-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τρώω μαγειρεμένα γιατί μου αρέσουν...E ωραία, και σε μας αρέσουν και μερικά λιγότερο (ή και καθόλου) μαγειρεμένα
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τρώω μαγειρεμένα γιατί μου αρέσουν...
E ωραία, και σε μας αρέσουν και μερικά λιγότερο (ή και καθόλου) μαγειρεμένα
Δεν διαφωνώ αγόρι μου!!!
Απλά ψάχνω να βρω τί σας αρέσει... μπας και αρέσει και σε εμένα
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Τρώω μαγειρεμένα γιατί μου αρέσουν...
E ωραία, και σε μας αρέσουν και μερικά λιγότερο (ή και καθόλου) μαγειρεμένα
Δεν διαφωνώ αγόρι μου!!!
Απλά ψάχνω να βρω τί σας αρέσει... μπας και αρέσει και σε εμένα
-
Λεω να παραγγείλω πίτσα απόψε... να τους πω να μουν την φέρουν ωμή;
-
Είναι μία λύση πάντως για όταν κόβεται το ρεύμα.
Η υπερβολή βλάπτει τη φυσικότητα. - Abraham Maslow
-
Eστιατόριο δεν είναι αλλά δεν ήξερα πού να το βάλω:
Ισως τα πιο νοστιμα μπισκότα που έχω φάει ποτέ, σε απίθανους συνδιασμούς και ποικιλίες
http://www.la-cure-gourmande.com/
Γαλλία Βέλγιο και Ισπανία λέει
-
και online shop λέει
http://www.la-cure-gourmande.fr/commerc ... /index.asp -
μιας κ λέτε για σοκολατοειδή, από max perry έχει φάει κανείς ? λένε ότι είναι καλά. δεν έχει τύχει να δοκιμάσω
-
Μιας και φέρατε το θέμα στον αφρό : πάτε στο funky gourmet στον Κεραμεικό http://www.funkygourmet.com/el/index.html (έχει και την κάρτα online + τα κρασιά)
Πήγα πριν 2 βδομάδες περίπου. Αξίζει τον κόπο, εκπληκτική παρουσίαση, πολύ καλό έως άψογο φαγητό, όλα προσεγμένα, το σέρβις επίσης : πολύ ευχαριστημένος, το συνιστώ άνετα -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μιας κ λέτε για σοκολατοειδή, από max perry έχει φάει κανείς ? λένε ότι είναι καλά. δεν έχει τύχει να δοκιμάσωΝα προτιμήσεις brownies και σοκολατακια
Το γεμιστό τσουρεκι του πουλαει πολυ αλλα το βρισκω μαπα σε σχεση με το γνωστό σαλονικιώτικο (που ειναι παντα μπαγιάτικο αν πας να το παρεις απο το Ελ.Βενιζελος). -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μιας και φέρατε το θέμα στον αφρό : πάτε στο funky gourmet στον Κεραμεικό http://www.funkygourmet.com/el/index.html (έχει και την κάρτα online + τα κρασιά)
Πήγα πριν 2 βδομάδες περίπου. Αξίζει τον κόπο, εκπληκτική παρουσίαση, πολύ καλό έως άψογο φαγητό, όλα προσεγμένα, το σέρβις επίσης : πολύ ευχαριστημένος, το συνιστώ άνεταΠοσα ?????????100 το ατομο Δεν ξερω για το φαγητο γιατι δεν εχω παει ,αν κρινω ομως απο τις τιμες των κρασιων ειναι λιγο ακριβουτσικο θα περιμενουμε να κατεβασει τις τιμες κ βλεπουμε Εχω πικραν πειρα απο τα δηθεν ,κατω της Πατησιων
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
μιας κ λέτε για σοκολατοειδή, από max perry έχει φάει κανείς ? λένε ότι είναι καλά. δεν έχει τύχει να δοκιμάσω
Να προτιμήσεις brownies και σοκολατακια
Το γεμιστό τσουρεκι του πουλαει πολυ αλλα το βρισκω μαπα σε σχεση με το γνωστό σαλονικιώτικο (που ειναι παντα μπαγιάτικο αν πας να το παρεις απο το Ελ.Βενιζελος).Κατι μπισκοτακια στυλ cookies που επαιρνα ηταν αρκετα καλα. Κατι παστες που ειχα παρει δεν μ ενθουσιασαν και δεν ξαναπηρα...
-
Δεν είναι καθόλου δήθεν. 360 ευρώ τα 4 άτομα πληρώσαμε αλλά πήραμε 1 μπουκάλι κρασί ενώ συνήθως παίρνουμε - στα 4 άτομα - 2 μπουκάλια και το κρασί που πήραμε ήταν 'φτηνό'. Επίσης πήραμε 2 desserts αλλά αυτό είναι κάτι που κάνουμε συχνά καθώς πολύ συχνά έχουμε ψιλοσκάσει (η παρουσίαση του γλυκού 'Γη' ήταν να τραβάς τις κοτσίδες σου από χαρά : αριστούργημα).
Από την άλλη 2 από τους 4 πήραμε το φιλέτο Black Angus που πάει 40 ευρώ το ένα και 2 καραβίδες στα ορεκτικά.
