-
Ο χρήστης madox έγραψε:
Θα ερθει και η δικια σου η σειρα.Μη κανεις ονειρα.Αγάπη μου κάνε κανά μπάνιο γιατί έσφιξε η ζέστα.
Έχω πει εγώ ότι μπορεί να μην έρθει η σειρά μου; Ίσα ίσα που έχω γράψει πολλές φορές ότι εδώ και μήνες πάει η απόλυση σύννεφο στο χώρο που δουλεύω. Εμείς βλέπεις δεν είμαστε ευλογημένοι με τη θεία μονιμότητα.
Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν βγαίνω να κάνω τον αναμάρτητο ιεραπόστολο προφήτη Αγιατολάχ και πολύ περισσότερο δεν βγαίνω να προπαγανδίσω υπέρ της κάστας στην οποία ανήκω.
Αυτοί που τα κάνουν να προσέχουν γιατί όπως είπα είναι μικρός ο κόσμος και κάποιοι ανοίγουν το στόμα τους παραπάνω απ' όσο πρέπει...εδιτ: Καλό καλοκαίρι
-
Οι μεσημεριανες κατινες λασπολογουν λιγοτερο.
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Aπολυση του έγινε και πηρε 12 μύρια αποζημίωση...! 'I just want my life back' είπε μετά..!!
Nα έρθει να τον εγγράψουμε στο ταμείο ανεργίας τον άνθρωπο!
Τόσα χρωστάμε ...ένα επιδοματάκι θα το βρούμε!Δεν νομιζω να βγηκε στην ανεργια. Αμεσως του δωσανε δουλεια σαν επικεφαλης του Ρωσικου τμηματος της ΒΡ.
Mε το σχεδιον ιδιο μισθο λιγακι παραπανω απο 1 εκατομμυρο λιρες Αγγλιας. Μιλαμε για ψωφολοιμαει ο φουκαρας.Νικος
-
εγώ πάντως άμα ήμουν λιμενεργάτης, θα βάφτιζα όλους τους φορτηγατζήδες Αλέκο.
όταν θα έρχονταν να φορτώσουν μάλιστα θα καθόμουν σε μια γωνία και θα έλεγα 'έλα Αλέκο' κάνοντας το γνωστό σήμα της οπισθοπορείας και καταλήγοντας στα family jewels.λογικό νομίζω αφού αυτοί φτιάχτηκαν ενώ οι νταλικέρηδες το πούλο επιστράτευση.
κοινωνική δικαιοσύνη 101.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εγώ πάντως άμα ήμουν λιμενεργάτης, θα βάφτιζα όλους τους φορτηγατζήδες Αλέκο.
όταν θα έρχονταν να φορτώσουν μάλιστα θα καθόμουν σε μια γωνία και θα έλεγα 'έλα Αλέκο' κάνοντας το γνωστό σήμα της οπισθοπορείας και καταλήγοντας στα family jewels.λογικό νομίζω αφού αυτοί φτιάχτηκαν ενώ οι νταλικέρηδες το πούλο επιστράτευση.
κοινωνική δικαιοσύνη 101.
και οι αγρότες πήραν τον πούλο και οι ΔΥ και οι συνταξιούχοι κτλ κτλ.
τι να κάνουμε, τέρμα αυτά που ξέραμε/ξέρανε.
δεν καταλαβαίνουμε ότι άλλοι κυβερνούν πλέον; Ολα τα άλλα είναι απλά για να ταλαιπωρούμαστε.
-
δεν λέμε ποιοι πήραν το πούλο
λέμε ποιοι δεν τον πήραν.
ο μηχανισμός γέννησης κάστας και ..........φρουρών. συμπλήρωσε εσύ το χρώμα.
τώρα γεννιούνται και θα απαλείψουν μέσα σε κάποια χρόνια τις θυσίες που γίνονται σήμερα και αύριο. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν καταλαβαίνουμε ότι άλλοι κυβερνούν πλέον; Ολα τα άλλα είναι απλά για να ταλαιπωρούμαστε.
