-
Race Date: 28 Mar 2010 Number of Laps: 58 Circuit Length: 5.303 km Race Distance: 307.574 km Lap Record: 1:24.125 - M Schumacher (2004)
Past Winners
2009 - Jenson Button
2008 - Lewis Hamilton
2007 - Kimi Raikkonen
2006 - Fernando Alonso
2005 - Giancarlo FisichellaTime Table
Fri 26 March 2010 Practice 1 03:30 - 05:00 Practice 2 07:30 - 09:00 Sat 27 March 2010 Practice 3 05:00 - 06:00 Qualifying 08:00 Sun 28 March 2010 Race 09:00
Δεν με πολυ τρελαινει η συγκεκριμενη πιστα!!!Αλλα παντα μου αρεσε που ξυπνουσα νωρις για τον αγωνα..
Μακαρι ο Αλονσο να τις κανει 2 τις νικες!!!
-
Race Date: 28 Mar 2010 Number of Laps: 58 Circuit Length: 5.303 km Race Distance: 307.574 km Lap Record: 1:24.125 - M Schumacher (2004)
Past Winners
2009 - Jenson Button
2008 - Lewis Hamilton
2007 - Kimi Raikkonen
2006 - Fernando Alonso
Fri 26 March 2010 Practice 1 03:30 - 05:00 Practice 2 07:30 - 09:00 Sat 27 March 2010 Practice 3 05:00 - 06:00 Qualifying 08:00 Sun 28 March 2010 Race 09:00
Δεν με πολυ τρελαινει η συγκεκριμενη πιστα!!!Αλλα παντα μου αρεσε που ξυπνουσα νωρις για τον αγωνα..
-
Past Winners
2009 - Jenson Button
2008 - Lewis Hamilton
2007 - Kimi Raikkonen
2006 - Fernando Alonso
-
Μάλλον θα της κάνει δυο , αν και δεν συμπαθώ την Ferrari.
-
Και γω ρε συ Geo! Αυτο μου αρεσε παντα στην Αυστραλια!
Σχετικα με την νικη, Felipe εβαλα γιατι θελω πολυ να το καταφερει. Αλλα Ferrari να ναι και ο,τι να ναι!
-
Φελίπε γιατί ο Αλόνσος έχει πολλές ψήφους
Πως τον λέμε τον Φελίπε? Αρτέμη? ...ή Αρτέμης είναι ο Ιθπανόθ?
-
Εγώ θεωρώ τον Vettel ως μεγάλο φαβορί παρόλο που είμαι Tifoso. Κάτι μου λέει ότι ο Γερμανός θα έχει αυτό που δεν είχε στο Bahrain... τύχη.
-
Ας ελπισουμε οχι
-
Νομίζω ότι η επίδοση του Vettel στην πρεμιέρα πέρασε πολύ στα ψιλά. Έκανε ένα γύρο απίστευτο στα δοκιμαστικά. Στον αγώνα τώρα σηκώνει πολλή κουβέντα. Για το αν είχε όντως πιο γρήγορο ή έστω ίδιο ρυθμό με τις Ferrari ή αν πραγματικά τα προσπεράσματα είναι αδύνατα.
Ας ελπίσουμε λοιπόν να βελτιώσουμε την επίδοσή μας στα δοκιμαστικά (για τον Αλόνσο μιλάω φυσικά!). Ξέρει κανείς τίποτα για τον καιρό ? Και -κυρίως- τι ακούγεται για το πώς αποδίδουν τα ελαστικά με ζέστη/κρύο από ομάδα σε ομάδα...
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Νομίζω ότι η επίδοση του Vettel στην πρεμιέρα πέρασε πολύ στα ψιλά. Έκανε ένα γύρο απίστευτο στα δοκιμαστικά. Στον αγώνα τώρα σηκώνει πολλή κουβέντα. Για το αν είχε όντως πιο γρήγορο ή έστω ίδιο ρυθμό με τις Ferrari ή αν πραγματικά τα προσπεράσματα είναι αδύνατα.Red Bull pace ‘insane’, insists Hamilton
“The Red Bull is ridiculously fast,” the McLaren man was quoted by Reuters. “It’s insane. The downforce they had on their car last year was at points just about double what we had. Even at the end of the year they had so much more than us, even though we won a couple of grands prix.
