-
ε να του ζητήσουμε συγγνώμη του ανθρώπου που τον εξωθήσαμε να ρεμουλιάζει ο κακομοίρης στυλάκι ήταν και πως τον καταντήσαμε έτσι
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Κατ' επέκταση καλό θα ήταν πρώτα να κάνουμε την κριτικη για εμάς σαν άτομαΗ κριτική σου για τον εαυτό σου, τι λέει λοιπόν; Γιατί δεν διάβασα κάτι.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ε να του ζητήσουμε συγγνώμη του ανθρώπου που τον εξωθήσαμε να ρεμουλιάζει ο κακομοίρης στυλάκι ήταν και πως τον καταντήσαμε έτσιΚατ' επέκταση καλό θα ήταν πρώτα να κάνουμε την κριτικη για εμάς σαν άτομα
Η κριτική σου για τον εαυτό σου, τι λέει λοιπόν; Γιατί δεν διάβασα κάτι.
Εγώ την έχω κάνει καιρό τώρα αγάπη και στο κάτω κάτω ποτέ δεν κυνηγούσα πολιτευτάδες για να μου λύσουν τα προβλήματα ούτε εγω ούτε κανένας από την οικογένειά μου
-
ε να του ζητήσουμε συγγνώμη του ανθρώπου που τον εξωθήσαμε να ρεμουλιάζει ο κακομοίρης στυλάκι ήταν και πως τον καταντήσαμε έτσι
Κατ' επέκταση καλό θα ήταν πρώτα να κάνουμε την κριτικη για εμάς σαν άτομα
Η κριτική σου για τον εαυτό σου, τι λέει λοιπόν; Γιατί δεν διάβασα κάτι.
Εγώ την έχω κάνει καιρό τώρα αγάπη και στο κάτω κάτω ποτέ δεν κυνηγούσα πολιτευτάδες για να μου λύσουν τα προβλήματα ούτε εγω ούτε κανένας από την οικογένειά μου
εξακολουθώ να μη βλέπω ποια είναι η κριτική σου
Ή είναι πρώτος πληθυντικός γιατί είναι sic να μην κατηγορούμε τους άλλους αλλά πρέπει δήθεν να βάζουμε και τον εαυτό μας μέσα, αλλά τελικά @@ πρώτος πληθυντικός είναι τελικά γιατί για την πάρτη μας δεν λέμε τπτ.
[και plz μη συνεχίσεις με τα 'αγάπη']
-
Την κριτική ο κάθε άνθρωπος την κάνει για πάρτυ του κι όχι για να την ανακοινώνει στα φορα
Εγώ λοιπόν όσον αφορά τον Ορέστην την έκανα.Δεν βλέπω όμως να την κάνουν πάρα πολύ εκεί έξω κι αυτό μ' ανυσηχει -
Ε ολοι την κανουν για την παρτη τους ρε Ορεστη αλλα δεν την ανακοινωνουν στον κοσμο και ουτε αλλαζουν την συμπεριφορα τους!
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ε ολοι την κανουν για την παρτη τους ρε Ορεστη αλλα δεν την ανακοινωνουν στον κοσμο και ουτε αλλαζουν την συμπεριφορα τους!Αναγκάζεσαι να το ανακοινώσεις όταν κάποιοι που δεν έχουν κάνει δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι όλοι το ίδιο μ' αυτούς
-
Την κριτική ο κάθε άνθρωπος την κάνει για πάρτυ του κι όχι για να την ανακοινώνει στα φορα
Εγώ λοιπόν όσον αφορά τον Ορέστην την έκανα.Δεν βλέπω όμως να την κάνουν πάρα πολύ εκεί έξω κι αυτό μ' ανυσηχειΑφού ο καθένας είναι να την κάνει για την πάρτη του και όχι για να την ανακοινώνει, τότε που περιμένεις να τη δεις ακριβώς;
Αναγκάζεσαι να το ανακοινώσεις όταν κάποιοι που δεν έχουν κάνει δεν καταλαβαίνουν ότι δεν είναι όλοι το ίδιο μ' αυτούς
wut?
-
Γενικα Ορεστη οι πολιτικοι ηταν και ειναι για να ναι ρυθμιστες του τοπου. Οπου χρειαζεται να τραβανε το αυτακι του λαου για να υπαρχει μια ευρυθμη κοινωνια. Απο κει και περα αυτοι αποφασισαν να χαιδευουν ολον τον κοσμο, να εξασφαλιζουν τη τσεπη τη δικια τους και του συναφιου (ειτε ηταν στη κυβερνηση ειτε οχι) και τωρα που ειδαν οτι τα κουκια δεν βγαινουν εχουν τραπει σε σπασμοδικες κινησεις. Οποτε δεν ειναι φρονιμο να λεμε οτι δεν εχουν ευθυνη η οτι η ευθυνη η δικια μου ειναι ιδια με του πολιτικου που εχει 30 και 40 χρονια ιστοριας πισω του.
