-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
εγω ατο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι μια αποσταση 5-10 λεπτων με τα ποδια ΠΡΕΠΕΙ να την κανεις με το αμαξι η την μηχανη
τοση βαρεμαρα πια?18 χρονια περπαταω ασε με να χαρω και λιγο το αμαξι.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
εγω ατο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι γιατι μια αποσταση 5-10 λεπτων με τα ποδια ΠΡΕΠΕΙ να την κανεις με το αμαξι η την μηχανη
τοση βαρεμαρα πια?18 χρονια περπαταω ασε με να χαρω και λιγο το αμαξι.
Ειπαμε για ευχαριστηση αλλα εδω κατανταει (μετα συγχωρησεως κιολας.) Και εμεις πηραμε αμαξι αλλα δεν κανουμε και ετσι . Κανε ταξιδια να το φχαριστηθεις
-
Εννοείς σαν τα ταξίδια που κάνεις εσύ, 6η ρελαντί?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εννοείς σαν τα ταξίδια που κάνεις εσύ, 6η ρελαντί?Ειχα πελατες μεσα . Δεν τρεχω ποτε με κοσμο
-
ταχυτης οικονομικη
-
2η overdrive..
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ειχα πελατες μεσα . Δεν τρεχω ποτε με κοσμοσα γνησιος ταριφας ξεκομπλαρεις στης κατηφορες?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τοση βαρεμαρα πια?Μα 5-10 λεπτά είναι με το μηχανάκι με τα πόδια είναι πολύ παραπάνω.
-
Ένα μέλος του φόρουμ με το όνομα ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ έχει καμμία σχέση με κάποιον με το ίδιο όνομα που ακούγεται εδώ και λίγες μέρες στο αθλητικό χώρο?
-
-
Χρόνια πολλά!!!
-
Χρονια πολλα bujinkan!
-
Nα θυμισω οτι υπαρχει και τοΥπέρ ή κατά της υποχρέωσης εκ του νόμου να φοράμε ζώνη? που θα μπορουσατε να κανετε την κουβεντα σας [mod]
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
φταίω ή δεν φταίω πάλι θα τρέχω επειδή θα σκοτωθείς και άντε μετά να βρω το δίκιο μου αν το έχω. γιατί όμως να τρέχω και να πληρώνω τα εγγόνια σου επειδή εσύ είσαι ? δεν αναφέρομαι σε σένα αλλά στη νοοτροπία, μη παρεξηγηθούμεΒασίλη pub είμαστε δεν υπάρχει οφφτόπικ εδώ
Κριμα δεν ειναι να χανονται μερικα ωραια ποστ στην παμπ;
-
Τελικά τα μουσαφίρια είναι κουραστικό και ακριβό πράγμα ιδίως αν είναι από το εξωτερικό ...
Αναρρώνω ακόμα από το ΣΚ, για να αναρρώσω οικονομικά θα πρέπει να αλλάξει ο μήνας ...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Τελικά τα μουσαφίρια είναι κουραστικό και ακριβό πράγμα ιδίως αν είναι από το εξωτερικό ...Αναρρώνω ακόμα από το ΣΚ, για να αναρρώσω οικονομικά θα πρέπει να αλλάξει ο μήνας ...
Χειροτερο πραγμα απο την αρμενικη βιζιτα http://www.slang.gr/lemma/show/armeniki ... F%84%CE%B1 δεν υπαρχει.
-
Άντε ότι πόνεσε η τσέπη μου δεν πειράζει ( ο ρώτησα στο τραπέζωμα του Σαββάτου τι θέλουν να φανε την Κυριακή σε ταβέρνα και μια από τις κυρίες απάντησε Fish will be great, take us to a place with grilled fish )
Αυτό που με πειράζει είναι ότι πονάν τα κοκαλάκια μου από τις βόλτες και τα πανω κάτω
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χειροτερο πραγμα απο την αρμενικη βιζιτα http://www.slang.gr/lemma/show/armeniki ... F%84%CE%B1 δεν υπαρχει.
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Άντε ότι πόνεσε η τσέπη μου δεν πειράζει ( ο ρώτησα στο τραπέζωμα του Σαββάτου τι θέλουν να φανε την Κυριακή σε ταβέρνα και μια από τις κυρίες απάντησε Fish will be great, take us to a place with grilled fish )Αυτό που με πειράζει είναι ότι πονάν τα κοκαλάκια μου από τις βόλτες και τα πανω κάτω
Tωρα ξερεις τι να αποφευγεις.
-
Θάνο
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]