Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#7]
    • 1
    • 2
    • 508
    • 509
    • 510
    • 511
    • 512
    • 535
    • 536
    • 510 / 536
    Αντίλογος
    217
    10711
    13318
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • E
      ernani last edited by

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
      Άλλο αυτό τότε...
      Το να προσφέρει κάποιος ποιοτικό προϊόν σε χαμηλή τιμή μια χαρά καπιταλιστικό φαινόμενο είναι (απλά πχ δεν το διαφημίζει και περιμένει να γίνει γνωστό με άλλους τρόπους).

Εγώ σχολίασα αυτό που είπε ο drifter για τη ρίζα του καπιταλισμού.

Εγώ από το άρθρο κρατώ τα εξής:

But many industries are going to experience severe and rapid revenue shrinkage, and they may not see it coming.

Open source/free may disrupt revenue streams, but it provides an enormous boon to the average citizen. High-quality products and services are suddenly much less expensive, easier to use and modify, etc.

Και φυσικά αυτό:

open source is a philosophy or pragmatic methodology that promotes free redistribution and access to an end product’s design and implementation details.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • H
        hellenic-tifosi last edited by

Ο χρήστης nass έγραψε:

Ο μακαρίτης καταδικάστηκε σε 2 βαθμούς για υπόθαλψη εγκληματία και ο θεός ξέρει πόσους εμπόρους ναρκωτικών έβγαλε. Όχι μόνο δεν μπήκε φυλακή αλλά μας έχει κάτσει στο σβέρκο η κορούλα του και θα τον κηδευσουμε και δημόσια δαπάνη. Αθάνατη Ελλάδα... Τελικά μας αξίζει η κατάσταση.

Αυτήν την τύπισσα ποιοι την ψηφίζουν; 9.500 Ρεθυμνιώτες την τελευταία φορά, 14.000 την προτελευταία. Δεν ξέρω πόσοι θα την ξαναπροτιμήσουν, αλλά δε νομίζω να έβγαλε περίστροφο ο ντάντης στους πολίτες.

Περίστροφο δεν έβγαλε (?), ίσως τους έβγαλε από τη φυλακή, τους έβαλε στο Δημόσιο, τους έβγαλε άδεια ταξί, τους έβαλε στο κόλπο των Ζωνιανών κτλ.

+άπειρο σε cmarin και nass.

Την πρώτη φορά που έγινε προσπάθεια να μπει μια (υποτιθέμενη) τάξη στο Μυλοπόταμο, ο.....ευπατρίδης ογκόλιθος της πολιτικής είχε αντιδράσει πολύ έντονα. ΣΗμαντικό στοιχείο: Στην κυβέρνηση τότε ήταν το ΠΑΣΟΚ, όμως αυτό δεν εμπόδισε καθόλου τον ασυμβίβαστο, αντάρτη, δημοκράτη και γενναίο πολιτικό να περάσει ΑΚΡΙΒΩΣ τη γραμμή που ήθελε.

Από την άλλη πλευρά, η 'Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη' της χώρας έβαλε απλώς την ουρά στα σκέλια και το πάρτυ συνεχίστηκε - ούτε γάτα ούτε ζημιά......

• G
          g8777 last edited by

προσέξτε τωρα το βαρδινογιαννεϊκο πως δεν ξεχνά τους φίλους του:

http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=17650#toppage
          (κλικ στο σχετικο βιντεακι για τον κεφαλλογιαννη)

Όλως τυχαίως η αγιογραφία του σταματά λίγο πριν την δίωξή του για την γνωστή υπόθεση με την κατάθεση του αστυνομικού!
          Αναρωτιέμαι πόσες και τι είδους 'εξυπηρετήσεις' να γίνανε στην Οικογένεια απο τον συγκεκριμένο μετα το 1958 ..

ασε που...

Ο Ι. Κεφαλογιάννης ήταν έγγαμος με την Ελένη Βαρδινογιάννη, με την οποία απέκτησαν τρεις κόρες

(http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63605041)

τουλάχιστον υποτιμητικός για την νοημοσύνη μας ο επικήδειος του mega..

• S
            spartan last edited by

Καθόλου υποτιμητικός..! Αυτή είναι η νοημοσύνη μας..!

• S
              spartan last edited by

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:

Business owners do fine if they run lean, but there are fewer jobs.

