-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ίσως σου διαφεύγει, αλλά δεν έχω καμία ιδιαίτερη εκτίμηση στην θρησκεία.Μου κάνει εντύπωση επίσης η μηδενιστική σου άποψη περί δημοκρατίας. Ίσως θα μπορούσες να μοιραστείς κάποιες σκέψεις αναφορικά με το πως θα ήθελες να ήταν;
Κύριε Λάππα σε εμένα απευθύνεστε;
-
Ίσως σου διαφεύγει, αλλά δεν έχω καμία ιδιαίτερη εκτίμηση στην θρησκεία.Μου κάνει εντύπωση επίσης η μηδενιστική σου άποψη περί δημοκρατίας. Ίσως θα μπορούσες να μοιραστείς κάποιες σκέψεις αναφορικά με το πως θα ήθελες να ήταν;
α. γι αυτό δημοκρατία - εκκλησία 1-0
β. δεν μ αρέσει η δημοκρατία σαν έννοια γιατί συμμετέχουν όλοι. εγώ, εσύ, ο μανος, τάσος, ο κάθε απύθμενα ηλίθιος που βλέπω κάθε μέρα γύρω μου και αναρωτιέμαι σε τι σκατά εξυπηρετεί το σύμπαν η ύπαρξή του και τον αφήνει να επιβιώνει.
στην αστική δημοκρατία δεν υπάρχουν τέτοιου είδους προβλήματα. η συμμετοχή εξαντλείται στο ψηφαλάκι κάθε 4 χρόνια, άλλοι κάνουν κουμάντο και όλα οκ.
για κάνα ψκι να πηγαίνουμε και χου κέαρζ -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
στους ίδιους ηλίθιους απευθύνονται και οι δυο οπότε τζάμπα το κουράζετεΜαζί σου είμαι. Δυστυχώς όμως έχω δει και νοήμονες ανθρώπους να πιστεύουν και στα δύο...
ΥΓ: Την ατάκα του Winston Churchill για την δημοκρατία την ξέρετε;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
στους ίδιους ηλίθιους απευθύνονται και οι δυο οπότε τζάμπα το κουράζετεηλιθιος εισαι εσυ φιλε μου που πετας παπαριες καθε λιγο και λιγακι χωρις να σκεφτεσαι τι γραφεις.
-
η δημοκρατια ειναι το πιο ελευθερο απο ολα τα αλλα αυτο απο μονο του ειναι μεγαλο πλεονεκτημα
φυσικα οταν πισω απο την λεξη δημοκρατια υπαρχουν τα 'δικτατορια' 'φασισμος' κανουμε το καταλληλο Mix και βγαινει κατι που θυμιζει ελλαδα
φυσικα καποιος καμμενος θα πεταχτει και θα πει δεν μου αρεσει επειδη το σκεφτηκε ενας πρωην στρατιωτικος(και ζησαμε ολοι καλα μετα...) -
Αααααααααααπ. Δεν έχει τέτοια. Από τη στιγμή που εναντιώθηκες στην κεντρική επιτροπή ΚΚΕ του 4TF, είσαι φασιστόμουτρο άθλιο, δεξιό νεοφιλελεύθερο σκουλήκι και φυσικά ακροδεξιός θρησκόληπτος. Ή είσαι μαζί μας ή είσαι εναντίον μας.
Και επειδή δεν μας αρέσουν αυτά που λες και η γενικότερη ηρεμία που εκφράζεσαι πάρε και ένα φλωροσκιέρ στο κεφάλι για να αρχίζεις να μπαίνεις στις βάσεις ενός σωστού διαλόγου.Επειδή αναφέρθηκε η λέξη ανασφάλιστοι εργαζόμενοι στο δημόσιο. Εκτός από την περίπτωση των σταζ(ι) υπάρχει και κάποια άλλη; Γιατί αν μιλάμε για αυτούς να θυμίσω στο φιλοθεάμον κοινό οτί αυτοί δέχτηκαν να δουλέψουν έτσι επειδή ο εκάστοτε Γκόρτσος τους είχε τάξει ότι θα μονιμοποιηθούν. Βγήκαν και αυτοί με τις σημαίες τους σε μια πρωινή εκπομπή και εκτέθηκαν στη συγκεκριμένη ερώτηση.
