-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Σε σκυλισια χρονια ρωτας?
edit: δε σας προλαβαίνω σήμερα Bill, κάτι έχω στο νου μου...
Ρε μη μασας!
Με την επόμενη θα το ξεπεράσεις!Δεν είναι καθόλου εύκολο...
Και για πείτε μου, πόσο καιρό χρειάζεται κάποιος για να ξεπεράσει μια γυναίκα? (δώστε ένα μιν-μαξ)
1 μέρα - +oo
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ρε μη μασας!
Και για πείτε μου, πόσο καιρό χρειάζεται κάποιος για να ξεπεράσει μια γυναίκα? (δώστε ένα μιν-μαξ)
noob
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
30 ειμαι, αλλα ρε φιλε μου πηρε πολυ καιρο να ξεπερασω την προηγουμενη, και να ξαναεμπιστευτω γυναικα....τωρα ουτε στα 40 δεν θα εμπιστευτω καμια.
ΥΓ. το μονο που μου μενει ειναι η επομενη να με κερατωσει
Ε που θα πάει!
Θα μαθεις να τις ξεπερνάς πιο γρήγορα!....1..2..3 μετά θα είσαι αστέρι!
Μην ακούω χαζά!
Έφαγα ένα κέρατο , έδωσα μερικές σφαλιάρες και η ζωή συνεχίστηκε με άλλη....σιγά τα ωά!
Πήγαινε καμιά 'γρήγορη' βόλτα να 'καθαρίσει' το μυαλό σου!Καλα, αν φαω ποτε κέρατο (καλα μπορει να εχω φαει και απειρες φορες απλα να μην το εχω μαθει) παιζει και να παθω εμφραγμα
Ρε συ, με 2 κοπελες εχω φαει πακετο που πραγματικα ηταν οτι καλυτερο μου ειχε τυχει, με ολες τις αλλες ημουν ζμπουτσαμ ουτε στεναχωρια ουτε τπτ
-
-
Ε λογικο δεν ειναι με αυτες να στεναχωριομαστε; Εγώ είχα να πάθω τέτοιο πράγμα από την 2α λυκείου
-
Αγόρι, σε αυτη τη σχεση, ανεχτηκε παρα πολλα, και ανεχτηκα ελαχιστα. Τεσπα μεγαλη κουβεντα, απορω και τοσο που με αντεξε η κοπελα.
Οβερ εντ αουτ για το συγκεκριμενο απο εμενα, δεν γινεται να σταματησω να το σκεφτομαι αν το συζηταω συνεχεια
-
Μα κι' εσύ βρε Ραντανπλανούκο υπάρχει μια ψυχή που σε σκέφτεται αληθινά κι' εσύ δεν της δίνεις σημασία...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αγόρι, σε αυτη τη σχεση, ανεχτηκε παρα πολλα, και ανεχτηκα ελαχιστα. Τεσπα μεγαλη κουβεντα, απορω και τοσο που με αντεξε η κοπελα.Πω ρε φούστη μου τί είναι αυτά που ακούω
Μα να σου λέω θέλει καφέ να συνέλθεις. Κοίτα αυτός ο φούστης ο παπάς είναι παντού κρυμένος. Αυτές είναι μυστικές υπόγειες, σκοτεινές δυνάμεις των γυναικών που σε κάνουν να νιώθεις ένοχος. Ρε μην τρως τον παπά δυνατά ρε
-
H φρουλα ο vasgay που ειναι;Γιατι οποτε μιλαμε για γκομενες και αυτοκινητα εξαφανιζεται;
-
-
http://troktiko.blogspot.com/2010/03/bl ... _1592.html
-
Ναι οκ,η ποιοτητα του βιντεο ειναι χαλια και η παικτρια δεν ειναι τπτ σοβαρο.
-
Ποιά είναι;
-
Ελα ρε ομαδαρα
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ρε μη μασας!
noob
Εσύ πολύ τρολλάρεις τελευταία...
-
Πόσο ξεφτιλισμένος, @@ και κομπλεξικός είναι αυτός ο Σωτηρακόπουλος. Με το που έφαγε το 2ο γκολ η ομαδάρα, χέστηκε απ' τη χαρά του. Οι πρώτες του κουβέντες, λες και το κανε πρόβα μια βδομάδα, ήταν 'πληρώνει με το ίδιο νόμισμα', 'ρεβάνς' και άλλα τέτοια πρωτότυπα .
