-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Με αυτη τη λογικη gourmet ειναι και ο τραχανας ή το πληγουρι, αλλα δεν εχω δει να σερβιρονται πουθενα.
Τι λες; Αντιθέτως, τα τελευταία χρόνια η μίξη ελληνικών παραδοσιακών στοιχείων (ή και ολόκληρων πιάτων) **είναι πολύ trendy **
Και πλιγούρι, και τραχανά, και ρεβύθια και πολλά άλλα θα βρειςTα trendy μου τη δινουν.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Με αυτη τη λογικη gourmet ειναι και ο τραχανας ή το πληγουρι, αλλα δεν εχω δει να σερβιρονται πουθενα.
Τι λες; Αντιθέτως, τα τελευταία χρόνια η μίξη ελληνικών παραδοσιακών στοιχείων (ή και ολόκληρων πιάτων) **είναι πολύ trendy **
Και πλιγούρι, και τραχανά, και ρεβύθια και πολλά άλλα θα βρειςTα trendy μου τη δινουν.
-
Ενω εσεις...
-
Σε μια εκπομπή του Μποτρίνη, κάπου ανάμεσα στα μπινελίκια στους παραγιούς ενός κάπελα, έπιασε μια κουβέντα περί γκουρμέ. Το θέμα του ήταν ότι γκουρμέ κακώς θεωρείται το ακριβό, εξεζητημένο, εξωτικό υλικό. Γκουρμέ -κατά Μποτρίνη- είναι σωστά υλικά, σωστά μαγειρεμένα.
Υπό αυτό το πρίσμα, η ψαροταβέρνα του Κυρ Σπύρου στη Χαμολιά ( ) είναι απείρως πιο γκουρμέ από την κυριλέ ΑΚΤΗ στη Βουλιαγμένη... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
, η ψαροταβέρνα του Κυρ Σπύρου στη Χαμολιά ( .Ποια ειναι αυτη ?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η βάση του γκουρμέ είναι το σωστό μαγείρεμα, τα καλά υλικά και το σωστό σερβίρισμα του τελικού εύγεστου πιάτουΠοιος Μποτρίνι ρε
Ο mirage τα έχει πει όλαΤο πρόβλημα με τις ταβέρνες και 'μη gourmet' εστιατόρια, ακόμα και αν έχουν όντως καλά υλικά και καλό μαγείρεμα, συνήθως βρίσκεται στο **σωστό σερβίρισμα **
Η παρουσίαση είναι αναπόσπαστο κομμάτι, όπως όμως και ο χώρος. Διάκοσμος καταστήματος αλλά και το τραπέζι καθ' αυτό (τι πιάτα, τι μαχαιροπήρουνα, ποτήρια, τραπεζομάντηλο κ.ο.κ.] -
O mirage τα λέει αλλά ανακατέβει και κάτι γαλλικά στο ενδιάμεσο και η φάση γίνεται
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Η βάση του γκουρμέ είναι το σωστό μαγείρεμα, τα καλά υλικά και το σωστό σερβίρισμα του τελικού εύγεστου πιάτου
Ποιος Μποτρίνι ρε
Ο mirage τα έχει πει όλαΤο πρόβλημα με τις ταβέρνες και 'μη gourmet' εστιατόρια, ακόμα και αν έχουν όντως καλά υλικά και καλό μαγείρεμα, συνήθως βρίσκεται στο **σωστό σερβίρισμα **
Η παρουσίαση είναι αναπόσπαστο κομμάτι, όπως όμως και ο χώρος. Διάκοσμος καταστήματος αλλά και το τραπέζι καθ' αυτό (τι πιάτα, τι μαχαιροπήρουνα, ποτήρια, τραπεζομάντηλο κ.ο.κ.]Αυτα ολα ,μπορεις να τα βρεις σε ταβερνες -εστιατορια σε πολλους τουριστικους προορισμους σε ολη τη χωρα ,απολαμβανοντας επιπλεον κ μια εκπληκτικη θεα .
