-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Όταν ο κόσμος νιώθει ανασφάλεια, στρέφεται προς αυτόν που του προσφέρει τις εύκολες λύσεις. Και κανείς δεν προσφέρει ευκολότερες λύσεις από την ακροδεξιά: 'Να πάρουμε τα λεφτά από αυτούς που τα έκλεψαν'. 'Να διώξουμε τους λαθρομετανάστες'. 'Η Ελλάδα στους Έλληνες'. 'Επιστροφή στις βασικές αξίες, Ελλάς, θρησκεία, οικογένεια!'. 'Δουλειές για όλους!'
Ο Καρατζαφέρης είναι ο μόνος που θα βγει ουσιαστικά κερδισμένος από την αναμπουμπούλα. Και όσο ασχολείστε -ξεχειλίζοντας από αγανάκτηση- με τις @@ιές που γράφονται στα blogs και τις διαδίδετε, απλά παίζετε το παιχνίδι του. Όποιος νομίζει ότι το ΛΑΟΣ αντλεί ψήφους αποκλειστικά από 'βασιλικούς, θεούσες, δυσαρεστημένους ΝΔιτες κτλ' κοιμάται ύπνο βαθύ.
+1.
Αφ'ενός μεν στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται, αφ'ετέρου δε, όταν χάνεται η λογική κερδίζουν οι ακραίες πολωμένες απόψεις. Ίσχύει όμως και το παρακάτω (που έχω ξαναναφέρει):
εμενα γιατι μου φαινεται το εξης:
- μας λειπουν λεφτα
- υποθετουμε οτι οι περισσοτεροι απο εσας κλεβατε
- δεν μπορουμε να τα βρουμε, δεν μπορουμε να τα μαζεψουμε
- δωστε 400/χρονο, σας δινουμε αφεση αμαρτιων και συνεχιστε να κλεβετε...
- οσοι δεν κλεβατε, κακως το κανατε, γιατι και εσεις θα πληρωσετε τα 400/χρονο... Οποτε την επομενη φορα κλεψτε και σεις, για να μην αισθανεστε μαλ@κες
Γιατί έχεις δίκιο!
-
Τι θεωρεις πιο νοσηρο τον ταξιτζη που κατεβαινει στο δρομο για κανα φραγκο ακομα ή τους 400.000 ανεργους που το κανουν μοκο, και δεν εχουν βγει με τα γιαουρτια?
Αυτό
και αυτό
και αυτό (γαμώτο δεν βρήκα αντίστοιχες με τους πασόκους αλλά από συγκέντρωση)
Το νου σας οι υπόλοιποι. Για να δείξτε τον αποτροπιασμό σας (my ass) προς το πολιτικό σύστημα ξηγηθείτε αποχή για να μην χαλάσετε το πάρτυ.
Όχι τίποτε άλλο, αλλά με 25% κυβέρνηση δεν θα βγει ο σκύλος με τη σημαία... Από ντροπή και μόνο δηλαδή. -
-
Συγνώμη, αυτή η φωτεινή πινακίδα υπάρχει; (Δεν μου φαίνεται για μοντάζ).
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Συγνώμη, αυτή η φωτεινή πινακίδα υπάρχει; (Δεν μου φαίνεται για μοντάζ). -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Συγνώμη, αυτή η φωτεινή πινακίδα υπάρχει; (Δεν μου φαίνεται για μοντάζ). -
και στη σουηδία η δεξιά-ακροδεξιά κάνουν πάρτυ πάντως
-
Πω πω ξεφτίλα έγινα...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Πω πω ξεφτίλα έγινα...Σωπα ρε συ!Σιγα τα λαχανα!!
-
-
delete
-
Απλά -σου λέει- ας διοριστώ εγώ και η χώρα ας πάει κατά διαόλου...
Πάρτυ, πάρτυ, στις 7 του Μάρτη... (εν χορώ)
-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Απλά -σου λέει- ας διοριστώ εγώ και η χώρα ας πάει κατά διαόλου...
Πάρτυ, πάρτυ, στις 7 του Μάρτη... (εν χορώ)
Α, ναι, καλά που μου το θύμισες !
Και χαίρονταν κιόλας...
Για τον Καραμανλή άκουγα επί μακρόν (και από σοβαρούς ανθρώπους) 'ε, δεν είναι και άσχημος' κτλ.
Πως είχε ταυτιστεί με τον μέσο Έλληνα κοιλαρά του καφενείου που αμπελοφιλοσοφεί εκ του ασφαλούς (τζάμπα μάγκας), ήταν αξιοπρόσεκτο...δεν ειναι ασχημος....για παρεα για σουβλακια για κανα προ..
