-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ο Πάσχος πρέπει να είναι ο μόνος που στενοχωρήθηκε όσο εμείς...'Δεν ξεξερώνω και τραγουδάω....
Αρειανάρα σ'αγαπάω...'Να ενας λογος να κανεις παιδια.Υπαρχει πιθανοτητα να δουν τιτλο στα προσεχή 50-60 χρονια.
-
Αν είσαι μάγκας και τυπάς κόκκινο μαύρο ζώσου, ΜΕΓΑΛΟ είναι ό,τι αγαπάς και ό,τι είναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!
-
πονάωωωωωω ρεεεεεεε
-
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
πονάωωωωωω ρεεεεεεε
τι έρωτες μου λες, το χέρι πονάει. με σφάξανε
-
Οποιος ενδιαφερεται να βρει κοπελα να μου το πει κι εγω θα κανονισω
Εχω μια φιλη με bravo
-
Ο πασχος εγινε πασχαλιτσα..?
-
-
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
πονάωωωωωω ρεεεεεεε
http://www.youtube.com/watch?v=vLlKeRL3 ... re=related
-
Καθαρισαμε με συνοπτικες διαδικασιες και την Λιον
Μαδριτη ερχομαστεεε
Ευκολα η δυσκολα η κουπα παει μοναχο φετος -
Πάααααααασχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ....
Δεν μπορούσαν οι μλκς να παίξουν έτσι το Σάββατο;;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πάααααααασχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ....Σσσσσ..εχει καλεσμενους...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πάααααααασχοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ....Δεν μπορούσαν οι μλκς να παίξουν έτσι το Σάββατο;;
Μα ετσι ΑΚΡΙΒΩΣ επαιξαν και το σαββατο..απλα σημερα σφυριζε ο δαλουκας.... Τελος παντων δικιολογιες για τον οσφπ οι διαιτητες.Αυτα τα λενε μονο οι στερημενοι βαζελοι.Ο καλος οσφπ οπως ο περσινος ριχνει 4 σε καθε ελληνικη μαδα με το 10% των δυνατοτητων του.Ερχεται ο βαλβερδε ομως οποτε ολα θα φτιαξουν.Απλα βαριεμαι την καινουρια εξαετια μονοπωλιου...δε μπορω να σηκωνω 6 κουπες μαζεμενες.
-
Καλά μην τρελένεσαι... Καμιά σχέση το πως έπαιξα το Σάββατο με σήμερα...
Υ.γ. Ρε συ Πασχο μη δείτε Αμερικάνο στο λιμάνι..... (Εντελώς για πλάκα, αν ενοχλεί το σβήνω)
-
ΑΡΗ ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Τωρα που ο πασχος ειναι ταβλα πω πω .......
-
Πολυ καλο που ο Αρης εκοψε τον βαθμο του ΟΣΦΠ και τον φτασαμε.Βεβαια υπαρχει πολυς δρομος μπροστα....
-
Καταστρεπτικό ποδόσφαιρο από την Ιντερ. Αρχισαν από το πρώτο 10λεπτο τα καραγκιοζιλίκια με τραυματισμούς και καθυστερήσεις...
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Καταστρεπτικό ποδόσφαιρο από την Ιντερ. Αρχισαν από το πρώτο 10λεπτο τα καραγκιοζιλίκια με τραυματισμούς και καθυστερήσεις...Nα συμπληρώσω ότι ο μίστερ σκ@τόφατσας ()και η Ιντερ πήγαν για ακόμη μία φορά το ποδόσφαιρο καμιά σαρανταριά χρόνια πίσω. Με τα ψέμματα (και το σφύριγμα σε ανύπαρκτο χέρι) έφτασε τελικό. Ο άνθρωπος είναι η μεγαλύτερη φούσκα του ποδοσφαίρου και το μόνο που αξίζει πάνω του είναι τα κοστούμια του και τα παλτά του. Λύπη και απογοήτευση από το φετινό C.L.. Τουλάχιστον ας ελπίσουμε οι Γερμανarάδες να βάλουν τα πράγματα σε κάποια τάξη.
-
Είναι πραγματικά λυπηρό να βλέπεις παίχτες με τέτοιο κασέ να πέφτουν κάθε 5΄ κάτω και να σφαδάζουν...Ο δε Λούσιο, ο μέγας Βραζιλιάνος πολεμιστής, απόψε πρέπει να σπασε ίσα με 3 πλευρά...ΟΚ το κάνουν κι άλλοι, όμως αυτή δεν είναι εικόνα ομάδας που πάιζει σύγχρονο ποδόσφαιρο...Μακάρι ο κυρ-Ρομπεν να κάνει τα μαγικα του και να του κοπεί η έπαρση του αχώνευτου
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]