-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η ολη ιστορια μυριζει οτι οι ευρωπαιοι μας δειχνουν την εξοδο....αυτος ο καθημερινος εξευτελισμος αυτο μου δειχνει.Υπάρχουν κι άλλα κοινοβούλια στην Ευρώπη εκτός του Ελληνικού. Παίζονται και εκτός Ελλάδας υπουργικές καρέκλες. Πέφτει κι εκτός Ελλάδας κράξιμο στους πολτικούς από τις μάζες. Ανικανότητα σχεδιασμού και εκτέλεσης αποφάσεων χαρακτηρίζει και τα ευρωπαϊκά κυβερνητικά επιτελεία. Η όλη ιστορία δεν είναι απλά σπάσιμο πλάκας εις βάρος μας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@panosss
Το τραγικό ξέρεις ποιο είναι; Ότι κλείνουν ΡΗΤΑ (στο νέο μνημόνιο) Οργ. Εργατικής Κατοικίας και Οργ. Εργατικής Εστίας, που είναι ΝΠΔΔ με +-2000 υπαλλήλους και κοινωνική πολιτική (εργατικές κατοικίες, χαμηλότοκα στεγαστικά/επισκευαστικά δάνεια, κοινωνικός τουρισμός, παιδικοί σταθμοί ιδιωτικών υπαλλήλων/εργατών κλπ), και αφήνουν (?) ανέγγιχτα τα διάφορα επιδοτούμενα ιδρύματα, πχ Ανδρέα Παπανδρέου, Κων. Καραμανλή, ή τους Κάπρους και λοιπές αστειότητες της λίστας Πάγκαλου.Παρακαλώ εξηγήστε μου. Ποιος ο λόγος που οι δύο αυτοί οργανισμοί απασχολούν 1400 άτομα ( έτσι άκουσα εγώ) ή 2000 άτομα όπως ανέφερες; Ειλικρινά, με τόσο πολύ προσωπικό θα έλεγες πως οι έν λόγω οργανισμοί εξυπηρετούν τον πλυθησμό όλης της ΕΕ και όχι μόνο της Ελλάδας.
Και μ άλλα λόγια κάναμε κοινωνική πολιτική όλα αυτα τα χρόνια. Δηλαδή υποχρεώνανε εμένα τον φορολογούμενο να πληρώνω για να βελτιωθεί το επίπεδο των φτωχότερων συνανθρώπων μου. Να το δεχθώ αν και έχω τις επιφυλάξεις μου. Στην πορεία βάλανε μέσα στον οργανισμό άλλα 1000 άτομα με αποτέλεσμα εγώ ο μαλάκας να πληρώνω για τους μισθούς των άλλων που δεν παράγουν τίποτα παρα μονών ψήφους σε αυτούς που τους τοποθέτησαν εκεί.1000 φορές να κλείσει το μαγαζί. Εάν θέλουμε και μπορούμε να δίνουμε χαμηλοτοκα δάνεια σε δικαιούχους μπορούμε να το κάνουμε σε ένα μικρό γραφείο μέσα σε ένα υπουργείο και με συνεργασία με την Εθνική τράπεζα. Άς μην πάνε διακοπές φέτος τα γεροντάκια και οι άποροι. Δεν πειράζει. Μήπως οι μαλάκες οι φορολογούμενοι θα πάνε;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Η ολη ιστορια μυριζει οτι οι ευρωπαιοι μας δειχνουν την εξοδο....αυτος ο καθημερινος εξευτελισμος αυτο μου δειχνει.
Υπάρχουν κι άλλα κοινοβούλια στην Ευρώπη εκτός του Ελληνικού. Παίζονται και εκτός Ελλάδας υπουργικές καρέκλες. Πέφτει κι εκτός Ελλάδας κράξιμο στους πολτικούς από τις μάζες. Ανικανότητα σχεδιασμού και εκτέλεσης αποφάσεων χαρακτηρίζει και τα ευρωπαϊκά κυβερνητικά επιτελεία. Η όλη ιστορία δεν είναι απλά σπάσιμο πλάκας εις βάρος μας.
Συμφωνοι,αλλα ταυτοχρονα με την υφεση που πλεον βιωνει και η Γερμανια μειωνεται η.... ικανοτητα τους να μας δινουν λεφτα,και παραλληλα η κατασταση στην Ελλαδα ξεφευγει απο καθε ελεγχο γιατι φετος οτι χαρατσι κα να βαλουν οι εισπραξεις θα ειναι τραγικες.
