-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πότε μπουκάρουμε βουλή?
να το δώ κι αυτό και πραγματικά σου μιλάω θα βγω να αυτομαστιγωθώ για εξιλέωση
Μα τι λέτε ορέ μυαλοφυγόδικοι και οι δύο. Αυτό είναι καταπάτηση του νόμου . Ρωτήστε και το Μάνο. Η χώρα στη φάση που μπαίνει, έχει ανάγκη από χρήσιμα πρόβατα.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Γιατί να μην το δεις?
Δεν ήμουν ποτέ αντίθετος σε τέτοιες επεμβάσεις. Εκεί ναι όχι στα μαγαζάκια του εμπόρου που δίνει μάχη επιβίωσης. Η Τζούλια έλεγε στόχος είναι τα λεφτά, τώρα λέμε στόχος είναι τα λαμόγια. Την κοροϊδία δεν την δέχεται κανείς από όποιον χώρο και αν προέρχεται.Μην παιρνουμε αποφασεις εν θερμω ,να περιμενουμε κ την γνωμη των ψυχραιμοτερων .
Χαθηκε κ αυτος ο Μανος τωρα που τον χρειαζομαστε -
μην επικαλείστε το όνομά του επί ματαίω
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μην επικαλείστε το όνομά του επί ματαίω -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μην επικαλείστε το όνομά του επί ματαίωΈχω χάσει κάνα επεισόδιο;
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Έχω χάσει κάνα **επεισόδιο; **
Ναι ρε συ. Εκείνο που κατέστρεψε το Κρεμλίνο και τον Περισσό με κεραυνούς
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κάτσε ρε φιλαράκι, να πούμε εκεί πέρα, κάτσε!
ΕΜΕΙΣ φροντίσαμε, δεν φρόντισε κανένας άλλος. Εμείς θέλαμε να βγάλουμε μύρια στο χρηματιστήριο χωρίς να σκίσουμε εφημερίδα, εμείς χαρήκαμε που 'διώξαμε τις πολυεθνικές', εμείς γεμίζουμε τα ξένα ΣΜ, εμείς διώχνουμε τα λ7 μας αραχτοί στα καφενεία κ πληρώνοντας ξένους να περιποιούνται την περιουσία μας. Κι εμείς σήμερα είμαστε έτοιμοι να διαιωνίσουμε την κατάσταση.
Ποιοί 'κάποιοι', δλδ?Ποιός ανέβασε πλασματικά το χρηματιστήριο; Εσύ; Εγώ; Εγώ πάντως δεν το έκανα!
Ποιός έδιωξε τις πολυεθνικές; Εσύ; Εγώ; Δεν θυμάμαι να έδιωξα καμμιά πολυεθνική ...
Ποιός έφερε τα ξένα ΣΜ στην Ελλάδα; Εσύ; Εγώ; Δεν θυμάμαι να κάλεσα κανένα ξένο ΣΜ...
Ποιός έφερε τους ξένους να περιποιούνται την περιουσία μας; Εσύ; Εγώ; Δεν θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοιο.
Ποιός έιναι έτοιμος να διαιωνίσει την κατάσταση; Εγώ όχι ίσα ίσα που κατεβαίνω και στην βουλή αν είναι να την κάψουμε, για σένα δεν ξέρω μπορεί και να σε συμφέρει να πάνε οι μισθοί στα 200€
Για το μόνο που έχω να κατηγορώ τον εαυτό μου και τον λαό είναι για αυτούς που ψηφίζαμε τόσα χρόνια.
Αλλά ας μου πεί κάποιος από εδώ μέσα ένα κόμμα, από αυτά που έχουμε, ικανό να πάει την χώρα μπροστά! Να το ψηφίσουμε τις επόμενες εκλογές, και εγώ μαζί σας!
