-
..Nαί....φαντάσου κάποιον με καραμπίνα στο κλειστό.....
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εδω κατω ο άλλος σκότωσε πέντε άτομα με καραμπίνα επειδή πάτησαν το χωράφι του. Ελα βρε Billy.
Και τι σχεση εχει αυτο με τους αστεγους;
:lol: ..Nαί....φαντάσου κάποιον με καραμπίνα στο κλειστό.....
I' m coming from the city and on the top cinnamon
-
Δεν είναι πια αυτό που περιμένεις οι άστεγοι κι αυτό δεν μπορεί να μη σ' ενοχλεί. «Εχω πτυχίο ιπτάμενου μηχανικού», λέει ο Μιχάλης. Δεν μπορώ να μη σκεφτώ πόσους φίλους έχω που του μοιάζουν: γύρω στα 40, μιλάει γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά, έχει μια γυναίκα κι ένα γιο. Θα μπορούσε να ήταν στο διπλανό μου γραφείο στη δουλειά. Αλλά δεν είναι. «Δουλεύω από μεταφραστής, ως χαμάλης, όπου μου πεις», λέει. «Ξέρω και να οδηγώ, ξέρω και να κουβαλάω. Κι έχω ζητήσει σε 530 δουλειές να με πάρουν μέχρι τώρα. Και με έχουν απορρίψει 530 φορές».
Δεν υπαρχει ανθρωπος με τετοια προσοντα χωρις δουλεια (εκτος εαν εχει πολλες βιδες λασκαρισμενες)
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν είναι πια αυτό που περιμένεις οι άστεγοι κι αυτό δεν μπορεί να μη σ' ενοχλεί. «Εχω πτυχίο ιπτάμενου μηχανικού», λέει ο Μιχάλης. Δεν μπορώ να μη σκεφτώ πόσους φίλους έχω που του μοιάζουν: γύρω στα 40, μιλάει γαλλικά, αγγλικά, γερμανικά, έχει μια γυναίκα κι ένα γιο. Θα μπορούσε να ήταν στο διπλανό μου γραφείο στη δουλειά. Αλλά δεν είναι. «Δουλεύω από μεταφραστής, ως χαμάλης, όπου μου πεις», λέει. «Ξέρω και να οδηγώ, ξέρω και να κουβαλάω. Κι έχω ζητήσει σε 530 δουλειές να με πάρουν μέχρι τώρα. Και με έχουν απορρίψει 530 φορές».
Δεν υπαρχει ανθρωπος με τετοια προσοντα χωρις δουλεια (εκτος εαν εχει πολλες βιδες λασκαρισμενες)
Σε άλλη χώρα ζεις μου φαίνεται... Άνθρωποι με 1-2 μεταπτυχιακά δεν βρίσκουν δουλειά ούτε σαν γκαρσόνια!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σε άλλη χώρα ζεις μου φαίνεται... Άνθρωποι με 1-2 μεταπτυχιακά δεν βρίσκουν δουλειά ούτε σαν γκαρσόνια!
Μεταπτυχιακά σε τι όμως?
Τείνω να συμφωνήσω με τον Τάιγκερ. Τόσα προσόντα και να μην βρίσκει δουλιά, ακόμα και τώρα, κάπου σκαλώνει η όλη ιστορία.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Υπάρχουν πολλοί (πάρα πολλοί) άνθρωποι με περισσότερα προσόντα χωρίς δουλειά ή με υποαπασχόληση ή που εργάζονται σαν delivery-boy ή κάτι τέτοιο και φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία τους δεν έχει λασκαρισμένη καμία βίδα, εκτός από εκείνες που λασκάρουν αργά και καθημερινά όταν σκέφτεσαι τι έκανες και τι κατάφερες που πέταξες τόσα χρόνια στα σκουπίδια...
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Μεταπτυχιακά σε τι όμως?
Τείνω να συμφωνήσω με τον Τάιγκερ. Τόσα προσόντα και να μην βρίσκει δουλιά, ακόμα και τώρα, κάπου σκαλώνει η όλη ιστορία.
Από οικονομικά μέχρι ό,τι μπορείς να φανταστείς.
ΥΓ: Κάνε μου μια χάρη και βρες μια δουλίτσα σε ένα παλικάρι 29 ετών που ψάχνει από Θεσσαλονίκη μέχρι και Κύπρο. Πτυχίο από Πανεπιστήμιο Αιγαίου στα ναυτηλιακά και μεταπτυχιακό από το Reading University στα χρηματοοικονομικά.