Ισως λοιπον ψαχνουν την εξοδο, αλλα φορτωνοντας σε εμας ηθικα το ολο θεμα,οτι εμεις πτωχευσαμε παρα την βοηθεια,εμεις αρνηθηκαμε να συμμορφωθουμε,εμεις διαλυσαμε το ευρω κτλ
-
Ντάξει, η Γερμανία απέχει αρκετά από το να 'βιώσει την ύφεση', ενώ η ανεργία τείνει μάλλον να γίνει κάτι άγνωστο.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. -
Ο χρήστης Aris G έγραψε:
@panosss
Το τραγικό ξέρεις ποιο είναι; Ότι κλείνουν ΡΗΤΑ (στο νέο μνημόνιο) Οργ. Εργατικής Κατοικίας και Οργ. Εργατικής Εστίας, που είναι ΝΠΔΔ με +-2000 υπαλλήλους και κοινωνική πολιτική (εργατικές κατοικίες, χαμηλότοκα στεγαστικά/επισκευαστικά δάνεια, κοινωνικός τουρισμός, παιδικοί σταθμοί ιδιωτικών υπαλλήλων/εργατών κλπ), και αφήνουν (?) ανέγγιχτα τα διάφορα επιδοτούμενα ιδρύματα, πχ Ανδρέα Παπανδρέου, Κων. Καραμανλή, ή τους Κάπρους και λοιπές αστειότητες της λίστας Πάγκαλου.Παρακαλώ εξηγήστε μου. Ποιος ο λόγος που οι δύο αυτοί οργανισμοί απασχολούν 1400 άτομα ( έτσι άκουσα εγώ) ή 2000 άτομα όπως ανέφερες; Ειλικρινά, με τόσο πολύ προσωπικό θα έλεγες πως οι έν λόγω οργανισμοί εξυπηρετούν τον πλυθησμό όλης της ΕΕ και όχι μόνο της Ελλάδας.
Και μ άλλα λόγια κάναμε κοινωνική πολιτική όλα αυτα τα χρόνια. Δηλαδή υποχρεώνανε εμένα τον φορολογούμενο να πληρώνω για να βελτιωθεί το επίπεδο των φτωχότερων συνανθρώπων μου. Να το δεχθώ αν και έχω τις επιφυλάξεις μου. Στην πορεία βάλανε μέσα στον οργανισμό άλλα 1000 άτομα με αποτέλεσμα εγώ ο μ@λ@κ@ς να πληρώνω για τους μισθούς των άλλων που δεν παράγουν τίποτα παρα μονών ψήφους σε αυτούς που τους τοποθέτησαν εκεί.1000 φορές να κλείσει το μαγαζί. Εάν θέλουμε και μπορούμε να δίνουμε χαμηλοτοκα δάνεια σε δικαιούχους μπορούμε να το κάνουμε σε ένα μικρό γραφείο μέσα σε ένα υπουργείο και με συνεργασία με την Εθνική τράπεζα. Άς μην πάνε διακοπές φέτος τα γεροντάκια και οι άποροι. Δεν πειράζει. Μήπως οι μαλάκες οι φορολογούμενοι θα πάνε;
Διαβάζω κι εγώ 1400. Δεν έχει σημασία, μιλάμε για πολύ κόσμο.
Και ναι, εκεί 'χώρεσαν' πολλοί με κομματικές μετατάξεις από κρατικοποιημένες επιχειρήσεις, από πολιτικά γραφεία κλπ.
Αλλά είναι προσωπικό που έκανε μια δουλειά.
Αυτοί θα έπρεπε να μεταφερθούν σε άλλες θέσεις, αναλόγως των προσόντων τους.
Όχι γιατί το αξίζουν (αρκετοί σίγουρα το αξίζουν, ναι, υπάρχουν πτυχιούχοι διαφόρων ειδικοτήτων), αλλά γιατί το ν' ανοίξεις ένα παράθυρο μαζικών απολύσεων υπό τις σημερινές συνθήκες πολιτικής διαπλοκής, σημαίνει ότι δίνεις σε κάθε υπουργό το όπλο να κάνει εκκαθαρίσεις οριζόντιου χαρακτήρα, ανεξαρτήτως αξιοκρατίας.
