-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στα 90ies, Skegness προς στα βόρεια και Bournemouth προς τα νοτια ωραιότατες παραλίες ειχαν και πρέπει να παραμένουν απο τις κορυφαίες τους! 3ωρα το λιγοτερο ταξίδια βεβαια αλλά άξιζαν!Το 96 αν θυμάμαι είχα 'καυσωνα' με 40άρια για αρκετές μερες πάνω και μόλις πάτησα Ελλάδα ... ήρθε και ευτός εδώ μαζί μου!!!
Skegness ????????????? Λίγο μετά το original Βοston of Lincolnshire?
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Στα 90ies, Skegness προς στα βόρεια και Bournemouth προς τα νοτια ωραιότατες παραλίες ειχαν και πρέπει να παραμένουν απο τις κορυφαίες τους! 3ωρα το λιγοτερο ταξίδια βεβαια αλλά άξιζαν!
Το 96 αν θυμάμαι είχα 'καυσωνα' με 40άρια για αρκετές μερες πάνω και μόλις πάτησα Ελλάδα ... ήρθε και ευτός εδώ μαζί μου!!!
Ναι. Μια μικρή πολη στα παράλια του Lincolnshire
-
Σωστός ο Μανώλης.
Εγώ έχω κάτσει σε 3 δόσεις από 2-3 χρόνια τη φορά. Κατέβαινα όμως Ελλάδα σχετικά συχνά για ΠΣΚ. Το περισσότερο που είχα καταφέρει να μην κατέβω ήταν 4 μήνες και είχα πάθει σύνδρομο στέρησης (ήμουν νέος τότε...!). Κάποια χρονιά θυμάμαι είχα ξεβάψει από το καλοκαιρινό μαύρισμα σε σημείο που το χέρι μου είχε ίδιο χρώμα μπρος πίσω....
Η γυναίκα μου όμως έκατσε συνεχόμενα 12 χρόνια.... πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, εργασία και ξαφνικά της έφεξε να γυρίσει στην Ελλάδα όπου καριερικά πάτωσε..... αλλά παντρεύτηκε εμένα (δε λέω γνώρισε γιατί με ήξερε από Αγγλία).
Η ζέστη δεν είναι κάτι που αποζητώ, μάλλον το αντίθετο και με την αγγλική βροχή μπορώ να ζήσω. Αυτό που μου λείπει είναι το φώς, ο ήλιος και πάνω από όλα οι θάλασσες. Και αν και έχω κάνει και χειμερινός κολυμβητής στην Ελλάδα δε θα έλεγα ότι με εξωτερική 15-20 θα ήθελε πολύς κόσμος να κάνει μπάνιο στη θάλασσα... Γύρω στους 23-27 χωρίς υγρασία είναι το καλύτερο.
Πάντως για τους θέλοντες μπάνιο λονδρέζους υπάρχει το σχετικό σημείο 'παραλία' 'Lido' στη λίμνη Serpentine στο Hyde Park... αλλά όποιος τολμάει ας βουτήξει παρέα με τις πάπιες... Και μεγάλες πισίνες, η πιο γνωστή, μεγαλύτερη, ολυμπιακή 50 μέτρων και κλασική στο ανατολικό μέρος της πόλης στο Hackney, η London Fields Lido, με μεγάλη ιστορία. -
Η γυναίκα μου όμως έκατσε συνεχόμενα 3 χρόνια.... μεταπτυχιακό, εργασία και ξαφνικά της έφεξε να γυρίσει στην Ελλάδα όπου καριερικά πάτωσε..... αλλά παντρεύτηκε εμένα (δε λέω γνώρισε γιατί με ήξερε από Σκωτία).
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στα 90ies, Skegness προς στα βόρεια και Bournemouth προς τα νοτια ωραιότατες παραλίες ειχαν και πρέπει να παραμένουν απο τις κορυφαίες τους! 3ωρα το λιγοτερο ταξίδια βεβαια αλλά άξιζαν!
