-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αδιέξοδο στα έσοδα...οπότε το θέμα μας είναι τα έξοδα...(στα έξοδα είναι και οι μισθοί των δυ...)
Μήπως αυτό έπρεπε να είναι το θέμα απ` την αρχή και όχι η υπερφορoλόγηση των πάντων;Εσύ έχεις μεγάλο ζόρι με τους ΔΥ...
Ναι να τους απολύσουμε όλους να λύσουμε το πρόβλημά μας με 750.000 ακόμα ανέργους.
Αlter βλέπεις ή Mega Pretender ?
Όντως, με ενοχλεί πάρα πολύ η ευνοική τους μεταχείρηση, με προνόμια που τους πληρώνω εγώ, σαν φορολογούμενος. (όπως και οι υπόλοιποι φορολογούμενοι).
Θέλω να αρθεί η μονιμότητά τους, να κοπούν τα περισσότερα από τα επιδόματά τους, οι 'υπερωρίες' και οι μισθοί τους να γίνουν λίγο μικρότεροι απ' ότι είναι οι αντίστοιχοι στον ιδιωτικό τομέα.Επίσης, δεν ζήτησα να απολυθούν 750.000 δυ, αλλά ένα μέρος αυτών.
Αν πιστεύεις ότι με την 'απασχόληση' στο δημόσιο μειώνουμε την ανεργία, τότε όχι μόνο να μην απολυθεί κανείς, αλλά να προσληφθούν όλοι οι άνεργοι. -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Αδιέξοδο στα έσοδα...οπότε το θέμα μας είναι τα έξοδα...(στα έξοδα είναι και οι μισθοί των δυ...)
Μήπως αυτό έπρεπε να είναι το θέμα απ` την αρχή και όχι η υπερφορoλόγηση των πάντων;Εσύ έχεις μεγάλο ζόρι με τους ΔΥ...
Ναι να τους απολύσουμε όλους να λύσουμε το πρόβλημά μας με 750.000 ακόμα ανέργους.
Αlter βλέπεις ή Mega Pretender ?
Όντως, με ενοχλεί πάρα πολύ η ευνοική τους μεταχείρηση, με προνόμια που τους πληρώνω εγώ, σαν φορολογούμενος. (όπως και οι υπόλοιποι φορολογούμενοι).
Θέλω να αρθεί η μονιμότητά τους, να κοπούν τα περισσότερα από τα επιδόματά τους, οι 'υπερωρίες' και οι μισθοί τους να γίνουν λίγο μικρότεροι απ' ότι είναι οι αντίστοιχοι στον ιδιωτικό τομέα.Επίσης θέλω μεγαλύτερο πουλί, μια bmw κάμπριο και μια ξανθιά ρωσίδα να μου λέει συνέχεια τι όμορφος είμαι.
Νια νια νια νια νια !!!!
-
Θέλω να αρθεί η μονιμότητά τους, να κοπούν τα περισσότερα από τα επιδόματά τους, οι 'υπερωρίες' και οι μισθοί τους να γίνουν λίγο μικρότεροι απ' ότι είναι οι αντίστοιχοι στον ιδιωτικό τομέα.Επίσης, δεν ζήτησα να απολυθούν 750.000 δυ, αλλά ένα μέρος αυτών.
Αν πιστεύεις ότι με την 'απασχόληση' στο δημόσιο μειώνουμε την ανεργία, τότε όχι μόνο να μην απολυθεί κανείς, αλλά να προσληφθούν όλοι οι άνεργοι.ξέρεις πόσοι από αυτούς έχουν μισθούς του χιλιάρικου ; Η προπαγάνδα των Πρετεντέρη και Τράγκα βλέπω έχει αποτελέσματα. Αν το πρόβλημα της Ελλάδας ήταν οι ΔΥ θα είχε λυθεί μονομιάς. Αλλά κοιτάς τον δέντρο και χάνεις το δάσος που είναι όλα αυτά τα λαμόγια οι πολιτικοί. Τόσα σκάνδαλα, τόσες στραβοτιμονιές αλλά κανένας στην φυλακή. Γιατί; Γιατί ασχολείστε με τους ΔΥ.