Μπορεί να αδιαφορήσουν γι' αυτό οι ξένοι, που απλώς θέλουν Χ ευρώ μείωση πρωτογενούς δαπάνης (εκτός αν έχουν λίγο μυαλό, αυτοί της περίφημης γαλλικής task force, οπότε θα τους νοιάξει και τι είδους προσωπικό θα φύγει), αλλά δεν μπορούμε ν' αδιαφορήσουμε εμείς για την κατάσταση του 'μαγαζιού' μας.Παράδειγμα:
υπάρχει η Κούλα με προσόντα γυμνασίου, που την έβαλε ο τάδε στο υπουργείο Ανάπτυξης επειδή είναι ξαδέλφη του κομματάρχη στην εκλογική του περιφέρεια
υπάρχει και ο Μάκης, οικονομολόγος με μεταπτυχιακό, που μπήκε στο ίδιο υπουργείο με διαγωνισμό ΑΣΕΠ
Αποφασίζει η τρόικα ότι θέλει -20% μείωση στο προσωπικό του εν λόγω υπουργείου.
Τι θα συμβεί;
Θα βάλουν με μια απλή απόφαση την Κούλα σε μια 'απαραίτητη' διεύθυνση και τον Μάκη στη θέση που θα καταργηθεί.
Θέλεις Μάκη να τη γλιτώσεις; Ψήφισέ μας και θα υπάρξει ελπίδα να τη γλιτώσεις όπως η Κούλα. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΚΗ;;Αυτό εννοώ.
-
Και ο Μάκης μπορεί κάλλιστα να τους τάξει την ψήφο του, πράττοντας τελικά το αντίθετο...
Τον εμποδίζει κανείς να το κάνει ; -
Δεν πάει έτσι.
Αν τελικά δεν βγουν οι εν λόγω, ο Μάκης δεν θα μπορέσει να σώσει τη θέση του, αφού ήδη θα έχει το κεφάλι του κάτω από το τσεκούρι. Θα έχουν φροντίσει γι' αυτό.
Αν βγουν, θα πάει και θα τους πει 'σας ψήφισα, κανονίστε τώρα'.Το θέμα προφανώς είναι ότι η εκλογή του υπουργού/βουλευτή διαπλέκεται αυτόματα με τη σωτηρία του Μάκη.
ΙΔΙΑ ακριβώς περίπτωση δηλαδή με τους συμβασιούχους, που έμεναν για χρόνια 'όμηροι', είτε για την ανανέωση της σύμβασής τους, είτε για τη μονιμοποίησή τους.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν πάει έτσι.
Αν τελικά δεν βγουν οι εν λόγω, ο Μάκης δεν θα μπορέσει να σώσει τη θέση του, αφού ήδη θα έχει το κεφάλι του κάτω από το τσεκούρι. Θα έχουν φροντίσει γι' αυτό.
Αν βγουν, θα πάει και θα τους πει 'σας ψήφισα, κανονίστε τώρα'.
Το θέμα προφανώς είναι ότι η εκλογή του υπουργού/βουλευτή διαπλέκεται αυτόματα με τη σωτηρία του Μάκη.
ΙΔΙΑ ακριβώς περίπτωση δηλαδή με τους συμβασιούχους, που έμεναν για χρόνια 'όμηροι', είτε για την ανανέωση της σύμβασής τους, είτε για τη μονιμοποίησή τους.Αν βγουν όμως 'οι άλλοι', τότε χάνουμε ταυτοχρόνως και την 'Κούλα' του ανωτέρω παραδείγματος ...
-
Ε, είναι απλό, να κρατήσουμε την Κούλα, σιγά μην κρατήσουμε το μ@λάκα το Μάκη .
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπορεί να αδιαφορήσουν γι' αυτό οι ξένοι, που απλώς θέλουν Χ ευρώ μείωση πρωτογενούς δαπάνης (εκτός αν έχουν λίγο μυαλό, αυτοί της περίφημης γαλλικής task force, οπότε θα τους νοιάξει και τι είδους προσωπικό θα φύγει), αλλά δεν μπορούμε ν' αδιαφορήσουμε εμείς για την κατάσταση του 'μαγαζιού' μας.
'ΜΑΣ'??? Δεν είναι των δυ; Νόμιζα ότι είναι ιδιοκτήτες..
