-
Να παει να βαλει το πουλι του στην εξατμιση μου αφου το εχω δουλεψει καμια ωρα.
Φανταζεστε εξατμιση με σπ€ρμ@τ@???
-
Τι άλλο θα ακούσουμε...
πάντως έτσι αποκτά κυριολεκτική υπόσταση η έκφραση 'γαμάτο αυτοκίνητο'
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Να παει να βαλει το πουλι του στην εξατμιση μου αφου το εχω δουλεψει καμια ωρα.Φανταζεστε εξατμιση με σπ€ρμ@τ@???
γαμώ! να σου χει κολλήσει κανάς μλκς κάγκουρας από πίσω να πατάς ξερογκαζιά και να πετάγεται σπέρμα στο παρμπρίζ του
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Τι άλλο θα ακούσουμε...
πάντως έτσι αποκτά κυριολεκτική υπόσταση η έκφραση 'γαμάτο αυτοκίνητο'Ακομα πιο κυριολεκτικο νοημα εχει το ''-ΓιαΤονΠ#τσ* αμαξι''
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Τι άλλο θα ακούσουμε...
πάντως έτσι αποκτά κυριολεκτική υπόσταση η έκφραση 'γαμάτο αυτοκίνητο'Ακομα πιο κυριολεκτικο νοημα εχει το ''-ΓιαΤονΠ#τσ* αμαξι''
Σωστό!
Υπάρχει και το κ@υλόγκαζος βέβαια!
Πάντως το άρθρο δεν καθορίζει τον τρόπο που ερωτοτροπεί ο τύπος, όμως καλύτερα να ΜΗΝ βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Πάντως το άρθρο δεν καθορίζει τον τρόπο που ερωτοτροπεί ο τύπος, όμως καλύτερα να ΜΗΝ βάλουμε τη φαντασία μας να δουλέψει...ΥΓ Θανο.... να μεινω α-ποσταριστος για καμια εβδομαδα??
-
Σε εμένα λες;
-
Στο κλιμα καποιων thread στα τεχνικα-βελτιωσεις:
Εχω ενα C4 1.4 90 αλογα ατμοσφαιρικο και θελω να το κανω 140 αλογα οχι παραπανω χωρις πολλα λεφτα. Και 135 αν παει καλα ειναι. Τι μου προτεινετε;
-
Νιτρο...κανει φοβερη δουλεια φιλαρακ'
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Στο κλιμα καποιων thread στα τεχνικα-βελτιωσεις:Εχω ενα C4 1.4 90 αλογα ατμοσφαιρικο και θελω να το κανω 140 αλογα οχι παραπανω χωρις πολλα λεφτα. Και 135 αν παει καλα ειναι. Τι μου προτεινετε;
Εύκολο:shifty:
Βγάλε τα λοχιόσημα και βάλτου σήματα VW
200 θα πάει όχι 140 -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εχω ενα C4 1.4 90 αλογα ατμοσφαιρικο και θελω να το κανω 140 αλογα οχι παραπανω χωρις πολλα λεφτα. Και 135 αν παει καλα ειναι. Τι μου προτεινετε;
200 θα πάει όχι 140ναι αλλα θα θελει και λαδια
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
200 θα πάει όχι 140ναι αλλα θα θελει και λαδια
Δεν σε απασχολέι αυτό.
Το ξέρεις εξαρχής ότι θα συμβεί -
Πωωω 200 αλογα και δεν θα χαλαει κιολας εεε;
Τα παραθυρα να τα στερεωσω με σπαγγο απο το πανω μερος;
-
βαλε και αλεξηνεμιο μπροστα γιατι με τοσα χλμ που θα πιανει πρεπει να ειναι αεροδυναμικη σταθερο(συμμετοχικοτητα )
-
Πωωω 200 αλογα και δεν θα χαλαει κιολας εεε;Τα παραθυρα να τα στερεωσω με σπαγγο απο το πανω μερος;
Σωστά.Μετά θα εισ' ωραίος και premium το τονίζω
μπορεί και συμμετοχικός αν θες
-
Σωστά.Μετά θα εισ' ωραίος και premium το τονίζω
μπορεί και συμμετοχικός αν θες
Θα γινει συμμετοχικος αν βαλει το γραμμα R
-
Πωωω 200 αλογα και δεν θα χαλαει κιολας εεε;Τα παραθυρα να τα στερεωσω με σπαγγο απο το πανω μερος;
Άσε που θα αποκτήσεις και μηχανολογικές γνώσεις.Θα μάθεις να αλλάζεις πολλαπλασιαστές με το ένα χέρι δεμένο, με τα μάτια κλειστά κτλ.
-
Γιατι οι νεες φιλιες??? Αρχιμηχανικος, μηχανικος, τμημα ανταλλακτικων, ταμειο. Μιλαμε για κοσμο
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Άσε που θα αποκτήσεις και μηχανολογικές γνώσεις.Θα μάθεις να αλλάζεις πολλαπλασιαστές με το ένα χέρι δεμένο, με τα μάτια κλειστά κτλ.
Καλά αυτό εγώ το κάνω και χωρίς να έχω VAG
-
Καλά αυτό εγώ το κάνω και χωρίς να έχω VAG
Κανεις λαθος σπουδες παντως , τουλαχιστον θα ανοιξουν το επαγγελμα του μηχανικου . Προλαβαινεις να συνεταιριστεις με τον αδερφο μου . Πανω σε VAG μαθαινει, ξερεις απο Renault μια χαρα θα κονομησετε
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]