-
Εξι (!) ωρες παρακολουθηση Φορμουλας (ελευθερα δοκιμαστικα, επισημα κλπ υποθετω) πως και δεν σε παιρνει ο υπνος? Α ναι ξεχασα...
...τρωγοντας.
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Εξι (!) ωρες παρακολουθηση Φορμουλας (ελευθερα δοκιμαστικα, επισημα κλπ υποθετω) πως και δεν σε παιρνει ο υπνος? Α ναι ξεχασα...Νομίζω το έχω ξαναπεί, παλιότερα (πριν 20-30 χρόνια δηλαδή) ξενυχτούσα για να δω αγώνες F1, πλέον είναι τόσο άνοστα και χλιαρά και γενικά χάλια που ακόμα και αν κατά τύχη πετύχω αγώνα κάνοντας zapping, αλλάζω κανάλι....
Στο θέμα μας, εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδα ότι, παρόλες τις καταχρήσεις του τριημέρου, γύρισα στα ίδια -περίπου- κιλά με αυτά που έφυγα Κάτι ψιλογραμμάρια δεν μετράνε προφανώς...άρα είμαστε on target...
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Εξι (!) ωρες παρακολουθηση Φορμουλας (ελευθερα δοκιμαστικα, επισημα κλπ υποθετω) πως και δεν σε παιρνει ο υπνος? Α ναι ξεχασα...
Νομίζω το έχω ξαναπεί, παλιότερα (πριν 20-30 χρόνια δηλαδή) ξενυχτούσα για να δω αγώνες F1, πλέον είναι τόσο άνοστα και χλιαρά και γενικά χάλια που ακόμα και αν κατά τύχη πετύχω αγώνα κάνοντας zapping, αλλάζω κανάλι....
Στο θέμα μας, εξεπλάγην ευχάριστα όταν είδα ότι, παρόλες τις καταχρήσεις του τριημέρου, γύρισα στα ίδια -περίπου- κιλά με αυτά που έφυγα Κάτι ψιλογραμμάρια δεν μετράνε προφανώς...άρα είμαστε on target...
οφτοπικ αλλά τι είναι ίδιο με πριν 20 χρόνια; το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, η διακόσμηση εσωτερικών χώρων;
είναι στο dna μας μου φαίνεται η αρχαιολαγνεία.
είμαι σίγουρος ότι σε 30 χρόνια θα λένε τα παιδιά μας πφφφ δεν είναι Φ1 αυτή χωρίς ρόδες, το 2014 είχαν και turbo. Μάλιστα πολλοί την έβλεπαν τρώγοντας. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Νομίζω το έχω ξαναπεί, παλιότερα (πριν 20-30 χρόνια δηλαδή) ξενυχτούσα για να δω αγώνες F1, πλέον είναι τόσο άνοστα και χλιαρά και γενικά χάλια που ακόμα και αν κατά τύχη πετύχω αγώνα κάνοντας zapping, αλλάζω κανάλι....
οφτοπικ αλλά τι είναι ίδιο με πριν 20 χρόνια; το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, η διακόσμηση εσωτερικών χώρων;
είμαι σίγουρος ότι σε 30 χρόνια θα λένε τα παιδιά μας πφφφ δεν είναι Φ1 αυτή χωρίς ρόδες, το 2014 είχαν και turbo. Μάλιστα πολλοί την έβλεπαν τρώγοντας.Sorry αλλά πας γυρεύοντας
π.χ. σε 3 γύρους αυτοί οι δύο προσέφεραν πιο πολύ θέαμα, αγωνία και επίδειξη αντρικών @@@ από όσο όλη η περσυνή περίοδος.
-
Οι διαιτολογοι λενε οτι το λιπος θελει 3 μερες για να αποθηκευθει στον οργανισμο. Οποτε μην χαιρεσαι
-
Κανεις δεν παχυνε απο μια μερα καταχρησεων
Παντως δεν υπαρχει δικαιολογια για να πιει καποιος κοκα-κολα με ζαχαρη την ωρα που υπαρχουν ασπαρταμη και στεβια
Γενικα βεβαια ολα αυτα τα ποτα βοηθανε στην χωνεψη και ανοιγουν την ορεξη κανοντας spike στην ινσουλινη (ειδικα οταν εχουν ζαχαρη) -
Εγω μια δυο φορες το μηνα που θα πιω κολα πινω μονο zero. Γενικα ζαχαρη πλεον ουτε στον καφε δεν μπορω να πιω.