Και εις ανώτερα μου. Άντε πάλεψε με τη Τότεναμ τώρα για τη 4η θέση.
Πάντως ωραίος αγώνας . Αν έλειπε και το βλήμα, όλα θα ήταν καλύτερα.
Την άλλη εβδομάδα κάνε απεργία Σόμπολε . -
Οντως ωραιο ματσακι..βεβαια ολοι ξερουν ποιος θα περασει στο τελος..
-
-
Πωπω ρε παιδιά αυτοί του Μέγκα είναι στα καλά τους; Τι στα κομμάτια εκπομπή είναι αυτή; Κάτι φαντάσματα τύπου Μανόλο και Καρούλια, με κριτικές και σχόλια από εποχές Φουντουκίδη. 20 άτομα πάνω στο πλατώ και καμιά 100αριά πίσω για χειροκροτητές . Χαζομηνύματα περνούν από πάνω σαν να πρόκειται για κανά παρακμιακό κανάλι high tv.
Αντί να μας δείξουν τα στιγμιότυπα του άλλου παιχνιδιού, κάθονται και απεραντολογούν.
Φαίνεται ακολουθούν τη συνταγή από μπουζούκια. Πρώτα η σαβούρα και στις 2-3 τα ξημερώματα το καλό το πρόγραμμα ! Μαζί με το πατσά, θα βλέπουμε και το Λυών-Μπορντώ.
Και μετά λέμε για ΕΡΤ και Αθλητική Κυριακή.έντιτ: μπράβο ρε σιτροβαγκ. Το τελευταίο δίμηνο δε με πάει καλά. Όχι ότι παίζω και τπτ δλδ, αλλά λέμε τώρα.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Ρε μη μασας!
Aπό ένα λεπτό μέχρι μια ... ζωή !
Αλλά μην απογοητεύεσαι! Σου έχω τη λύση και είναι τζάμπα !
ΔΕΝ υπάρχει καμία περίπτωση να ξεπεράσεις ένα μεγάλο έρωτα εκτός και αν τη ... σιχαθείς ! Με το που θα τη σιχαθείς (εύκολο είναι μη νομίζεις. Αρκεί να εστίασεις σε λεπτομέρειες/συμπεριφορές/κουβέντες που σου είχαν ξεφύγει όταν ήσουν στα σορόπια) αμέσως με ένα 'κλικ' θα ξεδιαλύνει το σύννεφο και θα την ξεφορτωθείς από το μυαλό σου.Αν έχεις ακόμη επαφή είναι ακόμη ευκολότερο (όσο και αν ακούγεται παράδοξο). Απλά πρωτοτύπησε στις ερωτήσεις/συζητήσεις και κάποια στιγμή θα χτυπήσεις φλέβα σιχασιάς! Αν δεν έχεις επαφή φαίνεται και αυτό δύσκολο μεν αλλά πολύ απλά χρησιμοποίησε τη μνήμη σου (όχι τη σεξουαλική μνήμη! Μη παρασύρεσαι! Τη μνήμη της λογικής! )...
Μην κατηγορείς επίσης τον εαυτό σου! Όλοι κάνουμε λάθη σίγουρα αλλά συνήθως όσοι/όσες φεύγουν καλύτερα που φεύγουν για να αδειάσει η θέση για κάτι καλύτερο που θα 'προσπαθήσει' να μείνει δίπλα μας για αυτό που είμαστε και όχι για αυτό που φαντασιώνεται ότι θα γίνουμε αν μείνει μαζί μας.
==========================
Κατά τα λοιπά, εγώ βασικά μαντζεστερ είμαι από τα μικρατα μου αλλά δεν πειράζει! Και το 2-1 καλό είναι υπό την έννοια ότι είχε αγωνία το μάτς και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον η ρεβάνς!
(Γμτ να μην έχω φράγκα να την αγοράσω ! )Το μέγκα είναι γνωστό ότι ΔΕΝ κάνει για τσαμπιον λιγκ. Ο γεωργίου θα έστηνε πιο σοβαρή εκπομπή, είμαι σίγουρος !
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]