“They have got the fastest car by quite a big margin. They should be quite a lot further ahead in general.” -
Ο Ron είπε πως ο Vettel δεν είχε πρόβλημα αλλά θα έμενε από βενζίνα. Τι να πώ, μούφα ακούγεται αλλά όχι εντελως παρανοικό γιατί άντεξε το αμάξι μέχρι το τέλος και από ένα σημείο και μετά βελτίωσε το γυρολόγιο του αρκετά (κανα δευτερόλεπτο) σε σχέση με τους πολύ αργούς γύρους που έκανε.
-
Το διαβασα αυτο που ειπε ο Dennis και για να μαι ειλικρινεις νομιζω πως ειναι λιγο ακυρο γιατι ο σχολιαστης που BBC που ηταν στο pit straight ειπε πως η RBR ακουγοταν διαφορετικα 1 γυρο πριν αρχισει να κοβει ρυθμο ο Seb. Οποτε μαλλον ο Dennis δεν ακουσε αυτη τη λεπτομερεια...
Σχετικα με την δηλωση του Hamilton... Θα δουμε κατα ποσο εχει δικιο η οχι. Προσωπικα συμφωνω με τον Felipe, οτι δλδ δεν ειναι πολυ μπροστα. O Hamilton μιλησε για 0.5 sec διαφορα απο την Ferrari και αυτο δεν παιζει με τπτ γιατι αν ηταν ετσι με καθαρο δρομο μπροστα του ο Vettel θ ανοιγε πολυ ευκολα διαφορα απο τον Alonso κατι που δεν συνεβη. Επισης, οταν η Ferrari φορεσε τα prime εκανε καλυτερους γυρους απο την RBR.
Το μονο σιγουρο ειναι πως στην Αυστραλια θ αποκτησουμε ακομα καλυτερη εικονα.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Past Winners
2009 - Jenson Button
2008 - Lewis Hamilton
2007 - Kimi Raikkonen
2006 - Fernando Alonso
2005 - Giancarlo FisichellaΧεχ, 5 διαφορετικοί νικητές τα τελευταία 5 χρόνια... κι αν πάμε και πιο πίσω έχουμε:
2004 - Michael Schumacher
2003 - David CoulthardΆρα μάλλον ήρθε η σειρά του Vettel
-
Η του Massa
sparticle, σχετικα με τον καιρο που ρωτησες, το f1.com λεει πως εχει λιγη συνεφια. Αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι προβλεψη για Κυριακη η για σημερα.
-
τελικά βρε παιδιά, ποια ώρα δικιά μας αρχίζει ο αγώνας και ποια οι κατατακτήριες;
Κάτι για 6 το πρωί διαβάζω σε άλλο θέμα, 9 λέει στο παρόν... έχω μπερδευτεί και με τις διαφορές δεν βγαίνει νόημα -
Αν το παρω συμφωνα με τις ωρες που το δειχνει εδω, 8 ειναι τα δοκιμαστικα και 9 ο αγωνας.
-
... το convert το y local time του F1.COM λέει δοκιμαστικά στις 8 και αγώνα στις 9 ....
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
τελικά βρε παιδιά, ποια ώρα δικιά μας αρχίζει ο αγώνας και ποια οι κατατακτήριες;
Κάτι για 6 το πρωί διαβάζω σε άλλο θέμα, 9 λέει στο παρόν... έχω μπερδευτεί και με τις διαφορές δεν βγαίνει νόημαPractice 1: 3:30
Practice 2: 7:30
Practice 3: 5:00
Qualifying: 8:00
Race: 9:00 ΠΡΟΣΟΧΗ! με την καινούρια ώρα που αλλάζει Κυριακή βράδυ. -
Practice 1 RK & Practice 2 LH.
Τελικά ίσως να υπάρξουν εκπλήξεις αν και στο 2ο practice η βροχή περιέπλεξε τα πράγματα.
Ο παππούς στο 2ο session κέρασε το πρώτο τσάι στο νεαρό υιό παγκόσμιου πρωταθλητή αν και μέχρι σήμερα πρέπει να έχει συχνοουρία από το τόσο τσάι που τον έχει κεράσει ο νέαρος....
-
Το ξαναλέω ,ο Μιχαλης θα βρει την ταχύτητα που θέλει.Ξέρει και μπορεί.
Η βροχή μας έμπλεξε και αυριο τελικά θα δουμε τι παίζει απο χρόνους.
Σημειωστε την ικανότητα του Γερμανού στο βρεγμένο.Επίσης του Μπαρικέλο αλλα το σημαντικότερο του Βεττελάκου που πιστευω πως στην βροχή θα ειναι πρώτος .Πολύ πιθανό.
2010 Formula 1 Qantas Australian Grand Prix