-
Ο χρήστης cruzakias έγραψε:
Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω ο ένας ( ΔΥ vs ΙΥ κλπ) να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον για το πώς δημιουργήθηκε η μεγάλη φούσκα που έσκασε τώρα στα χέρια μας,Κρατάω αυτό και θέλω να σχολιάσω πως στη δική μας χώρα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι όπου και να εργαζόμασταν όποιος και να μας πλήρωνε. Ακόμα και οι ελεύθεροι επαγγελματίες πληρώνονταν βάση των αμοιβών που όριζε το κράτος αναλαμβάνοντας μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δημόσια έργα. Για μένα το πρόβλημα της οικονομίας μας, ήταν ακριβώς αυτό. ΟΛΟΙ σχεδόν οι πολίτες αυτής της χώρα πληρωνόμαστε άμεσα ή έμμεσα από το κράτος.
Οπότε η συγκεκριμένη αντιπαράθεση μου φαίνεται ούτως ή άλλως περιττή. -
Ο Nigel Farage (πρόεδρος του Βρετανικού κόμματος UKIP) στην εκπομπή 'Ανταποκριτές' για την οικονομική κρίση στην Ελλάδα.
και bonus !
Θέλουν ψυχίατρο οι έλληνες πολιτικοί!
Τι διαπίστωσε η Ένωση Επαγγελματιών Ψυχιάτρων Ελλάδας
Συμπεριφορές που θα δικαιολογούσαν ψυχιατρική εξέταση ή ακόμη και θεραπεία εμφανίζουν οι Έλληνες πολιτικοί, σύμφωνα με έλληνες ψυχιάτρους!Σύμφωνα με μελέτη που παρουσιάστηκε στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων Ελλάδας οι πολιτικοί μας είναι δίγλωσσοι και αλαζόνες, κρύβουν την πραγματικότητα και κατασκευάζουν μια δική τους, την οποία «πλασάρουν» στο λαό!
http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/305933/theloun-psuhiatro-oi-ellines-politikoi/ -
Χιλιάδες Ελληνες της κρίσης αγοράζουν παντού πανάκριβα ακίνητα.
**Πολιτικοί, εφοπλιστές, επιχειρηματίες, ακόμη και... αρχιμανδρίτες **έχουν επενδύσει εκατομμύρια ευρώ από τα μέσα της δεκαετίας του '90. Είναι είτε φοιτητικά σπίτια των 200-300 χιλ. ευρώ ή συμμετοχές σε εταιρείες με ακίνητα άνω των 20 εκατ. ευρώ.«Καλώς ήρθαν οι... cash Greeks», δηλαδή οι Ελληνες που θα πληρώσουν σε ρευστό.
Αυτήν τη φράση χρησιμοποιούν οι κτηματομεσίτες και οι ιδιοκτήτες ακινήτων σε χώρες του εξωτερικού, για να επιβεβαιώσουν τα σενάρια που κάνουν λόγο για μαζικές αγορές σπιτιών και επαγγελματικών ακινήτων από Ελληνες που βγάζουν λεφτά στο εξωτερικό.
.......................
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12336&subid=2&pubid=112821801 -
Λογικο δεν ειναι να εχουν μαζευτει τα λεφτα σε καποιους;
Απλα αντι να σκεφτουν οι καθοδηγητες μας πως αυτα τα λεφτα θα επρεπε να κανουν συνεχως εναν κυκλο ωστε να περνανε και απο τα χερια των υπολοιπων (μικροεπιχειρηματιων, υπαλληλων κτλ) κανουν οτι ειναι δυνατο ειτε να μενουν στις τσεπες των εχοντων (αναλογικα με το τι εχει ο καθενας μας το πρωτο μελημα του ειναι να κοψει τα περιττα εξοδα) ειτε να τα επενδυουν μακρυα απ αυτο το μερος...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Λογικο δεν ειναι να εχουν μαζευτει τα λεφτα σε καποιους;Απλα αντι να σκεφτουν οι καθοδηγητες μας πως αυτα τα λεφτα θα επρεπε να κανουν συνεχως εναν κυκλο ωστε να περνανε και απο τα χερια των υπολοιπων (μικροεπιχειρηματιων, υπαλληλων κτλ) κανουν οτι ειναι δυνατο ειτε να μενουν στις τσεπες των εχοντων (αναλογικα με το τι εχει ο καθενας μας το πρωτο μελημα του ειναι να κοψει τα περιττα εξοδα) ειτε να τα επενδυουν μακρυα απ αυτο το μερος...
εσυ δεν μπορείς να σκεφτείς ενα τρόπο να πάρεις τα λεφτά αυτά απο την 'πλουτοκρατία'
πρέπει να το κάνουν οι καθοδηγητές
και για να προλάβω αναμενόμενη μαλακία εννοώ κάτι που να θέλουν να πληρώσουν
-
Εγω προσωπικα ανηκω στην πλουτοκρατια παρ ολ αυτα συνεχως σκεφτομαι.