Εξαλλου εσυ εγω και αλλοι που ειμαστε πανω κατω στην ιδια ηλικια δεν προλαβαμε να κανουμε κακο στον τοπο παρ ολα αυτα πληρωνουμε το ρουσφετι που ζητησε η θεια μας πχ για τη ξαδερφη μας κοκ...
-
Μη φοβάστε αγάπες (ή ακόμα καλύτερα αγαπούλες ) οι Γερμανοί ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ:
Σύσκεψη στη Γερμανία την Τετάρτη για τις επενδύσεις στην Ελλάδα
Βερολίνο, Γερμανία
Διάσκεψη με αντικείμενο τις δυνατότητες επενδύσεων στην Ελλάδα συγκαλεί την Τετάρτη ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ. Στις συζητήσεις αναμένεται να συμμετάσχουν 20 πρόεδροι οικονομικών συνδέσμων της Γερμανίας.Σύμφωνα με πληροφορίες της οικονομικής εφημερίδας Handelsblatt, που δημοσιεύονται και από την Deutsche Welle, στη διάρκεια της συνάντησης θα εξεταστεί υπό ποιες προϋποθέσεις γερμανικές επιχειρήσεις είναι διατεθειμένες να επενδύσουν στην Ελλάδα.
Στόχος, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι μια επίθεση επενδύσεων και ανάπτυξης. Το γερμανικό υπουργείο Οικονομίας προτίθεται να προσφέρει τη βοήθειά του για τη δημιουργία ανταγωνιστικών δομών και τον εκσυγχρονισμό της ελληνικής διοίκησης.
Η Handelsblatt αναφέρει επίσης ότι την ίδια ώρα ο Σύνδεσμος της Γερμανικής Βιομηχανίας επεξεργάζεται σχέδια που έχουν στόχο τη βελτίωση των κινήτρων για επενδύσεις στην Ελλάδα.
Οι συνομιλίες αυτές βρίσκονται σε εξέλιξη εδώ και έναν χρόνο κατόπιν ρητής επιθυμίας της ίδιας της καγκελαρίας.
Αλλωστε, η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δεσμεύτηκε πρόσφατα ότι «θα αφοσιωθεί με όλες της τις δυνάμεις στην υποστήριξη» των προσπαθειών για την ανάκαμψη της Ελλάδας και ότι θα παροτρύνει τη γερμανική βιομηχανία να προχωρήσει σε ένα είδος σχεδίου Μάρσαλ, «αν θέλουμε να το ονομάσουμε έτσι», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Το δημοσίευμα καταλήγει με την επισήμανση ότι η γερμανική οικονομία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για δραστηριοποίηση στην Ελλάδα.
Εξάλλου την περασμένη εβδομάδα και στις επαφές του υπουργού Ανάπτυξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Βερολίνο, συμμετείχαν και εκπρόσωποι εισηγμένων στο γερμανικό χρηματιστήριο επιχειρήσεων.
-
Το πρώτο μου χόρτο
Πλάκα έχει ο όλος διάλογος παραπάνωΠηγαίνετε σας παρακαλώ να δείτε πότε ζήταγε ο ΓΑΠ να γίνουν μερικά απο αυτά που έγιναν προχθες στην σύνοδο κορυφής και μετά γράψτε αυτά που γράφετε
Ή σβήστε τα αν θέλετε για να μην πονάνα και τα μάτια μας με τις @@ που διαβάζουμε σ' αυτό το τοπικό ενίοτεΌταν το δείτε λοιπόν θα παρατηρήσετε ότι κάποια πράγματα έχουν ζητηθεί με το που δημιουργήθηκε το πρόβλημα με την Ελλάδα και τι κρίμα ο ΓΑΠ αν και αργά και μετά από πολλούς λάθους χειρισμούς των έμπειρων εταίρων μας στο Θέμα τις χώρας μας δικαιώθηκε εν μέρει.Και επίσης Ίσως είναι ο εμπειρότερος σε διαπραγμάτευση σε σχέση με πολλους από αυτούς εκει μέσα.Να θυμίσουμε πόση εμπειρία έχει ως ΥΠΕΞ κι ότι διαπραγματεύτηκε εξίσου ζόρικα θέματα με το προχθεσινό?
Τι ανάλογη εμπειρία έχουν πολιτικοί νάνοι τις Ευρώπης που δυστυχώς είναι πρόεδροι μεγάλων κρατών σε δύσκολες στιγμές(βλέπε Μέρκελ π.χ. έχει και κομμουνιστική διαπαιδαγώγηση μη χέσω Πάνω απ' όλα αλλυλεγγύη και συντροφοκοτητα.Αμ κάτι τέτοια λουλούδια έβγαλαν τα πρωην κομμουνιστικά καθεστώτα και κατέρευσε ο υπαρκτος σοσιαλισμός ) -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Το πρώτο μου χόρτο[
[/quote]
Τι ειναι αυτο που λες??? -
Για οσους περιμενουν τους Γερμανους ή οποιονδηποτε αλλο:
-
http://www.energypress.gr/portal/resour ... 97c0e135cb
-
http://www.dealnews.gr/epixeiriseis/ite ... F%83%CE%B7
-
-
Τι άλλο να κάνουμε μανταμίτσα μου...ό,τι μπορούμε κάνουμε!