Ποιό; Το κόμμα του χοντρού που παράτησε την χώρα στην χειρότερη στιγμή αφού συντέλεσε και με το παραπάνω για να φτάσει σε αυτό το χάλι;
Το κόμμα του πιτσιρικά που εκτός από αγώνες λύση δεν δίνει και δεν προτείνει;
Το κόμμα της μαντάμ που έχει μείνει στο '45 μπορεί κάπποιος να φανταστεί πως θα κυβερνήσει εαν εκλεγεί την επόμενη μέρα;
Το κόμμα του λαού που αντε πες και βγήκε είστε σίγουροι ότι την επόμενη μέρα δεν θα βγάζουμε τις σκελέες από το μπαούλο για να πάμε στο μέτωπο;
Ή το κυβερνών κόμμα με την προιστορία και το μερίδιο ευθύνης που έχει;Όχι φίλε! δεν θα αισθανθώ και ενοχές που με πηδήξανε, τα ντόπια λαμόγια, τόσα χρόνια ως υπάλληλο και τώρα θα με πηδήξουν και τα ξένα λαμόγια εξ' αιτίας κάποιων ντόπιων λαμογιών που 'πουλήσανε' την χώρα και τώρα ετοιμάζονται να την ξεπουλήσουν στην κυριολεξία ολόκληρη.
Δεν λέω ότι η λύση είναι η εξέγερση διότι αυτό που θα έρθει μετά μπορεί να είναι χειρότερο αλλά τουλάχιστον αν είναι να την φάμε 25ποντη εισαγόμενη αντί για 15ποντη εγχώρια που την τρώμε τόσα χρόνια τουλάχιστον ας στρώσει η κατάσταση μετά, έστω για τα παιδιά μας. Και για να στρώσει η κατάσταση θα πρέπει κάποια λαμόγια να πάνε στο μπαλαούρο.
Είτε αυτά τα λαμόγια λέγονται πολιτικοί, είτε κομματόσκυλα, είτε υμέτεροι, είτε κουμπάροι κ.λ.π.
Η ΕΕ και το ΔΝΤ για να δανείσουν θέτουν μέτρα εμείς (οι εργαζόμενοι) για να την φάμε τι μέτρα θα ζητήσουμε; -
@klong
Ξερω παντως μερικους που απο την παραλια εδιναν εντολες.. για να κανουν λιμιταπ στο χρηματιστηριο ..... οπως και οτι η Καβαλα π.χ. ξαφνικα απεκτησε τοτε 15 ΑΕΛΔΕ.... που ανηκαν και σε πολυ ασχετους ανθρωπους....και σαν μορφωση και σαν λεφτα..... Εγω δεν ειχα χρηματα για να παιξω και ισως αυτο με γλυτωσε.... Ξερω ανθρωπο που τον πετυχα στην Καβαλα να εχει τσαντα με 15 μυρια τοτε και τα εφερνε να τα δωσει σε ενα φιλο φιλου!!!! που ειχε ΑΕΛΔΕ για να τα κανει πολλα!!!Ετσι δυστυχως εχασαν πολλοι και αυτα που ειχαν.... και οχι μονο απο τα κερδισμενα......
Στα αλλα που λες εν γενει συμφωνω.... -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Έχω χάσει κάνα **επεισόδιο; **
Ναι ρε συ. Εκείνο που κατέστρεψε το Κρεμλίνο και τον Περισσό με κεραυνούς
Το Κρεμλίνο γκρεμίστηκε μόνο του γιατί το σιχάθηκαν μέχρι κι οι πέτρες, ενώ το να διαλύεις τον Περισσό είναι σαν να κόβεις πουρέ.
Βασικά δηλαδή, πλάκα κάνουμε και διασκεδάζουμε. -
-
-
Μερικα ενδιαφεροντα αρθρα.
Να αυτο που θεωρω ευκαιρια για την ενωμενη Ευρωπη:
http://news.yahoo.com/s/ap/20100429/ap_ ... ysfunction
Ευρωπαικη ενωαση αλλα πολλα πραγματα πρεπει να ενωποιηθουν πραγματικα για να δουλεψουν καλυτερα.
Και τα δικα μας:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_335148
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_335158
Αυτα πρεπει να νικησουμε και να τους αποδειξουμε οτι ειμαστε ετοιμοι για να φτιαξουμε τα του οικου μας.