Όταν κάνεις συμφωνίες με το διάβολο να έχεις υπόψη σου και τις συνέπειες. Αν εγώ παω να δουλέψω σε παράνομη εταιρεία γιατί με συμφέρει καλύτερα, πρέπει να έχω στο μυαλό μου ότι αν χαλάσει η μπίζνα είμαι και εγώ υπεύθυνος που εμπιστεύτηκα μια παράνομη εταιρεία. -
Aρχιζει και εχει ενδιαφερον.......
-
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
β. δεν μ αρέσει η δημοκρατία σαν έννοια γιατί συμμετέχουν όλοι. εγώ, εσύ, ο μανος, τάσος, ο κάθε απύθμενα ηλίθιος που βλέπω κάθε μέρα γύρω μου και αναρωτιέμαι σε τι σκατά εξυπηρετεί το σύμπαν η ύπαρξή του και τον αφήνει να επιβιώνει.Αν φτάσουμε ποτέ στο σημείο να χρειαστούμε κάποιον για να κρίνει ποιος είναι άξιος να ζει και να συμμετέχει στην δημοκρατία και ποιος όχι, σου εύχομαι να σε προτιμήσουν.
-
β. δεν μ αρέσει η δημοκρατία σαν έννοια γιατί συμμετέχουν όλοι. εγώ, εσύ, ο μανος, τάσος, ο κάθε απύθμενα ηλίθιος που βλέπω κάθε μέρα γύρω μου και αναρωτιέμαι σε τι σκατά εξυπηρετεί το σύμπαν η ύπαρξή του και τον αφήνει να επιβιώνει.
Αν φτάσουμε ποτέ στο σημείο να χρειαστούμε κάποιον για να κρίνει ποιος είναι άξιος να ζει και να συμμετέχει στην δημοκρατία και ποιος όχι, σου εύχομαι να σε προτιμήσουν.
είμαι σίγουρος ότι θα κάνω πολύ καλή δουλειά
(μου θυμίζω τον sheldon )
-
Του φέρνεις λίγο Χάρη...
-
αν αύριο σου πουν ότι τα διόδια για το χιονοδρομικό πάνε 200€, εσύ θα περιμένεις μέχρι το 2013 για να καταψηφίσεις το πασοκ?
Όχι, σκέφτομαι να μαζέψω καμιά 500αριά χιονοδρόμους και να κλείσω την Ομόνοια.
Αποκλειεται! Ειστε παντελως ανικανοι για κατι τετοιο και απυθμενα φλωροι. Ενα ονλάιν πετισιον ομως θα το υπογραψετε! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ολα κι ολα. Πανω απο ολα οι αγωνες
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ελπίζω να μη δεχτώ επίθεση που, ορμώμενος από τη συγκεκριμένη φωτογραφία, θα παραθέσω τον παρακάτω σύνδεσμο. Απλά το είδα χθες, μού έκανε εντύπωση και 'κολλούσε' κάπως με την φωτογραφία.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
αν αύριο σου πουν ότι τα διόδια για το χιονοδρομικό πάνε 200€, εσύ θα περιμένεις μέχρι το 2013 για να καταψηφίσεις το πασοκ?
Αποκλειεται! Ειστε παντελως ανικανοι για κατι τετοιο και απυθμενα φλωροι. Ενα ονλάιν πετισιον ομως θα το υπογραψετε! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ολα κι ολα. Πανω απο ολα οι αγωνες
Συνέχισε, το 'χεις.
-
ο κομμουνισμος ξερει να βγαζει ΚΑΙ αθλητες.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ο κομμουνισμος ξερει να βγαζει ΚΑΙ αθλητες.+1
Με έπιασε η καρδιά μου, με το τι περνάνε τα παιδάκι εκεί... βιομηχανία μαζικής παραγωγής αθλητών...
