-
πες τους να πάνε να εξεταστούν στην εργατική εστία.
τα έχουν πληρώσει άρα είναι ώρα να λάβουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες. -
Όποιος θέλει οφθαλμίατρο μπορεί να πηγαίνει στον καπταν Παπαδόπουλο του denplirono.
-
@Panosss
βλέπω πως το χιούμορ σου έχει υποστεί κούρεμα 100% -
Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ έχουν πλαφόν 200 ασθενείς το μήνα. Εάν κάποιος θέλει να εξεταστεί κι ο γιατρός έχει περάσει το πλαφόν, θα πρέπει να πληρώσει επίσκεψη. Οι συμβεβλημένοι γιατροί αναγράφονται στην ηλεκτρονική σελίδα του οργανισμού. Τα παρακλινικά γίνονται σε συμβεβλημένα εργαστήρια με χρέωση 15%. Ένα από τα καλά είναι ότι γλιτώσαμε τη θεώρηση των βιβλιαρίων μέχρι ενός ποσού(150€ αν θυμάμαι καλά).
-
bibendum, νομίζω πως πλέον πληρώνουν ένα 15% συμμετοχή στις παρακλινικές εξετάσεις. Για περαιτέρω πληροφορίες, ρώτα τον wannabe. Δείχνει εξαιρετικά ενημερωμένος.
-
Αυτα τα γνωριζουμε...το θεμα ειναι οτι μαλλον ειναι λιγο μπερδεμενη η κατασταση οποτε και συμβεβλημενοι ιατροι μεχρι προτινος δεν δεχονται βιβλιαρια μεχρι να ξεκαθαρισει η κατασταση μαλλον. Το 200 ανα μηνα αν το αναλυσεις ειναι 10 την ημερα, οποτε μονο τα παππουδια και οι ασθενεις που παιρνουν χαπια σε καθημερινη βαση (πχ για πιεση, στομαχι, ζαχαρο κλπ) να πανε να γραψουν τα φαρμακα τους παει το νουμερο εξαντληθηκε
Το 15% ειναι για τον αμεσα συμβεβλημενο για τα μελη νομιζω οτι ειναι 30%
-
Χρυσοχοΐδης: Επιστροφή στην ανάπτυξη σε πέντε χρόνια
Είπε ότι η υπηρεσία 'Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.' υπόσχεται στους ξένους επενδυτές ότι θα εξασφαλίσει για αυτούς όλες τις άδειες που χρειάζονται μέσα σε τέσσερις μήνες.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112820268 -
δεν είμαι σε αυτό το αντικείμενο.
ο συνάδελφος που ξέρει απο αυτά είναι στον άλλο όροφο.ντεν εχω αρμοδιότητα καρντιά μου.
-
Κάτι θα του χει ξεφύγει στο διάβασμα, οπότε το 5 χρόνια με ερωτηματικό.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Χρυσοχοΐδης: Επιστροφή στην ανάπτυξη σε πέντε χρόνια
Είπε ότι η υπηρεσία 'Επενδύστε στην Ελλάδα Α.Ε.' υπόσχεται στους ξένους επενδυτές ότι θα εξασφαλίσει για αυτούς όλες τις άδειες που χρειάζονται μέσα σε τέσσερις μήνες.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112820268% μέχρι τώρα...συν 5 ίσον 10 χρόνια ύφεση... Φτηνά τη γλιτώσαμε! Μάικ φορ έβα!
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Το 15% ειναι για τον αμεσα συμβεβλημενο για τα μελη νομιζω οτι ειναι 30%
15% για όλους.(άρθρο 8, ΦΕΚ 2456/3-11-2011)
-
Τοτε καπου τα εμπλεξα στο τι μου λεγανε, μου πεσανε φορτωμενα τα παραπονα τους...
-
Βορίδης και Άδωνις στη ΝΔ
ούτε σε επιθεώρηση αυτα -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ούτε σε επιθεώρηση αυταΣώπα καλέ...