-
Καποιοι μεταδιδουν οτι ο δημοσιος τομεας αποχωριζεται 13&14 μισθο...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καποιοι μεταδιδουν οτι ο δημοσιος τομεας αποχωριζεται 13&14 μισθο...Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στο Δημόσιο. Εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις για τα οικονομικά μέτρα.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_335156
-
Ναι ετσι φαινεται:
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=27911145
Και ο ιδιωτικος τομεας:
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... d=27911145
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Καποιοι μεταδιδουν οτι ο δημοσιος τομεας αποχωριζεται 13&14 μισθο...
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού στο Δημόσιο. Εντός της ημέρας αναμένονται ανακοινώσεις για τα οικονομικά μέτρα.
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 010_335156
Έχω την εντύπωση πως αν όντως αληθεύουν κάτι τέτοια, το μεγάλο κλάμα αναμένεται από τους εμπόρους και λιγότερο από τους υπαλλήλους...
Με τέτοιες περικοπές και τέτοιες αυξήσεις, μάλλον αναμένεται ο οικονομικός...Θάνατος του Εμποράκου, αφού με την κατάργηση του 13 & 14ου, η κίνηση στα καταστήματα το καλοκαίρι και τα Χριστούγεννα, από μειωμένη που ήταν τώρα, αναμένεται σε...κωματώδη προς νεκρή κατάσταση!
Τι να πω, έρχονται δύσκολες μέρες για όλους, αλλά ειλικρινά, έχω την εντύπωση πως θα κάνει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ καιρό για να συνέλθει η χώρα ΣΥΝΟΛΙΚΑ με τέτοια μέτρα!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Καποιοι μεταδιδουν οτι ο δημοσιος τομεας αποχωριζεται 13&14 μισθο...Ε... δεν χρειάζεται να το κάνει και επίσημα... με την επιπλέον φορολόγηση έχει ήδη φύγει ένα μεγάλο μέρος (ενώ έχει ήδη κόψει ένα 30%)...
Προχθές μιλούσα με συγγενή μου συνταξιούχο, που είναι ακριβώς στο όριο για την επιπλέον παρακράτηση υπέρ χαμηλοσυνταξιούχων (παίρνει 1400 συν κάτι ψηλά). Με ένα 7-8% που θα τους κρατήσουν έφυγε ήδη το δώρο χριστουγέννων... χώρια οι αυξήσεις σε φόρους...
Με μείωση μισθών κατά 14% (τόσο βγαίνει), που με τις υπόλοιπες αυξήσεις σε φόρους πάμε στο 20% μείωση εισοδήματος τουλάχιστον, πως ακριβώς θα βγει η οικονομία από την κρίση;;;
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τι να πω, έρχονται δύσκολες μέρες για όλους, αλλά ειλικρινά, έχω την εντύπωση πως θα κάνει ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ καιρό για να συνέλθει η χώρα ΣΥΝΟΛΙΚΑ με τέτοια μέτρα!Εγω πάλι ελπίζω σε μία εκλογίκευση της καταστάσεως. Ξεφούσκωμα επιτέλους πολλών πραγμάτων και προσγείωμα πολλών που νόμιζαν πως κατοικούν στον Μονακό.
Βρε μπας και ο Γιωργάκης ήταν προσυνεννοημένος με την τρόϊκα να πανικοβληθεί ο κόσμος με τα περί πτώχευσης ώστε να περάσει τα μέτρα χωρίς πολλά πολλά?
-
Η τελευταία ευκαιρία για τον κάθε 'εμποράκο' να περιορίσει το, πολλές φορές μυθικό, ποσοστό κέρδους του ...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
παντως αμα ειναι να φυγουν οι αλλοδαποι ευχομαι να κρατησει η κριση οσο χρειαζεται
ολα τα πραγματα στην ζωη εχουν τα καλα τους και τα κακα τους.
Αν χρειαστει να φυγεις και εσυ μαζι τους για να πλενεις πιατα στην Γερμανια και σε αντιμετωπιζουν παρομοιως εκει...δεν πιστευω να σε πειραξει;;
εγω να φυγω,μπα χλωμο το βλεπω.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!