-
Κόψε την F1 και ξεκίνα MotoGP...πέρα από το απείρως καλύτερο θέαμα, δεν προλαβαίνεις να φας και πολλά μέχρι να τελειώσει ο αγώνας
-
Εντάξει όλοι φάγαμε λίγο παραπάνω λόγω των ημερών και σε κρέας και σε γλυκά, το θέμα είναι να μπορείς να συνεχίσεις με σθένος και να μη τα παρατήσεις. Αν αδυνατείς να καταλάβεις ότι πρέπει να το κάνεις για σένα και για την υγεία σου τότε σταμάτα το γιατί πετάς τα λεφτά σου αφού μόλις τελειώσει η δίαιτα θα ξαναγυρίσεις στα μπινελίκια.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
[...]αφού μόλις τελειώσει η δίαιτα θα ξαναγυρίσεις στα μπινελίκια.Oπως τον κόβω τον Geo, χαλλλλαρά αυτό θα γίνει. Εδώ το κάνει πριν την σταματήσει.
-
είμαι σίγουρος ότι σε 30 χρόνια θα λένε τα παιδιά μας πφφφ δεν είναι Φ1 αυτή χωρίς ρόδες, το 2014 είχαν και turbo. Μάλιστα πολλοί την έβλεπαν τρώγοντας.Sorry αλλά πας γυρεύοντας
π.χ. σε 3 γύρους αυτοί οι δύο προσέφεραν πιο πολύ θέαμα, αγωνία και επίδειξη αντρικών @@@ από όσο όλη η περσυνή περίοδος.
30+ χρονια πριν την εβαζε Σαββατο μεσημερι στην ΥΕΝΕΔ
καρφωμενος εγω. Εβαζε και αγγλικο ποδοσφαιρο.
εβαζε και τεννις Τζον ΜακΕνρο, προλαβα και τον Μποργκ, και Ναβρατιλοβα. Ηταν μαγικες ευκαιριες να δεις βρακι. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[...]αφού μόλις τελειώσει η δίαιτα θα ξαναγυρίσεις στα μπινελίκια.
Oπως τον κόβω τον Geo, χαλλλλαρά αυτό θα γίνει. Εδώ το κάνει πριν την σταματήσει.
Εντάξει όλοι το κάνουμε λίγο-πολύ. Το θέμα είναι να βρούμε το σθένος μετά και να πούμε ώπα φτάνει ξέφυγες μεγάλε.
-
Το θεμα ειναι ακομη και οι 'καταχρησεις' ή τα junk food να ειναι προγραμματισμενα και να πληρουν καποιο σκοπο.
Επισης το βαρος ειναι θεμα τροπου ζωης και συνηθειων γενικοτερα, αν οι συνηθεις δραστηριοτητες σου περιλαμβανουν να καρφωνεσαι 6 ωρες ημερησιως στον καναπε μπροστα σε τηλεοραση και να τρως ποπ-κορν την εχεις γαμησει ανεπανορθωτα.Καμια τροφη δεν απαγορευεται αν εχεις σωστες συνηθειες.
Την Κυριακη ολη μερα εφαγα καμποσα κιλα κρεας (φουλ λιπος και αρνι και χοιρινο και λουκανικα κλπ), τεραστιες ποσοτητες σαλατας φουλ στα λαδια και τις σως+τζατζικια και μουσταρδες και μισο ταψι oreo cheescake με σοκολατα απο πανω
το οποιο κατεβαζα με πληρες γαλα (κοντεψα να πεθανω απο ρηξη στομαχου).Το προηγουμενο βραδυ μαλιστα προηγηθηκε 'γευσιγνωσια' μαλτς με Λαγκαβουλιν κλπ ωραια (4-5 ποτηρακια ο καθενας μας)
.Αυτα ομως μετα απο 3 σερι σκληρες βραδινες προπονησεις 1,5+ ωρας ενω ειχαν προηγηθει πρωινοι περιπατοι-ελαφριες πεζοποριες 1+ ωρας την ιδια μερα και φαγητο 'καθαρο' χωρις ιχνος ζαχαρης (με φουλ postworkout υδατανθρακες κλπ).
Κυριακη + Δευτερα ξεκουραση (αλλα τη Δευτερα με πολυ λιγοτερο φαι) και απο Τριτη παλι δυνατες προπονησεις κλπ.
You get the picture.Δεν παχαινεις με 1 μερα καταχρησεις καθε 7-10 μερες, το αντιθετο μαλιστα.
