-
Μηπως να συνεχισουμε στο Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2] ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως να συνεχισουμε στο Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε? [#2] ;Γιατί ρε BILL; Αφου το 'οίδεν' με τα μάτια μου
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Γιατί ρε BILL; Αφου το 'οίδεν' με τα μάτια μου
-
Τι ειδες που ουτε ψιχουλο δεν εμεινε!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι ειδες που ουτε ψιχουλο δεν εμεινε!!!
Δεν οίδεν το κεικ αλλα οίδεν το σκύλο να ξερνάει κεικ
-
no comment...
....Ο κ. Γκρουέφσκι υπογραμμίζει ότι η κυβερνητική αλλαγή στην Ελλάδα δεν οδήγησε σε ουσιαστική αλλαγή στη διαχείριση της διαμάχης για την ονομασία, αλλά σε τυπικές διαφοροποιήσεις: «Ο Καραμανλής δεν ήθελε κανενός είδους επαφή, ούτε καν τηλεφωνική. Υπήρξε μια χειραψία σε κάποιο συνέδριο, διότι δεν είχε την δυνατότητα να με αποφύγει. Ο Παπανδρέου επιδιώκει επαφές, κάμερες, χειραψίες, συνομιλίες. Επί της ουσίας όμως παραμένουμε σχεδόν στα ίδια.»
Διαβάστε περισσότερα: http://greece-salonika.blogspot.com/201 ... z0rCk2yZjI
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
no comment.......Ο κ. Γκρουέφσκι υπογραμμίζει ότι η κυβερνητική αλλαγή στην Ελλάδα δεν οδήγησε σε ουσιαστική αλλαγή στη διαχείριση της διαμάχης για την ονομασία, αλλά σε τυπικές διαφοροποιήσεις: «Ο Καραμανλής δεν ήθελε κανενός είδους επαφή, ούτε καν τηλεφωνική. Υπήρξε μια χειραψία σε κάποιο συνέδριο, διότι δεν είχε την δυνατότητα να με αποφύγει. Ο Παπανδρέου επιδιώκει επαφές, κάμερες, χειραψίες, συνομιλίες. Επί της ουσίας όμως παραμένουμε σχεδόν στα ίδια.»
Διαβάστε περισσότερα: http://greece-salonika.blogspot.com/201 ... z0rCk2yZjI
συμφωνω με το Γκρουεφσκι, καλα τα λεει. Αν ειναι δυνατον να εμποδιζουμε το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου καποιου.
-
Αύριο θα κάνω αίτηση στον διαχειριστή να αλλάξει το nickname μου σε Skye.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αύριο θα κάνω αίτηση στον διαχειριστή να αλλάξει το nickname μου σε Skye.Μπορείς να το αλλάξεις σε Republic of NorthSkye
-
Δεν οίδεν το κεικ αλλα οίδεν το σκύλο να ξερνάει κεικδε λές καλά που το έφαγε το σκυλί
το σκυλί ξερνούσε
σκέψου εσύ τι θα πάθαινες
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πρώτα και καλύτερα γιατί τα ζώα είναι απείρως βιαιότερα. Στη φύση δύσκολα βρίσκεις ας πούμε εξίσου ευγενή τρόπο θανάτου με τον απαγχονισμό.
-
Αύριο θα κάνω αίτηση στον διαχειριστή να αλλάξει το nickname μου σε Skye.Τον skye τον προσδιορίζουν τα γραφτά του όχι το νικ του.
-
Το θέμα ήταν κατά πόσο είναι σωστό να φέρνει σε επαφή με κόσμο το κατοικίδιο του κάποιος, άσχετα αν αυτό είναι επικίνδυνο για τον κόσμο.
-
Τον skye τον προσδιορίζουν τα γραφτά του όχι το νικ του.
Αν όμως έγραφαν πολλοί με όποιο nickname ήθελαν, πως θα ήξερες ποιος από όλους είναι ο Skye; Θα μπορούσαμε βέβαια να ξεκινήσουμε την προσπάθεια αναγνώρισης του, περίπου όπως ξαμολιούνται οι μοναχοί ψάχνοντας την καινούργια ενσάρκωση του Δαλάι Λάμα.
