-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Τέτοια γέλια χάνονται;υπάρχουν και παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε κ πεθαίνουν, καλύτερη πλάκα θα σπας εκεί κοροιδεύοντας
κανένα Αφρικάνικο forum δεν υπάρχει?
τι ωραίο σπορ -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
αλλά διαφωνώ στη γενίκευση (aka 'όλοι μαζί τα φάγαμε') που στοχεύει στον ισομερισμό των ευθυνώνΔιαφωνώ ότι 'όλοι μαζί τα φάγαμε' (αλήθεια με την έννοια ότι από το 'γλέντι' όλοι επωφεληθήκαμε έμμεσα ή και άμεσα και στο 'λογαριασμό' έχουμε όλοι συμμετοχή) σημαίνει 'όλοι φταίμε το ίδιο' (υπεραπλουστευτική μαλακία ε δε νομίζω κανείς νοήμων άνθρωπος να το πιστεύει αυτό)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
αλλά διαφωνώ στη γενίκευση (aka 'όλοι μαζί τα φάγαμε') που στοχεύει στον ισομερισμό των ευθυνών
Διαφωνώ ότι 'όλοι μαζί τα φάγαμε' (αλήθεια με την έννοια ότι από το 'γλέντι' όλοι επωφεληθήκαμε έμμεσα ή και άμεσα και στο 'λογαριασμό' έχουμε όλοι συμμετοχή) σημαίνει 'όλοι φταίμε το ίδιο' (υπεραπλουστευτική μαλακία ε δε νομίζω κανείς νοήμων άνθρωπος να το πιστεύει αυτό)
Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι 'όλοι μαζί τα φάγαμε' σημαίνει 'όλοι φταίμε' (απαλείφοντας το 'το ίδιο'). Κατά συνέπεια αφού 'όλοι φταίμε', θα πληρώσουμε τώρα για το φαγοπότι των προηγούμενων ετών.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
αλλά διαφωνώ στη γενίκευση (aka 'όλοι μαζί τα φάγαμε') που στοχεύει στον ισομερισμό των ευθυνών
Διαφωνώ ότι 'όλοι μαζί τα φάγαμε' (αλήθεια με την έννοια ότι από το 'γλέντι' όλοι επωφεληθήκαμε έμμεσα ή και άμεσα και στο 'λογαριασμό' έχουμε όλοι συμμετοχή) σημαίνει 'όλοι φταίμε το ίδιο' (υπεραπλουστευτική μαλακία ε δε νομίζω κανείς νοήμων άνθρωπος να το πιστεύει αυτό)
Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι 'όλοι μαζί τα φάγαμε' σημαίνει 'όλοι φταίμε' (απαλείφοντας το 'το ίδιο'). Κατά συνέπεια αφού 'όλοι φταίμε', θα πληρώσουμε τώρα για το φαγοπότι των προηγούμενων ετών.
Έγω δεν πρόλαβα να φάω γιατί ήμουν ανήλικος πριν 2 χρόνια άλλα αν μπορόυσα μπορεί και να έτρωγα δεν ξέρω. Όχι το ίδιο μερίδιο με τον Πάγκαλο. Τώρα όως θα πληρώσουμε ΟΛΟΙ (πλην του ΘΠ)
-
-edit-
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Τέτοια γέλια χάνονται;
υπάρχουν και παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε κ πεθαίνουν, καλύτερη πλάκα θα σπας εκεί κοροιδεύοντας
τι ωραίο σπορΤα παιδάκια στη Αφρική όμως δεν νομιζουν ότι είναι τα σουπερ ντουπερ γαου καλύτερα στο κόσμο, ότι ζούνε στη καλύτερη χώρα του κόσμου, ότι είναι ανώτερα των Αλβανών και Ρουμάνων όποτε δεν έχει τόση πλάκα. Άσε που εκεί τους έχουν κόψει το ρεύμα καιρό και δεν έχουν και ιντερνετ να μπουν στο 4Τ...
