-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Τα Skoda είναι εναλλακτικά VW
Τα Renault ακριβά Dacia
Τα Ferrari γρήγορα Fiat
Τα Citroen εναλλακτικά Peugeot
Τα Lexus πολυτελή Toyota
Τα Jaguar αγγλικά Tata
και παέι λέγοντας πάντα με τη δικιά σας λογική
Oristisren τα Renault έχουν προβλήματα αξιοπιστίας όχι τα Skoda. αι δεύτερον εγώ δεν είπα ότι είναι καλύτερα άλλα ότι δεν μου αρέσουνΛοιπόν για το πορτοκαλί δεν έχω λόγια
Επίσης τα Renault αφενός δεν είναι ακριβά Dacia (τι άλλο θα διαβάσουμε ) και προβλήματα αξιοπιστίας δεν έχουν πλέον.Είχαν κάποτε αλλά αυτά είναι περασμένα και λυμένα προβλήματα
Τώρα αν συγχέεις τα Jaguar με τα Tata και τα Ferrari με τα Fiat τι να σου πω πραγματικάΓια τα Dacia - Renault άλλος το έγραψε παραπάνω
Από εκεί και πέρα αυτό με την ηλίθεια λογική που προαναφέρθηκε πιο πάνω βγήκε. Και τα Renault συνεχίζουν να έχουν προβλήματα αξιοπιστίας και για αυτό το Octavia πουλάει 220 το μήνα και είναι αμάξι 2 ετών ενώ το Fluence που είναι ολοκαίνουριο πουλάει 10 το μήνα -
Μιας και ξεκινήσαμε ταριφοκουβεντα, Αν απελευθερωθούν οι ταριφοάδειες εχουμε σκεφτει με τι θα κυκλοφορουν οι ταριφες??
Τοτε να δεις premium 'καταστασεις' μου λενε τα skoda...... -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Τα Renault ακριβά Dacia
Τα Ferrari γρήγορα Fiat
Τα Lexus πολυτελή Toyota
Τα Jaguar αγγλικά Tata
Oristisren τα Renault έχουν προβλήματα αξιοπιστίας όχι τα Skoda. αι δεύτερον εγώ δεν είπα ότι είναι καλύτερα άλλα ότι δεν μου αρέσουνΛοιπόν για το πορτοκαλί δεν έχω λόγια
Επίσης τα Renault αφενός δεν είναι ακριβά Dacia (τι άλλο θα διαβάσουμε ) και προβλήματα αξιοπιστίας δεν έχουν πλέον.Είχαν κάποτε αλλά αυτά είναι περασμένα και λυμένα προβλήματα
Τώρα αν συγχέεις τα Jaguar με τα Tata και τα Ferrari με τα Fiat τι να σου πω πραγματικάΓια τα Dacia - Renault άλλος το έγραψε παραπάνω
Από εκεί και πέρα αυτό με την ηλίθεια λογική που προαναφέρθηκε πιο πάνω βγήκε. Και τα Renault συνεχίζουν να έχουν προβλήματα αξιοπιστίας και για αυτό το Octavia πουλάει 220 το μήνα και είναι αμάξι 2 ετών ενώ το Fluence που είναι ολοκαίνουριο πουλάει 10 το μήναΠουλαει 220 το μηνα λογω των ταξι! Μιας και ειναι το κατε'εξοχην ΤΑΡΙΦΑΜΑΞΟ.
