-
καλο αγωνα στα παιδια απο τη καλαμπακα . αντε και στο γυρισμο με κουπες
-
Καλη επιτυχια σε ολους!!
Μπραβο στοους Βωβο- Ελ Εμ που συμμετεχοντας δειχνουν οτι αγαπουν το σπορ και οχι μονο τα πρωταθληματα!
-
εγώ βασικά πάω για ένα ωραίο τριήμερο στο Πόρτο Καρρά και ελπίζω να τερματίσει το 106 χωρίς βλάβη σε κάνα ημιαξόνιο ή ημίμπαρο. χθες στις... 1 το βράδυ τελειώσαμε τα συμμαζέματα σε προφυλακτήρες και φτερά, έβγαλα και τα.. xenon αφού λέω να κάνω 3 χωμάτινα σπριντ φέτος και μένει να το... οδηγήσω
με βλέπω ή για πολύ shakedown στον Παρθενώνα (και δεν βοηθάει και η εορταστική περίοδος) ή για μεγάλες ξάπλες. μαγιώ να μη ξεχάσω
-
Καλη επιτυχια στον Στουκερμαν-Δασκαλο
-
Live 3ο πέρασμα:http://www.soaave.gr/radio/ Συγχαρητήρια στον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.!!! Μπράβο παιδιά!!!
-
-
Ο χρήστης tolis1 έγραψε:
Live 3ο πέρασμα:http://www.soaave.gr/radio/ Συγχαρητήρια στον Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε.!!! Μπράβο παιδιά!!!Tόλη από τις 9 κ μισή εκαναν σύνδεση απλά μερικές φορές ...κολλαγε. Σε γενικές γραμμές ηταν πολύ ευχάριστη η μεταδοση. Συγχαρητήρια παιδιά για την προσπάθειά σας.
Νικητες οι Αρης Βωβός- ΕΛ ΕΜ. Δευτεροι οι Δημήτρης Μίχος -Σωτήρης Γρηγορίου και τρίτοι οι Θανάσης Τσίλης - Μάνος Αχτίδας. Εκπληκτικός για αλλη μια φορά ο ...Pazonen όπου έχασε για ελάχιστα δευτερα την τρίτη θέση της γενικής με το γνωστό Yaris . Συγχαρητήρια σε όλους σας.
-
Η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκιδικής ζητά ταπεινά συγνώμη για το λάθος που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της απονομής των κυπέλλων του 1ου Rally Sprint Χαλκιδικής, καθώς για την 3η θέση της Α/6 βραβεύτηκαν οι Ekaterina Stratieva/Blagovesta Milanova αντί για τους Γιώργο Σταθόπουλο/Μάνο Καλυβιώτη που πραγματικά τερμάτισαν στην 3η θέση της κατηγορίας. Το πλήρωμα από την Βουλγαρία έχει ήδη ενημερωθεί για το λάθος που έγινε, ενώ νέα κύπελλα θα σταλούν στους πραγματικούς νικητές της κατηγορίας.
-
ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΔΗΜΟΣΙΑ, ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ 'ΛΕ.Μ.Α.Χ.' ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΧΑΡΗΣΑΝ ΣΕ 48 ΑΤΟΜΑ.
Η Ε.Δ. ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ. ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.
ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ.
ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ. TETOIOI ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΨΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Η Ε.Δ. ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΡΙΤΙΚΗΣ. ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΗ,ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ.
ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ.
ΜΑΚΑΡΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ. TETOIOI ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΨΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Το νιωσαμε απο πρώτο χέρι κύριε Λώρη.... δυστυχως καναμε τον μισο αγωνα, αλλα και παλι το ευχαριστηθηκαμε αρκετα...
και παρα τα 85 αλογακια, που στις ευθειες αναβαμε τσιγαρο και πιαναμε συζητηση, στα αλματακα και στα κατηφορικα γουσταραμε τρελα..
Μακαρι να υπαρξει συνεχεια και του χρόνου απο τα παιδια στην λέσχη...