-
Οχι ρε σεις. Ετυχε το 6ωρο τωρα που ηταν μαζεμενο (οχι fps αλλα pre quals-pre race κλπ):P
Ενταξει εκανα την χαζομαρα μου..εφαγα και χθες 2 τυλιχτα γλυκακια λογω γιορτης αλλα το βραδυ επανληθα με σαλατουλα και 2 μπιφτεκια μικρα.
Ξαναμπαινουμε σε ρυθμους. -
Φαντάσου τι θα κατεβάσεις αν νικήσει ο Αλόνζος, δηλαδή!
Συναπτός αλκοολισμός (2 μπουκάλια μέσο όρο κρασί + τσίπουρο) + αποχή από (συχνό) τρέξιμο έξω λόγω καιρικών = αισίως 1-2 κιλά πάνω, τα οποία αρχίζω να τα ιδρώνω με τρέξιμο.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Οχι ρε σεις. Ετυχε το 6ωρο τωρα που ηταν μαζεμενο (οχι fps αλλα pre quals-pre race κλπ):PΕνταξει εκανα την χαζομαρα μου..εφαγα και χθες 2 τυλιχτα γλυκακια λογω γιορτης αλλα το βραδυ επανληθα με σαλατουλα και 2 μπιφτεκια μικρα.
Ξαναμπαινουμε σε ρυθμους.Ακόμα δεν έχεις καταλάβει οτι η ουσία δεν είναι να κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και να νιώθεις ενοχές, αλλά να αλλάξει ολόκληρη η κοσμοθεωρία σου απέναντι στην διατροφή και την άσκηση. Όσο βλέπεις την διατροφή και την άσκηση σαν αγγαρεία και τον διατροφολόγο σαν μπαμπούλα δεν θα έχεις ΠΟΤΕ τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στο έγραψα και πριν μερικές δεκάδες σελίδες, κοίτα τι μας έγραφες πέρσι και τι μας γράφεις φέτος (είμαι σίγουρος οτι τα ίδια θα έγραφες και πρόπερσι ) ... Κάνεις ακριβώς τα ίδια λάθη και έχεις ακριβώς την ίδια παιδική λογική αντιμετώπισης του προβλήματος...
μην κοιτάς τι γράφει ο κοβάθε, αυτός είναι σε πολύ προχωρημένο επίπεδο και μπορεί να ορίζει κατα βούληση τον μεταβολισμό του, εσύ ακόμα είσαι σε βρεφικό στάδιο
-
Βουλιάζει η Κρήτη λόγω παχυσαρκίας
«Βουλιάζει» …χρόνο με το χρόνο η μεγαλόνησος Κρήτη κάτω από το βάρος των πιο παχύσαρκων σε Ελλάδα και Ευρώπη κατοίκων της.
Δεν πρόκειται για λογοπαίγνιο αλλά για μια σκληρή πραγματικότητα, καθώς** τα τελευταία 40 χρόνια (1970 -2010) ο μέσος όρος βάρους των κατοίκων της Κρήτης αυξήθηκε κατά 20 κιλά!!**Την οδυνηρή αυτή διαπίστωση, φέρνει στο φώς της δημοσιότητας- μέσα από επιστημονικές μελέτες - ο καθηγητής χειρουργικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας του Παν/κού Νοσοκομείου Ηρακλείου κ. Ιωάννης Μελισσάς (στη φωτογραφία), με την ευκαιρία της διοργάνωσης στα Χανιά (29 με 31 Οκτωβρίου) του 15ου Παγκρήτιου Ιατρικού Συνεδρίου.
«Δυστυχώς στο διάστημα των τελευταίων 40 χρόνων ο πιο υγιής πληθυσμός σε παγκόσμιο επίπεδο το 1970, μετατράπηκε στον πιο παχύσαρκο σε Ελλάδα και Ευρώπη το 2010» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ Μελισσάς και προσθέτει «Πράγματι η Κρήτη κινδυνεύει να ..βουλιάξει στον τομέα της Υγείας αν δεν ληφθούν προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας, αφού ήδη στο βάρος των 700.000 κατοίκων της τα 40 τελευταία χρόνια έχουν προστεθεί 14.000.000 κιλά !!!».
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των επιστημονικών και στατιστικών μελετών** ο Κρητικός το 1970 ζύγιζε 63 κιλά και έκαιγε 3000 θερμίδες την ημέρα** με σκληρή σωματική εργασία, που ισοδυναμεί με περπάτημα 15 χιλιομέτρων. Το διαιτολόγιό του περιελάμβανε συχνά όσπρια, φρούτα, λαχανικά, ψωμί με αλεύρι ολικής άλεσης, ελαιόλαδο, ελιές, σαλιγκάρια ενώ σπάνια κατανάλωνε τροφές όπως κρέας, ψάρι και γαλακτοκομικά.