Παρόμοιο προβληματισμό θα είχε ο πλανήτης και με τη βιομηχανική επανάσταση ('Αφού υπάρχουν μηχανήματα που κάνουν τη δουλειά, οι δουλειές θα μειώνονται...').
              Τελικά αποδείχτηκε ότι και η ανθρώπινη εργασία αναπροσαρμόστηκε στις ανάγκες της εποχής.

The rich get richer and the poor get poorer.

Αυτό υπάρχει από τον καιρό του Νώε και θα συνεχίσει να υπάρχει. Το πόσο richer θα γίνονται οι rich εις βάρος των poor είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα κυβερνητικής τακτικής (αν ρίξει φόρους στο κεφάλαιο, σε ποιό κεφάλαιο, αν δώσει επιδοτήσεις, αν αν αν).

Οχι, κάνεις λάθος...Μπορεί να μοιάζουν οι συνθηκες με τη βιομηχανική επανάσταση, αλλα το τοπίο είναι τελείως διαφορετικό. Το διαδίκτυο ειδικά είναι κάτι πρωτόγνωρο, τεράστιου βεληνεκους και απίστευτης δυναμικής. Η μετάβαση στο νέο μοντέλο δεν είναι ομαλή και είναι ταχύτατη.Εχω προσπαθησει και πριν χρόνια να δημιουργήσω κουβέντα σχετικά με αυτό, αλλα ηταν αδιανόητο για κάποιους να ασκηθεί κριτική, οπότε το παράτησα.

• C
                christos-dimou last edited by

Ο χρήστης Spartan έγραψε:

Business owners do fine if they run lean, but there are fewer jobs.

Παρόμοιο προβληματισμό θα είχε ο πλανήτης και με τη βιομηχανική επανάσταση ('Αφού υπάρχουν μηχανήματα που κάνουν τη δουλειά, οι δουλειές θα μειώνονται...').
                Τελικά αποδείχτηκε ότι και η ανθρώπινη εργασία αναπροσαρμόστηκε στις ανάγκες της εποχής.

The rich get richer and the poor get poorer.

Αυτό υπάρχει από τον καιρό του Νώε και θα συνεχίσει να υπάρχει. Το πόσο richer θα γίνονται οι rich εις βάρος των poor είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα κυβερνητικής τακτικής (αν ρίξει φόρους στο κεφάλαιο, σε ποιό κεφάλαιο, αν δώσει επιδοτήσεις, αν αν αν).

Οχι, κάνεις λάθος...Μπορεί να μοιάζουν οι συνθηκες με τη βιομηχανική επανάσταση, αλλα το τοπίο είναι τελείως διαφορετικό. Το διαδίκτυο ειδικά είναι κάτι πρωτόγνωρο, τεράστιου βεληνεκους και απίστευτης δυναμικής. Η μετάβαση στο νέο μοντέλο δεν είναι ομαλή και είναι ταχύτατη.Εχω προσπαθησει και πριν χρόνια να δημιουργήσω κουβέντα σχετικά με αυτό, αλλα ηταν αδιανόητο για κάποιους να ασκηθεί κριτική, οπότε το παράτησα.

Οι βασικές αρχές, της πληροφοριακής ή μετά-πληροφοριακής επανάστασης, δεν διαφέρουν δομικά με αυτές της βιομηχανικής. Κάποια επαγγέλματα παύουν να είναι πια χρήσιμα, δημιουργούνται κάποια άλλα και το σύστημα κλυδωνίζεται καθώς οι βασικές αλληλεπιδράσεις του μεταβάλλονται/καταργούνται/δημιουργούνται. Η μέγιστη κατά τη γνώμη μου διαφορά, είναι το γεγονός ότι, η πληροφοριακή επανάσταση έχει φέρει στο προσκήνιο κάτι που ως σήμερα δεν υφίστατο στις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις. Την δυνατότητα πώλησης μίας υπηρεσίας/προϊόντος, χωρίς άμεσο κόστος για τον αποδέκτη και χωρίς άμεσο όφελος για το δημιουργό του ή χωρίς εξασφαλισμένο όφελος για αυτόν. Μέσα από την πληροφοριακή επανάσταση λοιπόν, για πρώτη φορά εμφανίζεται μία διαδικασία απόκτησης υπηρεσιών/αγαθών που θέτει υπό αμφισβήτηση το ίδιο το χρήμα σε οιανδήποτε μορφή του. Γιατί το χρήμα ήταν και παραμένει μία κοινά αποδεκτή μετρική ανταλλαγής.