-
Αυτή τη στιγμή οι φορτηγατζίδες κατεβαίνουν το ρεύμα της Ε.Ο Αθηνών - Λαμίας προς αθήνα, έχουν πιάσει τις 2 από τις 3 λωρίδες και πάνε επειδικτικά αργά (προφανώς για να δημιουργήσουν μποτιλιάρισμα/κίνηση). Ένας από αυτούς έχει κολλημένο στο πλάι ένα μεγάλο πανό που γράφει 'Ρέππα έλα να δεις τι εστί φορτηγατζής'. Νομίζω το επίπεδό της πλειοψηφίας τους είναι ανάλογο και των συνθημάτων τους.
-
Και εντος φορουμ θα διαβασεις αναλογα συνθηματα και χειρωτερα απο αυτα των φορτιγατζιδων.Ενταξει οι ανθρωποι χανουν τις περιουσιες τους δεν κανουν χαβαλε οπως εμεις εδω.Εγω συμφωνω αλλα και διαφωνω μαζι τους.
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
... Ένας από αυτούς έχει κολλημένο στο πλάι ένα μεγάλο πανό που γράφει 'Ρέππα έλα να δεις τι εστί φορτηγατζής'. Νομίζω το επίπεδό της πλειοψηφίας τους είναι ανάλογο και των συνθημάτων τους.Tι να κανουμε, εν τελειωσαν και το Amherst οι ανθρωποι, ασε που δε μιλανε αγγλικα, δεν ετυχε ποτε να ηταν 'μεταναστες' στη Σουηδια, δεν κληρονομησαν και κανα κομμα ή εστω μια βουλευτικη εδρουλα απο το μπαμπα ή το θειο, να χουνε να ασχολουνται βρε παιδι μου οι ανθρωποι...
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Ενταξει οι ανθρωποι χανουν τις περιουσιες τους δεν κανουν χαβαλε οπως εμεις εδω.Εγω συμφωνω αλλα και διαφωνω μαζι τους.+100000000000000000000000000000000000000000000
-
Ο χρήστης xristos912 έγραψε:
Και εντος φορουμ θα διαβασεις αναλογα συνθηματα και χειρωτερα απο αυτα των φορτιγατζιδων.Ενταξει οι ανθρωποι χανουν τις περιουσιες τους δεν κανουν χαβαλε οπως εμεις εδω.Εγω συμφωνω αλλα και διαφωνω μαζι τους.Αγόρασαν άδεια με λεφτά κάτω από το τραπέζι, ένα το κρατούμενο. Επίσης πολλοί από αυτούς δεν έχουν μόνο μία άδεια αλλά πολύ περισσότερες. Τους κατανοώ μέχρι του σημείου που στερούν την δική μου ελευθερία. Εκαναν την απεργία τους , υπομείναμε 2 εβδομάδες τα πάνδεινα. Καλώς. Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Τους έδωσε κάποια κίνητρα. Αρκετά διαβάζω....αν και για εμένα δεν έπρεπε.
Τι θέλουν τώρα ; Να τους αποζημιώσει τα μαύρα λεφτά των αδειών; Αει στον κόρακα κύριοι γιατί μας τα κάνατε τσουρέκια. Ολη η κοινωνία αιμοραγεί (υπάλληλοι, εε, συνταξιούχοι) και οι ΦΔΧηδες χτενίζονται. -
Εν τω μεταξύ, η 'απελευθερωση' μετα τις αλλαγες ρεππα τιμαται στις 140.000 για ενα βυτιοφορο. Έτσι και το επαγγελμα θα ανοιξει, και οι τιμες θα πεσουν.
Η λύση για μενα ειναι απλη: η αδεια εχει ενα κοστος, εστω 200.000. Ας βρουνε ενα ποσοστο αποσβεσης (π.χ. 5% το χρονο) και ας αποζημιωσουν. Για καποιον που την πηρε πριν 20 χρονια η αποζημιωση προφανως θα ειναι μηδεν, διοτι τοσο καιρο καρπωθηκε ενα δημοσιο αγαθο και εκανε αποσβεση. Καποιος που την πηρε περυσι, ας αποζημιωθει αναλογως. Φυσικα, θα πρεπει πρωτα ο αποζημιωθεις να αποδειξει οτι η αγοραπωλησια εγινε νομοτυπα (ποθεν εσχες, δηλωση στην εφορια απο αγοραστη και πωλητη κλπ).
Αφου το κρατος τα κανει ολα αυτα, ας αποτιμησει την καθε νεα αδεια 1000 ευρω να τελειωνουμε. Με το να δινει απο το παραθυρο (αυξηση αξιας, συνταξιοδοτικο, αναπτυξιακο) και παραλληλα να κανει και τον νταη μαλλον δεν κερδιζει τιποτα.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!