Το είδα στο in.gr και αυτό σκέφτηκα.
-
Για σένα. Για μένα όμως έχει σημασία, γιατί ο Πάγκαλος (και ο κάθε Πάγκαλος) δημιούργησε την κατάσταση που καταγγέλλει!!
Αυτός είναι ο πρώτος που θα πρέπει να πάει φυλακή, αφού παραδέχεται το έγκλημά του.Και στο κάτω κάτω, έρχεται κάποιος και σου λέει 'ο φόνος είναι έγκλημα'. Σωστό; σωστό.
Αν είναι ο φονιάς αυτός που το λέει; Πάλι δεν σε νοιάζει ποιος λέει την αλήθεια;Να κάνω και μια άλλη ανάγνωση
Ο υπαίτιος του εγκλήματος δεν είναι ο πολιτευτής αλλά αυτός που τον ωθεί σ' αυτήν την συμπεριφορά
Δηλαδής γιατί να μην μαζέψει μερικούς ψήφους ο άνθρωπους αφού από την ίδρυση του ελληνικού κράτους οι καλοί αθώοι Ελληνες πολίτες πήγαιναν και ζητούσαν θέση στο δημόσιο γι αυτούς και τα παιδιά τους για να ρίξουν την ψήφο τους?
Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος που τον νοίαζει η καριέρα του(γιατί αυτό είναι πλέον ο βουλευτής) θα το έκανε νομίζω.
Κατ' επέκταση καλό θα ήταν πρώτα να κάνουμε την κριτικη για εμάς σαν άτομα και μετά για το τι λέει ο κάθεπολιτευτής που στο κάτω κάτω με την κωλονοοτροπία μας (ένας απο μας είναι κι αυτός.Δεν ηρθε από τον άλλο πλανήτη) τον οδηγήσαμε στην συμπεριφορά αυτή.Προσοχή δεν λέω ότι δεν φταίει αλλα δεν είναι κατ' εξοχήν η ευθύνη δική του αλλά και του κοινωνικού συνόλουΛοιπόν, επειδή το κουράσαμε το θέμα σχετικά με το ποιοί τα έφαγαν, ας κάνουν την αρχή όσοι από τους πολίτες συμφωνούν με τη δήλωση Πάγκαλου.
Λογαριασμός αλληλεγγύης για την απόσβεση δημοσίου χρέους
Σύμφωνα με την Πράξη Διοικητή 271/4.3.2010 δημιουργήθηκε και τηρείται στο Κεντρικό Κατάστημα της Τράπεζας της Ελλάδος - Τμήμα Δημοσίων Οργανισμών, λογαριασμός για την συγκέντρωση ποσών από ενδιαφερόμενους, σε εθελοντική βάση, που θα διατίθενται αποκλειστικά για την απόσβεση του Δημοσίου Χρέους της χώρας, με Κ.Α 24/26132462 «ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ».
Ο λογαριασμός δέχεται καταθέσεις από τις 05.03.2010 στο Κεντρικό Κατάστημα, στα Υποκαταστήματα, στις Θυρίδες και στα Πρακτορεία της Τράπεζας της Ελλάδος καθώς και στο σύνολο του δικτύου των εμπορικών Τραπεζών.
Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων σημειώνεται ότι ο ανωτέρω λογαριασμός έχει κωδικό ΙΒΑΝ GR 04 010 0024 0000000026132462 και SWIFT/BIC BNGRGRAA.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Τμήμα Δημοσίων Οργανισμών στα τηλέφωνα 210 320 2716 & 210 320 3376.
-
Αφου ρε Πάνο, ναι μεν τα φάγαμε μαζί αλλα όχι εμείς...οι αλλοινοί...
-
Σωστό κι αυτό.
Γι' αυτό και θα βλέπουμε πάντα κυβερνήσεις ΝΔ/ΠΑΣΟΚ σε αυτή τη χώρα.
-
Κατά τύχη έπεσα πάνω σε αυτό:
http://en.wikipedia.org/wiki/Latin_Monetary_Unionκαι μου έκανε εντύπωση το ότι δεν το είχα ξανακούσει ποτέ! Πρόγονος του Ευρώ; Η ιστορία επαναλαμβάνεται;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κατά τύχη έπεσα πάνω σε αυτό:
http://en.wikipedia.org/wiki/Latin_Monetary_Unionκαι μου έκανε εντύπωση το ότι δεν το είχα ξανακούσει ποτέ! Πρόγονος του Ευρώ; Η ιστορία επαναλαμβάνεται;
http://samvak.tripod.com/nm032.html
'Monetary unions which did not follow the path of fiscal rectitude are no longer with us'
-
Για άλλη μία φορά φαίνεται ότι αυτό που βολεύει τον καθένα είναι νόμιμο, αν κ όχι ηθικό. Νομιμοποιούν αυθαίρετα με στόχο όχι να λύσουν ένα πρόβλημα, αλλά να μαζέψουν λεφτά. Καραγκιόζηδες εκ των λίγων...
-
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!