-
Τι τίμιος, δεν κλέβει την εφορία εννοείς;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τα ζωα την επεσαν στον Κακλαμανη ,σε εναν απο τους πιο τιμιους πολιτικους,για τον π@υτσο καβαλαπαιζει να μην ειναι κανεις τιμιος...
-
εσενα τι σου λεει η λογικη;
εμενα μου λεει οτι παιζει.
-
που ΠΑΜΕ ρε παιδια?
-
2 ειδών πολιτικούς έχουμε:
- απατεώνες
- άσχετους
και τα 2 είδη είναι ψεύτες. Και σίγουρα όλοι κοιτάνε τον ποπό τους. ΟΛΟΙ όμως...
-
Ρε σεις αυτος του σταρ ειναι για πολλες μπατσες και καλα του καναν αν εφαγε καμια ψιλη...που δεν το ειδα...μονο σπρωξιμο με ασπιδες εφαγε και εκανε μετα ντου μονος του φωναζοντα μπας και κανει νουμερο
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Ρε σεις αυτος του σταρ ειναι για πολλες μπατσες και καλα του καναν αν εφαγε καμια ψιλη...που δεν το ειδα...μονο σπρωξιμο με ασπιδες εφαγε και εκανε μετα ντου μονος του φωναζοντα μπας και κανει νουμεροναι μωρε ο παπαρας και μαλιστα φωναζε και ελεγε < τον δημοσιογραφο χτυπατε ρε>
λες και οι δημοσιογραφοι ειναι το κατι αλλο και την δευτερα ο αλλος ο τριανταφυλλοπουλος θα εχει μαλλον θεμα στην εκπομπη ,για τους μπατσους.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τέτοια κάνουν τα κωλ παιδα κι άντε μετά να κατεβεί καλός κόσμος στην πορεία... όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι...(Έχω μια έντονη απέχθεια στις πορείες, για εντελώς προσωπικούς λόγους... Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που σκεφτόμουν να κατέβω κέντρο, είχε και ωραία μέρα, ωραία θα ήταν! Δεν πήρε και ο χαμένος ο άλλος ένα τηλέφωνο να ΠΑΜΕ παρεούλα! )
Θα αφηνες της ψιτροεν μου για να πας στην πορεια?
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Τέτοια κάνουν τα κωλ παιδα κι άντε μετά να κατεβεί καλός κόσμος στην πορεία... όλο οι ίδιοι και οι ίδιοι...
(Έχω μια έντονη απέχθεια στις πορείες, για εντελώς προσωπικούς λόγους... Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που σκεφτόμουν να κατέβω κέντρο, είχε και ωραία μέρα, ωραία θα ήταν! Δεν πήρε και ο χαμένος ο άλλος ένα τηλέφωνο να ΠΑΜΕ παρεούλα! )
Θα αφηνες της ψιτροεν μου για να πας στην πορεια?
Σωστό κι αυτό! Εννοείται, πρέπει να κανονιστεί βόλτα με κάποια από CX και ....πίσω την επόμενη φορά!
-
Νομίζω μια 120i ήταν πίσω μου σε εκείνη την ρημαδοπαράκαμψη με τα ρημαδοέργα ( ) τους και η πινακίδα κάτι μου θύμιζε...
-
πορείες κάναμε τη δεκαετία του 70 και.... λόγω ΠΑΣΟΚ τα πρώτα χρόνια του 80....από εκεί και μετά καπηλεύονται όλες τις συγκεντρώσεις συγκεκριμένα κόμματα και μόνο για την προβολή τους στα παράθυρα των 20:00
το 2010 μιλάμε για πορείες...το internet δεν μπορεί να λειτουργήσει σαν άρμα μαζικής αντίδρασης σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική ?? -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Νομίζω μια 120i ήταν πίσω μου σε εκείνη την ρημαδοπαράκαμψη με τα ρημαδοέργα ( ) τους και η πινακίδα κάτι μου θύμιζε...Γκόλφω ΓκεΤεΑιαιαι μαύρο;
-
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Παίζει βέβαια να με ψαρεύει κάποιος τώρα, γιατί για να πας στο Ψιτροβαγκ και στην Πλατσα Λούτσα, περνάς από έργα (ειδικά αν πας σαν χαμένος από βορρά και Ραφήνα, αντί από νότο και Μαρκόπουλο, αλλά εγώ επαρχιώτης είμαι δεν ξέρω... ), μιας και έχουν σκάψει τα πάντα...