πχ .Μια τετοια ταβερνα ειναι- Η ΑΝΝΑ - στην Ικαρια που ευχαριστως θα γινοταν στεκι μου αν μου το επετρεπε η αποσταση . -
Κανείς δεν λέει το αντίθετο.
Φοβερά γκουρμέ κεφτεδάκια και ουχί μόνο σερβίρει ο Σωτήρης στην Θεσσαλονίκη.
Στο σερβίρισμα δε, του βάζω άριστα 10 γιατί είναι ένα από τα λίγα πραγματικά ταβερνεία στην Ελλάδα στα οποία μια παρέα μπορεί να περάσει πάρα πολύ καλά συνομιλώντας και τρώγοντας. Η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ παρεϊστικη και χωρίς δήθεν κλπ ενώ ο Σωτήρης από μόνος, αντε και οι ατάκες του, είναι μια ατραξιόν -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ παρεϊστικηΌλη η πόλη μια παρέα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Κανείς δεν λέει το αντίθετο.
Φοβερά γκουρμέ κεφτεδάκια και ουχί μόνο σερβίρει ο Σωτήρης στην Θεσσαλονίκη.
Στο σερβίρισμα δε του βάζω άριστα 10 γιατί είναι ένα από τα λίγα πραγματικά ταβερνεία στην Ελλάδα στα οποία μια παρέα μπορεί να περάσει πάρα πολύ καλά συνομιλώντας και τρώγοντας. Η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ παρεϊστικη και χωρίς δήθεν κλπ ενώ ο Σωτήρης από μόνος, αντε και οι ατάκες του, είναι μια ατραξιόνΚαι που είναι τούτο ????
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Η ατμόσφαιρα είναι πάρα πολύ παρεϊστικη
Όλη η πόλη μια παρέα
Μπορεί να συμβεί κι αυτό.
Το μέρος δεν προτείνεται για δήθεν τύπους και τύπισες. Αναρωτιέμαι μάλιστα τι σκεφτόταν αυτός που το έβαλε στα προτεινόμενα εστιατόρια στο περιοδικό της Aegean που αποτελεί τον ορισμό της δηθενιάς και του ντεμεκ λάιφ εντ στάιλ -
ψιτ... αρχίζουμε να πεινάμε ε
Λοιπόν, είτε φέρνεις τα κεφτεδάκια delivery, ή σταμάτα να τα συζητάς
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όλη η πόλη μια παρέα
Το μέρος δεν προτείνεται για δήθεν τύπους και τύπισες. Αναρωτιέμαι μάλιστα τι σκεφτόταν αυτός που το έβαλε στα προτεινόμενα εστιατόρια στο περιοδικό της Aegean που αποτελεί τον ορισμό της δηθενιάς και του ντεμεκ λάιφ εντ στάιλΜια μάταιη προσπάθεια εκλογίκευσης της νοοτροπίας της πόλης
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ψιτ... αρχίζουμε να πεινάμε εΛοιπόν, είτε φέρνεις τα κεφτεδάκια delivery, ή σταμάτα να τα συζητάς
Εγώ χωνεύω το γεύμα της καντίνας
Το χειρότερο είναι ο,τι κατέβηκα 2 φορές Θεσσαλονίκη και δεν κατάφερα να πάω ούτε μια φορά -
Που είναι δεν μου είπατε ... και είμαι και κεφτεδο fan
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Όλη η πόλη μια παρέα
Το μέρος δεν προτείνεται για δήθεν τύπους και τύπισες. Αναρωτιέμαι μάλιστα τι σκεφτόταν αυτός που το έβαλε στα προτεινόμενα εστιατόρια στο περιοδικό της Aegean που αποτελεί τον ορισμό της δηθενιάς και του ντεμεκ λάιφ εντ στάιλκαταιγιστικός ο μιραγκε σήμερα
-
-
μιλάμε για αυτό????
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
μιλάμε για αυτό????NO
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)