Και τοτε εκει θα ειμαστε... -
Χορταστικη γκαλλερυ του αγωνα,εδω:
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=72611
Απολαυστε υπευθυνα!!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χορταστικη γκαλλερυ του αγωνα,εδω:http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=72611
Απολαυστε υπευθυνα!!!!
-
είμαι απίστευτα χαρούμενος για αυτό που έζησα σήμερα.
Πραγματικά χαίρομαι που έβαλα κι εγώ το πετραδάκι μου σε αυτό το εγχείρημα και ακόμα περισσότερο που έλαβα μέρος και σαν αγωνιζόμενος παρ'όλα τα στραβά που έγιναν τελευταία..
Ένα ευχαριστώ και μακάρι του χρόνου να βρεθεί το κουράγιο και να μας επιτρέψουν οι συγκυρίες να είμαστε εκεί.
Το κλίμα πραγματικά ήταν απίθανο...άνθρωποι που τρέχουν χώμα χρόνια να βοηθάνε με συμβουλές εμάς τους νεότερους και άπειρους. Πραγματικά θεωρώ ότι αυτό το άθλημα ΜΠΟΡΕΙ να μας κάνει μία οικογένια.υγ. ΣΑΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!
-
Ωραια ολα .... αλλα για πητε μας , εκεινος ο ιπταμενος 40χrονια χωματινος .....
τι επαθε ? που ειναι ? ακομα ξεσκονιζεται ...... πως και δεν εγραψε ακομα ?
Βρε Γκαλφακο εσυ πετας ετσι ?
Τι κανουν τα xenon γιαα .....
υ.γ. αυριο θα τα ακουσει κι ο προεδρος που μας εταξε live ενημερωση (και δεν ηρθαμε να σε απολαυσουμε ) και ουτε σε ειδαμε ουτε μπορεσαμε με τις διακοπες να μαθουμε τι εγινε .. και ειχες κι αντιπαλους θηλυκους , που ανυσηχουσαμε
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Η Λέσχη Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Χαλκιδικής ζητά ταπεινά συγνώμη για το λάθος που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια της απονομής των κυπέλλων του 1ου Rally Sprint Χαλκιδικής, καθώς για την 3η θέση της Α/6 βραβεύτηκαν οι Ekaterina Stratieva/Blagovesta Milanova αντί για τους Γιώργο Σταθόπουλο/Μάνο Καλυβιώτη που πραγματικά τερμάτισαν στην 3η θέση της κατηγορίας. Το πλήρωμα από την Βουλγαρία έχει ήδη ενημερωθεί για το λάθος που έγινε, ενώ νέα κύπελλα θα σταλούν στους πραγματικούς νικητές της κατηγορίας.Αυτές καλά έκαναν και πήραν κύπελλα με τέτοια λάστιχα που ήρθαν!!!
πολλά συγχαρητήρια στην οργάνωση!
χάντερ
-
Το πιο ευχαριστο κατα τη δικη μου αποψη,ειναι οτι,εκκινησαν τον αγωνα 22 πληρωματα και μετα απο 49,2 χιλιόμετρα ειδικης,τερματατισανε οι 17.Ελαχιστες οι ζημιες,και πιθανοτατα ενας αγωνας που ευχαριστησε τους πάντες,απο θεατες μεχρι αγωνιζομενους.
Το 'κλιμα' ηταν επίσης απίστευτο.Ολοι μια παρεα.Τρομερη η βοηθεια και η υποστηριξη απο ολους απέναντι στο Βουλγαρικο πληρωμα,τα οποία κοριτσια ενθουσιαστηκαν με την αντιμετωπιση που ετυχαν εδω στην Ελλαδα.
Και,το κερασακι στην τουρτα,ηρθε στις απονομες,που τα λογια παλιων αγωνιζομενων ήταν πραγματικα ανεκτιμητης αξιας.
Αηντε,και του χρονου!!!!ENTIT: 21 πληρωματα εκκινησανε
-
ένας ο flying fin και ένας ο...flying Sourdos!!