Τόσες δεκαετίες γίνονταν παράνομες προσλήψεις, τώρα 'δεν μπορείς να αδιαφορήσεις' ρε Μάνο; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
@panosss
Και μ άλλα λόγια κάναμε κοινωνική πολιτική όλα αυτα τα χρόνια. Δηλαδή υποχρεώνανε εμένα τον φορολογούμενο να πληρώνω για να βελτιωθεί το επίπεδο των φτωχότερων συνανθρώπων μου. Να το δεχθώ αν και έχω τις επιφυλάξεις μου. Στην πορεία βάλανε μέσα στον οργανισμό άλλα 1000 άτομα με αποτέλεσμα εγώ ο μ@λ@κ@ς να πληρώνω για τους μισθούς των άλλων που δεν παράγουν τίποτα παρα μονών ψήφους σε αυτούς που τους τοποθέτησαν εκεί.1000 φορές να κλείσει το μαγαζί. Εάν θέλουμε και μπορούμε να δίνουμε χαμηλοτοκα δάνεια σε δικαιούχους μπορούμε να το κάνουμε σε ένα μικρό γραφείο μέσα σε ένα υπουργείο και με συνεργασία με την Εθνική τράπεζα. Άς μην πάνε διακοπές φέτος τα γεροντάκια και οι άποροι. Δεν πειράζει. Μήπως οι μαλάκες οι φορολογούμενοι θα πάνε;
Διαβάζω κι εγώ 1400. Δεν έχει σημασία, μιλάμε για πολύ κόσμο.
Και ναι, εκεί 'χώρεσαν' πολλοί με κομματικές μετατάξεις από κρατικοποιημένες επιχειρήσεις, από πολιτικά γραφεία κλπ.
Αλλά είναι προσωπικό που έκανε μια δουλειά.
Αυτοί θα έπρεπε να μεταφερθούν σε άλλες θέσεις, αναλόγως των προσόντων τους.
Όχι γιατί το αξίζουν (αρκετοί σίγουρα το αξίζουν, ναι, υπάρχουν πτυχιούχοι διαφόρων ειδικοτήτων), αλλά γιατί το ν' ανοίξεις ένα παράθυρο μαζικών απολύσεων υπό τις σημερινές συνθήκες πολιτικής διαπλοκής, σημαίνει ότι δίνεις σε κάθε υπουργό το όπλο να κάνει εκκαθαρίσεις οριζόντιου χαρακτήρα, ανεξαρτήτως αξιοκρατίας.
Μπορεί να αδιαφορήσουν γι' αυτό οι ξένοι, που απλώς θέλουν Χ ευρώ μείωση πρωτογενούς δαπάνης (εκτός αν έχουν λίγο μυαλό, αυτοί της περίφημης γαλλικής task force, οπότε θα τους νοιάξει και τι είδους προσωπικό θα φύγει), αλλά δεν μπορούμε ν' αδιαφορήσουμε εμείς για την κατάσταση του 'μαγαζιού' μας.Παράδειγμα:
υπάρχει η Κούλα με προσόντα γυμνασίου, που την έβαλε ο τάδε στο υπουργείο Ανάπτυξης επειδή είναι ξαδέλφη του κομματάρχη στην εκλογική του περιφέρεια
υπάρχει και ο Μάκης, οικονομολόγος με μεταπτυχιακό, που μπήκε στο ίδιο υπουργείο με διαγωνισμό ΑΣΕΠ
Αποφασίζει η τρόικα ότι θέλει -20% μείωση στο προσωπικό του εν λόγω υπουργείου.
Τι θα συμβεί;
Θα βάλουν με μια απλή απόφαση την Κούλα σε μια 'απαραίτητη' διεύθυνση και τον Μάκη στη θέση που θα καταργηθεί.
Θέλεις Μάκη να τη γλιτώσεις; Ψήφισέ μας και θα υπάρξει ελπίδα να τη γλιτώσεις όπως η Κούλα. ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΑΚΗ;;Αυτό εννοώ.
Το πολιτευμα που υποστηριζει ο manosk ειναι η...πτυχιοκρατία
ΟΟι οργανισμοι αυτοι το μονο που παραγουν ειναι απληρωτα δανεια.
Αρκει να συνεργαστει ενα τμημα του υπουργειου (ή και μια απλη ομαδα ιδιωτων καθοτι στο υπουργειο δυσκολα βρισκονται ανθρωποι που μπορουν να εργαστουν χωρις να παθουν νευρικο κλονισμο) με μια κοινοπραξια τραπεζων για να κανει τελος παντων το κρατος αυτο που θελει,πχ να επιδοτει το επιτοκιο στεγαστικων κτλ.
