-
Δεν απενεργοποίηται το hill hold assist
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Έκανα πάρκιν σε απότομη κατηφόρα σήμερα.
Το κακό είναι ότι έχω συνηθίσει να ελέγχω το γκάζι από το αριστερό μου πόδι και να δίνω λίγο παραπάνω γκάζι στο δεξί με αποτέλεσμα να κάνω ένα πολύ νευρικό παρκάρισμα. Το παθαίνετε και οι υπόλοιποι με dsg αυτό;Και με χειροκίνητο, εγώ δεν μπορώ να ελέγξω το γκάζι από το αριστερό μου. Δεν έχω χώρο για το δεξί, χτυπάει στην κονσόλα.
pm ελήφθη, ελπίζω να κατέβω και όχι μόνο για βόλτα...δουλειά κάνει τους άααααντρες.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το esp δουλεύει με την ίδια λογική που δουλεύει και στο cupra??
πόση γενική μέση έχεις??Πιστεύω πως ναι. Δεν μετράω αλλά κάτω από 9 σίγουρα. Δεν έχω και ελαφρύ πόδι ομολογώ...
Και με χειροκίνητο, εγώ δεν μπορώ να ελέγξω το γκάζι από το αριστερό μου. Δεν έχω χώρο για το δεξί, χτυπάει στην κονσόλα.
pm ελήφθη, ελπίζω να κατέβω και όχι μόνο για βόλτα...δουλειά κάνει τους άααααντρες.
Mα με το δεξί συμπλεκτάρεις ρε συ
Εννοώ μέσω συμπλέκτη να το ελέγξω...
ok -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
το esp δουλεύει με την ίδια λογική που δουλεύει και στο cupra??
πόση γενική μέση έχεις??Πιστεύω πως ναι. Δεν μετράω αλλά κάτω από 9 σίγουρα. Δεν έχω και ελαφρύ πόδι ομολογώ...
στο κούπρα σε άφηνε να ανοίξεις τροχία σε λογικά πλαίσια...
το ηλεκτρομπλοκέ του ήταν όμως φόλα...στο στρώσιμο είσαι ακόμα ??
μετά ανεβαίνουν οι καταναλώσεις... -
1400χλμ και το πάω μέχρι τις 6.500. Οπότε μην νομίζεις ότι δεν το πατάω
Ε και όταν πάω 1500 θα βάλω το S σε καμία διαδρομή και αυτό ήταν μετά από 500χλμ πάλι. 1.50€ η βενζίνη! -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
1400χλμ και το πάω μέχρι τις 6.500. !αγάπα το μοτέρ σου για να σε αγαπάει και αυτό...
μου καναν εντύπωση οι καταναλώσεις σου γιατί σε 160αρι μάνουαλ σιρόκο έβλεπες εύκολα 8αρια σε μέτριες συνθήκες...πόλη, βάραγε 10+ αλλά είναι και πιο βαρή , είναι και χειρο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
1400χλμ και το πάω μέχρι τις 6.500. !
αγάπα το μοτέρ σου για να σε αγαπάει και αυτό...
μου καναν εντύπωση οι καταναλώσεις σου γιατί σε 160αρι μάνουαλ σιρόκο έβλεπες εύκολα 8αρια σε μέτριες συνθήκες...πόλη, βάραγε 10+ αλλά είναι και πιο βαρή , είναι και χειρο
manual
Από τα 1000χλμ μέχρι 1500χλμ ανοίγεις προοδευτικά το μοτέρ από τα 2/3 στον κόφτη. Τα 2/3 είναι οι 4.500 πες στρογγυλά, ο κόφτης στις 7.000. Άρα ανά 100χλμ αυξάνεις 500στροφές.Πολύ καλύτερα από σιρόκο πιστεύω είμαι και λόγω βάρους και dsg.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
1400χλμ και το πάω μέχρι τις 6.500. Οπότε μην νομίζεις ότι δεν το πατάω
Ε και όταν πάω 1500 θα βάλω το S σε καμία διαδρομή και αυτό ήταν μετά από 500χλμ πάλι. 1.50€ η βενζίνη!απορώ πώς κρατιέσαι πάντως.
Σήμερα το πήγα μια μεγάλη βόλτα και αν δεν είχα φιλικό αμάξι από πίσω, θα το είχα ανοίξει (το δικό μου) τουλάχιστον 3-4 φορές έτσι για να το χαρώ.Πόρτο-Ράφτη -> Καλλιθέα 10,2lt/100km και βοήθησε και το γεγονός ότι ο δρόμος είναι κατηφορικός στο μεγαλύτερο μέρος του.
ΥΓ:ρίξε μία μέτρηση έτσι...για το καλό.
ΥΓ2: Αν είσαι κάτω από 9 με την οδήγηση που φαντάζομαι ότι κάνεις τότε... τι να πω...Ειλικρινά χίλια μπράβο στους σχεδιαστές της μηχανής. Εγώ για να δω κάτω από 10, πρέπει να πάω πολύ αργά (για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου). -
Ο μόνος τρόπος για να έχω μικρές καταναλώσεις είναι να έχω την μέση στην οθόνη
Σημερινή μέτρηση αφού θες: Ξεπαρκάρισμα από πυλωτή, βίαιο παρκάρισμα καστέλα στην κατηφόρα που έλεγα πιο πριν, ξεπαρκάρισμα, γύρος της πειραικής, συνέχισα προς καστέλα γύρω γύρω, μικρολίμανο και πίσω σπίτι για να ξαναπαρκάρω στη πυλωτή. 8.4λτ/100χλμ, 20χλμ απόσταση
Άνοιγμα δεν έκανα αλλά είχε την κλασική πειραιώτικη κίνηση, φανάρια κτλπ.Οι καταναλώσεις άμα το πηγαίνεις νορμάλ είναι όσο ενός 1.400 ατμοσφαιρικού. Κάπου εκεί το συγκρίνω. Το 8,1 που δίνουν πιστεύω είναι εφικτό άνετα ακόμα και στην ελλάδα.