-
Τα Renault ακριβά Dacia
Τα Ferrari γρήγορα Fiat
Τα Lexus πολυτελή Toyota
Τα Jaguar αγγλικά Tata
Από εκεί και πέρα αυτό με την ηλίθεια λογική που προαναφέρθηκε πιο πάνω βγήκε.** Και τα Renault συνεχίζουν να έχουν προβλήματα αξιοπιστίας **και για αυτό το Octavia πουλάει 220 το μήνα και είναι αμάξι 2 ετών ενώ το Fluence που είναι ολοκαίνουριο πουλάει 10 το μήναΜα δεν ξέρεις μα μιλάς
Τέλος πάντων δεν θα κάτσω να ξανασχοληθώ.Είναι παγιωμένες μερικές αντιλήψεις
Τώρα για το τι πουλάει δε2ς πόσα τέτοια κίτρινα αυτοκινητάκια κυκλοφορούν στην Αθήνα και μου ξαναλες
Fluence πάντως κανένα -
Και χωρίς τα ταξί πάλι πουλάει πολύ περισσότερο από το Fluence. Το Superb πουλάει τα 20απλά από το Laguna το οποίο αν και συμπαθητικό όχημα δεν ταξινομεί ούτε ένα το μήνα. Και γενικά στο δρόμο τα Octavia μη ταξί είναι περισσότερα από τα Megane sedan, Fluence, Laguna και Safrane μαζί. Παρότι είναι αξιόλογα οχήματα τα Renault δεν πουλούν τίποτα σε αντίθεση με τα Skoda. To κατεξοχήν ταριφάμαξο νόμιζα πως ήταν η E-Class. Δεν είναι κακό άλλα το Fluence είναι λίγο αποτυχία τουλάχιστον εμπορική.
-
Για τα Dacia - Renault άλλος το έγραψε παραπάνω
Και όσοι λένε πως το Octavia είναι VW με σήματα Skoda πρέπει να ξέρουν πως το πενεύουν. Όπως είναι τιμή άλλωστε για την Lexus να είναι πολυτελές Toyota ή τη Dacia φτηνότρα Renault έτσι και για την Skoda είναι τιμή να είναι εναλλακτικά VW.
Εγώ εκεί πάτησα πάντως
-
Και για να υπάρχουν τόσα ταξί συμαίνει πως έχουν κάτι συμαντικό. ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ. Άγνωστη λέξη για τη Renault άλλα τι να σου πω; Αν είναι ντροπή ένα αμάξι να χρησιμοποιήται ως ταξί τότε Mercedes είναι για τα σκουπίδια. ε; Ε, ρε τι διαβάζω. Φάντάσου τα Renault τι θα πάθαιναν αν έγραφαν τα χιλιόμετρα που γράφουν τα Octavia - Mercedes - Avensis ταξί.
-
http://www.groupvag.gr/skodaclub/ μπες και εδω να γουσταρισεις λιγακι
-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
http://www.groupvag.gr/skodaclub/ μπες και εδω να γουσταρισεις λιγακιΕντυποσιακό!!!
-
http://www.groupvag.gr/skodaclub/ μπες και εδω να γουσταρισεις λιγακι
Εντυποσιακό!!!
-
Η skoda μαμει τη renault..
Μεταξυ μας octavia699 αλλα προκαλεις αστειτευτο γελιο.... Το να γραφεις επισης μερικα πραγματα οπως σε συμφερει για να ενοχλησεις δεν ειναι τιμιο..Δλδ αλλο η dacia ειναι φτηνη renault οπως ειναι η πραγματικοτητα και αλλο η renault ειναι η ακριβη dacia ..Γιατι δεν εγραψες και η toyota ειναι μια φτηνη lexus?
Οι λογοι που πουλανε τα octavia ως ταξι εχουν να κανουν με το τιμιο κοστος αγορας-χρησης-συντηρησης αφου αυτο ειναι το πρωταρχικο για εναν επαγγελματια..Και πραγματικα αξιζουν απ αυτη την αποψη, ολα τ αλλα που λες ειναι χαρωπα.. Με λιγα λογια οταν 5 αντλιες πετρελαιου στο octavia θα σου πανε οσο 1 σε μια e-class πιο θα προτιμησεις να δουλεψεις σα ταξι και ποιο ειναι πιο αξιοπιστο..
Γιατι αν ηταν ετσι οπως τα λες εξηγησε μας γιατι δε βλεπουμε καμια ταριφοbmw...? Και μαθε οτι πριν χροοονια κυκλοφορουσαν απειρα dacia 1210 ταξι, αφου κατι σου λεει εσενα τι κυκλοφορουσε σα ταξι..
