-
Τα 1 και 2 δεν τα γνωρίζω...Συντεταγμένες
-
Ο χρήστης cooperS_JCW έγραψε:
Εχει παει κανενας στο ΑΝΕΤΟΝ στο Μαρουσι????
Το θεορω τα τελευταια 4 χρονια το καλυτερο απο αποψη τιμης ποιοτητας.
Πολυ φαντασια και menu που αλλαζει καθε βδομαδα ......πιατα ημερας SUPERΣυμφωνω!
-
beer academy, extra blatt ακυρα για φαγακι imo, η τσεχικη μπυραρια στη σβωλου δε καταλαβα ποια ειναι..
ο λιχνος δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο επισης imo, ουτε θα μου περναγε απο το μυαλο να προτεινω...το ελ τορο καποτε ηταν καλο αλλα οχι και για καθε 3 και λιγο, τωρα δε ξερω τι κανει...
μολυβος ειναι ενταξει ενω καλα λογια σχετικα εχω και για το ψαραδικο στην αν.θρακης κατω τουμπα
http://www.naftemporiki.gr/t+z/category ... &pageno=23 που δε το πολυξερει κοσμος αλλα εχει μαζεψει και βραβειακια αποσο θυμαμαιγια τον οινοχοο πανω απο τη ροτοντα εχω ακουσει αρκετα καλα λογια απο ατομα που δεν ειναι και πολυ του κρεατος, ισως να ειναι οντως καλος, το σιγουρο ειναι οτι μαζευει κοσμο και συστηματικους πελατες...
υγ. τα εστιατορια δεν ειναι απαραιτητα κακα απλως δεν νομιζω οτι χανει κανεις κατι φοβερο απο γευσεις
-
Δεν εκπλήσσομαι που το thread αυτό κυριαρχείται από δημοσιεύσεις κατοίκων Θεσσαλονίκης
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
@saxon_747
Επειδή θα πάμε σύντομα με τον leftgalan στο casa mantovani τι μας προτείνεις να τσιμπήσουμε;Σπαγγετι με σολωμο και κρασακι δικο τους, εμφιαλομενο.
το ελ τορο καποτε ηταν καλο αλλα οχι και για καθε 3 και λιγο, τωρα δε ξερω τι κανει...
Καλο ειναι, εαν εξαιρεσεις το θεμα της διακοσμησης.
Απο το μολυβο πχ ειναι καλυτερο.Βeer academy, ψιλο παρακμη πλεον. Τις τελευταιες 2 φορες που πηγα, το φαι ηταν χαλια (ποιο φαι δηλαδη, για τσιμολογημα κατι λουκανικα) και οι μπυρες ζεστες. Και δευτερη ευκαιρια δε δινω...
ο λιχνος δεν ειναι και κατι ιδιαιτερο επισης imo, ουτε θα μου περναγε απο το μυαλο να προτεινω...
Κατα τη γνωμη μου ,πανω απο το μεσο ορο. Σιγουρα δεν ειναι το κορυφαιο, αλλα τρως καλα.
Ενταξει, απο την αλλη κανενα απο αυτα δεν παρεχει gourmet γευσεις. Αλλα και τη μπριζολα στου Μανωλη, εγω τη θεωρω gourmet.
-
ναι δεν ηθελα να μπω στη διαδικασια τι ειναι gourmet και τι οχι.. θα μας εκραζε μετα ο μπουγατσας που του χαλαμε το φορουμ...
απλως ειδα κατι ονοματα και ειπα να σχολιασω, ειναι και τα γουστα ολων διαφορετικα...
τωρα μου ρθε στο μυαλο ενα εστιατοριο στην παυλου μελα και δεν θυμαμαι πως το λενε... -
Έκατσα και μια φορά στο 'Ντομάτα', στο Sunny Beach. Μου φάνηκε τρομερά ακριβό, σε βαθμό απογοήτευσης. Το φαγητό, θαλασσινά, εξαιρετικό μεν, αλλά μόνο που σκεφτόσουν τις τιμές(κακομοίρης mode
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
μολυβος ειναι ενταξει
ωραίος ο μόλυβος αν και έχω φάει μόνο μια φορά εκεί και θα μπορούσαμε να τον εντάξουμε στα 'γκουρμέ'
έχω διαβάσει καλά λόγια για το Αγιολί (στο ισόγειο του Ηλέκτρα στην Αριστοτέλους) αλλά δεν το χω δοκιμάσει. Μια απ τα ίδια και για το Barsalonica (ή κάπως έτσι) το οποίο υποτίθεται ότι βρίσκεται στην Φράγκων. Το ψαχνα μια μέρα από περιέργεια και δεν το βρήκα.
άδη, να βάλουμε και το χάλαρο στα γκουρμέτ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
παντα ερωτηση απο πριν στην εισοδο αν εχει γυρο κοτοπουλο, αλλιως τους αφηνεις συξυλους και φευγεις...true story
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παντα ερωτηση απο πριν στην εισοδο αν εχει γυρο κοτοπουλο, αλλιως τους αφηνεις συξυλους και φευγεις...true story
έχει πολύ καλύτερα πιάτα πάντως
-
έχει πολύ καλύτερα πιάτα πάντως
u were drunk ...σε μερες μεγαλης ατυχιας εχω φαει 5-6-7 πιατα (με φαι φυσικα) απο κει και οκ...
οι σαλατουλες ειναι καλες παντως!υγ.ψεμα και μια μπριζολα μοσχαρισια με μια λευκη σαλτσα αμα θυμαμαι καλα ηταν καλη!
-
έχω διαβάσει καλά λόγια για το Αγιολί (στο ισόγειο του Ηλέκτρα στην Αριστοτέλους) αλλά δεν το χω δοκιμάσει.