Δυστυχως ομως το να σκεφτει καποιος ατομικα δεν νομιζει να βοηθησει ιδιαιτερα την κοινωνια.
-
Μου εστάλη με email ως το 2ο μήνυμα των Αnonymous για την Ελλάδα, το οποίο κόπηκε από το Youtube:
http://www.asimpiestos.blogspot.com/201 ... _1029.html
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
Μου εστάλη με email ως το 2ο μήνυμα των Αnonymous για την Ελλάδα, το οποίο κόπηκε από το Youtube:http://www.asimpiestos.blogspot.com/201 ... _1029.html
Μου θυμίζει Βουλή των Εφήβων. Και τα σχόλια είναι σαν συρραφή από αναρτήσεις σε μπλογκς.
Τέλος πάντων, να 'ναι καλά τα παιδιά. -
έχει διαψευστεί απο τους ίδιους τους Anonymous απο πολύ νωρίς.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
έχει διαψευστεί απο τους ίδιους τους Anonymous απο πολύ νωρίς.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ.ναι γιατί οι vlakonymous είναι μια ομάδα με αρχηγό κεντρική επιτροπή και καταστατικό
for the lulz γιατί έτσι πρέπει
-
Κατουρα λιγο χακσορ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Κατουρα λιγο χακσορνα το έλεγα κανας αλλος να πω δεν γαμείς
απο άνθρωπο που με το ζόρι κάνει Ctrl+Alt+Del δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο ειλικρινά
-
Η παρακάτω κυρία, με τόσες απορίες που την έβγαλαν για πρώτη φορά έξω από τα ρούχα της, γιατί ψήφισε ΝΑΙ σε όλα? Ποιος την έπεισε?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Κατουρα λιγο χακσορ
να το έλεγα κανας αλλος να πω δεν γαμείς
απο άνθρωπο που με το ζόρι κάνει Ctrl+Alt+Del δεν περίμενα να ακούσω κάτι τέτοιο ειλικρινά
Ποιος σε γαμει μωρε αυτοκτονημενε, ειλικρινα δηλαδη
Τραβα ποσταρε κανα βιντεο για το nsx, απ τα προσφατα να γουσταρουμε -
αχου το μωλε
-
Ειδες μετα την καταθλιψη της νορβηγιας τι ωραια που ειναι να νοιωθεις την αγαπη του συνελληνα
-
την ποια???
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω ο ένας ( ΔΥ vs ΙΥ κλπ) να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον για το πώς δημιουργήθηκε η μεγάλη φούσκα που έσκασε τώρα στα χέρια μας,
Κρατάω αυτό και θέλω να σχολιάσω πως στη δική μας χώρα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι όπου και να εργαζόμασταν όποιος και να μας πλήρωνε. Ακόμα και οι ελεύθεροι επαγγελματίες πληρώνονταν βάση των αμοιβών που όριζε το κράτος αναλαμβάνοντας μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δημόσια έργα. Για μένα το πρόβλημα της οικονομίας μας, ήταν ακριβώς αυτό. ΟΛΟΙ σχεδόν οι πολίτες αυτής της χώρα πληρωνόμαστε άμεσα ή έμμεσα από το κράτος.
Οπότε η συγκεκριμένη αντιπαράθεση μου φαίνεται ούτως ή άλλως περιττή.Μα, φίλτατοι, ζούμε στη χώρα όπου το 'ιδιώτης' είναι σχεδόν συνώνυμο του σατανά και είναι κοινή συνείδηση στον Λαό ότι ΜΟΝΟΝ το κράτος μας μπορεί να τα κάνει όλα καλά!
Α, επίσης, τι είν' αυτά που λέτε εδώ μέσα, αφού προ ολίγων μηνών ψηφίσαμε κομματική κυβέρνηση και, προ ολιγότερων, κομματική τοπική 'αυτοδιοίκηση'?
-
.... τα 79 προαπαιτούμενα μέτρα του νέου μνημονίου κατατάσσουν τη χώρα μας, εργασιακά, σε αυτές των ανατολικών χωρών και των Βαλκανίων, φορολογικά στις πλούσιες ευρωπαϊκές χώρες και κοινωνικά σε αυτές των φτωχών αφρικανικών και ασιατικών χωρών.
http://www.skai.gr/news/finance/article ... in-ufesi-/
τάδε έφη ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης...
θα συμφωνήσω μαζί του στη διαπίστωση, στο 'δια ταύτα' όμως κατά πως φαίνεται, δεν υπάρχουν πολλές λύσεις πλην αυτής που εξασφαλίζει όσο είναι δυνατό, την αποπληρωμή του (κουρεμένου) χρέους παράλληλα με την δημιουργία πολλά υποσχόμενου νέου περιβάλλοντος, για τις αυριανές επενδύσεις όσων θα ποντάρουν.