Έχει και άλλες 'εκπλήξεις' από τους σεφ που σου φέρνουν κατά τη διάρκεια οι οποίες είναι πραγματικά έργα τέχνης
Τις τιμές τις θεωρώ μια χαρά για την κατηγορία και πχ φχαριστήθηκα πολύ περισσότερο σε σχέση με το Matsuhisa που είχαμε πάει λίγο καιρό πριν και πληρώσαμε 530 ευρώ τα 4 άτομα (τα ίδια 4 ).
Βέβαια δεν έχει νόημα να λέμε τελικές τιμές του λογαραισμού από τη στιγμή που η επιλογή και μόνο του κρασιού αλλάζει όλο το πακέτο πχ στο Funkky Gourmet τα κρασί μας στοίχισε 40 ευρώ και στο Matsuhisa 130 ευρώ. -
sushi με κρασί σάκε η ριζόμπυρα μόνο
Τι δε σου άρεσε στο Nobu;
[Δοκιμάσατε menu omakase;]Στα του κέντρου:
Το angus τί έλεγε; -
Ναι το omakase πήραμε, δεν υπήρχε άλλωστε το special omakase.
Στο Matsuhisa δεν υπήρχε κάτι που δεν μου άρεσε, όλα ήταν πολύ ωραία, αλλά ας πούμε ότι δεν είχε το κάτι ξεχωριστό, έχω ξαναφάει αρκετές φορές στη ζωή μου αναλόγως.
Το Funky gourmet ήταν αλλιώς (γι αυτό και το προτείνω άλλωστε) : είχαν μια σπίθα τα πιάτα του + το ότι μου άρεσε το περιβάλλον και το σέρβις . Ωραίο κτίριο, πολύ μικρός χώρος 9-10 τραπέζια μόνο.
Λοιπόν το black angus ως κρέας ήταν εξαίρετο αλλά ως προς το χειρισμό του δεν έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος. Το ζήτησα saignant (νομίζω για πρώτη φορά στην Ελλάδα) και συγκρίνοντας με της Στέλλας δίπλα, που το είχε πάρει medium, δεν μπορούσα να διακρίνω διαφορά. Ήταν καλό αλλά δεν ξετρελάθηκα (και η Στέλλα είχε την ίδια άποψη), την επόμενη φορά θα έπαιρνα άλλο πιάτο. Θα έλεγα ότι ήταν αυτό που μου άρεσε λιγότερο από όλη τη βραδιά.
Η καραβίδα ως ορεκτικό ήταν εξαίρετη. Θα επιμείνω ότι οι 'εκπλήξεις' του σεφ είναι μεγάλη κ@υλα και κάνουν την όλη διαφορά : δεν αποκαλύπτω εκτός αν με πιέσετε
Α ξέχασα να πω ότι στα 360 ευρώ στου Funky ήταν και 3 κοκτεϊλς (30 ευρώ) που ήπιαμε κάτω στο μπαρ του πριν ανεβούμε στο τραπέζι μας ( το τραπέζι ήταν έτοιμο, απλά εμείς επιλέξαμε να πιούμε πρώτα κάτι). -
Εγώ την Κυριακή, πήγα για φαγητό στο γνωστό Οικείο στην Γλυφάδα. Καθόλου γκουρμέ, αν και σαφώς νοστιμότατο φαγητό. Τιμή το άτομο, ειδικά γι' αυτή τη φορά, 45€, αντί των συνηθισμένων 25€. Δεν παίρνουμε μπουκάλι κρασί, το χύμα του είναι μια χαρά.
ΥΓ: Η αύξηση της τιμής είναι λόγω της κλήσης για παρκάρισμα που τσίμπησα στην Νυμφών!
-
Ελα ρε συνεχεια δινουν κλησεις εκει, επρεπε να το ξερεις
Την ωρα που εσυ ετρωγες εκει, εγω ημουν στο απεναντι γηπεδο και εκαιγα θερμιδες -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ελα ρε συνεχεια δινουν κλησεις εκει, επρεπε να το ξερεις
Την ωρα που εσυ ετρωγες εκει, εγω ημουν στο απεναντι γηπεδο και εκαιγα θερμιδεςΡε συ, έχω παρκάρει ΑΠΕΙΡΕΣ φορές στην γύρω περιοχή, κλήσεις πάνω στην πλατεία δεν έχω δει ΠΟΤΕ! Τόσο...τυχερός ήμουν τις άλλες φορές;
Δεν έχει σημασία, ειλικρινά, νόμιζα πως πάρκαρα νόμιμα, από την στιγμή που ήμουν παράνομος, θα την πληρώσω την κλήση, απλώς απορώ, πως είναι δυνατόν να γράφουν συνέχεια όπως λες και παρόλα αυτά η πλατεία να μην είναι ποτέ άδεια;
-
Όπως στα λέει ο Asimov : γράφουν συνέχεια εκεί.
Τα αυτοκίνητα τριγύρω είναι φορτωμένα κλήσεις, αν ρίξεις μια ματιά -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
πως είναι δυνατόν να γράφουν συνέχεια όπως λες και παρόλα αυτά η πλατεία να μην είναι ποτέ άδεια;Αυτη ειναι κι η δικη μου απορια τα τελευταια 20 χρονια
Α καλοι μου γειτονες, στο Vamos Amigos εχετε παει ποτε;
Gourmet Εστιατορια στην Ελλαδα (και οχι μονο !!!)