Αυτοι οι 1400-2000 απλως πληρωνονται γιατι προφανως ειναι εύμορφοι ενω οι υπολοιποι γεννηθηκαμε με πολλες ατελειες (εγω πχ εχω πλατυποδία) και αρα πρεπει να αναζητουμε πραγματικη και οχι εικονικη εργασία που μοιραζεται (σοσιαλιστικα) τις αδιακοπες ζημιες της με ολο τον λαο.
Οσο για την Κουλα που δεν εχει πτυχιο,ειναι ακομα πιο δυσκολο να την ενταξεις στην αγορα εργασιας.Αν και εδω που εχει φτασει η χωρα δεν υπαρχει αγορα εργασιας,ολα ειναι υπο καταρρευση υπο τα φωτα των συνεχων διασωσεων και κομματικων πανηγυρεων και πανηγυρισμων. -
Ρε παιδιά, τελικά τι λέει η Κούλα; Καλό $$$$$?
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Ρε παιδιά, τελικά τι λέει η Κούλα; Καλό $$$$$?Άμα έιναι καλή η Κούλα της δίνουμε και τη θέση του Παπαδήμου...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η ολη ιστορια μυριζει οτι οι ευρωπαιοι μας δειχνουν την εξοδο....αυτος ο καθημερινος εξευτελισμος αυτο μου δειχνει.
Θα αναλαβουν το χρεος μας,θα μας αφησουν να τα βγαλουμε μονοι μας περα με το ελλειμμα μας,ετσι οι πολυποθητες προσαρμογες και αλλαγες θα γινουν με μεγαλη ταχυτητα.Θα κάνουν το ίδιο και με τα υπόλοιπα PIIGS;
Γιατί την επόμενη μέρα που θα μας δείξουν εμάς την έξοδο, υποθέτω πως θα γίνει τρελό bank-run στους υπόλοιπους 'άτακτους'...όχι, αυτούς θα τους βοηθήσουν Γιατι προσπαθούν... Γιαυτο λένε ότι η Ελλάδα είναι ειδική περίπτωση...
-
http://www.sport-fm.gr/article/534440
Η Κομισιόν ζητάει πίσω 8,72 εκατ. από γεωργικές δαπάνες
Tην ανάκτηση 8,72 εκατ. ευρω από την Ελλάδα, στο πλαίσιο της διαδικασίας εκκαθάρισης λογαριασμών για γεωργικές δαπάνες, αποφάσισε να ζητήσει σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Συνολικά, η Επιτροπή ζητά την επιστροφή 115,2 εκατ. ευρώ από 20 κράτη μέλη.
Παράλληλα, θα πρέπει να επιστραφούν 34,5 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα μετά τη δικαίωση της χώρας μας σε απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που αφορά στην κοινοτική χρηματοδότηση ορισμένων δαπανών, τις οποίες πραγματοποίησαν τα κράτη μέλη στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Γεωργικού Ταμείου Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (ΕΓΤΠΕ).
Τα κράτη μέλη είναι υπεύθυνα για την εκταμίευση και τον έλεγχο των δαπανών στο πλαίσιο της Κοινής Γεωργικής Πολιτικής και η Επιτροπή οφείλει να διασφαλίζει τη σωστή χρησιμοποίηση των κονδυλίων από τα κράτη μέλη.
Ειδικότερα για τα 8,72 εκατ. ευρώ που ζητούνται να επιστραφούν από την Ελλάδα προβλέπεται η ανάκτηση 8,53 εκατ. ευρώ για καθυστερημένες πληρωμές για το οικονομικό έτος 2009 αναφορικά με τη μη συμμόρφωση με τις προθεσμίες πληρωμών και την υπέρβαση της οροφής χρηματοδοτικών ποσών. Επίσης, αποφασίστηκε η διόρθωση 0,19 εκατ. ευρώ για την υπέρβαση της οροφής χρηματοδοτικών ποσών για το οικονομικό έτος 2009. Πηγή: newsbeast.gr
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Θα αναλαβουν το χρεος μας,θα μας αφησουν να τα βγαλουμε μονοι μας περα με το ελλειμμα μας,ετσι οι πολυποθητες προσαρμογες και αλλαγες θα γινουν με μεγαλη ταχυτητα.Θα κάνουν το ίδιο και με τα υπόλοιπα PIIGS;
Γιατί την επόμενη μέρα που θα μας δείξουν εμάς την έξοδο, υποθέτω πως θα γίνει τρελό bank-run στους υπόλοιπους 'άτακτους'...όχι, αυτούς θα τους βοηθήσουν Γιατι προσπαθούν... Γιαυτο λένε ότι η Ελλάδα είναι ειδική περίπτωση...
