναζιστικό, έχει προέλευση από το 1916).Eddie, και πάλι, διάλεξες το χειρότερο δυνατό παράδειγμα.
Γιατί, αν και το συγκεκριμένο γνήσιο κράνος της Harley φοριέται από 40ρηδες wannabe easy-riders, η πηγή της σχετικής μόδας (έστω και αν δεν το συνειδητοποιεί ο νεοφώτιστος γιαλατζί χαρλεάς) βρίσκεται ακριβώς στις αμερικάνικες συμμορίες μηχανόβιων (Hell's Angels, Outlaws κλπ). Που, τι σύμπτωση, είναι γεμάτες από ρατσιστικά, white supremacist στοιχεία που συνειδητά και ρητά φοράνε nazi memorabilia και τα ανάλογα σύμβολα.
Και όπως και να το κάνουμε, παρόλο που μερικά σύμβολα προϋπήρχαν της συγκεκριμένης εποχής, ο ναζισμός άφησε τέτοιες μνήμες στον κόσμο που πλέον αυτά τα σύμβολα αυθόρμητα και αποκλειστικά συνδέονται με αυτόν. Το ίδιο ισχύει και για τη σβάστικα, το ίδιο και για το συγκεκριμένο σχήμα stahlhelm, το ίδιο και για το διαβόητο μουστάκι κλπ.
Εν τέλει, αν αυτός ο Σωτήρης Σταματόπουλος πάει μετανάστης στη Γερμανία, ανοίξει ένα κρεπάδικο-βαφλάδικο στη Νυρεμβέργη με επιγραφή WAFFLEN-SS (με τη 'σωστή' γραμματοσειρά κιόλας), ξυρίσει το κεφάλι του και χτυπήσει 2 τατουάζ στο κούτελο, μια σβάστικα κι ένα totenkopf, it wiil raise a few eyebrows, δεν νομίζεις;
Που να καταλάβει ο κόσμος ότι είναι απλώς ο Σωτήρης, που φτιάχνει βάφλες κι ενδιαφέρεται για την αρχαία ινδουιστική ιστορία και τον Φρειδερίκο το Β'...
-
delete
-
Στο ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6] καλή ώρα:
Είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ.Βρέθηκα χθες στο ΟΑΚΑ όπου τελικά η ομάδα μου έχασε.Καθώς φεύγαμε στεναχωρημένοι για την ήττα της ΑΕΚ,οι ΜΑΤατζήδες που βρίσκονταν εκεί αλλά και στη Λ.Αλεξάνδρας μας τραγούδαγαν συνθήματα του Ολυμπιακού... Επίτηδες...Ύστερα,είδαν κάποιον που είχε εμφανές τραύμα από γκλομπιά στο μάτι... Μόλις τον βλέπουν,του λένε 'ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ ΡΕ;;' ...
Σαν να σου λέω ότι είσαι καχύποπτος. Φίλαθλοι του ολυμπιακού ήταν, και πάνω στη χαρά τους δεν σκέφτηκαν ότι θα σας στεναχωρούσαν.
Για το μάτι, μα καλά τι κακεντρεχής που είσαι Φυσικά και εννοούσαν να του κάνουν καλά το χτυπημένο μάτι, να είναι όπως και το άλλο
-
Διαβάζοντας από εδώ....
http://en.wikipedia.org/wiki/Schutzstaffel
Μήπως λέω μήπως ο εν λόγω Αστυνομικός θεωρεί ότι στην προσωπική φρουρά προστασίας του ΓΑΠ? Γιατί και ο Χίτλερ Σοσιαλιστής ήταν και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα.....
Τα λέω όλα αυτά γιατί σε συνδυασμό με την απόφαση του Αστυνομικού Διευθυντή Σερρών περί απαγόρευσης των συναθροίσεων, ο οποίος ακόμα στη θέση του είναι από όσο ξέρω, το πολίτευμα της χώρας κάτι μου θυμίζει κάτι μου θυμίζει
Αααα το βρήκα....