-
Δεν ξέρω για ναυτιλιακά και χρηματοοικονομικά, αλλά οι τεχνολόγοι της παρέας (και του ευρύτερου γνωστού κύκλου) είμαστε όλοι σε δουλιές, και μαλιστα κανά δυό από αυτούς αλλάξανε και εταιρίες πρόσφατα (ο ένας μόλις πριν μια εβδομάδα, έκατσε 10 μέρες άνεργος και βρήκε νέα δουλιά).
-
Είστε από τους ελάχιστους τυχερούς τότε...
Καλός φίλος, 33 ετών, απόφοιτος του ΑΤΕΙ Δομικών Έργων Λάρισας δουλεύει part time σε βίντεο κλαμπ... ούτε φοιτητής να ήταν! Να είναι καλά η γερή σύνταξη Στρατηγού του πατέρα του...
-
...το να μη βρίσκει δουλειά ακόμα και κάποιος με τόσα προσόντα, δεν φαίνεται περίεργο,
αλλά το ότι είναι ΚΑΙ άστεγος ο συγκεκριμένος... άλλη μια δημοσιογραφική μούφα... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είστε από τους ελάχιστους τυχερούς τότε...Καλός φίλος, 33 ετών, απόφοιτος του ΑΤΕΙ Δομικών Έργων Λάρισας δουλεύει part time σε βίντεο κλαμπ... ούτε φοιτητής να ήταν! Να είναι καλά η γερή σύνταξη Στρατηγού του πατέρα του...
Υποθέτω ότι ο Mercyful_Fate στον όρο 'τεχνολόγοι' δε συμπεριλαμβάνει το παραπάνω ΑΤΕΙ αλλά (ηλεκτρολόγους/μηχανολόγους) μηχανικούς, πληροφορικάριους, κτλ από πανεπιστημιακές/πολυτεχνικές σχολές. Επιπλέον, κάποιος που έχει σπουδάσει αντικείμενο συναφές με την οικοδομική/κατασκευαστική δραστηριότητα είναι 'χαμένος' από χέρι...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Είστε από τους ελάχιστους τυχερούς τότε...
Καλός φίλος, 33 ετών, απόφοιτος του ΑΤΕΙ Δομικών Έργων Λάρισας δουλεύει part time σε βίντεο κλαμπ... ούτε φοιτητής να ήταν! Να είναι καλά η γερή σύνταξη Στρατηγού του πατέρα του...
Υποθέτω ότι ο Mercyful_Fate στον όρο 'τεχνολόγοι' δε συμπεριλαμβάνει το παραπάνω ΑΤΕΙ αλλά (ηλεκτρολόγους/μηχανολόγους)** μηχανικούς, πληροφορικάριους, κτλ από πανεπιστημιακές/πολυτεχνικές σχολές**. Επιπλέον, κάποιος που έχει σπουδάσει αντικείμενο συναφές με την οικοδομική/κατασκευαστική δραστηριότητα είναι 'χαμένος' από χέρι...
-
Το να κρίνεις και να γενικεύεις όμως από έναν κλάδο μόνο είναι εσφαλμένο. Και στην κατοχή οι μαυραγορίτες μια χαρά τα πήγαιναν!
-
Πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ από το Πακιστάν
Πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ από το Πακιστάν έφερνε στην Ελλάδα κύκλωμα αλλοδαπών που δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν εντοπίστηκε δέμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» που είχε φτάσει από το Ντουμπάϊ.
Πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ από το ΠακιστάνΤο δέμα περιείχε 1.275 πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ και κατά την έρευνα της Ασφάλειας Αττικής διαπιστώθηκε ότι είχαν αποσταλεί από το Πακιστάν.
Αποστολέας του δέματος φέρεται ότι είναι εταιρεία στο Ντουμπάι και παραλήπτης ένας 43χρονος Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί στο Αιγάλεω.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά παρόμοια πλαστά εισιτήρια του ΟΑΣΑ. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
_
-
Μην προσπαθήσει κάποιο πάκι (από το ανθρωπάκι) να πρωτοτυπήσει και να ξεφύγει από τα μαϊμού ρόλεξ και ντόλτσε&γκαμπάνα, αμέσως να πέσουμε να το φάμε.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
:roll:Μην προσπαθήσει κάποιο πάκι (από το ανθρωπάκι) να πρωτοτυπήσει και να ξεφύγει από τα μαϊμού ρόλεξ και ντόλτσε&γκαμπάνα, αμέσως να πέσουμε να το φάμε.
Ειλικρινά, δεν κατάλαβα το σχόλιό σου...