-
Η Toyota γέννησε τη Lexus το 1989
Συμφωνώ σε όσα λες άλλα η Dacia δεν δημιουργήθηκε από τη Renault ενώ η Lexus δημιουργήθηκε από τη Toyota.
Δεν έχω κάτι με τα Renault άλλα σε αξιοπιστία έχουν ένα μικρό θέμα. Τα Dacia τα ταξί τα ξέρω και στη Ρουμανία τα χρησιμοποιούν κατακόρον. Άλλωστε η Renault έχει σαφώς μεγαλύτερη ιστορία από τη Skoda άλλα η Skoda σήμερα είναι πιο αξιόπιστη επιλογή. Στα ταξί το Octavia είναι πρώτο όντως λόγω οικονομίας άλλα που είναι το κακό; -
Πουθενα δεν ειναι το κακο απλα αλλο το υπονοεις οτι ειναι αξιοπιστο αμαξι και γι αυτο το προτιμανε οι ταξιτζηδες και αλλο ειναι στο μεσο ορο στο τομεα και ειναι τιμια στα κοστολογια τους και γι αυτο τα προτιμανε...Το δευτερο ισχυει..
Κατα τ αλλα δεν εχεις ιδεα περι renault σημερα... Γραψε στις 'αναλογιες' σου οτι η renault συνεργαζεται με τη nissan να τελειωσουμε και με την αξιοπιστια της renault..
-
Γελασαμε και σημερα.. Ο κυριος οκταβια αν εμενε σε χωρα που τα ταξι δεν ειναι μονο οκταβια, τι θα αγοραζε..? Μαλλον θα ηταν ακομα στο ψαξιμο, γιατι απο τοσα μοντελα που κυκλοφορουν ταξι εκει δε θα μπορουσε να καταλαβει ποιο ειχε πουλησει τα περισσοτερα=αρα ειναι και το πιο αξιοπιστο για να ψωνισει..
Περαστικα και καλή χαιρετά
-
Μη γινεσαι εριστικος τωρα..
-
Αυτό είναι αλήθεια και ξέρω ότι η Nissan είναι κορυφη σε αυτό το τομέα καθώς 14 χρόνια δεν έχω το παραμικρό παράπονο από το Almera που είχα. Άλλα αυτό δεν φτάνει τη Renault στο επίπεδο της ιαπωνικής φίρμας. ΟΚ, σήμερα τα έχει ξεπεράσει τα περισσότερα προβλήματα άλλα μπορεί να πάει πιο ψηλά. Και η Skoda όπως ειναι γνωστό ανήκει πλήρως στη VW, η οποία είναι η κορυφαία σε αυτό το τομέα. Από κει και πέρα μετράει προfανώς και η αξιοπιστία στα ταξί γιατί γράφουν πολλά χιλιόμετρα. Για αυτό δεν υπάρχουν ταξί από πολλές φίρμες. Και μετράνε και άλλα χαρακτηριστικά τα οποία ακυρώνουν πολλές φίρμες στα ταξί στην Ελλάδα: Citroen, Saab, Audi, Fiat, Hyundai, Kia. Οι οποίες είναι όλες σε κορυφαίο επίπεδο και δεν υστερουν σε τίποτα σε σχέση με τα Renault η τα Skoda ή τα Toyota.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Γελασαμε και σημερα.. Ο κυριος οκταβια αν εμενε σε χωρα που τα ταξι δεν ειναι μονο οκταβια, τι θα αγοραζε..? Μαλλον θα ηταν ακομα στο ψαξιμο, γιατι απο τοσα μοντελα που κυκλοφορουν ταξι εκει δε θα μπορουσε να καταλαβει ποιο ειχε πουλησει τα περισσοτερα=αρα ειναι και το πιο αξιοπιστο για να ψωνισει..Περαστικα και καλή χαιρετά
