-
Δεν υπερβάλλω για τις προσπεράσεις (αναφέρομαι στο σχόλιο 2-3 σελίδες πίσω).
Τον δρόμο τον ξέρω πάρα πολύ καλά, τον έχω κάνει με 1600άρια (π.χ. Peugeot 206CC 1.6), και μπορώ να κάνω συγκρίσεις. Στα ίδια σημεία που με το CCδάκι δεν το σκέφτεσαι καν για προσπέραση, με την Οκτάβια προσπερνάς.
Δεν έχω οδηγήσει όλα τα 1600άρια που κυκλοφορούν, βέβαια. Αν κάποιο έχει τις ρεπρίζ της Οκτάβια δεκτό το περί υπερβολής.
Jacob
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Τα Octavia εχουν το προνομιο που ειναι που φθηνα , αλλα αυτα ειναι τα μονα προβληματακια που βγαζουν . Τωρα στα Μερκ αμα μεινει κανας εγκεφαλος στις προηγουμενες γενιες ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ κατεβαζεις το παντελονικαι οχι μονο. ξερω περιπτωση ταξι Ε320 αυτοματη του 2004 που εχει παθει σοβαρη ζημια ο ανθρωπος με αυτο το αυτοκινητο. ξερω οτι εχει αλλαξει σχεδον τα παντα με πρωτο το σαζμαν, αντλια τιμονιου, αιρ κοντισιον, ψυγειο κλπ και οχι μονο μια φορα. ειχε το w123 πρωτα και νομιζε οτι και η Ε θα ειναι το ιδιο σκυλι.
-
Μιας και λέτε για ταξί εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ αλλη επιλογή για ταξί αντί του Octavia. Lancer; Civic; Corolla; Αυτά δεν τα βλέπω καθόλου στους δρόμους άρα το Octavia έχει μονοπώλειο.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
ή τη Dacia φτηνότρα Renault έτσι και για την Skoda είναι τιμή να είναι εναλλακτικά VW.Τα dacia είναι φτηνότερα renault αλλά τα skoda είναι εναλλακτικά vw ?
premium καταστάσεις..
-
Ο χρήστης Saligari_Magiko έγραψε:
ή τη Dacia φτηνότρα Renault έτσι και για την Skoda είναι τιμή να είναι εναλλακτικά VW.
Τα dacia είναι φτηνότερα renault αλλά τα skoda είναι εναλλακτικά vw ?
premium καταστάσεις..
Όχι παίζουμε τώρα
-
Τα skoda αποκτούν κύρος όταν τα οδηγάνε ταρίφες #not
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Τα skoda αποκτούν κύρος όταν τα οδηγάνε ταρίφες #notΓι'αυτο και ειναι γνωστα και ως ταριφαμαξα
-
Τα skoda αποκτούν κύρος όταν τα οδηγάνε ταρίφες #not
Γι'αυτο και ειναι γνωστα και ως ταριφαμαξα
Πάρε ένα skoda τότε ρε!
-
Ρε είναι εναλλακτικά VW ότι και να λέτε.Μποχάρει premiumίλα λέμε
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ρε είναι εναλλακτικά VW ότι και να λέτε.Μποχάρει premiumίλα λέμεΕχουν και την αξιοπιστια της VW τι να λεμε τωρα
@ddl449 λες ε? -
Εχουν και την αξιοπιστια της VW τι να λεμε τωρα
Όχι μόνο την έχουν αλλά είναι και προς τιμή τους κύριος
-
-
Είπαμε PREMIOUM.Τα άλλα δεν νομίζω να χρειάζονται
-
ταρίφας;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
ταρίφας;
Λες?
-
Παρον
-
Και μην ακούσω και βλακείες όταν γράφουμε για ταρίφες στο thread της Octavia...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Και μην ακούσω και βλακείες όταν γράφουμε για ταρίφες στο thread της Octavia...+10000 οφ τοπικ ειναι οι αλλες μαρκες που θα αναφερονται στο τοπικο!!! Καλα τα λεει ο Octavia699!
-
+10000 οφ τοπικ ειναι οι αλλες μαρκες που θα αναφερονται στο τοπικο!!! Καλα τα λεει ο Octavia699!
το χόντρυνες...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
+10000 οφ τοπικ ειναι οι αλλες μαρκες που θα αναφερονται στο τοπικο!!! Καλα τα λεει ο Octavia699!
το χόντρυνες...
από: octavia699
Μιας και λέτε για ταξί εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ αλλη επιλογή για ταξί αντί του Octavia. Lancer; Civic; Corolla; Αυτά δεν τα βλέπω καθόλου στους δρόμους άρα το Octavia έχει μονοπώλειο.
Octavia 5