-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
τελικα ο κοσμος το γουσταρει να πεταει τα λεφτα του....Απλα δεν αγοραζουν ολοι focus..
-
Λοιπόν, κατά 99,9% είμαι κοντά στην αγορά του Clio 1.2TCE Dynamic λόγω της προσφοράς που ισχύει (€600 έκπτωση , 50% μετρητά και 60 άτοκες). Αν κάποιος γνωρίζει κάποια αντιπροσωπεία εντός Αθηνών που να είναι πιο τίμια από άλλες και να κάνει και δωράκια ας μου στέιλει ένα pm please!!!
-
A, και κάτι άλλο: για να βάλω esp μου ζήτησαν επιπλέον 800 ευρώ! Χρειάζεται; Γενικά είμαι πολύ ήρεμος οδηγός και δεν πιέζω καταστάσεις... Τι λέτε;
-
Ο χρήστης koozoop έγραψε:
A, και κάτι άλλο: για να βάλω esp μου ζήτησαν επιπλέον 800 ευρώ! Χρειάζεται; Γενικά είμαι πολύ ήρεμος οδηγός και δεν πιέζω καταστάσεις... Τι λέτε;Δεν ξέρω αν το ESP σώζει περιπτώσεις σε ταχύτητες 130 ή 160 χλμ/ωρα αλλά στα 50 και 80 σίγουρα σώζει.
Εξάλλου καταστάσεις πιέζει ο ίδιος ο βρεγμένος δρόμος ή ο πάγος στη στροφή που την ίδια συμπεριφορά έχουν είτε σε ηρεμη οδήγηση είτε σε υψηλές ταχύτητες και όχι ο ίδιος ο οδηγός!
Η ασφαλεια δεν αξίζει τσιγγουνιές 800€ σε κάτι που κοστίζει χιλιάδες ευρώ! -
Ο χρήστης aLEXander έγραψε:
Παιδια καλημέρα...θέλω να αγοράσω στην μητέρα μου ένα μικρό 1.2-1.4 (1.6 μονο σε εξαιρετική περίπτωση) ημιαυτόματο 5θυρο.Η χρήση κατά 99% είναι μέσα στην πόλη και θέλω να ξοδέψω γύρω στα 15.000.Εχω στο μυαλό μου το Yaris,το SKODA FABIA,FOCUS,το CORSA(αν και αυτό το έχω ήδη).Σημαντικό κριτήριο είναι η κατανάλωση,η τιμή και να πλένεται μόνο του(πλακα κανω.....!!! )οποιοδήποτε feedback ειναι ευπρόσδεκτο.
Ξέχασα να αναφέρω και HONDA JAZZ!!
Το θέμα σου ενώθηκε με όμοιο υπάρχον [mod]
To Suzuki Splash ( ή το αδερφάκι Opel Agila) το σκέφτηκες; Ότι πρέπει για την πόλη και η ποιότητά του μου φάνηκε καλή...... επίσης και το Mitsubishi Colt έχει καλή τιμή και καλό αυτόματο κιβώτιο.....
-
Toyota Yaris 1.33 ή Honda Jazz 1.2
-
A, και κάτι άλλο: για να βάλω esp μου ζήτησαν επιπλέον 800 ευρώ! Χρειάζεται; Γενικά είμαι πολύ ήρεμος οδηγός και δεν πιέζω καταστάσεις... Τι λέτε;Να το πάρεις με ESP. Μία & μόνο φορά ίσως να το χρειαστείς, αλλά ίσως θα σε έχει σώσει. Για 800 ευρώ & λίγη παραπάνω αναμονή, αξίζει.
-
Παιδιά μήπως κανείς που να μένει Γαλάτσι ή κάπου εκεί έχει το Drive 12/09 (αυτό που έχει το τεστ για το 1.2TCE); Θα ήθελα να το διαβάσω.
Επίσης θέλω να πω ότι οικονομικά αποφάσισα να το βάλω το ESP. To κακό είναι ότι μου λένε να περιμένω 2 μήνες για παράδοση!!!
-
Παιδιά μήπως κανείς που να μένει Γαλάτσι ή κάπου εκεί έχει το Drive 12/09 (αυτό που έχει το τεστ για το 1.2TCE); Θα ήθελα να το διαβάσω.Επίσης θέλω να πω ότι οικονομικά αποφάσισα να το βάλω το ESP. To κακό είναι ότι μου λένε να περιμένω 2 μήνες για παράδοση!!!
εγω μενω Γαλατσι και εχω και το drive στειλε pm
-
Επίσης θέλω να πω ότι οικονομικά αποφάσισα να το βάλω το ESP. To κακό είναι ότι μου λένε να περιμένω 2 μήνες για παράδοση!!!
Τι είναι 2 μήνες μπροστά στη στιγμή που θα το χρειαστείς ( που θα το χρειαστείς ) και δεν θα το έχεις .....
-
ναπεριμενεις για το esp.εμενα προσωπικα 2 φορες με εσωσε που εκανα μαλακιουλες ειδικα στην δευτερη εβρεχε..
-
Παιδιά δυστυχώς λόγω δυσκολιών στη δουλειά(μένω άνεργος...) δεν θα προχωρήσω στην αγορά νέου αυτοκινήτου. Αντιθέτως στρέφομαι προς την αγορά μεταχειρισμένου με μέγιστο ποσό τα 5500-6000 και αυτοκίνητο 5ετίας που να καίει όσο το δυνατόν λιγότερο! Σε αυτά τα χρήματα τι να κοιτάξω κατά τη γνώμη σας; Τα FIAT PANDA λένε τίποτα;
Ευχαριστώ
@rafi: Θα σε πάρω τηλ για να σου δώσω το περιοδικό. Thanx!
-
Αυτά είναι...
Μια χαρά είναι το Παντάκι. Από όσα ακούγονται πολύ αξιοπρεπές σε ποιότητα, αντοχή, αλλά και οδική συμπεριφορά.
-
Σε αυτά τα χρήματα τι να κοιτάξω κατά τη γνώμη σας;Οτιδήποτε θα προσφέρει 'μετακίνηση' παρέχοντας αξιοπιστία, προσιτό aftersales, χαμηλά πάγια.
Το Panda είναι σ' αυτά, όπως επίσης τα Getz, Yaris, Micra κλπ!
Δυστυχώς η προσαρμογή σ' αυτή τη δυσκολία (που προσωπικά εύχομαι να είναι βραχυχρόνια) είναι πρωταρχικής σημασίας αφού θα υπάρχουν και άλλα θέματα πολύ σοβαρότερα απο την επιλογή αυτοκινήτου. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Δυστυχώς η προσαρμογή σ' αυτή τη δυσκολία (που προσωπικά εύχομαι να είναι βραχυχρόνια) είναι πρωταρχικής σημασίας αφού θα υπάρχουν και άλλα θέματα πολύ σοβαρότερα απο την επιλογή αυτοκινήτου.
+1
Αν δεν σου είναι τόσο απαραίτητο το αυτοκίνητο μην προβέις ακόμη στην αγορά του. Όσο για το panda, ειναι απο τα πιο τίμια αυτοκίνητα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Προσοχή μεγάλη να μην είναι νοικιάρικο. Ρίξε μια ματιά και στο Fiat forum στις τελευταίες σελίδες που μιλάνε τα παιδιά για το Panda ως μεταχειρισμένο
Αγορά νέου μικρού