Μόνο που εγώ μένω στην Ελλάδα και όχι σε άλλη χώρα που τα καύσιμα δεν κοστίζουν μία περιουσία
-
Αυτό είναι αλήθεια και ξέρω ότι η Nissan είναι κορυφη σε αυτό το τομέα καθώς 14 χρόνια δεν έχω το παραμικρό παράπονο από το Almera που είχα. Άλλα αυτό δεν φτάνει τη Renault στο επίπεδο της ιαπωνικής φίρμας. ΟΚ, σήμερα τα έχει ξεπεράσει τα περισσότερα προβλήματα άλλα μπορεί να πάει πιο ψηλά. Και η Skoda όπως ειναι γνωστό ανήκει πλήρως στη VW, η οποία είναι η κορυφαία σε αυτό το τομέα. Από κει και πέρα μετράει προfανώς και η αξιοπιστία στα ταξί γιατί γράφουν πολλά χιλιόμετρα. Για αυτό δεν υπάρχουν ταξί από πολλές φίρμες. Και μετράνε και άλλα χαρακτηριστικά τα οποία ακυρώνουν πολλές φίρμες στα ταξί στην Ελλάδα: Citroen, Saab, Audi, Fiat, Hyundai, Kia. Οι οποίες είναι όλες σε κορυφαίο επίπεδο και δεν υστερουν σε τίποτα σε σχέση με τα Renault η τα Skoda ή τα Toyota.Βλεπω ψαρωσαμε με τη nissan..
Σχετικα με το bold απλα
Ξαναλεω οτι δεν ασχολουνται ολοι οι εισαγωγεις με ταξι.. Ποια χαρακτηριστικα μοu λες εσυ τωρα....εξηγησε μου γιατι δεν υπαρχουν ταριφοbmw..
-
Και η Skoda όπως ειναι γνωστό ανήκει πλήρως στη VW, η οποία είναι η κορυφαία σε αυτό το τομέα.Κοίτα φίλε μου, σίγουρα δεν σπάνε και εκρήγνονται, ούτε τόσο τραγικά όσο παρουσιάζονται είναι τα πράγματα αλλά μεταξύ μας κορυφαία δεν είναι σε καμία περίπτωση ..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτό είναι αλήθεια και ξέρω ότι η Nissan είναι κορυφη σε αυτό το τομέα καθώς 14 χρόνια δεν έχω το παραμικρό παράπονο από το Almera που είχα. Άλλα αυτό δεν φτάνει τη Renault στο επίπεδο της ιαπωνικής φίρμας. ΟΚ, σήμερα τα έχει ξεπεράσει τα περισσότερα προβλήματα άλλα μπορεί να πάει πιο ψηλά. Και η Skoda όπως ειναι γνωστό ανήκει πλήρως στη VW, η οποία είναι η κορυφαία σε αυτό το τομέα. Από κει και πέρα μετράει προfανώς και η αξιοπιστία στα ταξί γιατί γράφουν πολλά χιλιόμετρα. Για αυτό δεν υπάρχουν ταξί από πολλές φίρμες. Και μετράνε και άλλα χαρακτηριστικά τα οποία ακυρώνουν πολλές φίρμες στα ταξί στην Ελλάδα: Citroen, Saab, Audi, Fiat, Hyundai, Kia. Οι οποίες είναι όλες σε κορυφαίο επίπεδο και δεν υστερουν σε τίποτα σε σχέση με τα Renault η τα Skoda ή τα Toyota.
Βλεπω ψαρωσαμε με τη nissan..
Σχετικα με το bold απλα
Ξαναλεω οτι δεν ασχολουνται ολοι οι εισαγωγεις με ταξι.. Ποια χαρακτηριστικα μοu λες εσυ τωρα....εξηγησε μου γιατι δεν υπαρχουν ταριφοbmw..
Τι ασχολεισαι και εσυ νονε?? Πατα την μαγικη επιλογη και ως δια μαγειας καθαριζει το φορουμ απο παρεισακτους!
Octavia 5