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Έγω δεν πρόλαβα να φάω γιατί ήμουν ανήλικος πριν 2 χρόνια άλλα αν μπορόυσα μπορεί και να έτρωγα δεν ξέρω. Όχι το ίδιο μερίδιο με τον Πάγκαλο. Τώρα όως θα πληρώσουμε ΟΛΟΙ (πλην του ΘΠ)
Αυτό ακριβώς λέω. Θα πληρώσουμε όλοι ανεξάρτητα αν φταίμε ή όχι και ανεξάρτητα του βαθμού ευθύνης που ίσως αναλογεί στον καθένας από εμάς.
-
Τέτοια γέλια χάνονται;
υπάρχουν και παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε κ πεθαίνουν, καλύτερη πλάκα θα σπας εκεί κοροιδεύοντας
τι ωραίο σπορΤα παιδάκια στη Αφρική όμως δεν νομιζουν ότι είναι τα σουπερ ντουπερ γαου καλύτερα στο κόσμο, ότι ζούνε στη καλύτερη χώρα του κόσμου, ότι είναι ανώτερα των Αλβανών και Ρουμάνων όποτε δεν έχει τόση πλάκα. Άσε που εκεί τους έχουν κόψει το ρεύμα καιρό και δεν έχουν και ιντερνετ να μπουν στο 4Τ...
Αυτό το κάνεις εσύ συστηματικά στο φόρουμ τόσο καιρό και μας την λες τώρα κι από πάνω; Αν έχεις κινητό android, κατέβασε αυτό το παιχνίδι, θα σου αρέσει.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τέτοια γέλια χάνονται;
Αυτό το κάνεις εσύ συστηματικά στο φόρουμ τόσο καιρό και μας την λες τώρα κι από πάνω; Αν έχεις κινητό android, κατέβασε αυτό το παιχνίδι, θα σου αρέσει.
Έτσι ε; Εγώ έλεγα για παραλίες, εγώ έλεγα ότι Αγγλιες, Γαλλιες, Γερμανιες, Ελβετιες, κλπ. είναι για τα μπάζα και ότι μόνο Ελλάδα παίζει; Σχολείο πήγαμε; Να διαβάζουμε ξέρουμε;
P.S.
Τραπέζι για ρεβεγιόν έκλεισες σε κάποιο καλό μαγαζάκι με γαρίφαλα, κλπ.; -
Ναι... [Mod]
-
-
Έτσι ε; Εγώ έλεγα για παραλίες, εγώ έλεγα ότι Αγγλιες, Γαλλιες, Γερμανιες, Ελβετιες, κλπ. είναι για τα μπάζα και ότι μόνο Ελλάδα παίζει; Σχολείο πήγαμε; Να διαβάζουμε ξέρουμε;Εσύ έλεγες ότι η Ελλάδα είναι για τα μπάζα, άλλοι μπορεί να έλεγαν ότι η Χ χώρα είναι για τα μπάζα, δε βλέπω ποιά είναι η διαφορά που σε κάνει εσένα διαβασμένο και τους άλλους αγράμματους.
P.S.
Τραπέζι για ρεβεγιόν έκλεισες σε κάποιο καλό μαγαζάκι με γαρίφαλα, κλπ.;Γιατί συνεχίζεις να προκαλείς, δε θεωρείς ότι είναι βαρετή αυτή η ιστορία, ότι εξαντλήθηκε ?
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
καταρχην παραφραζετε τα λεγομενα του Παγκαλου...
ειπε, 'σας διορισαμε, τα φαγαμε ολοι μαζι...', βγαλτε τα συμπερασματα σας
Φυσικα, καμια τιμωρια ουτε γιαυτους που διορισανε, ουτε για τους διορισμενους πελατες
δεν εχουν ολοι την ιδια ευθυνη, αλλα ουδεποτε υπηρξε καταμερισμος και αναληψη ευθυνων ετσι και αλλιως. -
New York Times: «Δραχμή και πραξικόπημα»
14/12/2011 14:2129
Η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ θα επιβεβαιώσει το χειρότερο εφιάλτη των Ευρωπαίων, σύμφωνα με την εφημερίδα New York Times, ενώ η επόμενη ημέρα για τη χώρα μας περιγράφεται τόσο ζοφερή που τον έλεγχο της κυβέρνησης θα καταλάβει ο στρατός.
