-
Με το καλο η παραλαβη
-
τελικά ποιο έκλεισες?
-
Αν εισαι αστυνομικος η στρατιωτικος .... δε θα σου αρεσει η απαντηση που θα σου δωσει
-
για πες..
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
για πες..Diesel RS 170 αλογα combi ασπρο ... σου ειπα α ανθρωπος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ απο αμαξια ....
δυστυχως δεν θα ειναι το καλο το Μαυρο sedan (ΠΑΝΤΑ) ΤΟ 1.8tfsi
και το χειροτερο ειναι οτι θα το κρατησει ΜΑΜΑ .
Ουτε μια νικελ ζαντουλα ουτε καμμια αεροτομουλα της προκοπης ... ουτε ΚΑΝ ΕΝΑ ΧΝΟΥΔΙΝΟ ΛΟΥΤΡΙΝΟ ΖΑΡΙ ρε γμτη μου !!! -
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
για πες..
Diesel RS 170 αλογα combi ασπρο ... σου ειπα α ανθρωπος ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ απο αμαξια ....
δυστυχως δεν θα ειναι το καλο το Μαυρο sedan (ΠΑΝΤΑ) ΤΟ 1.8tfsi
και το χειροτερο ειναι οτι θα το κρατησει ΜΑΜΑ .
Ουτε μια νικελ ζαντουλα ουτε καμμια αεροτομουλα της προκοπης ... ουτε ΚΑΝ ΕΝΑ ΧΝΟΥΔΙΝΟ ΛΟΥΤΡΙΝΟ ΖΑΡΙ ρε γμτη μου !!!Συνάδελφε με κάλυψες
Οσο για τα περί μαμά,αεροτομές,και λούτρινα..
@giannik octavia combi rs tdi και αναμονή 3μιση μήνες περίπου -
καλορίζικο φιλαράκι , μια χαρά !!!
Και εγώ έτσι είμαι , όλα μαμά (μόνο τα φιμέ έβαλα..)
Τώρα που ψιλοέστρωσα την Τσέχα μου , κάνει κάτι ανοίγματα στην Βουλιαγμένης.. .. -
Δεν ξερω για σας αλλα εμενα πιο πολυ μου αρεσει η σκαστρα..
Να πατας τερμα γκαζι, μετα να τ'αφηνεις και τσουφφφφφφ
Κι ολα αυτα με μεση καταναλωση 5 λτ στα 100 χλμ.Αν πεις δε για ανεση..
Τελικα καλα επεμεινα οταν επρεπε γι'αυτο το αυτοκινητο.. -
Kάνει τσουφ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Kάνει τσουφ;Και τσαφ αν θελεις..
-
Να το κοιτάξεις αυτό, δεν πολυακούγονται κανονικά.
-
Σε ολα τα VAG δεν ακουγεται η σκαστρα?
-
σε εμένα δεν ακούγεται καθόλου..
ίσως να μην το έχω πιέσει τόσο πολύ? δεν νομίζω.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
σε εμένα δεν ακούγεται καθόλου..
ίσως να μην το έχω πιέσει τόσο πολύ? δεν νομίζω..θα την ακουσεις οταν προχωρας διπλα σε καποιον τοιχο για αντιλαλο και εχεις στησει αυτι. πολυ δυσκολα αλλιως εως καθολου. ολα αυτα στο 1.8...
-
στης προηγούμενης γενιάς κινητήρα (1.8 με τους 150) μια χαρά την άκουγες (ελαφρυά και όμορφα..)
-
Παρεπιπτώντος , αύριο Παρασκευή περίπου στις 17:00 η Octy θα διασχίζει την Αθηνών-Λαμίας , πηγαίνουσα στο γυναικοχώρι (Βασιλικά Υπάτης..)
Όσοι αργοί βρεθούν μπροστά μου... -
Παρέλαβα χθές
Ας ξεκινήσω απ' το εσωτερικό που η αλήθεια είναι οτι με εντυπωσίασε .Το χρώμα του σαλονιού (γκρι ανοιχτό με γκρι σκούρο και μαύρο σε κάποια σημεία),αν και το περίμενα μουντό λόγω και της μαύρης οροφής,στην πραγματικότητα είναι πολύ όμορφο και λειτουργικότατο.Κατά τη γνώμη μου ολα είναι εκει που πρέπει να είναι,ή τουλάχιστον εκει που θα περίμενες να τα βρεις
Κλιματισμός διζωνικός,αθόρυβος,και άψογος στη λειτουργία του
Τα καθίσματα με ρύθμιση ύψους,και ρύθμιση μέσης αγκαλιάζουν αρμονικά το σώμα και δεν κουράζουν στην οδήγηση, τουλάχιστον στις 2μιση ώρες συνολικά που οδήγησα χθες
Ο φωτισμός του ταμπλό εχει έμφαση στο πράσινο και μάλλον θα προτιμούσα κάτι άλλο,τύπου πορτοκαλί ή κάτι σαν φυσικό φωτισμό
Το ηχοσύστημα bolero πανεύκολο στη χρήση,δίνει και πληροφορίες για το clima,ο φωτισμός του γίνεται πιο δυνατός ή πιο ήπιος ανάλογα με τη ρύθμιση που επιλέγει κάποιος για τον φωτισμό του ταμπλό.Αυτό που με ξενέρωσε ήταν οτι δεν μου αναγνώριζε την SD κάρτα των 2GB που είχα μαζί μου,και άκουγα μόνο ραδιόφωνο τελικά,αφού δεν είχα cd μαζί μου
Το πορτμπαγκάζ είναι πραγματικά μεγάλο στην έκδοση combi,έβαλα με μεγάλη ευκολία 2 παιδικά ποδήλατα και διάφορα άλλα μικροπράγματα
Τιμόνι όμορφο και καλοσχεδιασμένο με το διακριτικό RS σε inox,ακριβώς το ίδιο με του Q5 σε σχεδίαση (εδω τελειώνουν οι ομοιότητες ),αλλά φοβερό σε αίσθηση και σε βάρος και με πολύ καλή πληροφόρηση.Σίγουρα απο τα καλύτερα σημεία του αυτοκινήτου
Κιβώτιο αρκετά καλό (σίγουρα οχι απ' τα καλύτερα),αν και σφιχτό ακόμα
Ανάρτηση αρκετά σφιχτή (μεταδίδει αρκετές ανωμαλίες),αν και την περίμενα πιο σφιχτή για τον 'χαρακτήρα' του αυτοκινήτου,οπότε κατά συνέπεια δεν με χαλάει κιόλας
Κινητήρας πολύ μα πολύ ελαστικός,ροπή απο χαμηλά,σβέλτος,(ντίζελ),και μέχρι τις 3.500 σαλ που το πήγα συνέχιζε να δίνει κανονικά,βέβαια δεν μπορώ να εχω ολοκληρωμένη άποψη ελέω στρωσίματος
Ελαστικά της bridgestone αρκετά θορυβώδη
Κατανάλωση στο πήγαινε (120 χλμ περίπου) 5,9 lt με συνεχώς αναμμένο A/C,σε επαρχικό δρόμο με 2 άτομα και αποσκευές και ταχύτητες απο 90-120
Στην επιστροφή λίγο διαφορετική διαδρομή +10 χλμ απόστασης,χωρίς αποσκευές,χωρίς A/C 4,8 lt
Τελικό συμπέρασμα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα,και κατά την αποψή μου πάντα,καλό value for money -
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο Άρη!!!
-
Αρη καλοριζικο και καλοταξιδο!
Το στεισον ειδικα ειναι -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο !
Octavia 5