-
οριστε:
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=37343150
Ετοιμαστητε για το κλασσικο...
που ελεγε και το παλαιο τραγουδι
....γουπιγιαγια γουπι γουπι για... και απο πισω ενα συνταγμα Ινδοι.
Το εχουμε φαει αυτο στην μαπα για μια δεκαετια στην χωρα της ευκαιριας τις ΗΠΑ τρομαρα μας.
Πριν καν δυο εβδομαδες παραπονιομσταν εδω στο φορουμ οτι 50 ευρω/μερα ειναι το ελαχιστο να μαζευουν ελιες. Ετοιμαστητε με 50 ευρω το μηνα τους Ινδους να γραφουν λoγισμικο σε Java να σου βγει το ματι.
Νικος
-
Και κλαινε κλαινε,τα ψηφαλάκια,στου Μαξίμου, τα σκαλάκια
-
Τον skye τον προσδιορίζουν τα γραφτά του όχι το νικ του.
Αν όμως έγραφαν πολλοί με όποιο nickname ήθελαν, πως θα ήξερες ποιος από όλους είναι ο Skye; Θα μπορούσαμε βέβαια να ξεκινήσουμε την προσπάθεια αναγνώρισης του, περίπου όπως ξαμολιούνται οι μοναχοί ψάχνοντας την καινούργια ενσάρκωση του Δαλάι Λάμα.
Δεν με ενδιαφέρει ποιός απ όλους είναι ο skye, με ενδιαφέρει τι γράφεται. Αν απο αύριο πχ αλλάξετε νικ οι δυό σας θα γίνω φαν του Λάππα, δεν έχω πρόβλημα σ αυτό
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πρώτα και καλύτερα γιατί τα ζώα είναι απείρως βιαιότερα. Στη φύση δύσκολα βρίσκεις ας πούμε εξίσου ευγενή τρόπο θανάτου με τον απαγχονισμό.
Αφού χτυπάς κλπ, για γράψε μερικούς λιγότερο βίαιους θανάτους που βρίσκεις στη φύση, σε σχέση με τον απαγχονισμό.
Εγώ μόνο τα δάγκωμα σβέρκου σκέφτομαι, που κατ' ουσίαν είναι το ίδιο πράγμα.
Από 'κει και πέρα έχουμε μια τεράστια γκάμα επίπονων και βασανιστικών θανάτων, εκ μέρους των ζώων.
ΤΙ σου λέω, με τέτοιο αποτροπιασμό στο ποστ μου, είμαι σίγουρος ότι θα έχεις να αραδιάσεις μια τεράστια λίστα με καλύτερους θανάτους στη φύση.
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Πριν καν δυο εβδομαδες παραπονιομσταν εδω στο φορουμ οτι 50 ευρω/μερα ειναι το ελαχιστο να μαζευουν ελιες. Ετοιμαστητε με 50 ευρω το μηνα τους Ινδους να γραφουν λoγισμικο σε Java να σου βγει το ματι.
Νικος
Για ρώτα τι πάθανε στην singular που προσέλαβαν ινδούς για οικονομία στο development και πες μου μετά άποψη.
-
Δεν με ενδιαφέρει ποιός απ όλους είναι ο skye, με ενδιαφέρει τι γράφεται. Αν απο αύριο πχ αλλάξετε νικ οι δυό σας θα γίνω φαν του Λάππα, δεν έχω πρόβλημα σ αυτόΜα αυτό είναι το θέμα. Αν όποιος θέλει μπορεί να προσδιορίζεται με όποιο όνομα θέλει, δεν θα μπορείς να γίνεις fan κανενός* γιατί μια το nick Λάππας θα γράφει έπη και μια θα γράφει @@.
Αντίθετα από τώρα που γράφει συνεχώς @@.Το forum θα είναι ένας αχταρμάς μηνυμάτων που αν και θα προέρχονται από ίδια nicks θα είναι αλληλοσυγκρουόμενα και αντιφατικά, αναρχικά θα τολμούσα να πω.
*δεν είναι κακό αυτό βέβαια
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]