Η μετάβαση στην πληροφοριακή εποχή, είναι τέτοια που απαιτεί την προσαρμογή των συνηθειών από μέρους των κοινωνικών εταίρων. Η βιομηχανική επανάσταση απαίτησε περί τις 3 γενεές αν και η ίδια για να αντικαταστήσει την αγροτική παραγωγή ως το βασικό οικονομικό παίκτη (πλην του εμπορίου) χρειάστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο πολύ περισσότερο χρόνο. Η πληροφοριακή επανάσταση κατάφερε σε 20 χρόνια αυτό που για τη βιομηχανική πήρε 200. Νομοτελειακά, αν οι κοινωνίες καταφέρουν και στηρίξουν αυτή την αλλαγή, μέσα στα επόμενα 20 θα είναι ο ισχυρός οικονομικός παίκτης καταργώντας/αντικαθιστώντας πρακτικά και το εμπόριο αυτό κάθε αυτό.

Κοινωνικά αυτό απαιτεί ανοιχτή προς την αλλαγή φιλοσοφία σκέψης. Ο καιρός που εκπαιδευόσουν σε ένα αντικείμενο και αυτό έκανες τελείωσε (και για τη χώρα μας). Σήμερα ο homo sapiens πρέπει για να επιζήσει να μετασχηματιστεί σε homo universalis/studiis. Αυτό απαιτεί από όλους τους κοινωνικούς εταίρους (sic) μία διαφορετική αντιμετώπιση του οικονομικού γίγνεσθαι. Ο τυπικός κεφαλαιοκράτης μας τελείωσε, όπως όμως έχει τελειώσει και ο κλασσικός εργατοπατέρας. Ο πρώτος γιατί αυτό που θα πουλήσει θα είναι εξ ορισμού μη ανταγωνιστικό (γιατί θα έχει κόστος) και ο δεύτερος γιατί η κοινωνία δεν χρειάζεται πια νταβατζήδες καθώς η έννοια εργασία παύει να έχει την έννοια του εξαναγκασμού. Γιατί όταν παράγεις κάτι και το δίνεις free ή με τη λογική του ό,τι προαιρείσθε, δεν υπάρχει χώρος για κάποιον που θα 'εξυπηρετήσει' τα συμφέροντα σου, έναντι του εργοδότη, ειδικά όταν ο εργοδότης σου είναι ένας φτωχός στην Αφρική ή ένα 20χρονό παιδί που σπουδάζει ή ένας που δεν έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του. Από την άλλη όταν παράγεις κάτι, δεν μπορείς εξ ορισμού να ανταγωνιστείς κάτι το οποίο δίδεται δωρεάν. Θα πρέπει να προσφέρεις ένα πακέτο υπηρεσιών το οποίο να έχει μεγαλύτερη αξία από το δωρεάν και εκεί είναι το δύσκολο. Σήμερα μετά από μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια, αρχίζει να χαράζει η εποχή, που η εξασφάλιση για όλους ενός αξιοπρεπούς επιπέδου διαβίωσης, δεν είναι ζήτημα κρατικών μηχανισμών, αλλά βίωμα ανθρώπινων-προσωπικών φιλοσοφιών. Και ίσως τα κίνητρα να μην είναι μόνον και καθ' ολοκληρίαν αγνά, μπορεί να θέλω να έχεις τροφή και στέγαση γιατί δεν θέλω να πάρεις μία αξίνα να με σκοτώσεις, αλλά το γεγονός ότι η ανθρώπινη ζωή, αποκτά μεγαλύτερη αξία από τη μεγιστοποίηση του κέρδους σε επίπεδο ιδιώτη, είναι αυτό κάθε αυτό η πραγματική επανάσταση.