-
Κ εγώ μπερδεύτηκα. Αποπροσανατολίστηκα και πήγα τα μπρος πίσω μέχρι να βρω τον Ιππόκαμπο.
Και για να είμαστε και εντός θέματος, δεν μ' άρεσε που με τα έργα τους μπλόκαραν το κύμα των αγανακτισμένων διαδηλωτών, αναγκάζοντάς τους να πήξουν σε μποτιλιάρισμα, ενώ κατευθύνονταν μια τέτοια ηλιόλουστη μέρα για διαμαρτυρία δίπλα στο κύμα. Απαράδεκτοι.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Κ εγώ μπερδεύτηκα. Αποπροσανατολίστηκα και πήγα τα μπρος πίσω μέχρι να βρω τον Ιππόκαμπο.Και για να είμαστε και εντός θέματος, δεν μ' άρεσε που με τα έργα τους μπλόκαραν το κύμα των αγανακτισμένων διαδηλωτών, αναγκάζοντάς τους να πήξουν σε μποτιλιάρισμα, ενώ κατευθύνονταν μια τέτοια ηλιόλουστη μέρα για διαμαρτυρία δίπλα στο κύμα. Απαράδεκτοι.
Κοίτα, με τις νέες αυξήσεις βενζίνης και τις μειώσεις μισθών που καταφθάνουν, στο μέλλον μου φαίνεται πως αν έχεις τα χρήματα να πιεις καφεδάκι δίπλα στο κύμα, δεν θα βρίσκεις καθόλου κίνηση!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Κ εγώ μπερδεύτηκα. Αποπροσανατολίστηκα και πήγα τα μπρος πίσω μέχρι να βρω τον Ιππόκαμπο.
Και για να είμαστε και εντός θέματος, δεν μ' άρεσε που με τα έργα τους μπλόκαραν το κύμα των αγανακτισμένων διαδηλωτών, αναγκάζοντάς τους να πήξουν σε μποτιλιάρισμα, ενώ κατευθύνονταν μια τέτοια ηλιόλουστη μέρα για διαμαρτυρία δίπλα στο κύμα. Απαράδεκτοι.
Κοίτα, με τις νέες αυξήσεις βενζίνης και τις μειώσεις μισθών που καταφθάνουν, στο μέλλον μου φαίνεται πως αν έχεις τα χρήματα να πιεις καφεδάκι δίπλα στο κύμα, δεν θα βρίσκεις καθόλου κίνηση!
Kαλα ρε ηρθες μεχρι ιπποκαμπο και δεν μας ειδες πουθενα
Την επομενη που θα ερθεις στειλε πμ
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Kαλα ρε ηρθες μεχρι ιπποκαμπο και δεν μας ειδες πουθενα
Την επομενη που θα ερθεις στειλε πμ
Next time θα ψάξω να βρώ και εγώ την φωλιά των Citroen
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
http://www.star.gr/index.php?ID=politics&Rec_ID=42933ETΣΙ!!!!
Να μην τους αφησουμε σε χλωρο κλαρι!!!
Να τρεμουν και να ντρεπονται να κυκλοφορησουν!!!Και οπου μπορουμε να τους 'κερναμε' γιαουρτια κεφεδες νερα αποφαγια.
Σημερα ειδα και κατι δημοσκοπησεις μουρλια...
Στυλιαρι και στους δημοσιογραφους λοιπον μεχρι να καταλαβουν πως τα 'προβατα' ξυπνησαν!!! -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
τα ζωα την επεσαν στον Κακλαμανη ,σε εναν απο τους πιο τιμιους πολιτικους,για τον π@υτσο καβαλαΚοίτα.. με τα προηγούμενα αλλα και με τα νέα Μέτρα, το ΔΝΤ/ΕΕ θα μου διπλασιάσει την σούφρα, γιατι με θεωρεί συνυπευθυνο για αυτή την κατάσταση.
Οποιοσδήποτε ήταν στις κυβερνήσεις από το 74 και μετά... είναι λίγο ως πάρα πολύ περισσότερο συνυπευθυνος... από τον μέσο έλληνα... για τον σημερινό παγκόσμιο εξευτελισμό μας και την καταρευση της οικονομία μας.
Ντομάτα !!!
Τσό και λό, σε κάθε πολιτικό !
ΔΝΤ, eurogroup, κούρεμα, μνημόμιο ΙΙ, σωθήκαμε!!!