Καλά, κάτσε να έρθει και η δική τους ώρα και θα σου πω εγώ αν θα... εκτιμηθεί η προσπάθεια!
-
ήρθε το τέλος του κόσμου και μόνο στη ιδέα να κλείσει ο Οργ Εργατικής Εστίας κλπ.
καθίστε να κλείσει.
να μην σας γίνονται κρατήσεις. (δεν έπαιρνε επιδότηση απο τον προυπολογισμό του Κράτους αλλά μόνο απο κρατήσεις δικές σας συντηρούνταν) και τα ξαναλέμε.μέχρι σήμερα δεν έχει απολυθεί κανένας απο πουθενά.
αν αυτό δεν είναι μονιμότητα στη πράξη, δεν ξέρω τι είναι. -
Ναι οκ ενώ αυτοί που συντάσσουν το 'πρόγραμμα' έχουν περισσότερη επαφή.
Σαφέστατα δεν έχουν. (Συνέχεια απάντησης μετά και το quote του Ernani)
Και τι προτείνεις δηλαδή; Τη συνέχιση της λιτότητας αντί της εξυγίανσης; Εδώ θα είμαστε για να δούμε αν αυτή η συνταγή θα πετύχει.
Ο ρόλος της κυβέρνησης θα ήταν να πάρει τις 2-3 βασικές απαιτήσεις των δανειστών και να φτιάξει η ίδια ένα μνημόνιο προσαρμοσμένο στο ελληνικό μαγαζί, ούτως ώστε να μαζευτεί η κατάσταση σε εύλογο χρονικό διάστημα και χωρίς να διαλυθεί η χώρα (όπως έχει γίνει).
Εδώ το στοίχημα θα ήταν αφήνω τους σκύλους και τους μεσίτες ψήφων (εργατικό κίνημα, συνδικαλιστικός αγώνας, η μαργαρίτα η μαργαρώ κλπ) και πιάνω τους ψηφοφόρους άμεσα χωρίς μεσίτη, αφού πρώτα έχω διορθώσει χρόνιες παθογένειες.Αυτό φυσικά για να γίνει θέλει ΜΠΑΛΛΕΣ, κάτι που το γιωργάκι δεν διέθετε στο απαιτούμενο μέγεθος.
Και αφού ούτε ο λαός δεν το έχει πάρει χαμπάρι και συνεχίζει να αναπαράγει τις πίπες των ως άνω σκύλων (κάτω η ΧούνταΤΜ ετσέτερα) τεσσάρα και αλάτι και όπως είπε ο Μάνος κλείσε τον οργανισμό εργατικής κατοικίας και άσε ανοιχτό το εθνικό κτηνιατρείο κομματόσκυλων.Τα αρθράκια και οι αναλύσεις αυτές είναι πολύ ωραίες. Όμως απέχουν πολύ από την ελληνική πραγματικότητα, όπως άλλωστε και τα διδάγματα του μίστερ Κάιζερ (έχει καιρό να παίξει αυτή η φίρμα).
Την Κυριακή υπήρχε μισό πανώ για τα ανείσπραχτα πρόστιμα της εφορίας;
Όχι.
Καληνύχτα. -
Πηγε η μητερα να κανει κατι εξετασεις προληπτικες κατι υπερηχους και κατι σχετικα πληρωσε. Λεει ο γιατρος δεν καλυπτει πλεον τιποτα το δημοσιο. Πηγε ο πατερας μου σ εναν παθολογο παλι του πηρε τα λεφτα. Λεει ο γιατρος δεν υπαρχει καμια συμβαση πλεον με το δημοσιο πληρωνεται.
Βεβαια θα μου πειτε οι καλοπροαιρετοι δημοσιος υπαλληλος ειναι καλα να παθει, τοσα χρονια τα πληρωναμε οι ιδιωτικοι υπαλληλοι αλλα αν αυτο δεν ειναι ενα ειδος χρεοκοπιας του κρατους τοτε τι ειναι
-
Πολλοί γιατροί δεν δέχονται ασφαλισμένους του δημοσίου από αρχές του 2010 επειδή είχαν να πληρωθούν κοντά χρόνο από το δημόσιο.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!