Πάντως η λύση για τα προβλήματα της βιομηχανικής επανάστασης ήταν η χωρική επέκταση. Σήμερα ο πλανήτης είναι πεπερασμένος. Θα πρέπει λοιπόν να λάβουμε μία απόφαση. Ή να μειώσουμε τον πληθυσμό σε ένα αποδεκτό επίπεδο το οποίο με τον καιρό θα βαίνει μειούμενο καθώς οι πηγές στις οποίες έχουμε πρόσβαση είναι πεπερασμένες ή θα επεκταθούμε εκτός του πλανήτη ώστε να καλύψουμε τις ενεργειακές ανάγκες όλων. Και καθώς το 1ο σενάριο φαντάζει δύσκολο (με ποιο τρόπο θα εκτελέσεις 13 στους 14 ώστε να επιζήσει ο ένας) η λύση είναι το 2ο σενάριο. Και είναι μία λύση που για 2 με 3 αιώνες μπορεί να καλύψει τις ανάγκες. Και μπορεί η τελευταία παράγραφος να φαντάζει απλοϊκή αλλά προσωπικά όσο και να έχω προσπαθήσει δεν μπορώ να βρω μία λύση που να μπορεί να εξυπηρετεί από τη μία, την έμφυτη ανάγκη για βελτίωση του επιπέδου διαβίωσης σε προσωπικό επίπεδο και την αύξηση του πλήθους των ανθρώπων, καθώς και το γεγονός ότι οι πηγές που έχουμε πρόσβαση είναι πεπερασμένες. Όσο και να βελτιωθεί η εκμετάλλευση, όσο και να συμπιεστούν οι ανάγκες μας, κάποτε θα το φτάσουμε το όριο. Και δεν θέλει και ιδιαίτερη εφυεία. Μαθηματικά λυκείου είναι. Καθώς για κάθε C υπάρχει Β τέτοιο ώστε ε*Β>C αν το ε είναι πεπερασμένο. (ε ανάγκες σε ατομικό επίπεδο, Β πληθυσμός και C πηγές).

• M
                  megane98hp last edited by

Γίνεται λέει χαμός εκεί στη Σαλονίκη με τις ανασκαφές για το μετρό. Έχουν βρεί 'βαρβάτα' αρχαία!!!

• realzeus
                    realzeus last edited by

Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
                    Γίνεται λέει χαμός εκεί στη Σαλονίκη με τις ανασκαφές για το μετρό. Έχουν βρεί 'βαρβάτα' αρχαία!!!

Μπορει να εχουν βρει τη μανα τους και τον πατερα τους αλλα δε μας εχουν βαλει σως για να γλυστραει η κυκλοφορια!!!

Sent from my Neo V using Tapatalk.

• D
                      dap last edited by

Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:

Μπορει να εχουν βρει τη μανα τους και τον πατερα τους αλλα δε μας εχουν βαλει σως για να γλυστραει η κυκλοφορια!!!

Sent from my Neo V using Tapatalk.

Ομορφαντρα μουυυυυυυυ
                      • realzeus
                        realzeus last edited by

Πατέραααααα!!!

• Z
                          zorz last edited by

Σκότωσε την αδελφή του με λάπτοπ

• WTF...
                          • P
                            peterpan last edited by

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου

http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231146756

http://www.gsis.gr/debtors/fp.html

• elteo
                              elteo last edited by

Ν. Παπανδρέου: 'Μεγάλη αμαρτία να μένω στην Εκάλη'

Για 'χλιδάτη ζωή' κατηγορεί τον Νίκο Παπανδρέου, η εφημερίδα 'Πρώτο Θέμα', η οποία δημοσιεύει φωτογραφίες πολυτελούς μεζονέτας, στην οποία διαμένει ο αδερφός του τέως πρωθυπουργού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η χλιδή στην οποία ζει ο συγγραφέας Νίκος Παπανδρέου, ανάγκασε τον Γιώργο Παπανδρέου να τον υπερασπιστεί πρόωρα από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, λόγω των αποκαλύψεων που πίστευε ότι θα έρθουν.'Για τις άνανδρες και ανήθικες επιθέσεις στην οικογένειά μου απαντώ με μια φράση του Ανδρέα: Εμένα θέλετε να χτυπήσετε; Εδώ είμαι. Χτυπήστε εμένα' είχε πει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.Σύμφωνα με το 'Πρώτο Θέμα', ο Νίκος Παπανδρέου τον τελευταίο χρόνο μετακόμισε από διαμέρισμα 150 τετραγωνικών στα Βριλήσσια σε μια αχανή βίλα 530 τετραγωνικών στην  Εκάλη.