-
μια χαρα φιλε, εμενα η πειραιωτικη κινηση μου κανει ενα 12αρι μες στο νερο
(για να μη πω για κατι 15αρια)αυριο c2
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ο μόνος τρόπος για να έχω μικρές καταναλώσεις είναι να έχω την μέση στην οθόνηΣημερινή μέτρηση αφού θες: Ξεπαρκάρισμα από πυλωτή, βίαιο παρκάρισμα καστέλα στην κατηφόρα που έλεγα πιο πριν, ξεπαρκάρισμα, γύρος της πειραικής, συνέχισα προς καστέλα γύρω γύρω, μικρολίμανο και πίσω σπίτι για να ξαναπαρκάρω στη πυλωτή. 8.4λτ/100χλμ, 20χλμ απόσταση
Άνοιγμα δεν έκανα αλλά είχε την κλασική πειραιώτικη κίνηση, φανάρια κτλπ.Οι καταναλώσεις άμα το πηγαίνεις νορμάλ είναι όσο ενός 1.400 ατμοσφαιρικού. Κάπου εκεί το συγκρίνω. Το 8,1 που δίνουν πιστεύω είναι εφικτό άνετα ακόμα και στην ελλάδα.
γ@μ@τος!!!
ΥΓ:εγώ το 10αράκι το έχω σίγουρο αν περάσω από πειραιά Η κίνηση (1η-νεκρά-1η-νεκρά) 'σκοτώνει' την κατανάλωσή μου.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ο μόνος τρόπος για να έχω μικρές καταναλώσεις είναι να έχω την μέση στην οθόνηΣημερινή μέτρηση αφού θες: Ξεπαρκάρισμα από πυλωτή, βίαιο παρκάρισμα καστέλα στην κατηφόρα που έλεγα πιο πριν, ξεπαρκάρισμα, γύρος της πειραικής, συνέχισα προς καστέλα γύρω γύρω, μικρολίμανο και πίσω σπίτι για να ξαναπαρκάρω στη πυλωτή. 8.4λτ/100χλμ, 20χλμ απόσταση
τα μικρά τουρμπάτα μπορούν να γίνουν τρομερά οικονομικά...
αν οδηγείς σαν θείτσα...
μόλις όμως κάνεις το λάθος και το πατήσεις λίγο... -
ναι αλλα εχεις την επιλογη να μην το κανεις
και ετσι φιλε μου ολοι οι τουρμπατοι ειμαστε οικονομικοι
ασε τους αλλους στα κυβικα και την ατμοσφαιρα
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:εγώ το 10αράκι το έχω σίγουρο αν περάσω από πειραιά Η κίνηση (1η-νεκρά-1η-νεκρά) 'σκοτώνει' την κατανάλωσή μου.Απλά έχω μάθει να γράφω πλέον στα @@ μου τους από πίσω και να σταματάω χαλαρά από χιλιόμετρα ώστε να φρενάρει ο κινητήρας άμα δω κίνηση/κόκκινο. Θείτσα στάιλ ρε!!
Α, δεν θυμάμαι αν το χα πει για το dsg: ήμουν βράδυ στη σχιστού με 70χλμ και 7η πατάω μία τέρμα το γκάζι ίσα για να κατεβάσει και μέχρι να αφήσω το πόδι μου και να δω την οθόνη είχε βάλει 3η! Τρόμαξα από την ταχύτητα εκείνου του κικ ντάουν
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Α, δεν θυμάμαι αν το χα πει για το dsg: ήμουν βράδυ στη σχιστού με 70χλμ και 7η πατάω μία τέρμα το γκάζι ίσα για να κατεβάσει και μέχρι να αφήσω το πόδι μου και να δω την οθόνη είχε βάλει 3η! Τρόμαξα από την ταχύτητα εκείνου του κικ ντάουν
dsg rules λέμε!!!
και άσε τους άλλους να ανακατεύουν την...κατσαρόλα!ΥΓ:το 'θίτσα style' πραγματικά δεν μπορώ να το αφομοιώσω όσο κι αν προσπαθώ.
-
κατσαρολα ftw, πραγματικα μου ρχεται να το σπασω στην κινηση
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
κατσαρολα ftw,** πραγματικα μου ρχεται να το σπασω στην κινηση**Του χρόνου κερνάμε μεγαλύτερη κουτάλα για καλύτερο ανακάτεμα.
-
Κάβουρα, άμα είσαι νευρικός ή αγχώδης, δύσκολα. Ή απλά έχεις πολλά λεφτά για να χαλάς σε βενζίνες, οπότε πάω πάσο Και σε κίνηση μωρέ να πέσεις, άμα δεν βιάζεσαι, χαλαράαα...
Λύση: να είσαι πάντα με την ρεζέρβα ή λίγο πιο πάνωΚιούση
-
ναι αλλα δεν ειναι ιδια η αισθηση
περα απο τη πλακα το ζαχαρωνω κι εγω το dsg, αλλα τι να κανουμε..
γενικα το γουσταρω το χειροκινητο, αλλα μες στη κινηση πραγματικα ειμαι για λυπηση..
-
ισχύει αλλά μετά από μια βραδυνή εξόρμηση που είχα μέχρι το σούνιο και στην επιστροφή ήμουν με τα αυτάκια στο τιμόνι...άλλη αίσθηση...
Seat Ibiza FR + Cupra