-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τα μαθατε τα κουτσομπολια???ο ρικι μαρτιν εκανε δηλωση : ειμαι γκει και νιωθω ευλογημενος.....
Για την ακρίβεια είπε:
'I am proud to say that I am a fortunate homosexual man. I am very blessed to be who I am.'
-
Γείτονα ενημερώνεσαι στα κοσμικά?
-
kon5 αλλος ενας στοχος για να χτυπησεις..ο ρικι ειναι καλο παιδι,θα ησασταν καλο ζευγαρι.
-
έρωτες και αηδίες
-
μη μου κλεβεις τις ατακες ρε μπανταβιαρη. Ξεκολλα βρες δικες σου.
-
Σου αφαιρέθηκε η άδεια ρε αχμάκη λόγω αντιφατικότητας Ερωτεύτηκες μάθαμε....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
μη μου κλεβεις τις ατακες ρε μπανταβιαρη. Ξεκολλα βρες δικες σου.αφού έχεις γκόμενα ρε
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σου αφαιρέθηκε η άδεια ρε αχμάκη λόγω αντιφατικότητας Ερωτεύτηκες μάθαμε....Και τι με νοιαζει εμενα τι μαθατε;Κι ο vasgay ειπε οτι εχει 4 λιτρα καταναλωση με το διλιτρο του,σημαινει οτι ειναι αληθεια;;;
Να βρεις δικες σου ατακες.Πεσε παρε 10 τωρα ποντικαρα. -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
μη μου κλεβεις τις ατακες ρε μπανταβιαρη. Ξεκολλα βρες δικες σου.
αφού έχεις γκόμενα ρε
Το ξέρει εκείνη;
-
Παλια ατακα vasgay κι αυτη δικη μου.Ουρτ να χαθειτε να χανεστε κλεφτρονια.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και τι με νοιαζει εμενα τι μαθατε;Κι ο vasgay ειπε οτι εχει 4 λιτρα καταναλωση με το διλιτρο του,σημαινει οτι ειναι αληθεια;;;
Να βρεις δικες σου ατακες.Πεσε παρε 10 τωρα ποντικαρα.Πλάκα πλάκα έχω να το γεμίσω από 27/2 (με τις παλιές τιμές) και ο δείκτης είναι ακόμα πάνω από τη μέση
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και τι με νοιαζει εμενα τι μαθατε;Κι ο vasgay ειπε οτι εχει 4 λιτρα καταναλωση με το διλιτρο του,σημαινει οτι ειναι αληθεια;;;
Να βρεις δικες σου ατακες.Πεσε παρε 10 τωρα ποντικαρα.Πλάκα πλάκα έχω να το γεμίσω από 27/2 (με τις παλιές τιμές) και ο δείκτης είναι ακόμα πάνω από τη μέση
μαζί τα έχετε στο συνεργείο και δε τα κινείτε ?
-
Αφου το συνεργειο σου ρε αλικη ειναι στα 100 μετρα τι θες να καψεις;;;;
Απλα να αλλαζεις λαδια πιο συχνα μιας και πρωτον κανεις μικρες μετακινησεις και δευτερον εχεις tfsi.Πωωωωωωω πραγματικα δε θα θελα να μαι στη θεση σου,και κερατας και δαρμενος.. -
Το καλό είναι πως το χαίρομαι σε ανοιχτούς δρόμους. Το κακό είναι τόσο καιρό μόνο άλλα του ιδίου group πετυχαίνω και παίζουμε στα στροφιλίκια. Που έχουν κρυφτεί όλοι οι ιταλόφιλοι γμτ;
-
Ρε μλκ μην τα λες ετσι αυθορμητα αυτα τα ζαβα και μετα θελω κανα τεταρτο να ισιωσω απ τα γελια.Οχι τπτ αλλο σε διαβαζουν και σχετικοι εδω μεσα οχι μονο ιδιοι με σενα...ακου στροφιλικια με το γκολφ.. Ημαρτον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Εκείνη την 147 που ταπεινώνει τα πάντα στις στροφές ακόμα να την πετύχω...
Την ψάχνει πολύς κόσμος πάντως
-
Μλκ δε σε μπορω εισαι εκνευριστικα αδαης..
Ποτε θα παμε για καφε; -
Kid αγνοείται (μάλλον με έρωτες και αηδίες έχει μπλέξει )
Ρατ δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ να καλύψει το τεκμήριο της πισίνας
Ταύρος δεν θα έρθει για Πάσχα ΑθήναΚατάφερε να τα συντονίσεις και πάμε
-
Ποιος να συντονίσει, ο ΠάσΚος? Αυτός δε συντονίζει ούτε διαπασών.
Ο ταυρος παίζει σε εύλογο χρονικό διάστημα να έρθει μια και καλή Αθήνα.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ποιος να συντονίσει, ο ΠάσΚος? Αυτός δε συντονίζει ούτε διαπασών.
Καφετερια -Pub- σουβλατζίδικο [#31]