Η βίλα, αγοράστηκε πρόσφατα έναντι 1.3 εκατ. ευρώ, από επιχειρηματία φίλο του κ. Παπανδρέου, ο οποίος του την νοίκιασε (το ενοίκιο για ένα τέτοιο σπίτι αγγίζει τα 6.000 ευρώ).Επίσης, η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Νίκος Παπανδρέου και η σύζυγός του μετακινούνται με μια ασημί  porsche carrera cabrio αξίας 140.000 ευρώ, ενώ δημοσιεύει φωτογραφία και μιας BMW, αναφέροντας ότι και τα δύο αυτοκίνητα ανήκουν σε εταιρείες χρονομίσθωσης.

Τι απαντά ο Νίκος Παπανδρέου
                              Ο Νίκος Παπανδρέου απάντησε στην εφημερίδα, με επιστολή του στο Smartpost.gr, κάνοντας λόγο για λασπολογία κατά της οικογένειάς του.Μάλιστα σημειώνει ότι το πολυτελές αυτοκίνητο, που φωτογράφισε δημοσιογράφος της εφημερίδας ανήκει σε φίλο του.Με αρκετή διάθεση ειρωνείας, ο κ. Παπανδρέου, δηλώνει πρόθυμος να δώσει στη δημοσιότητα τις φορολογικές δηλώσεις που υποβάλει τα τελευταία 10 χρόνια.

Ολόκληρη η επιστολή
                              'Εδώ και ενάμισυ χρόνο περίπου διάφορα μπλογκ και εφημερίδες ασχολούνται επιμελώς με το πρόσωπό μου, χωρίς φυσικά να προσκομίζουν στοιχεία. Το σημερινό εξώφυλλο είναι στην ίδια γραμμή με τα μπλογκ. Μόνο σκοπό που έχουν είναι – υποθέτω – να αποτελειώσουν δια της λασπολογόιας, το επώνυμο «Παπανδρέου» μια και καλή.Πρώτ’ απ’ όλα προφανώς είμαι υπό απίστευτη παρακολούθηση επειδή για μια μέρα που επισκέπτης πάρκαρε το αμάξι του στα γκαράζ μου, προλάβατε να βγάλετε φωτογραφία με αυτό, υπονοώντας ότι μου ανήκει.Φυσικά και δεν μου ανήκει. Όπως και δεν μου ανήκει ένα 4×4 BMW, όπως υπονοείτε στο εξώφυλλο. Έχω ένα οικογενειακό VOLVO του 2003. Όμως σημειώνω ότι ποτέ δεν κάνατε το κόπο να με ρωτήσετε αν μου ανήκει το πολυτελές αμάξι που φωτογραφίσατε ή αν μου ανήκει η μεζονέτα στην οποία διαμένω. Ένα τηλεφώνημα; Δικό σου το αμάξι Νίκο; Όχι. Δικό σου το σπίτι; Όχι. Έχεις Porsche; Όχι. Έχεις BMW 4×4; Όχι.Αν προέρχονταν από τα πολυπληθή δεξιά μπλογκ, ίσως θα το καταλάβαινα. Από σοβαρή εφημερίδα, ένα απλό τηλεφώνημα σε μένα δεν θα ήταν το σωστό και δεοντολογικό; Ιδιαιτέρως σε μια δύσκολη εποχή (για την οποία έχω γράψει πολλές φορές και έχω προτείνει λύσεις) δεν πρέπει να προσέχουμε τι λέμε για ανθρώπους με επώνυμα; Προς τι αυτή η κακία; Προς τι αυτή η επιμονή;Πραγματικά δύσκολα καταλαβαίνω την τόση κακία. Αν θέλετε, με χαρά να σας δώσω και τα τελευταία δέκα χρόνια των φορολογικών μου δηλώσεων, να δείτε από κοντά. Είμαι φυσικά υπέρ του πόθεν αίσχες για όλους. Μήπως να κάντε το πρώτο βήμα εσείς;Μάλιστα γνωρίζω ότι έχετε ή είχατε στα χέρια σας – σας το έφερε «δημοσιογράφος» – αντίγραφο του ενοικιαστηρίου του σπιτιού. Μεγάλη αμαρτία φαίνεται να διαμένω στην Εκάλη! Που θα προτιμούσατε; Στο πατρικό στο Π Ψυχικό; Στο Καστρί του παππού; Σε ποια μαγαζιά επιτρέπεται να πηγαίνω; Με τι αμάξι να κυκλοφορώ και με πόσα κυβικά; Τι ποτό επιτρέπεται να πίνω ως αδερφός (γιος, εγγονός –διαλέξτε και πάρτε) πρωθυπουργού; Ρετσίνα; Κρασί ελληνικό; Αν είναι ιταλικό; Γαλλικό; Από Χιλή; Σε ποιές χώρες μπορώ να ταξιδεύω; Και με ποια εταιρεία; Και σε ποια θέση; Τσιγάρο; Τι μάρκα;Ούτε το σπίτι είναι δικό μου, ούτε το πολυτελές αμάξι. Ποτέ δεν μου άρεσαν αυτά άλλωστε και δεν συνάδουν με την φύση μου.Φυσικά σημειώστε ότι δεν έχω δημόσια θέση, δεν πληρώνομαι από τους φορολογούμενους και κάνω τα πάντα να μην επιβαρύνω ποτέ το δημόσιο. Ξέρω ότι δεν σας πείθω. Αλλά για την τιμή των όπλων δεν μπορώ να μη απαντήσω, έστω και μια φορά'.

