-
cmarin o κοσμος Γερμανια και Γαλλια θελει να στηριξει Ελλαδα γιατι φοβαται για το €...
1,29 σημερα η ισοτιμια...
φαντασου ποσο λαμογια ηταν και ειναι οι Ελληνες πολιτικοι οπου για να πουλησουν την Ελλαδα στον Αμερικανο εξαπατησαν ακομα και τους Ευρωπαιους και το νομισμα τους...
πλεον αρχιζει να καταλαβαινει ο μεσος Ευρωπαιος οτι δεν φταιει ο λαος οσο οι πολιτικοι...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Βασικό + ασφάλιση + κατοικία + τροφή?
Έλληνες θα μου στείλεις;Tελικα σου εστειλε κανεναν ή τωρα τους μαζεύει σε κρουαζιερόπλοιο;
Αγαπητέ φίλε θα κάνεις λίγο καιρό ακόμα υπομονη. Μετά θα μπορέσεις να προσλάβεις όσους θες απο το άφθονο δυναμικό των προκομένων που δεν μασάνε να κάνουν ότι δουλειά θες, να κουβαλάνε μπαλέτες και να χτίζουν ανώγεια και κατώγια και μάλιστα για ελάχιστα χρήματα. Απο όσα έμαθα στο παρόν thread δεν έχουν μάλιστα και καταναλωτικές ανάγκες, ούτε κινητά ούτε αυτοκινητα, άρα δεν θα ζοριστούν και ιδιαίτερα
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Μπλουζάκια για οικονομική βοήθεια στην ΕλλάδαΕίδες τους φίλους μας....
Δεν μπορω να το ανοιξω ,αλλα το μυαλο μου μονο στην Γαλλικη αριστερα μπορει να παει
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Μπλουζάκια για οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα
Είδες τους φίλους μας....
Δεν μπορω να το ανοιξω ,αλλα το μυαλο μου μονο στην Γαλλικη αριστερα μπορει να παει
Financial Times Deutschland: Rettet Griechenland!
-
Τί γράφουν τα μπλουζάκια?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τί γράφουν τα μπλουζάκια?Ελληνες ,κρεμαστε τους πολιτικους σας κ θα σας δωσουμε .οση βοηθεια χρειαστειτε
-
-
δηλαδή παίζει να γίνουμαι σαν τη Τουρκία;
-
Την ώρα που η Μέρκελ βιάζεται πλέον να υπερψηφιστεί στην χώρα της η στηριξη της Ελλάδας μέσω των δύο σωμάτων του κοινοβουλίου, με στόχο να πάρει την τελική έγκριση από την Παρασκευή, 4 γερμανοί προσπαθούν να την σταματήσουν.
Ο κεντροδεξιός συνασπισμός της κ. Μέρκελ έχει αρκετή υποστήριξη για να περάσει το νομοσχέδιο, αλλά οι περισσότεροι Σοσιαλδημοκράτες και οι Πράσινοι συμφωνούν οτι σήμερα δεν υπάρχει εναλλακτική λύση.
Το μεγαλύτερο εμπόδιο λοιπόν θα μπορούσε να προέλθει από τέσσερις οικονομολόγους και δικηγόρους που σκοπεύουν να προσβάλουν την απόφαση την Παρασκευή το πρωί πριν από το συνταγματικό δικαστήριο της Γερμανίας.
Ένας από αυτούς, ο καθηγητής Starbatty, δήλωσε ότι η βοήθεια για την Ελλάδα θα καθυστερήσει απλώς την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, με ακόμη υψηλότερο κόστος για την Ελλάδα και την ευρωζώνη. Η μόνη διέξοδος, κατά τη γνώμη του, είναι για την Ελλάδα να εγκαταλείψει την ευρωζώνη συνολικά.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η ομάδα, που αυτοαποκαλούνται οι τέσσερις σωματοφυλακες, έχουν καταθέσει μήνυση ενώπιον του ανώτατου δικαστηρίου της Γερμανίας. Πάνω από μια δεκαετία πριν, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να σταματήσουν την εισαγωγή του ευρώ στη Γερμανία.
Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, το 56% των Γερμανών πιστεύουν ότι η βοήθεια προς την Ελλάδα, είναι λάθος -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Τί γράφουν τα μπλουζάκια?
Ελληνες ,κρεμαστε τους πολιτικους σας κ θα σας δωσουμε .οση βοηθεια χρειαστειτε
πλάκα κάνεις έτσι;
-
Παρακαλώ τα περί αναταραχών κτλ. να πάνε στο θέμα Κοινωνικές αναταραχές και επιπτώσεις οικονομικών μέτρων και το παρόν θέμα να μείνει για το οικονομικό σκέλος της ιστορίας. Θα υπάρξει και μετακίνηση των σχετικών δημοσιεύσεων [Mod]
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Αγαπητέ φίλε θα κάνεις λίγο καιρό ακόμα υπομονη. Μετά θα μπορέσεις να προσλάβεις όσους θες απο το άφθονο δυναμικό των προκομένων που δεν μασάνε να κάνουν ότι δουλειά θες, να κουβαλάνε μπαλέτες και να χτίζουν ανώγεια και κατώγια και μάλιστα για ελάχιστα χρήματα. Απο όσα έμαθα στο παρόν thread δεν έχουν μάλιστα και καταναλωτικές ανάγκες, ούτε κινητά ούτε αυτοκινητα, άρα δεν θα ζοριστούν και ιδιαίτεραΑν τα λες σ' εμένα, δεν κατάλαβα τι εννοείς. Οι εργάτες, λες, δεν μπορούν να πάρουν κινητό κ αυτοκίνητο?
