-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Δηλαδή το GTi δεν είναι μούτρα μούτρα;
Έχει λιγότερη δύναμη μπροστά;Κι ομως, καμια σχεση Νικο...Πολυ χειροτερο το RS..Γενικα ειναι μια χαρα για καποιον που θελει τους χωρους και το γκαζι, αλλα δεν ζηταει πολλα..Υπο πιεση δεν εμπνεει καθολου..ειδικα το αργο τιμονι....με αλλη αναρτηση, σινεμπλοκ, ψαλιδια απο S3, χοντρυτερες αντιστρεπτικες, αλλο αυτοκινητο... Αλλα η ανεση
Διαφωνώ κάθετα,
έχω το RS και η άποψη μου είναι ότι το αδικείς το αυτοκίνητο με την κριτική σου.
Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλοστημένο σενταν, πατάει καλά στο δρόμο και συνδυάζει αρκετά ικανοποιητικά άνεση και κράτημα.
Φυσικά δεν είναι ούτε type-R ούτε S3, όμως δεν είναι αυτός ο στόχος του. Πιστεύω ότι δεν υστερεί ιδιαίτερα σε σχέση με το gti. Ιδιαίτερα αν έχεις οικογένεια, είναι εξαιρετική επιλογή. -
Ο χρήστης kournik έγραψε:
Έχει λιγότερη δύναμη μπροστά;Κι ομως, καμια σχεση Νικο...Πολυ χειροτερο το RS..Γενικα ειναι μια χαρα για καποιον που θελει τους χωρους και το γκαζι, αλλα δεν ζηταει πολλα..Υπο πιεση δεν εμπνεει καθολου..ειδικα το αργο τιμονι....με αλλη αναρτηση, σινεμπλοκ, ψαλιδια απο S3, χοντρυτερες αντιστρεπτικες, αλλο αυτοκινητο... Αλλα η ανεση
Διαφωνώ κάθετα,
έχω το RS και η άποψη μου είναι ότι το αδικείς το αυτοκίνητο με την κριτική σου.
Θεωρώ ότι είναι ένα πολύ καλοστημένο σενταν, πατάει καλά στο δρόμο και συνδυάζει αρκετά ικανοποιητικά άνεση και κράτημα.
Φυσικά δεν είναι ούτε type-R ούτε S3, όμως δεν είναι αυτός ο στόχος του. Πιστεύω ότι δεν υστερεί ιδιαίτερα σε σχέση με το gti. Ιδιαίτερα αν έχεις οικογένεια, είναι εξαιρετική επιλογή.Εχοντας οδηγήσει και τα 2 το Gti είναι σαφως καλύτερο γιατι είναι πιο σκληρο και πιο προδευτικό το οποίο και αυτό θα σε φέρει στην ιδια κατάσταση.
Σε προσθιοκινητο με 200 άλογα η οδηγικη εμπειρια ειναι προδιεγεγραμμένη.
Εχοντας συμβιώσει με προσθιοκινητο με πολλά άλογα, εχω πει οτι δεν προκειται να ξαναγοράσω ποτέ προσθιοκίνητο με πολλή δύναμη γιατι δεν γουσταρω την συμπεριφορά τους στο δρόμο.
Τα των ξεκολλημάτων ουρών σε προσθιοκίνητα δεν τα γουστάρω.
Το μονο προσθιοκίνητο με πολλή δύναμη που έχω απολαύσει είναι Clio αγωνιστικό σε σχολη αγωνιστικής οδήγησης. -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Άρα είναι θέμα επιλογών του εργοστασίου.
Κρίμα. Θα περίμενα κάτι καλύτερο από το τοπ της σειράς. -
Δεν θα ελεγα κριμα Νικο...Απλα σαφεστα προκειται για μια εκδοση που ειναι σπορ μονο οσον αφορα τις επιδοσεις της και κατα τα αλλα διατηρει τα οικογενειακα χαρακτηριστικα του μοντελου..Στα λεφτα του δεν υπαρχει κατι αλλο που να συνδυαζει αυτες τις επιδοσεις με αυτους τους χωρους...
Και για το φιλο παραπανω, καλοστημενο δεν το λες...ουδετερο και ασφαλες, το λες. Το να εχουμε βεβαια διαφορετικα κριτηρια δεν ειναι τραγικο...αν ησουν του στριβειν παντως ειμαι σιγουρος πως θα συμφωνουσες μαζι μου.
-
Απλά υπάρχει και το 1.8 για αυτή τη δουλειά.
Από το RS θα περίμενα το κάτι παραπάνω στη συμπεριφορά.
Βέβαια όταν ξεκίνησε το RS δεν είχε βγει ακόμα το 1.8 αλλά δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι τώρα που υπάρχει. -
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Και το επομενο GT απο αυτο που εχεις στη φωτογραφια,παλι ελληνικη πατεντα ηταν.