Simple as that.
-
Το να πληρώνουμε ΔΥ με δανεικά δεν είναι (στην ουσία) το ίδιο με το να είναι άνεργοι?
-
Μπάάά..αν ήταν άνεργοι δεν θα χρειαζόταν να δανειστούμε (ή για την ακρίβεια, να δανειστούν οι 'πολιτικοί μας ταγοί' με ενέχυρο τον κ@λο μας).
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Το να πληρώνουμε ΔΥ με δανεικά δεν είναι (στην ουσία) το ίδιο με το να είναι άνεργοι?Και γιατί έφτασε το κράτος να μην μπορεί να πληρώσει 750.000 ΔΥ ? (μέσα βάζω ΕΛΑΣ, ΕΔ, δικαστικούς και ένα σωρό άλλους που δεν γίνεται απλά να τους διώξεις)
ΟΕΟ ?
ξέρω οι ΔΥ φταίνει για αυτό να απολυθούν άμεσα.
-
Στον ιδιωτικό τομέα γιατί απολύονται; Επειδή φταίνε;
-
Στον ιδιωτικό τομέα γιατί απολύονται; Επειδή φταίνε;Α πες το ντε. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
-
ξέρεις πόσοι από αυτούς έχουν μισθούς του χιλιάρικου
Ξέρεις πόσοι από αυτούς έχουν γίνει 'Τομάσηδες' με τις κατάλληλες πολιτικές πλάτες που όχι μόνο τους προφύλαξαν από απόλυση αλλά και από φυλακή;
Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κατανοητό (εδώ στο φόρουμ εννοώ) ότι η όλη κουβέντα γίνεται για την κατηγορία που ανέφερα και πολύ περισσότερο για τους πολιτικούς που συντηρούν αυτή την κατάσταση για να δουλεύει το μαγαζάκι τους.Panoss δεν τίθεται θέμα απόλυσης αλλά μετάταξης. Υπάρχουν θέσεις με κενά και αντίστοιχα υπάρχουν θέσεις που έχουν καταργηθεί, καλυφθεί με ιδιωτικό προσωπικό ή και καθόλου και οι κάτοχοι τους συνεχίζουν να πηγαίιιιιιινουν, να χτυπάνε κάααααααρτα, παίρνουν και καμμιά άδεια από τη σημαίιιιιιιια και όλα καλά.
Α πες το ντε. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
Με αυτή τη λογική μην ξανακούσω παράπονο για πολιτικούς ή βρώμικους επιχειρηματίες εδώ μέσα; Τους ζηλεύετε και τους κράζετε;
-
Στον ιδιωτικό τομέα γιατί απολύονται; Επειδή φταίνε;Προφανώς και απολύονται επειδή φταίνε : ο ιδιωτικός τομέας είναι αξιοκρατικός και οι άχρηστοι απομακρύνονται τάχιστα και μένουν μόνο οι άριστοι, είναι γνωστό αυτό.
-
Παρέλειψες να βάλεις το ειρωνικό emotion ; ή τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται;
-
Έχω βάλει τόσα πολλά στα 7 χρόνια που γράφω στο forum που νομίζω ότι πλέον μπορώ να σταματήσω.
-
Για να βλέπω όλες τις παλιοσειρές του φόρουμ ....!