• I
                                infinity last edited by

Εντάξει χρωστάει 952 εκατομμύρια ο άνθρωπος. Ας πιάσουν πρώτα τα λαμόγια τους 300 και μετά ας ασχοληθούν με τον φουκαρά μικρομεσαίο επιχειρηματία.

• E
                                  ernani last edited by

Αλήθεια, από αυτή την ιστορία με τους οφειλέτες που συλλαμβάνονται καθημερινά, υπάρχουν στοιχεία για το πόσα χρήματα έχουν εισπραχθεί τελικά;

• S
                                    spiros last edited by

Ο χρήστης Ernani έγραψε:
                                    Αλήθεια, από αυτή την ιστορία με τους οφειλέτες που συλλαμβάνονται καθημερινά, υπάρχουν στοιχεία για το πόσα χρήματα έχουν εισπραχθεί τελικά;

μα η ιστορια δεν γινεται για να εισπραχθουν λεφτα αλλα για να δειξουν στα κοροιδα οτι 'κατι γινεται'. Μετα την επισκεψη στην αστυνομια αφηνονται ελευθεροι.

• elteo
                                      elteo last edited by

Ο χρήστης Ernani έγραψε:

δες μία εκπομπή που έκαναν τελευταία για φοροδιαφυγή ο Τέλογλου (Φάκελοι), θα σου απαντήσει ΟΛΕΣ τις απορίες.

ένα σχόλιο: άστα βράστα.

• vice246
                                        vice246 last edited by

εάν πρόκειται περί 'ναυαγισμένου' ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος...
                                        εάν πρόκειται περί 'καβατζωμένου' προτιμά να μη διασυρθεί-ταλαιπωρηθεί και προχωράει σε ρύθμιση ή και αποπληρωμή με γενναίες απαλλαγές προσαυξήσεων.

όσο για τον Νίκο (ηηηηη γάτα!!!) ακολουθεί την υπερατλαντική τακτική του πατέρα... σπίτι φίλου, αυτοκίνητα λιζινγκ, ταξιδάκια και μπίζνες ως αδελφός....και κοινωνικά κουλτουριάρης ως συγγραφέας...
                                        αναρωτιέμαι αν η φιλιπινέζα είναι αποσπασμένη απ' το κοινοβούλιο....

• E
                                          eddie_147 last edited by

Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
                                          Εντάξει χρωστάει 952 εκατομμύρια ο άνθρωπος. Ας πιάσουν πρώτα τα λαμόγια τους 300 και μετά ας ασχοληθούν με τον φουκαρά μικρομεσαίο επιχειρηματία.

+Κάτω η ΧΟΥΝΤΑ.

• K
                                            kouliscd last edited by

http://news247.gr/kosmos/news/astynomik ... 85579.html

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 508
                                            • 509
                                            • 510
                                            • 511
                                            • 512
                                            • 535
                                            • 536