Για το βαθύ μέλλον δεν γνωρίζω, στο παρελθόν δεν μπορούσαν, αλλά εδώ κ κάμποσα χρόνια μπορούν άνετα!
Τεσπα, για να μπούμε κ στα σοβαρά, είπα πάλι ότι στο ΔΝΤ ελπίζω. Ελπίζω γιατί έχει πολλές φορές συνδέσει την σωτηρία με την επιχειρηματικότητα κ έχω εμπιστοσύνη στην δυνατότητα του Έλληνα να κάνει όμορφες κ βιώσιμες δουλειές ξεκινώντας από το 0.
Ό, τι κ αν ψηφίζει. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αγαπητέ φίλε θα κάνεις λίγο καιρό ακόμα υπομονη. Μετά θα μπορέσεις να προσλάβεις όσους θες απο το άφθονο δυναμικό των προκομένων που δεν μασάνε να κάνουν ότι δουλειά θες, να κουβαλάνε μπαλέτες και να χτίζουν ανώγεια και κατώγια και μάλιστα για ελάχιστα χρήματα. Απο όσα έμαθα στο παρόν thread δεν έχουν μάλιστα και καταναλωτικές ανάγκες, ούτε κινητά ούτε αυτοκινητα, άρα δεν θα ζοριστούν και ιδιαίτερα
Αν τα λες σ' εμένα, δεν κατάλαβα τι εννοείς. Οι εργάτες, λες, δεν μπορούν να πάρουν κινητό κ αυτοκίνητο?
Για το βαθύ μέλλον δεν γνωρίζω, στο παρελθόν δεν μπορούσαν, αλλά εδώ κ κάμποσα χρόνια μπορούν άνετα!
Τεσπα, για να μπούμε κ στα σοβαρά, είπα πάλι ότι στο ΔΝΤ ελπίζω. Ελπίζω γιατί έχει πολλές φορές συνδέσει την σωτηρία με την επιχειρηματικότητα κ έχω εμπιστοσύνη στην δυνατότητα του Έλληνα να κάνει όμορφες κ βιώσιμες δουλειές ξεκινώντας από το 0.
Ό, τι κ αν ψηφίζει.Ας το καμμιά σχέση, δεν τα λέω σε σένα, δεν παρακολουθείς έχεις χάσει επεισόδια
-
Άδικο έχω? Με 10 σελίδες την ώρα, τι να προλάβω?
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τα παιδια λενε τα δικα τους κι εγω τα δικα μου.
επιμενω οτι ο μοναδικος αυτην την στιγμη για πρωθυπουργος ειναι ο παπανδρεου .
αν υπαρχει αλλος καλυτερος απαυτον πειτε το να τον ψηφησω .Να σου πω.
Ο ΓΑΠ (έχει) είχε όραμα για τον τόπο, είναι πολύ διαβασμένος σε όλα τα θέματα (ναυτιλία, οικονομία, εξωτερική πολιτική κ.λ.π.) όμως έχει ένα κακό το οποίο είναι πολύ σημαντικό. Να στο πω ευγενικά λίγο. Δεν είναι πολύ έξυπνος. Μερικοί τον πάνε ακόμα παραπέρα το χαρακτηρισμό και ειλικρινά δεν βρίσκω και επιχείρημα να τους αποκρούσω.
Το να ψάχνεις λοιπόν για καλύτερο από τον Παπανδρέου είναι κομματάκι εύκολο. Όχι ότι είμαι και υποστηρικτής τους αλλά ο Καρατζαφέρης και η Παπαρήγα έχουν τα καλά του Γιώργου που σου ανέφερα και είναι απείρως εξυπνότεροι, παρόλο που η Αλέκα μάλλον έχει γεράσει πλέον και όποτε την ακούω να μιλάει μου θυμίζει παπαγάλο. Ο Σαμαράς είναι επίσης εξυπνότερος αλλά όποτε τον βλέπω μου δίνει την εντύπωση ότι έχει δραπετεύσει από κάποιο ίδρυμα (όχι σωφρονιστικό) και δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ο Σαμαράς είναι επίσης εξυπνότερος αλλά όποτε τον βλέπω μου δίνει την εντύπωση ότι έχει δραπετεύσει από κάποιο ίδρυμα (όχι σωφρονιστικό) και δεν του έχω καμία εμπιστοσύνη.... που ν' ανοιξεις και τα αυτια σου, κορυφαιος ..
-
καλα τα λες και συ και οι αλλοι.
ειναι βλακας ο παπανδρεου ,κανονικα πρεπει να κανει οτι λενε τα αλλα κομματα και μετα που θα χρεοκοπησει η χωρα ,σιγουρα 100%,να βρει και τον μπελα του που χρεοκοπησε μιας και ηταν πρωθυπουργος. -
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=25222&catid=3
'O Πρόεδρος της MIG και εργοδότης των τριών'
-
Θα ξανα-ματα επαναλάβω: Η μερική έστω λύση του μεταναστευτικού και τον μαφιών που λυμάινονται το κέντρο της Αθήνας είναι άμεσα συνδεδεμένη με την πολυπόθητη ανάπτυξη.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
καλα τα λες και συ και οι αλλοι.
ειναι βλακας ο παπανδρεου ,κανονικα πρεπει να κανει οτι λενε τα αλλα κομματα και μετα που θα χρεοκοπησει η χωρα ,σιγουρα 100%,να βρει και τον μπελα του που χρεοκοπησε μιας και ηταν πρωθυπουργος.Εγώ δεν είπα ότι αυτό που κάνει τώρα ο ΓΑΠ είναι λάθος. Συμφωνώ και εγώ ότι (μάλλον) δεν έχουμε άλλη επιλογή. Άλλο όμως αυτό και άλλο να λέμε ότι δεν υπάρχει καλύτερός του.
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!