_
-
Την είδα χθες στο facebook και τα σχόλια, η θλίψη και η μιζέρια έπεφταν βροχή. Ίσα με 200 ποστ Τραγκέικα είχαν γραφτεί !!!
Στην φωτό που είχε κυκλοφορήσει χθες όμως, το κτίριο απο πίσω φαινόταν αμιδρά, περίπου το μισό απ ότι φαίνεται σε αυτήν και έφερνε κάτι σαν παρατημένο γιαπί 20ετίας και σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν πεντακάθαρα κατεστραμένο όπως εδώ.Απάτη ο 'παππούς με τις φρατζόλες'. Φωτογραφία από τους... σεισμούς της Τουρκίας το 1999!
Η φωτογραφία έχει δύναμη και μεταφέρει συναισθήματα. Ο παππούς σε απόγνωση έχει στα χέρια του λίγες φρατζόλες ψωμί που πήρε από το συσσίτιο. Η οικονομική κρίση στη Ελλάδα χτυπάει κόκκινο.
Κρίμα που η φωτογραφία δεν είναι… αληθινή. Ή τουλάχιστον κρίμα που δεν τραβήχτηκε στη Ελλάδα. Ο δυστυχής παππούς είναι Τούρκος και η απόγνωση του και τα δάκρυα του καταγράφηκαν στους καταστροφικούς σεισμούς της Τουρκίας, το 1999.
Στη Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, προφανώς, δεν λείπουν οι σκληρές εικόνες συνανθρώπων μας σε απόγνωση. Η απίστευτη ευκολία όμως να υιοθετούμε κάθε δραματική εικόνα που περιφέρεται στο Ίντερνετ, ώστε να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα είναι πλέον η «πιο φτωχή χώρα του κόσμου», αρχίζει να προκαλεί γέλιο.http://www.theinsider.gr/index.php?opti ... Itemid=104
-
Ο καραγκιόζης ο χάρρυ κλυν πρέπει να την έβγαλε.
Συναγωνίζεται τον καμμένο σε βλακεία και λαϊκισμό. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
:roll:
Μην προσπαθήσει κάποιο πάκι (από το ανθρωπάκι) να πρωτοτυπήσει και να ξεφύγει από τα μαϊμού ρόλεξ και ντόλτσε&γκαμπάνα, αμέσως να πέσουμε να το φάμε.
Ειλικρινά, δεν κατάλαβα το σχόλιό σου...
_
Αν στο εξηγήσω θα χαλάσω τη μαγεία.
Την είδηση πάντως σχολίασα, όχι την αντίδρασή σου. -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Την είδα χθες στο facebook και τα σχόλια, η θλίψη και η μιζέρια έπεφταν βροχή. Ίσα με 200 ποστ Τραγκέικα είχαν γραφτεί !!!
Στην φωτό που είχε κυκλοφορήσει χθες όμως, το κτίριο απο πίσω φαινόταν αμιδρά, περίπου το μισό απ ότι φαίνεται σε αυτήν και έφερνε κάτι σαν παρατημένο γιαπί 20ετίας και σε καμία περίπτωση δεν φαινόταν πεντακάθαρα κατεστραμένο όπως εδώ.Απάτη ο 'παππούς με τις φρατζόλες'. Φωτογραφία από τους... σεισμούς της Τουρκίας το 1999!
Η φωτογραφία έχει δύναμη και μεταφέρει συναισθήματα. Ο παππούς σε απόγνωση έχει στα χέρια του λίγες φρατζόλες ψωμί που πήρε από το συσσίτιο. Η οικονομική κρίση στη Ελλάδα χτυπάει κόκκινο.
Κρίμα που η φωτογραφία δεν είναι… αληθινή. Ή τουλάχιστον κρίμα που δεν τραβήχτηκε στη Ελλάδα. Ο δυστυχής παππούς είναι Τούρκος και η απόγνωση του και τα δάκρυα του καταγράφηκαν στους καταστροφικούς σεισμούς της Τουρκίας, το 1999.
Στη Ελλάδα της οικονομικής κρίσης, προφανώς, δεν λείπουν οι σκληρές εικόνες συνανθρώπων μας σε απόγνωση. Η απίστευτη ευκολία όμως να υιοθετούμε κάθε δραματική εικόνα που περιφέρεται στο Ίντερνετ, ώστε να αποδείξουμε ότι η Ελλάδα είναι πλέον η «πιο φτωχή χώρα του κόσμου», αρχίζει να προκαλεί γέλιο.http://www.theinsider.gr/index.php?opti ... Itemid=104
http://www.tineye.com/search/89c1910b16 ... irefox-1.1
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]