-
Ευτυχώς δεν πίνουμε κρασί.
Ευχαριστώ. Αν τελικά πάμε θα ενημερώσω.
-
Προσωπικα οταν βρισκομαι κοντα στο συνταγμα και επειδη μου αρεσει παρα πολυ το σουσι,πηγαινω σε ενα πολυ μικρο μαγαζακι στην απολλωνος(καθετος της νικης) ονόματι furin kazan. Ειναι πολυ μικρο μαγαζι ( αντε ναχει 35-40 καθισματα) ειναι χεδον παντα γεματο ( αρα δεν ανησυχεις για την φρεσκαδα των ψαριων) και κατεμε εχει και λογικες τιμες.
http://www.furin-kazan.com/ -
μόνο που δεν είναι κινέζικο
-
Ανήκει στην ευρύτερη σχιστομάτικη κουζίνα
Καλό είναι πάντως το συγκεκριμένο και για τα γούστα μου. -
Πολύ καλό για την τιμή του. Για την ακρίβεια εκεί θα είμαι σήμερα για pre-βόλτα φαγητό
-
φωσφορίζει;
-
Καλό είναι στις γεύσεις, αλλά δεν έχει καλό εξαερισμό και μυρίζεις φεύγοντας σουσίλα , ούτε κάποιο περιβάλλον της προκοπής.
Θα μπορούσε να το θεωρήσει κανείς, σαν κάτι για να φας ικανοποιητικά μεν αλλά στα γρήγορα, χωρίς απαιτήσεις ατμόσφαιρας και χαλάρωσης.
Θα το παρομοίαζα σαν αίσθηση και περιβάλλον με το ιαπωνικό αντίστοιχο ενός σουβλατζίδικου. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πολύ καλό για την τιμή του. Για την ακρίβεια εκεί θα είμαι σήμερα για pre-βόλτα φαγητόκοίτα να φας κάνα γιαούρτι στη μάπα από κανένα αντιδραστικό στοιχειο
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Καλό είναι στις γεύσεις, αλλά δεν έχει καλό εξαερισμό και μυρίζεις φεύγοντας σουσίλα , ούτε κάποιο περιβάλλον της προκοπής.
Θα μπορούσε να το θεωρήσει κανείς, σαν κάτι για να φας ικανοποιητικά μεν αλλά στα γρήγορα, χωρίς απαιτήσεις ατμόσφαιρας και χαλάρωσης.
Θα το παρομοίαζα σαν αίσθηση και περιβάλλον με το ιαπωνικό αντίστοιχο ενός σουβλατζίδικου.Μα το σούσι είναι το ιαπωνικό αντίστοιχο του σουβλατζίδικου
Από αυτή την άποψη το προτιμούσα πριν την ανακαίνιση που ήταν ακόμα πιο χυμαδιό Τώρα έχει γίνει και λίγο γλυκούτσικο
Εννοείται πάντως πως πας για πρόχειρο φαγητό. Αλλιώς υπάρχουν κι άλλα, φυσικά με κάπως διαφορετική τιμή
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Από αυτή την άποψη το προτιμούσα πριν την ανακαίνιση που ήταν ακόμα πιο χυμαδιό Τώρα έχει γίνει και λίγο γλυκούτσικοΠάντως συμφωνώ ότι αξίζει.
-
Δεν είναι γκουρμέ αλλά απ' τα καλύτερα που εχω φαει..
Ελληνική κουζίνα,οτι και να πάρεις είναι απο καλό εως πάρα πολύ καλό (σπανιότατο),και καθαρό!
Αίγλη στον Πύργο -
-
**1. Toλμάς βρε βλάσφημε μετά το έπος εντός βαρκούλας να βάζεις τα σάπια ψαρικά του Αλφαβητίξ;
- Πάτα το κουμπί AF στην κάμερά σου μπας και δεις χαΐρι.
[mod]
** -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Που το βρίσκουμε το μαγαζί;
-
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
(Πολύ) Δυστυχώς όχι Ελλάδα
Στο Στρασβούργο είναι... -
πήγα την κυριακή στο sushi bar στη Γλυφάδα, δεν ήταν κ τπτ ιδιαίτερο (ίσως επειδή δεν είμαι φαν του ωμού )
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
(Πολύ) Δυστυχώς όχι Ελλάδα
Στο Στρασβούργο είναι...Υπάρχει ωστόσο μια (μικρή) πιθανότητα να περάσω το καλοκαίρι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πήγα την κυριακή στο sushi bar στη Γλυφάδα, δεν ήταν κ τπτ ιδιαίτερο (ίσως επειδή δεν είμαι φαν του ωμού )Σα να λέμε τίποτα ιδιαίτερο δεν θα θεωρούσε ίσως και ένας χορτοφάγος τις ψησταριές στη Χασιά!
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)