-
Εγώ θέλω να μάθω ποιός ψήφισε την HRT...
-
Ferrari
-
Οποιαδήποτε εκτός από τη Ferrari! (αντιδραστικός).
Lotus επειδή έχει ιστορία, και Virgin επειδή ο Richard Branson είναι ο Zaphod Beeblebrox. Σκύβει
-
πότε αλλάξαμε ομάδα δηλαδή;
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
-
Καμια γιατι δεν εχει νοημα να υποστηριζω κατι το οποιο ΑΝ βλεπω, θα το βλεπω μαγνητοσκοπημενο και με καθυστερηση 1+ ημερας...
(Ferrari για τα ματια του κοσμου)...
-
FERRARI μια ζωή και Red Bull
-
Γιατί στην παραπάνω φωτογραφία υπάρχει ένα μπλε-κίτρινο? Είχε τρέξει ποτέ με αυτά τα χρώματα?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γιατί στην παραπάνω φωτογραφία υπάρχει ένα μπλε-κίτρινο? Είχε τρέξει ποτέ με αυτά τα χρώματα?Ναι! Απαράδεκτο για διαχειριστή να μη το γνωρίζει...
-
ε, ναι, ξέρω όμως από μαγειρική
-
Κοχλιούς;
-
Λείπει ο καρχαρίας με το north american άσπρο-μπλε...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Λείπει ο καρχαρίας με το north american άσπρο-μπλε...Καμιά 30αρια μονοθέσια λείπουν...
-
Νόμιζα ότι μιλάγαμε για μη κόκκινα μονοθέσια Ferrari...
-
Bασικά, πιο πολύ νόημα θα είχε ενα poll: 'Ποιές ομάδες (εκτός της Ferrari) υποστηρίζετε στο φετινό πρωτάθλημα'
-
Το μονο poll που θα ειχε διαχρονικα νοημα στη Φ1, γιατι ειναι η μονη ουσιαστικη ερωτηση ειναι: Υποστηριζετε ΚΑΙ εσεις Φερραρι; Ναι - Οχι
-
εχει γινει ολιγον μονοπωλιο, ε
-
Δεν νομίζω ότι στον μηχανοκίνητο αθλητισμό χωρεί -και έχει ιδιαίτερο νόημα- ο οπαδισμός (γι' αυτό και τον ψιλοπαρακαλουθώ, σε αντίθεση με κάθε άλλη μορφή επαγγελματικού οργανωμένου πρωτ-αθλητισμού, που σιχαίνομαι). Δεν ψήφισα κάποια ομάδα.
Για λόγους άσχετους με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, σιχαίνομαι τους Άγγλους και τους εύχομαι τα χειρότερα.
Ας υπάρξει λοιπόν θέαμα και ας νικήσει ο καλύτερος, αρκεί να μην είναι Άγγλος ή αγγλική κατά βάση ομάδα. -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Για λόγους άσχετους με το μηχανοκίνητο αθλητισμό, σιχαίνομαι τους Άγγλους και τους εύχομαι τα χειρότερα.
Ας υπάρξει λοιπόν θέαμα και ας νικήσει ο καλύτερος, αρκεί να μην είναι Άγγλος ή αγγλική κατά βάση ομάδα.Γκρρρ
( )
-
Ενδιαφέρουσα η μάχη για την δεύτερη θέση!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γιατί στην παραπάνω φωτογραφία υπάρχει ένα μπλε-κίτρινο? Είχε τρέξει ποτέ με αυτά τα χρώματα?Eίναι τα χρώματα της Αργεντινής αυτά, με το συγκεκριμένο είχε τρέξει ο Froilan Gonzalez.
Ποιές ομάδες υποστηρίζετε στο φετινό πρωτάθλημα;