-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε φιλε πως την παλευεις απο τον Σεπτεμβρη? Εγω δεν βλέπω πως θα περασει το επομενο 5λεπτο....!Αλλη μια φορα μου εχει τυχει στα 23 αυτο...και μονο που σκεφτομαι οτι μπορει να ερθω παλι σε αυτην την κατασταση πραγματικα δεν το αντεχω!
Κων5 να ειμαστε καλα μεχρι τον Ιουνιο....και θα περασουμε καλα μαζι με τον πριμιουμιλα
Εμένα δεν μου μιλάς;
-
Μ.Παρασκευη δουλευω ρε.Που να σου εξηγω ρε φιλε τωρα τι παιχτηκε. Απλα θεωρω καταντια να φτανει σε τετοιο σημειο σημειο ενας ανθρωπος για μια γυναικα. Νταξ θα μου περασει.
Αν ήταν κατάντια θα ήμασταν όλοι μας ξεφτύλες πολλάκις. Όλα ξεπερνιούνται! Πάμε παρακάτω!
-
30 ειμαι, αλλα ρε φιλε μου πηρε πολυ καιρο να ξεπερασω την προηγουμενη, και να ξαναεμπιστευτω γυναικα....τωρα ουτε στα 40 δεν θα εμπιστευτω καμια.
ΥΓ. το μονο που μου μενει ειναι η επομενη να με κερατωσει
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
ψυχραιμία και απλά μαθηματικά θέλει...
Τελικά η επαφή με δικηγορίνα σε προάγει στο πνεύμα....αν καταφέρεις να επιβιώσεις στον πόλεμοΗ δικηγορίνα μετράει. Τρελή εμπειρία!
-
....και να ξαναεμπιστευτω γυναικα.... -
Κωνσταντή εμένα μου κολλάει μια δικηγορίνα και χρυσαυγίτισα...
Τι να κάνω; -
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Τι να κάνω; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι να κάνω; -
Ρε φίλε το χω ξαναπεί:
Αν οι γυναίκες ήταν υπέροχη παρέα κάθε στιγμή
Αν δεν βαριόμασταν κάποιες στιγμές μαζί τους
Αν μπορούσες να μιλήσεις μαζί τους 100% ανοικτά
αν τις εμπιστευόμασταν τυφλάΔεν θα υπήρχε το Τσάμπιονς λίγκ, οι κολλητοί και η Άμστελ...
Μπορείς να κάνεις χιλιάδες πράγματα με μια γυναίκα (πόσω δε μάλλον με δύο ). Γιατί να κάνεις ΚΑΙ τα παραπάνω?
-
....και να ξαναεμπιστευτω γυναικα.... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τι να κάνω; -
Το πρόβλημα προφανώς δημιουργείται όταν (νομίζεις ότι) βρήκες μια που μπορείς να κάνεις τα περισσότερα από αυτά που περιγράφεις (ναι, και μπύρες και μπάλα ).
Ε μετά ξεκολλάς πιο δύσκολα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το πρόβλημα προφανώς δημιουργείται όταν (νομίζεις ότι) βρήκες μια που μπορείς να κάνεις τα περισσότερα από αυτά που περιγράφεις (ναι, και μπύρες και μπάλα ).Ε μετά ξεκολλάς πιο δύσκολα.
καλα, όλοι τα ίδια λέμε...
μέχρι να περάσει ο καιρός κ να πάρει καθαρο αέρα το μυαλό μας -
Λες να γνωρίζουμε όλοι την ίδια;
-
30 ειμαι, αλλα ρε φιλε μου πηρε πολυ καιρο να ξεπερασω την προηγουμενη, και να ξαναεμπιστευτω γυναικα....τωρα ουτε στα 40 δεν θα εμπιστευτω καμια.ΥΓ. το μονο που μου μενει ειναι η επομενη να με κερατωσει
Ε που θα πάει!
Θα μαθεις να τις ξεπερνάς πιο γρήγορα!....1..2..3 μετά θα είσαι αστέρι!
Μην ακούω χαζά!
Έφαγα ένα κέρατο , έδωσα μερικές σφαλιάρες και η ζωή συνεχίστηκε με άλλη....σιγά τα ωά!
Πήγαινε καμιά 'γρήγορη' βόλτα να 'καθαρίσει' το μυαλό σου! -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Το πρόβλημα προφανώς δημιουργείται όταν (νομίζεις ότι) βρήκες μια που μπορείς να κάνεις τα περισσότερα από αυτά που περιγράφεις (ναι, και μπύρες και μπάλα ).
Ε μετά ξεκολλάς πιο δύσκολα.
καλα, όλοι τα ίδια λέμε...
μέχρι να περάσει ο καιρός κ να πάρει καθαρο αέρα το μυαλό μαςΑφού πρώτα πονέσει το μυαλό μας
Γι'αυτό παιδιά καταλήγω πως καλός ο έρωτας αλλά και οι αηδίες δλδ όσο μπορούμε να προσπαθούμε να μένουμε ψύχραιμοι και να μην ενθουσιαζόμαστε. Δύσκολο μεν σοφό δε. Άντε να δούμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Λες να γνωρίζουμε όλοι την ίδια;Όχι.
Απλά έχουν όλες το ίδιο εγχειρίδιο... -
...μανίσιο
-
Stelio emena na m akous..erwtes ki ahdies einai ola,mono o olympiakos kai h alfa na nai kala kai ase tis karioles na iparxoun.
sorry gia ta greeklish alla variemai eleeina na ta svisw kai na ta ksanagrapso ap thn arxh.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Σε σκυλισια χρονια ρωτας?
edit: δε σας προλαβαίνω σήμερα Bill, κάτι έχω στο νου μου...
Ρε μη μασας!
Με την επόμενη θα το ξεπεράσεις!Δεν είναι καθόλου εύκολο...
Και για πείτε μου, πόσο καιρό χρειάζεται κάποιος για να ξεπεράσει μια γυναίκα? (δώστε ένα μιν-μαξ)
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]