ο μεγαλύτερος ανασταλτικός παράγοντας στο επιδιωκόμενο από τους δανειστές μας σχέδιο διάσωσης της οικονομίας μας είναι η ελληνική αίσθηση του χρόνου....σε σχέση με το χάρισμα της υπομονής.
βιαζόμαστε να 'φτιαχτούμε'...να τα κονομήσουμε, να γ@μήσουμε, να τελειώσουμε.....πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικιά μας θάναι.... για την οικονομία ο λόγος, μη παρεξηγούμαστε.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω ο ένας ( ΔΥ vs ΙΥ κλπ) να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον για το πώς δημιουργήθηκε η μεγάλη φούσκα που έσκασε τώρα στα χέρια μας,
Κρατάω αυτό και θέλω να σχολιάσω πως στη δική μας χώρα ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι όπου και να εργαζόμασταν όποιος και να μας πλήρωνε. Ακόμα και οι ελεύθεροι επαγγελματίες πληρώνονταν βάση των αμοιβών που όριζε το κράτος αναλαμβάνοντας μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δημόσια έργα. Για μένα το πρόβλημα της οικονομίας μας, ήταν ακριβώς αυτό. ΟΛΟΙ σχεδόν οι πολίτες αυτής της χώρα πληρωνόμαστε άμεσα ή έμμεσα από το κράτος.
Οπότε η συγκεκριμένη αντιπαράθεση μου φαίνεται ούτως ή άλλως περιττή.Είμαστε όλοι δυ; Δηλαδή δεν υπάρχουν άνεργοι; Απολυμένοι; Είναι ψευδαίσθηση; Είναι ΕΝΑΣ (ΕΝΑΣ) από αυτούς δυ;
Πληρωνόμασταν όλοι από το κράτος; Πώς; Το ΑΕΠ μας μέχρι το 2009 ήταν 240 δις, το κράτος εισέπραττε 50 δις από φόρους, δανειζόταν και άλλα 40. Άρα σύνολο 90. Και μας πλήρωνε 240; HOW ON EARTH DID THEY DO IT? PLEASE TEACH ME GREEKONOMICS.
Υποθέτω το υπόλοιπο ΑΕΠ το παρήγαγαν οι...ΔΕΚΟ...άφθονος pluto...
Κι ο τουρισμός κρατικοδίαιτος, κι η ναυτιλία, κι αυτές εδώ οι επιχειρήσεις ...
Και του κρεοπώλη της γειτονιάς μου, που 'ναι ΕΕ, τις αμοιβές τις ορίζει το κράτος και 'αναλαμβάνει μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις δημόσια έργα'...
μάιστα..Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω ο ένας ( ΔΥ vs ΙΥ κλπ) να ρίχνει τις ευθύνες στον άλλον
......................
Γιαυτο λοιπόν αντί να τρώμε τις σάρκες μας ( που είναι το δεύτερο εθνικό μας σπόρ ) , ας κάνουμε πράξη την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ μεταξύ μας και ας ξεκινήσουμε από εκεί !!Σόρι, αλλά με εξαιρεση τους φίλους μου δυ, έχω μηδενική διάθεση αλληλεγγύης προς τους δυ.
Για πάρα πολλούς λόγους που έχουν αναλυθεί διεξοδικά.π.χ: (από εδώ)
' Φανταζόμαστε τώρα πῶς προσελήφθησαν οἱ φύλακες στὸ Μουσεῖο Ὀλυμπίας. Ὅπως ἕνας μπάρμπας μου ἀπὸ τοῦ Μάγειρα, ποὺ ὁ καημένος Θεὸς σχωρέστον, ἀμφιβάλλουμε ἂν εἶχε τελειώσει τὸ Δημοτικό. Τότε ἦταν ὁ Θανασάκης ὁ Κανελλόπουλος στὰ πράματα. Μετὰ ἦρθε ὁ Λαός(!) καὶ οἱ πρασινοφρουροὶ ἁλώνιζαν καμιὰ τριανταριὰ χρόνια διορίζοντας μὲ «λαϊκά» κριτήρια. Ἦρθε καὶ ἡ συγκυβέρνηση καὶ τοῦ ἀλλάξαμε τὸν ἀδόξαστο. Τρεῖς φύλακες λέει ἔπρεπε νὰ εἶναι παρόντες ἢ παροῦσες καὶ οἱ δυὸ ἔλειπαν. Ἡ μιὰ λέει εἶχε πάει σὲ κηδεία καὶ ὁ ἄλλος προφανῶς στὰ χωράφια. Μοιρασιὰ οἱ μέρες φαίνεται: Σήμερα θὰ λείπω ἐγὼ αὔριο ἐσύ. Καταλαβαίνετε τώρα ἐπίπεδο φύλαξης.'
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!