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ξέρεις πόσοι από αυτούς έχουν μισθούς του χιλιάρικου
Ξέρεις πόσοι από αυτούς έχουν γίνει 'Τομάσηδες' με τις κατάλληλες πολιτικές πλάτες που όχι μόνο τους προφύλαξαν από απόλυση αλλά και από φυλακή;
Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει κατανοητό (εδώ στο φόρουμ εννοώ) ότι η όλη κουβέντα γίνεται για την κατηγορία που ανέφερα και πολύ περισσότερο για τους πολιτικούς που συντηρούν αυτή την κατάσταση για να δουλεύει το μαγαζάκι τους.Θες να πάμε στην λογική του τσουβαλιάσματος ; Πολύ εύκολο. Για εκατομμυριοστή φορά δεν αντέχω άλλο να βλέπω ΔΥ=πλούσιοι τεμπέληδες και ΙΥ=κακομοίρηδες εργατικοί. Στην αγορά της εργασίας είμαι κ τα βλέπω. Δεν είμαι εισοδηματίας. Υπάρχουν πολυεθνικές -όσες μείνανε - που ο ΔΤ ωχριά σε νοοτροπία.
Α πες το ντε. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
Με αυτή τη λογική μην ξανακούσω παράπονο για πολιτικούς ή βρώμικους επιχειρηματίες εδώ μέσα; Τους ζηλεύετε και τους κράζετε;
ε;
Η απόλυση ΔΥ ισούται με την 'απόσυρση' ενός πολιτικού; Σαν τους Ρουσόπουλο και Τσοχατζόπουλο;
ΟΚ...
-
elteo, από την ΜΠόλη έρχομαι...
-
elteo, από την ΜΠόλη έρχομαι...και στην κορφή μουστάρδα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
θα μας πέσει πολύ βαριά η τυχόν εξίσωση της τιμής θέρμανσης και κίνησης, αλλα από την αλλη, υπάρχουν συμπολίτες μας που τόσα χρόνια χρησιμοποιούσαν θέρμανσης αντι για κίνησης σε αυτοκίνητα, σκάφη κλπ. Επιπρόσθετα κάποιοι άλλοι χρησιμοποιούμε είτε θελημένα είτε άθελα πετρέλαιο παράνομης διακίνησης.+5.000.000.000.000.000
Επισης να καταργηθουν τα αυτοκινητα.Ξοδευουμε πολλα για εισαγωμενα καυσιμα και περιπου καμμια 10αρια χιλιαδες το χρονο σκοτωνονται ή σακατευονται...
Να καταργησουμε και τα μαχαιρια γιατι προχτες ο αλλος εσφαξε τη πεθερα του με ενα κουζινοχασαπομαχαιρο.Οταν ποτε στη ζωη σου δεν εχεις ασχοληθει με τη προμηθεια πετρελαιου θερμανσης, θεωρωντας το (ειτε λογω οικονομικης θεσης ειτε επειδη καποιος αλλος πληρωνει) αμελητεο εξοδο ειναι ευκολο να πετας ενα 'θα μας πεσει βαρια' κλπ χαρωπα μια αυξηση της ταξης των 400 ευρω το χιλιολιτρο, δικαιολογωντας μαλιστα τη ληστεια ως μετρο καταπολεμησης της λαθρεμποριας.
-
Μια καλή αρχή για τους δημόσιους υπαλλήλους είναι η προφανής (εφαρμόστηκε στη Γερμανία από το 1994): άρση της μονιμότητας για όλους τους νεοπροσλαμβανόμενους. Δεν είδα όμως καμία κυβέρνηση ούτε καν να το συζητά για επίσης προφανείς λόγους
-
Ντάξει ας μπεί ο φόρος στη θέρμανση και όπου αλλού θέλουν ΑΛΛΑ να μου εγγυηθούν οτι σε 10-20 χρόνια θα έχουμε ξεχρεώσει και οτι ο πληθυσμός της χώρας θα είναι πάνω από 8 εκ . ΟΚ ;
-
Εκτελεστε αμεσα τους ΔΥ!!!!
Αυτοι φταινε για ολα!!!!
Απο την 'προσφυγη' ( ) στο ΔΝΤ μεχρι το οτι η γεροντοκορη της γειτονιας δε γ@μηθηκε ποτε!!!
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!