Τρία άτομα € 90 για μάλλον μέτρια ζυμαρικά και μπυρίτσα. Δεν τους δίνω δεύτερη ευκαιρία.
Στο Χάλαρο μάλλον τρως καλά (σίγουρα τρως πολύ), αλλά gourmet δεν θα το έλεγα.
-
Για Θεσσαλονικιώτικες γκουρμετογεύσεις προτείνω ArtO2 στο Τελλόγλειο Ίδρυμα με υπογραφή Μποτρίνι (για το γλυκό όμως κύριε εφιάλτη της κουζίνας περιμέναμε κανένα εικοσάλεπτο, υπέροχο κατά τα άλλα) και το εστιατόριο του Βυζαντινού Μουσείου που έχει και γ@μώ τις διακοσμήσεις, εξίσου υπέροχο φαγητό με το ArtO2 και εξίσου τσουχτερές τιμές όμως.
Βέβαια μετά από αυτό που έπαθα σε ΤΑΒΕΡΝΑ, τίποτα δεν είναι αρκετά ακριβό -
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Το καλύτερο φαγητό στην πόλη :
- Οινοχόος ...
+1
Ειδικά κάτι μέρες τα μαγειρευτά του φαγητά ήταν όνειρο μαζί με το ημίγλυκο κρασί του.
Κ. Μελενίκου 39 (Πάρτε τηλέφωνο πιο πριν, δέκα τραπέζια έχει όλα κι όλα )
*
Το καλοκαίρι ανοίγει στη Λεπτοκαρυά Πιερίας, αν θυμάμαι καλά ως Παράδεισος....* -
Αλλα και τη μπριζολα στου Μανωλη, εγω τη θεωρω gourmet.
Είναι σαφώς καλλίτερη από του Ελ Τορο και πολλών άλλων μπριζολάδικών επίσης εξαιρετική είναι και η 'σταβλίσια' μπριζόλα στο Χάλαρο
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Αλλα και τη μπριζολα στου Μανωλη, εγω τη θεωρω gourmet.
Είναι σαφώς καλλίτερη από του Ελ Τορο και πολλών άλλων μπριζολάδικών επίσης εξαιρετική είναι και η 'σταβλίσια' μπριζόλα στο Χάλαρο
Στο Χαλαρο δεν εχω φαει μπριζολα.
Στο Eltoro προτιμω steak , μπιφτεκι.Για δειτε και αυτο, τωρα το θυμηθηκα:
http://www.kokkinopiperi.gr/Απο τα καλυτερα.
-
τωρα μου ρθε στο μυαλο ενα εστιατοριο στην παυλου μελα και δεν θυμαμαι πως το λενε...
Μιλάς για τον 'σκατζόχοιρο' καλή κουζίνα, ακριβούτσικο αλλά όχι και κάτι το εξαιρετικό ...
-
Απο ολα αυτα που αναφερθηκαν στη Θεσσαλονικη δεν πιστευω οτι μπορει καποιο να χαρακτηριστει ως γκουρμε, εκτός εαν επαναπροσδιορισουμε τον όρο. Ο Οινοχόος σιγουρα όχι, ο Μολυβος επισης, οι μπυραριες του πεους με την καμία, το ευγευστο Τιφανυς με τις πατατες κομπλέ δεν, η Διαγωνιος απατη. Μετα την εμπειρία μου (για γκουρμε) στα γραδα (οπου απορω πως εκατσα μεχρι τελους και δεν εφερα το πιατο σε κανενα κεφαλι) δυσκολα θα ξαναδοκιμασω. Πιστευω οτι οι τελευταια σελιδα ειναι οφφ-τοπικ εκτός αν το 'οχι μόνο' αναφερεται στο Gourmet και οχι στο Ελλαδα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Απο ολα αυτα που αναφερθηκαν στη Θεσσαλονικη δεν πιστευω οτι μπορει καποιο να χαρακτηριστει ως γκουρμε, εκτός εαν επαναπροσδιορισουμε τον όρο. Ο Οινοχόος σιγουρα όχι, ο Μολυβος επισης, οι μπυραριες του πεους με την καμία, το ευγευστο Τιφανυς με τις πατατες κομπλέ δεν, η Διαγωνιος απατη. Μετα την εμπειρία μου (για γκουρμε) στα γραδα (οπου απορω πως εκατσα μεχρι τελους και δεν εφερα το πιατο σε κανενα κεφαλι) δυσκολα θα ξαναδοκιμασω. Πιστευω οτι οι τελευταια σελιδα ειναι οφφ-τοπικ εκτός αν το 'οχι μόνο' αναφερεται στο Gourmet και οχι στο ΕλλαδαΤα ArtO2 και Β που ανέφερα είναι on-topic και σαφέστατα Gourmet κατά την παρακάτω έννοια:
'Gourmet may describe a class of restaurant, cuisine, meal or ingredient of high quality, of special presentation, or high sophistication.' Από wiki.
Ντάξει, εκτός αν προσπέρασες το ποστ μου έτσι απλά, με ψυχρό και στυγερό βλέμμα χωρίς ίχνος ανθρωπιάς. -
gourmet? Για μενα περισσοτερο gourmet ειναι το κατσαμακα (αθωνος) και τα βλαχικα (σοφουλη) απο το οτιδηποτε δηθεν gourmet.
ήταν απλά θέμα χρόνου να πεταχτεί κάποιος και να κάνει τέτοια δήλωση
για να συμπληρώσουμε τις δηλώσεις και να συνεχιστεί η κανονική ροή του θέματος δηλώνω:
'Τη μαγειρική μου δεν την φτάνει ούτε ο Ferran Adrià και ο Heston Blumenthal μαζί '
συνεχίστε
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)