Δεν καταλάβαμε οτι τα επόμενα (πολλά ) χρόνια, θα δουλεύουμε ΟΛΟΙ μας για τους δανειστές μας..! Οσοι 'τυχεροί' θα έχουμε δουλειά!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Δεν καταλάβαμε οτι τα επόμενα (πολλά ) χρόνια, θα δουλεύουμε ΟΛΟΙ μας για τους δανειστές μας..! Οσοι 'τυχεροί' θα έχουμε δουλειά!
Ακριβώς,τα χειρότερα ακόμα δεν ήρθαν.......στο intro είμαστε ακόμα.
Να δω τα μούτρα όσων απαντούσαν κι απαντάνε 'αν δεν σου αρέσει φεύγα έξω'!!,εξαιρούνται βέβαια τα λαμόγια που κάναν τις αρπαχτές τους. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...
4. Παρακολουθούμε άλλη μια (μεθοδευμένη ???) 'επιτυχία' των τελευταίων Ελληνικών κυβερνήσεων / αντιπολιτεύσεων, να διαλύσουν έναν ολόκληρο κλάδο με δεκάδες χιλιάδες (αυτο)απασχολούμενους κ να τον παραδώσουν στο τζάμπα στους Ευρωπαίους 'ανταγωνιστές' του.......Κανα σχόλιο, τουλάχιστον από εσάς τους (περίπου) αριστερούς?
Οι (περιπου) αριστεροι καταλαβαινουν οτι στο καπιταλισμο τα δικαιωματα/προνομια των συντεχνιων (κλειστα επαγγελματα που ειναι καταλοιπο της φεουδαρχιας) οπως αυτης των φορτηγατζηδων (με τις αδειες επι χουντας) αποδομουνται (οπως και οτιδηποτε εχει σχεση με φεουδαρχια) και μεταφερονται σε ολιγοπωλιακες/μονοπωλιακες εταιρειες .
Οι (περιπου) μη-αριστεροι το αντιλαμβανονται ?Αυτο που δεν καταλαβαινω (σε σενα) ειναι το μειγμα καπιταλιστικου εξορθολογισμου και συμπονιας (επιλεγμενων προστατευτισμων).
-
Σχετικά με την πώληση του 40% της ΔΕΗ, υπάρχει πολύ ψωμί από πίσω.
Αύριο στο ΔΕΗτοπικό για να μην είμαστε και ΟΤ θα γράψω κάτι περι αυτού και τί ακριβώς εξυπηρετεί αυτή η πώληση, γιατί τώρα νύσταξα
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
...
4. Παρακολουθούμε άλλη μια (μεθοδευμένη ???) 'επιτυχία' των τελευταίων Ελληνικών κυβερνήσεων / αντιπολιτεύσεων, να διαλύσουν έναν ολόκληρο κλάδο με δεκάδες χιλιάδες (αυτο)απασχολούμενους κ να τον παραδώσουν στο τζάμπα στους Ευρωπαίους 'ανταγωνιστές' του.......Κανα σχόλιο, τουλάχιστον από εσάς τους (περίπου) αριστερούς?
Οι (περιπου) αριστεροι καταλαβαινουν οτι στο καπιταλισμο τα δικαιωματα/προνομια των συντεχνιων (κλειστα επαγγελματα που ειναι καταλοιπο της φεουδαρχιας) οπως αυτης των φορτηγατζηδων (με τις αδειες επι χουντας) αποδομουνται (οπως και οτιδηποτε εχει σχεση με φεουδαρχια) και μεταφερονται σε ολιγοπωλιακες/μονοπωλιακες εταιρειες .
Οι (περιπου) μη-αριστεροι το αντιλαμβανονται ?Γιατί δεν τους ρωτάς?
Καμιά σχέση με φεουδαρχία και φέουδα, όμως! Κάτι δεν κατάλαβες καλά - ή κάτι δεν κατάλαβα εγώ. Τα κλειστά επαγγέλματα είναι (θα μπορούσε να σου πει ο καπιταλιστής) κομμουνιστικά κατάλοιπα.Αυτο που δεν καταλαβαινω (σε σενα) ειναι το μειγμα καπιταλιστικου εξορθολογισμου και συμπονιας (επιλεγμενων προστατευτισμων).
Δεν καταλαβαίνεις επειδή θέλεις κι εσύ να μου βάλεις μια ταμπέλα.