Τι γράφει το άρθρο των New York Times:
«Ένα Σάββατο βράδυ η Ελλάδα θα βγει από το ευρώ» αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα New York Times, ενώ περιγράφει αναλυτικά τι θα ακολουθήσει.
Σύμφωνα με το σενάριο «Μετά από εβδομάδες φημών, κάποια Κυριακή βράδυ, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα ανακοινώσει πως η χώρα εγκαταλείπει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα και πως θα επιστρέψει στο εθνικό της νόμισμα».
Αυτή είναι μόλις η αρχή του άρθρου, αφού στη συνέχεια περιγράφει με ζοφερό τρόπο πως θα γίνει ο έλεγχος της εξουσίας, αλλά και το ποιες θα είναι οι αντιδράσεις του κόσμου.
Όπως γράφει λοιπόν, η ανακοίνωση της εξόδου από το ευρώ θα προκαλέσει πανικό στους καταθέτες, οι οποίοι θα κάνουν ουρές έξω από τις τράπεζες για να πάρουν τα χρήματά τους, αφού η αξία του νέου - παλαιού νομίσματος θα έχει υποτιμηθεί κατά 60% σε σχέση με το ευρώ.
Στη συνέχεια, όπως λέει το άρθρο, τα δάνεια προς τη χώρα μας θα «παγώσουν», αφού οι δανειστές δεν θα έχουν καμία εμπιστοσύνη στην Ελλάδα.
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ο Λουκάς Παπαδήμος να κηρύξει πτώχευση, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι 'καθώς η χώρα θα εισέρχεται ολοένα και περισσότερο στο χάος, την εξουσία θα καταλάβει ο στρατός'.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ειπε, 'σας διορισαμε, τα φαγαμε ολοι μαζι...', βγαλτε τα συμπερασματα σας
Φυσικα, καμια τιμωρια ουτε γιαυτους που διορισανε, ουτε για τους διορισμενους πελατες
δεν εχουν ολοι την ιδια ευθυνη, αλλα ουδεποτε υπηρξε καταμερισμος και αναληψη ευθυνων ετσι και αλλιως.Ναι, αλλά τον διορισμένο τον συμφέρει το σκέτο 'τα φάγαμε όλοι μαζί'.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Έτσι ε; Εγώ έλεγα για παραλίες, εγώ έλεγα ότι Αγγλιες, Γαλλιες, Γερμανιες, Ελβετιες, κλπ. είναι για τα μπάζα και ότι μόνο Ελλάδα παίζει; Σχολείο πήγαμε; Να διαβάζουμε ξέρουμε;
Εσύ έλεγες ότι η Ελλάδα είναι για τα μπάζα, άλλοι μπορεί να έλεγαν ότι η Χ χώρα είναι για τα μπάζα, δε βλέπω ποιά είναι η διαφορά που σε κάνει εσένα διαβασμένο και τους άλλους αγράμματους.
P.S.
Τραπέζι για ρεβεγιόν έκλεισες σε κάποιο καλό μαγαζάκι με γαρίφαλα, κλπ.;Γιατί συνεχίζεις να προκαλείς, δε θεωρείς ότι είναι βαρετή αυτή η ιστορία, ότι εξαντλήθηκε ?
Μάντεψε ποίος είχε δίκιο...
-
O Πάπας.
-
Και οι δύο άδικο είχαν, σιγά το pissing contest
-
Vamos a la playa, oh, ouh, oh, ouh, oh, ...
-
P.S.
Τραπέζι για ρεβεγιόν έκλεισες σε κάποιο καλό μαγαζάκι με γαρίφαλα, κλπ.;Εκτός από το να λοιδωρείς, έχεις κάποια ουσιαστική πρόταση;
Γιατί ούτε εσύ είσαι άμοιρος ευθυνών για την κατάντια της Ελλάδας.
Φτάνει ρε παιδιά, δε βγαίνει νόημα... [Mod]
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!