γκάλφα και μετά αναρωτιόμασταν γιατί έμεινες από ανάρτηση πίσω
-
από αλλού το περίμενα (ημιαξόνια) και από αλλού μου ήρθε. αλλά το καταευχαριστήθηκα
βασικά τα πίσω αμορτισερ δεν πάθανε τίποτα, απλά χάσανε επαφή με το αμάξωμα, βγήκαν οι πάνω βίδες, στο ένα έχει μείνει η βίδα αλλά λείπει ο αποστάτης.. έχει βγει το σινεμπλοκ.. χαμός... και πήγα έτσι πάνω από τη μισή ειδική.
αφού δεν τουμπάραμε σε δύο ανάποδα που δεν μαζευόταν το πίσω μέρος είμαι τρελά χαρούμενος.
απλά χαρούμενος που είχαμε το τρειλερ του Μπατσάρα jr και το φέραμε εύκολα πίσω και ολίγον χαρούμενος που δεν έμεινα πίσω σε χρόνοπρέπει να το λύσω αυτό το θέμα με τα πίσω αμορτισέρ γιατί ολόιδια φωτογραφία με τους πίσω τροχούς να έχουν φτάσει στον κ$%^ μου έχω και από το σπριντ του Καραντάνα το Δεκέμβρη
οκ, εκεί τα... ήθελε. ο κ#$$% μουτο κλίμα πολύ ωραίο και όπως είπα και πριν πάμε ήταν για τριήμερο ευχαρίστησης. όμως οικογενειακώς είμαστε κρυωμένοι και είχα τη μικρή κάθε μέρα και νύχτα με πυρετό και ευτυχώς ήταν ελεγχόμενο αλλιώς θα είχαμε εγκατάλειψη πριν το go...
τη μεγαλύτερη εντύπωση μου έκανε η προετοιμασία της ειδικής όσο αφορά την ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ επικίνδυνων σημείων. τα παιδιά είχαν μαρκάρει φυτευτές πέτρες και απο μάκρια είχες μια.. προειδοποίηση ότι κάτι κακό έρχεται στα άλματα βέβαια δεν είχαν καμία προειδοποίηση και τα πέρασα με όσα... χοχοχοχοχο
οι Βουλγάρες τι να λέμε... τρέλα για αγώνες και αυτές. ήρθαν με το ασφάλτινο αυτοτοκίνητο (τελικά είμαστε πολλοί....), βάλανε και χαραγμένα ασφάλτινα pirelli και μπήκαν να κάνουν το κέφι τους. Από Τετάρτη ήταν στο porto karras..... και αυτές για διασκέδαση κατέβηκαν.
κρίμα που μια τέτοια ειδική και μια διοργάνωση δεν την χάρηκαν περισσότεροι. ήταν από τα.. τέλεια 'πακέτα' αγώνα.
και του χρόνου
P.s. τώρα πως ξανατρέχεις άσφαλτο ;
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
οι Βουλγάρες τι να λέμε... τρέλα για αγώνες και αυτές. ήρθαν με το ασφάλτινο αυτοτοκίνητο (τελικά είμαστε πολλοί....), βάλανε και χαραγμένα ασφάλτινα pirelli και μπήκαν να κάνουν το κέφι τους. Από Τετάρτη ήταν στο porto karras..... και αυτές για διασκέδαση κατέβηκαν.
AΠΙΘΑΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ. Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ,ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΤΗΛ. ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΧΩΜΑΤΙΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ,Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΚΡΙΜΑ.
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ,ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.P.s. τώρα πως ξανατρέχεις άσφαλτο ;
ΤΟ 'ΜΠΟΛΙ' ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ !!!!!!!
ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΟ ΧΩΜΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ,ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
το 'πρόγραμμα' έλεγε να έπαιρνα ένα παλιό πισωκίνητο χωμάτινο για αυτή τη δουλειά. αλλά τώρα βλέπω να την πληρώνει το 106
το μεσημέρι θα σηκώσω βιντεο από το τέλος της ειδικής στο 2ο πέρασμα
1ο Rally Sprint Χαλκιδικής (1-2 Μαίου 2010)