Προσπαθώ να σταθώ σ' ένα σύστημα που δεν μου αρέσει κ παράλληλα προσπαθώ (όσο μπορώ) να το αλλάξω, τόσο απλό. -
Δεν καταλαβαίνεις επειδή θέλεις κι εσύ να μου βάλεις μια ταμπέλαΚανα σχόλιο, τουλάχιστον από εσάς τους (περίπου) αριστερούς?
-
...
Οι (περιπου) μη-αριστεροι το αντιλαμβανονται ?Γιατί δεν τους ρωτάς?
Καμιά σχέση με φεουδαρχία και φέουδα, όμως! Κάτι δεν κατάλαβες καλά - ή κάτι δεν κατάλαβα εγώ. Τα κλειστά επαγγέλματα είναι (θα μπορούσε να σου πει ο καπιταλιστής) κομμουνιστικά κατάλοιπα.Αυτο που δεν καταλαβαινω (σε σενα) ειναι το μειγμα καπιταλιστικου εξορθολογισμου και συμπονιας (επιλεγμενων προστατευτισμων).
Δεν καταλαβαίνεις επειδή θέλεις κι εσύ να μου βάλεις μια ταμπέλα.
Προσπαθώ να σταθώ σ' ένα σύστημα που δεν μου αρέσει κ παράλληλα προσπαθώ (όσο μπορώ) να το αλλάξω, τόσο απλό.Λαθος, η συντεχνια ερχεται απο τη φεουδαρχια (καμια σχεση με κομμουνισμο) . Αν γκουγκλαρεις τη λεξη συντεχνια θα το διαπιστωσεις.
Καμια ταμπελα δε σου εβαλα (ποτε την εβαλα ?) , σε αντιθεση με σενα (οπως σωστα επισημανε ο Ασιμωφ).
-
Οι συντεχνίες στόχο είχαν την προστασία των μελών τους από την αυθαιρεσία του κάθε άρχοντα. Κατά κάποιο τρόπο ο αυθαίρετος τρόπος λειτουργίας της Νομοθετικής Εξουσίας εξωθεί και τις συντεχνίες στο να πράτουν αυτό για το οποίο δημιουργήθηκαν.
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Καμια ταμπελα δε σου εβαλα (ποτε την εβαλα ?) , σε αντιθεση με σενα (οπως σωστα επισημανε ο Ασιμωφ).Όταν είπες 'Οι (περιπου) μη-αριστεροι το αντιλαμβανονται ?' και δεν έκανες τον κόπο να σχολιάσεις τα γραφόμενα.
Έχουν δηλώσει οι ίδιοι αφ' εαυτού τους μόνοι τους αριστεροί. Όταν δηλώσεις κάτι μόνος σου, εγώ που το αναφέρω σου κολλάω ταμπέλα ρε Ασίμοβ? Φασουλή? -
Ποιος εδω μεσα δηλωσε (περιπου) αριστερος ρε παιδια και μπερδεψε τον Ηλια;
-
Καμια ταμπελα δε σου εβαλα (ποτε την εβαλα ?) , σε αντιθεση με σενα (οπως σωστα επισημανε ο Ασιμωφ).
Όταν είπες 'Οι (περιπου) μη-αριστεροι το αντιλαμβανονται ?' και δεν έκανες τον κόπο να σχολιάσεις τα γραφόμενα.
Έχουν δηλώσει οι ίδιοι αφ' εαυτού τους μόνοι τους αριστεροί. Όταν δηλώσεις κάτι μόνος σου, εγώ που το αναφέρω σου κολλάω ταμπέλα ρε Ασίμοβ? Φασουλή?Ακριβως τα γραφομενα σχολιασα (το πως λειτουργει ο καπιταλισμος). Οταν εχω να επιλεξω αναμεσα σε μια συντεχνια και σε μονοπωλια/ολιγοπωλια , απλως τραβαω το καζανακι.
Εγω δεν εχω δηλωσει ουτε αριστερος ουτε μη-αριστερος. Προφανως, τα οσα εχω γραψει δειχνουν και τις πεποιθησεις μου.
-
Ο καπιταλισμός λειτουργεί με συντεχνίες;
-
Ο καπιταλισμός λειτουργεί με συντεχνίες;Εγραψα κατι τετοιο ?
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!