Αί στο διάολο υπάνθρωποι! -
Ο χρήστης famas έγραψε:
O Τάφος του Μητσοτάκη
..................Μπρρρρρ... ανατρίχιασα... ξέρουμε όμως πια που θα είναι η κατοικία του βρυκόλακα, μέχρι να ξανασηκωθεί από τον τάφο του...
Ας ελπίσουμε όσο θα 'κοιμάται' στον τάφο του κάποιος να του καρφώσει ένα παλούκι στην καρδιά, καλού κακού...
Προσπαθώ να αποφασίσω αν η αστική 'δημοκρατία' ή αν η εκκλησία είναι η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών... είναι μέγα derby όμως...
+1
Ειλικρινά όμως την ίδια στιγμή πασχίζω να βρω μία απάντηση στην Τσώρτσιλ που είπε ότι 'Η δημοκρατία δεν είναι καλό σύστημα, αλλά είναι το καλύτερο που γνωρίζουμε'...
Το αστείο είναι ότι συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν ξέρω τι άλλο θα ήταν καλύτερο...
Μόλις το βρω, θα σας ενημερώσω, να μην πάθετε τίποτα από την αγωνία...
-
Συνέχισε, το 'χεις.
Και βεβαια το εχει... αφου στελνουν φοιτητες στα κλεισιματα αυτα και ετσι και μεροκαματα δεν χανουν οι απεργουντες και τζερτζελες γινεται στα Καναλια...
Μια χαρη μονο οταν βαζετε εδω μεσα αρθρα του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ να λετε και οτι ειναι οργανο του ΚΚΕ και οχι εφημεριδα ωστε να καταλαβαινει ο αλλος οτι δεν διαβαζει εφημεριδα αλλα ανακοινωσεις και θεωριες των οργανων του ΚΚΕ.... που σκοπο εχει να κυβερνησει καποια στιγμη με τετοιο τροπο ωστε καθε 4 χρονια να παιρνει 96% στις εκλογες και οχι το 8% που καταφερνει τα τελευταια 35 χρονια.... εδω στο Ελλαδα γιατι αλλου!!!!
-
Η δημοκρατία δεν είναι καλή επειδή δεν έχουν όλοι τις ίδιες γνώσεις και εμπειρίες.
Αν βάλεις σε ένα αγώνα σκάκι έναν πρωταθλητή εναντίον 100.000 παικτών που θα αποφασίζουν τις κινήσεις τους μέσω δημοκρατικής ψηφοφορίας είναι βέβαιο οτι οι 100,000 θα επιλέγουν μεν μια καλή κίνηση(ούτε μια κακή αλλά ούτε και την βέλτιστη) αλλά στο τέλος θα χάνουν. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Η δημοκρατία δεν είναι καλή επειδή δεν έχουν όλοι τις ίδιες γνώσεις και εμπειρίες.
Αν βάλεις σε ένα αγώνα σκάκι έναν πρωταθλητή εναντίον 100.000 παικτών που θα αποφασίζουν τις κινήσεις τους μέσω δημοκρατικής ψηφοφορίας είναι βέβαιο οτι οι 100,000 θα επιλέγουν μεν μια καλή κίνηση(ούτε μια κακή αλλά ούτε και την βέλτιστη) αλλά στο τέλος θα χάνουν.Το κακό είναι πως συνήθως στην πολιτική όταν αντικαθιστάς τους 100.000 με έναν, ο τελευταίο κάθε άλλο παρά 'πρωταθλητής' είναι, συχνά είναι ψυχασθενής (Πολ-Ποτ), συχνά ανίκανος καραβανάς (Γ. Παπαδόπουλος), συχνά πολύ...επαναστάτης (Φιντέλ Κάστρο ) κλπ κλπ...
Οπότε, η δημοκρατία είναι ένας αναγκαίος συμβιβασμός: ψηφίζει το 95% των ηλιθίων (κατά koutsan ) και ελπίζεις πως θα ψηφιστούν κυρίως αυτοί του 5%...
Βέβαια, ένας που ανήκει στο 5% σπάνια ασχολείται με την πολιτική, οπότε...καταλαβαίνετε!
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]