-
δεν ειναι μονο οτι εχουν να πληρωθουν πανω απο 1 ετος(ναι,πανω απο ενα ετος).ειναι το γεγονος οτι φορολογουνται για τα χρηματα αυτα,παροτι δεν τα εχουν εισπραξει.
πριν λιγο καιρο,τους προταθηκε απο το κρατος να λαβος τα δεδουλεμενα τους(μειωμενα κατα ενα ποσοστο φυσικα),εαν υποβαλλουν αιτηση.στην ελπιδα οτι θα υπαρξει γιατρος που δεν θα κανει αιτηση κ θα γλυτωσουν την πληρωμη.
επισης,πλεον ειναι λιγα τα ιατρεια κ οι ειδικοτητες που θα εχουν σιγουρα 200 ατομα το μηνα.κυριως οτι εχει να κανει με περιπτωση αναγκης.
απο την αλλη,σκεψου να παει ο ασθενης κ να του πει ο ιατρος,με συγχωρειτε,ειστε ο αριθμος 201,αρα πρεπει να πληρωσετε.αν ειναι μεγαλος σε ηλικια,θα καθησει να πληρωσει(αν του εμεινε διφραγκο συνταξης).αν ειναι νεοτερος,θα σηκωθει κ θα ψαξει αλλο γιατρο.οποτε ουσιαστικα ο ιατρος εχασε ενα ασθενη,χωρις να φταιει. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ούτε σε επιθεώρηση αυταΠου το περίεργο;
Στην πραγματικότητα αυτός ήταν και ο τελικός τους σκοπός. Το ΛΑΟΣ ένα πυροτέχημα ήταν 'για να κρατηθεί στη ζωή' πολιτικά ο 'Καρατζαγιώργαρος'.
Απλά κάποια στιγμή θα στην πολυκατοικία θα ξαναγυρίσει και αυτός για το 'χάπυ έντ'.
Όπως για πολλούς στον ΣΥΝ για πολλούς, κρυφή τους ελπίδα ήταν πότε θα μεταπηδήσουν στο ΠΑΣΟΚ.
Απλά ο κόσμος βλέποντας αυτά μόνο τις παρακάτω αντίδρασεις θα έχει: και
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
Που το περίεργο;Με είδες να παραξενεύομαι;
Με τη γελοιότητα εκ μέρους του 'κόμματος εξουσίας' γελάω.Να συγχαρώ προκαταβολικά τους μελλοντικούς ψηφοφόρους ΝΔ για ακόμα ένα λόγο
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ούτε σε επιθεώρηση αυταΤόση υπευθυνότητα, κάπως έπρεπε να εξαργυρωθεί.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Τόση υπευθυνότητα, κάπως έπρεπε να εξαργυρωθεί.Όπως δήλωναν άλλωστε:
Την ίδια ώρα, ο έτερος βουλευτής που διέγραψε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, Μάκης Βορίδης, διέψευσε ότι συζητά με άλλο κόμμα, τονίζοντας ότι ψήφισε κατά συνείδηση.
Νωρίτερα, μιλώντας στο Mega, o Άδωνις Γεωργιάδης κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος υπογραμμίζοντας: «Δεν έχω κάνει καμία σκέψη για το πολιτικό μου μέλλον [σ.σ. ερωτηθείς για συζητήσεις με τη ΝΔ] και για καμία καρέκλα».
ε ναι, ούτε που του πέρναγε από το μυαλό να την αφήσει
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πολύ κοντά στο να ακολουθήσει τους παλιούς συναδέλφους του στο ΛΑΟΣ και ο Θανάσης Πλεύρης, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται αυτό το σενάριο μέχρις στιγμής.
Ε κρίμα θα είναι να αφήσουν κι αυτό το [edit mod] να πάει χαμένο
-
εγω παλι πιστευω οτι θα βγουν με τα τσαρουχια.... οπως και η λιανα...
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!