-
Αν το air condition έχει μειωμένη απόδοση, χρειάζεται συμπλήρωμα φρέον.
-
Αααααα μαλιστα!! Ευχαριστω πολυ για την πληροφορια.. Δρομολογειται για την ερχομενη βδομαδα!!!
-
Λοιπόν η μυρωδιά δεν υπάρχει πια
2ον το bolero διαβάζει και 16 GB -
Υπάρχει πιθανότητα και το rcd 510 να διαβάζει 16gb; Το ρωτάω γιατί πριν μια εβδομάδα αγόρασα το passat και σκέφτομαι τι κάρτα μνήμης να αγοράσω.
Επίσης, από τα 16gb πόσα έχεις βάλει τραγούδια και ποια εντύπωση αποκομισες από την ταχύτητα που διαβάζει την κάρτα όταν τη βάζεις στην υποδοχη;Sent from my Nexus S using Tapatalk
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Υπάρχει πιθανότητα και το rcd 510 να διαβάζει 16gb; Το ρωτάω γιατί πριν μια εβδομάδα αγόρασα το passat και σκέφτομαι τι κάρτα μνήμης να αγοράσω.
Επίσης, από τα 16gb πόσα έχεις βάλει τραγούδια και ποια εντύπωση αποκομισες από την ταχύτητα που διαβάζει την κάρτα όταν τη βάζεις στην υποδοχη;Sent from my Nexus S using Tapatalk
Ναι πιστεύω οτι θα την διαβάζει,χωρίς να είμαι 100% σίγουρος όμως..
Στο Q5 που είχα την διάβαζε κανονικά αλλά και το bolero του octavia την διαβάζει,ενω και τα 2 έλεγαν μέχρι 2 GB
Η κάρτα δεν ήταν δικιά μου,αλλά ενός φίλου,και δεν μπορώ να ξέρω πόσα GB ήταν γραμμένα
Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση περίπου 5-10 δευτερόλεπτα απο τη στιγμή που την βάζεις,αλλά μετά τρέχει κανονικά -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Ναι πιστεύω οτι θα την διαβάζει,χωρίς να είμαι 100% σίγουρος όμως..
Στο Q5 που είχα την διάβαζε κανονικά αλλά και το bolero του octavia την διαβάζει,ενω και τα 2 έλεγαν μέχρι 2 GB
Η κάρτα δεν ήταν δικιά μου,αλλά ενός φίλου,και δεν μπορώ να ξέρω πόσα GB ήταν γραμμένα
Υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση περίπου 5-10 δευτερόλεπτα απο τη στιγμή που την βάζεις,αλλά μετά τρέχει κανονικάΕυχαριστώ πολύ για τη γρήγορη απάντηση. Το Q5 δεν νομίζω να έχει το rcd 510. Πάντως, έτσι γενικά το ρώτησα, γιατί μάλλον προσανατολίζομαι να βάλω μια των 8gb. Θεωρώ ότι παραπάνω είναι υπερβολικό. Εξάλλου στην κάρτα θα βάλω μόνο επιλογές δικές μου. Από εκεί και πέρα έχει και εξαπλή σιντιέρα οπότε είμαι καλυμμένος.
Αν μιλάμε για 5 - 10 δευτερόλεπτα είναι μια χαρα.Sent from my Nexus S using Tapatalk
-
ασχετο αλλα πλέον πως κατεβάζει κανείς τραγούδια?
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
ασχετο αλλα πλέον πως κατεβάζει κανείς τραγούδια?Εγώ κατεβάζω από το youtube με κάποια add ons που έχω βάλει στο firefox
-
Εγώ κατεβάζω από το youtube με κάποια add ons που έχω βάλει στο firefox
Για εξηγήσου.... έστω και με pm
-
Γιατί δεν μπορείς να κατεβάσεις από torrent; Και εγώ τώρα τελευταία κατεβάζω από YouTube με το πρόγραμμα atube catcher.
Sent from my Nexus S using Tapatalk
-
-
σήμερα μεσημεράκι σαλπάρουμε για άδεια !!!!!!!
η Octy θα κινείται με γρήγορους ρυθμούς στην Ν.Ε.Ο.Α.Λ , παρακαλούνται άπαντες να κάνουν λίγο δεξιά..
-
Καλά να περάσετε και προσοχή σ' αυτούς που ΔΕΝ κάνουν δεξιά!
-
-
Καλημερα!
Χθες εκει που εδειχνα στον Ορεστη τι εστι premium (κι οχι επειδη το αυτοκινητο μεσα ηταν κλιβανος:P) ανοιγοντας τα παραθυρα με το κλειδι, εκει που το ξαναπατησα για να κλεισουν, τσουπ το παραθυρο του συνοδηγου σταματα να ανεβαινει και ξανακατεβαινει.. Ξαναπροσπαθω με το κλειδι να τα κλεισω, τιποτα.. Παω μετα μεσα απο το αυτοκινητο να το κλεισω και διαπιστωνω οτι η αυτοματη λειτουργια του παραθυρου εχει παει στη θαλασσα πιο περα για βουτια! Τελικα το εκλεισα και σημερα που το πηρε ο πατερας μου το αυτοκινητο, δεν μου ανεφερε κατι...
Λετε να προκληθηκε υπερθερμανση στο μηχανημα επειδη το βαραγε ο ηλιος ολη την ημερα, το αυτοκινητο; Ξερω οτι συχνα πυκνα τα αυτοματα παραθυρα μπορει να χασουν τη ρυθμιση τους (και στο focus μας το ειχε κανει αυτο...) Λετε αυτο να ηταν;Edit: Πηγα πριν λιγο στο αυτοκινητο και διαπιστωσα οτα ολα τα παραθυρα ανεβοκατεβαιναν κανονικα... Οποτε ολα ειναι αντερ κοντρολ..
-
Όλα είναι πιθανά για την -περιστασιακή- απορρύθμιση. Πάντως σ'εμένα και στα 2 Fabia, που είχαν φάει ΤΟΝ ήλιο και ΤΗΝ σκόνη, ποτέ δεν είχα πρόβλημα ούτε απ'έξω ούτε απο μέσα.
-
Για το χειριστήριο στα κλειδιά λετε? Αν ναι ... εχει τυχει! Ακόμα και να μην ξεκλειδώνει το αμαξι.
-
Μάλλον στο κλείσιμο μπήκε σε λειτουργία το antipinch.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μάλλον στο κλείσιμο μπήκε σε λειτουργία το antipinch.Ή εναλλακτικά και με περισσότερες πιθανότητες να έχει συμβεί αυτό ότι Vag πλησιάζω ή αγγίζω χαλάει
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Μάλλον στο κλείσιμο μπήκε σε λειτουργία το antipinch.
Ή εναλλακτικά και με περισσότερες πιθανότητες να έχει συμβεί αυτό ότι Vag πλησιάζω ή αγγίζω χαλάει
Σε αναγνωρίζει το λογισμικό τους αυτόματα ως εχθρό !
Octavia 5