To τωρινο Octavia δε λεγεται 5 ουτε στη Τσεχια.Μονο στην Ελλαδα το εχω δει.Σωστός το Octavia GT σε όλες τις γενιές είναι ελληνική πατέντα. Για την ονομασία 5 κοίταξα στο επίσημο τσέχικο site και έχεις δίκιο
http://www.skoda-auto.com/en/Pages/homepage.aspxΞερεις ποσο ευκολα βγαινει το αυτοκολλητο '5' απο το πισω μερος?
-
ελα ρε...αυτο ειναι ευκολακι....
βαριοπουλα κια λοστο....
σε 2 δευτερα ειναι παρελθον...
-
??????????? μαλλον αστειευεσαι
αυτοκολλητα δεν ειναι?στο δικο μου τα εβγαλα με το χερι κ μετα απλως καθαρισα εκεινα τα σημεια για να φυγουν οι σιλικονες. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
??????????? μαλλον αστειευεσαι
αυτοκολλητα δεν ειναι?στο δικο μου τα εβγαλα με το χερι κ μετα απλως καθαρισα εκεινα τα σημεια για να φυγουν οι σιλικονες.Σε μας εχει ξεκολλησει λιγο αλλα δεν με αφηνουν να το βγαλω...
-
Εγω το εβγαλα και το κρατησα να μην μου πεσει στο δρομο...
-
Γιατί να θέλει κανείς να το βγάλει; Εμένα δεν με ενοχλεί.
-
στην ιδια λογικη, γουσταρετε να φαινεται ο κυβισμος (τα κλασσικα 1.8Τ κτλ) , ή προτιματε το διακριτικο;;;
-
Γιατί να θέλει κανείς να το βγάλει; Εμένα δεν με ενοχλεί.Εσενα,αλλον τον ενοχλει.
-
Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Άλλος μπορεί να θεέλει να βγάλει και τα σήματα της μάρκας. Αν θέλει το κάνει. Εμένα TSI λέει από πίσω και φυσικά δεν το βγάζω. Δεν λέει κυβισμό. Δεν ξεχωρίζει αν είναι 1.2 ή 1.4
-
Εχω την εντυπωση πως το 1,2 έχει μονή εξάτμιση, το 1,4 μια διπλή και το 1,8 δυο διπλές εξατμίσεις!
-
Ο καθένας κάνει ότι θέλει. Άλλος μπορεί να θεέλει να βγάλει και τα σήματα της μάρκας. Αν θέλει το κάνει. Εμένα TSI λέει από πίσω και φυσικά δεν το βγάζω. Δεν λέει κυβισμό. Δεν ξεχωρίζει αν είναι 1.2 ή 1.4To 1.2 δεν γραφει καν tsi. To ξεχωριζεις απο την μονη αποληξη της εξατμισης.
Δεν ειναι το θεμα στα διακριτικα του κυβισμου. Ειναι στο octavia αν πρεπει να γραφεται το 5 ή οχι. Απο κανενα εργοστασια που παραγεται το μοντελο (τσεχια, σλοβακια, ρωσια, ινδια κτλ) και σε καμια αγορα της ευρωπης, ασιας, αυστραλιας δεν υπαρχει το 5. Αυτο εγινε μονο εδω για να το ξεχωρισουν απο το παλιο octavia tour που μεχρι προτινος παραγοταν (βασισμενο στο 4αρι golf). -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εχω την εντυπωση πως το 1,2 έχει μονή εξάτμιση, το 1,4 μια διπλή και το 1,8 δυο διπλές εξατμίσεις!το 1.8 εχει μια διπλη αποληξη εξατμισης... η διαφορα ειναι μονο στο tsi που στο 1.8 γραφεται tsi
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εχω την εντυπωση πως το 1,2 έχει μονή εξάτμιση, το 1,4 μια διπλή και το 1,8 δυο διπλές εξατμίσεις!Δύο διπλές δεν έχει κανένα. Από S4 και πάνω 4 μπούκες στο VAG. Τις προάλλες όμως είδα ένα Leon με μονή εξάτμιση που έγραφε Tsi στα πλάγια, πράγμα που μου έκανε εντύπωση. Άρα 1.2.
-
Ο χρήστης akollias έγραψε:
Εχω την εντυπωση πως το 1,2 έχει μονή εξάτμιση, το 1,4 μια διπλή και το 1,8 δυο διπλές εξατμίσεις!
το 1.8 εχει μια διπλη αποληξη εξατμισης... η διαφορα ειναι μονο στο tsi που στο 1.8 γραφεται tsi
Μαλλον λάθος είδα τοτε σε Scout!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δύο διπλές δεν έχει κανένα. Από S4 και πάνω 4 μπούκες στο VAG. Τις προάλλες όμως είδα ένα Leon με μονή εξάτμιση που έγραφε Tsi στα πλάγια, πράγμα που μου έκανε εντύπωση. Άρα 1.2.
μονή εξατμιση μπορει να εχει και το 1.4 το οποιο σε εκδοση sport σε συνδυασμο και με 17αρες βγηκε με διπλη αποληξη.
Octavia 5