Το 96 αν θυμάμαι είχα 'καυσωνα' με 40άρια για αρκετές μερες πάνω και μόλις πάτησα Ελλάδα ... ήρθε και ευτός εδώ μαζί μου!!!
Ναι. Μια μικρή πολη στα παράλια του Lincolnshire
Το ξερω ρε συ, στο Boston εμεινα ενα χρονο
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Η γυναίκα μου όμως έκατσε συνεχόμενα 12 χρόνια.... πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικό, εργασία και ξαφνικά της έφεξε να γυρίσει στην Ελλάδα όπου καριερικά πάτωσε..... αλλά παντρεύτηκε εμένα (δε λέω γνώρισε γιατί με ήξερε από Αγγλία).Η γυναίκα μου όμως έκατσε συνεχόμενα 3 χρόνια.... μεταπτυχιακό, εργασία και ξαφνικά της έφεξε να γυρίσει στην Ελλάδα όπου καριερικά πάτωσε..... αλλά παντρεύτηκε εμένα (δε λέω γνώρισε γιατί με ήξερε από Σκωτία).
Πόσο εξωτικά φρούτα είναι πια αυτές οι Ελληνίδες που τρέχετε τόσο μακριά να τις βρείτε;
-
Άσε, την γνώρισα εκεί μέσω κοινού γνωστού, βγήκαμε σε παρέα, βγήκαμε μόνοι μας ότι ο φίλος μας έστησε και αν και είχαμε συμπαθηθεί δεν ενδιαφερόμασταν τότε για σχέση. Και την ξαναπετυχαίνω τυχαία στο πιο απίθανο μέρος στην Ελλάδα όπου έγινε το κλικ.... Το πώς τα φέρνει η μοίρα είναι μεγάλο μυστήριο...
-
Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον
Σ' εμάς ήταν πιο απλά τα πράγματα. Ανεβήκαμε μαζί για σπουδές, εκείνη παρέμεινε άλλα 2 χρόνια για δουλειά και εγώ επέστρεψα Αθήνα γιατί ήδη με περίμεναν για δουλειά. Για δύο χρόνια είχαμε το Αθήνα-Γλασκώβη όπως το Αθήνα-Κηφισιά ώσπου τελικά την τράβηξα πίσω στην Αθήνα (και ακόμα τα ακούω...).
-
Τι παραπονιεται μωρε, να μου λεγες για εδιμβουργο να το καταλαβω, αλλα γλασκωβη?
-
Τρίφτη, Ελλαδιστάν με την φορολογητέα LCD θα κατέβεις με αμάξι τελικά;
-
Εγω μιλησα μονο για τον καιρο, κι οχι συνολικα για τα θετικα και τα αρνητικα της διαμονης μου...Μου λειπουν παρα πολλα πραγματα απο το νησι. Δεν ειχα πολλα παρε δωσε τοσο με Ελληνες οσο με ξενους (γενικα οχι μονο Σκωτσεζους), ποτε δεν ειχα σχεση εκει με ελληνιδα, την μπυρα την τιμω ιδιαιτερως (Αλεξ? ), δεν παιζω φανατικα ταβλι, γουσταρω πεζοπορειες στο βουνο (εχω κανει αρκετα Munroes), indoor climbing, stand up commedy, μουσικη σκηνη κτλ..Θυμαμαι ομως επισης την θεια μιας πρωην, ευπορη, να μενει σε ενα υπεροχο σπιτι στο Μilngavie (τζαμπα τοσα συμφωνα-προφερεται Μιλγκαϊ ) και να της εχει συνταγογραφησει ο γιατρος λαμπα UV κατω απο την οποια να περναει καποιες ωρες την ημερα, ως αντιδοτο στην καταθλιψη! Οπως επισης θυμαμαι οτι σε corporate επιπεδο πολλα επαιζαν και δεν διεφεραν ιδιαιτερα με το τι παιζει στη χωρα μας...