-
Ελληνική Αστυνομία
Αναποτελεσματικοί οι σαρωτές εντοπισμού κλεμμένων οχημάτωνΣε μίνι σκάνδαλο εξελίσσεται η απόκτηση από την ΕΛ.ΑΣ. του αυτόματου συστήματος εντοπισμού κλεμμένων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και άλλων οχημάτων, αξίας περίπου 1.750.000 ευρώ.
Το σύστημα, για το οποίο έχουν δοθεί προκαταβολές περίπου 750.000 ευρώ, κρίνεται μη λειτουργικό, υπήρξε εισήγηση για την απόρριψή του και ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Εμμ. Οθωνας, είχε αποφασίσει ήδη τη μη παραλαβή του.
Η αγορά του είχε αποφασιστεί προ τριετίας με το σκεπτικό του ότι «οι σαρωτές κλεμμένων οχημάτων θα βοηθούσαν στην αποτροπή εγκληματικών ενεργειών». Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η Αστυνομία θα εφοδιαζόταν με τριάντα ηλεκτρονικούς σαρωτές πινακίδων οχημάτων και μία κεντρική ηλεκτρονική βάση.
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artId=383765&dt=10/02/2011
-
Να υποθέσω ότι το 'πριν από μερικές εβδομάδες' είναι επαρκής χρόνος (από το παραπάνω κείμενο) για λύση ενός προβλήματος που μπορεί να μην αφορά το σύστημα αυτό κάθε αυτό αλλά τη διαλειτουργικότητα του με το C4I??? (ή του αντίστοιχου συστήματος επικοινωνίας των περιπολικών της ΕΛΑΣ κοπής 2004).
-
@zorz, Nozomi, to whom it may concern
Θεωρώ ότι όποια κουβέντα του τύπου 'α το σύμβολο του σατανά, εξ' αποδώ κλπ' είναι υστερίες και δεν μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο σοβαρής κουβέντας. Είναι σαν τα λυκειόπαιδα που φοράνε μπλούζες μεταλάδικων συγκροτημάτων με σατανιστικά σύμβολα κλπ. Όπως στην Ε' Δημοτικού που ψάχναμε τα τρακτεροτά από κάτω να δούμε ποιά έχουν σταυρουδάκια γιατί θεωρούνται σατανιστικά...
Ο συγκεκριμένος μπορεί να κατηγορηθεί πρωτίστως για παραποίηση στολής (δεν είναι στολή μπογιατζή αυτή που φοράει να γράφει και I LOVE SULA) και δευτερευόντως για άστοχο 'χιούμορ'. Όπως και να χει είναι ήσσονος σημασίας για μένα και θα μπορούσε να συγκριθεί με καρατζαφερικές τσιρίδες τύπου 'Κατεβάστε τα σφυροδρέπανα, οι σφαγμένοι της Καμπότζης στριφογυρίζουν στον τάφο τους' ή να πάνε οι Πόντιοι (που ο Στάλιν τους μερεμέτησε χοντρά) να διαμαρτυρηθούν στο ΚΚΕ.
Στην τελική αν αυτοί που φόραγαν αυτό το σήμα σκότωσαν στην Ελλάδα χ, οι άλλοι που φόραγαν ή υπηρετούσαν το άλλο σήμα σκότωσαν ψ. Βρείτε πόσο κάνει χ-ψ και πείτε μου και μένα...Μια πιο προχώ λύση είναι και η εξής
Ο χρήστης Εβραίος Αρκούδης aka Μπέαρ Γιούντεν έγραψε:
'Πες μου μπάτσε, όταν αποστρατευτείς από την αστυνομία και πας στο βλαχοχώρι σου, θα βγάλεις το κράνος;'
(Απ: Ναι)
'Αυτό ακριβώς φαντάστηκα, και δεν μας αρέσει αυτό καθόλου, έτσι;'
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]