Η ζεστη ποτε δεν μου αρεσε αλλα, οπως το εθεσε ο onyx, η ελλειψη φωτος και ακομα περισσοτερο ισως η θαλασσα, για μενα ηταν θεμα. Οχι οτι αν δεν υπερισχυε το επαγγελματικο θα εφευγα, αλλα ηταν παντα θεμα. Ειδικα για τη θαλασσα, οσο ρομαντικο, κολλημενο ή δεν ξερω γω τι αλλο ακουγεται, αυτο το γαμημενο μπλε της Μεσογειου, μονο στη Βαλτικη το εχω συναντησει ξανα (με εντελως διαφορετικο κλιμα βεβαια) και πουθενα αλλου στον κοσμο!Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τι παραπονιεται μωρε, να μου λεγες για εδιμβουργο να το καταλαβω, αλλα γλασκωβη?Μακραν καλυτερα στη Γλασκωβη....το Ενδιμβουργο ειναι για τους Αγγλους
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
(Αλεξ? )Διατάξτε!
το Ενδιμβουργο ειναι για τους Αγγλους
Οτιδήποτε πάνω από τα Midlands δεν είναι για 'εμάς'. Με το ζόρι ανεχόμαστε το Leeds να φανταστείς...
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τρίφτη, Ελλαδιστάν με την φορολογητέα LCD θα κατέβεις με αμάξι τελικά;τέλος αυγούστου, έχω θέση, αν οδηγάς κι εσύ πάμε από γιουγκοσλαβία, αλλιώς θα πάω από ιταλία
-
Γνωρίζουμε αν υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Αθήνα για οποιαδήποτε πόλη της κεντρικής και βόρειας ΜΒ; (πλην Easyjet που ξέρω ότι πάει Μάντσεστερ)
Αν πήγαινε και Σκωτία, ακόμα καλύτερα. Αλλά δε νομίζω να υπάρχει. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Γνωρίζουμε αν υπάρχουν απευθείας πτήσεις από Αθήνα για οποιαδήποτε πόλη της κεντρικής και βόρειας ΜΒ; (πλην Easyjet που ξέρω ότι πάει Μάντσεστερ)
Αν πήγαινε και Σκωτία, ακόμα καλύτερα. Αλλά δε νομίζω να υπάρχει.Τώρα το καλοκαίρι υπάρχουν πτήσεις από Ηράκλειο δε θα βρείς απο Αθήνα? Αποκλείεται. Ryannair (έτσι γράφεται?) Τhomson, Easy Jet, Τhomas Cook - νομίζω - ίσως να έχει κι άλλες.
-
Το Λονδίνο δεν σας κάνει κύριος; Έχει αεροδρόμια να φάνε και οι κότες!
Απ'ότι βλέπω, η Sleazyjet πετάει ATH-EDI και ATH-MAN. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως αν είναι απευθείας οι πτήσεις ή όχι.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το Λονδίνο δεν σας κάνει κύριος; Έχει αεροδρόμια να φάνε και οι κότες!Απ'ότι βλέπω, η Sleazyjet πετάει ATH-EDI και ATH-MAN. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως αν είναι απευθείας οι πτήσεις ή όχι.
Μας πέφτει λίγο μακρυά το Λονδίνο και ήθελα να αποφύγω τις διπλές πτήσεις
SleazyjetΠρέπει να είναι απευθείας πτήσεις και οι δύο. Αυτή για Manchester υπάρχει κάποια χρόνια ενώ αυτή για Έντινμπρα είναι σχετικά φρέσκια (δεν την είχα πάρει είδηση... τέλεια! )
-
Καποτε ειχε βγει και μια Scottish Air ή κατι τετοιο με απευθειας Γλασκωβη-Αθηνα δυο φορες την εβδομαδα...δεν ειχα πεταξει ποτε αλλα ψαξε μηπως υπαρχει ακομα.
-
Η air scotland πρέπει να ήταν και πετούσε για Αθήνα μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες. Νομίζω πως δεν πετάει πια για Αθήνα αλλά θα το κοιτάξω.
Thnx.
Αγγλία. Συναντήσεις και διάφορα προβλήματα