Σήμερα ο Κρητικός ζυγίζει 83 κιλά, εργάζεται ελάχιστα σωματικά και καταναλώνει πολύ λίγες θερμίδες με έντονη μυική άσκηση. Τρέφεται ανθυγιεινά με συχνή κατανάλωση ζωικών λιπών, κρέατος, τυριών και τροφών πλούσιων σε ακόρεστα λιπαρά οξέα.
Παράλληλα έχει σταματήσει την κατανάλωση φρούτων λαχανικών και χορταρικών που θεωρούνται ευεργετικές τροφές, με μεγάλη περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικές ουσίες που εμποδίζουν την γήρανση του οργανισμού.ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ
Σε πρόσφατη μελέτη που έκανε το Πανεπιστήμιο Κρήτης το 86,1% των αγροτών βρέθηκε με βάρος πάνω από το φυσιολογικό. Από αυτούς το 42,9% βρέθηκαν υπέρβαροι και οι υπόλοιποι δηλαδή το 43,2% παχύσαρκοι με Δείκτη Μάζας Σώματος μεγαλύτερο από 30.
Τα ποσοστά αυτά ξεπερνούν ακόμα και εκείνα του αστικού πληθυσμού των Αθηνών (που υπολογίζεται ότι είναι στο 73%) μιας πόλης με ποσοστά παχυσαρκίας από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη,Σύμφωνα με τον κ Μελισσά το φαινόμενο αυτό αποδίδεται:
Στην αλλαγή του τρόπου ζωής.
Στην κατάργηση της παραδοσιακής Κρητικής διατροφής.
Στην καθιστική ζωή.
Στο γρήγορα ρυθμό και την πίεση της καθημερινότητας που οδηγεί στην εύκολη λύση του ταχυφαγείου, ακόμα και σε αγροτικές περιοχές του νησιού.Ανησυχητικά είναι επίσης και τα ποσοστά της παιδικής και εφηβικής παχυσαρκίας στην Κρήτη, που είναι δεκαπλάσια από αυτά που καταγράφτηκαν στη δεκαετία του 80. Η επιδημία της παχυσαρκίας βέβαια δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας καταλήγει στο συμπέρασμα ότι ο αριθμός των ατόμων με παραπανίσιο βάρος θα φθάσει τα 2,3 δισεκατομμύρια άτομα το 2015. Από αυτά τα 700.000.000 θα είναι παχύσαρκα. Στην Ευρώπη από παχυσαρκία υπολογίζεται ότι πάσχουν 150.000.000 ενήλικες και 15.000.000 παιδιά, ενώ το νόσημα ευθύνεται για 1.000.000 θανάτους κάθε χρόνο. Τεράστια είναι και η οικονομική επιβάρυνση που προκαλεί για θεραπεία των επιπλοκών που προκαλεί όπως ο σακχαρώδης διαβήτης τύπου 2, η αρτηριακή υπέρταση, η καρδιαγγειακή νόσος κ.α.
ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ-ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ
«Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και δεν χωρά καμία αναβολή όσον αφορά τα προληπτικά μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν άμεσα» τόνισε ο κ Μελισσάς. Σύμφωνα με τον καθηγητή η Πολιτεία σε συνεργασία με τους επιστημονικούς φορείς του νησιού, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Εκκλησία θα πρέπει άμεσα να εκπονήσει και να υλοποιήσει ενημερωτική εκστρατεία για το πρόβλημα. Μάλιστα το βάρος θα πρέπει να δοθεί στην ενημέρωση των γονιών και της νεολαίας (μαθητικής και σπουδάζουσας) γιατί εκεί το πρόβλημα έχει πάρει μορφή επιδημίας.
Σήμερα στην Κρήτη, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο η σοβαρής μορφής παχυσαρκία αντιμετωπίζεται χειρουργικά από το 1992. Χειρουργούνται κάθε χρόνο περίπου 150 ασθενείς με σοβαρής μορφής παχυσαρκία και συνοδά νοσήματα όπως διαβήτης, υπερλιπιδαιμία, υπνική άπνοια κτλ. Η χειρουργική αυτή τα τελευταία χρόνια ονομάζεται μεταβολική χειρουργική. Εφαρμόζονται όλες οι γνωστές επεμβάσεις όπως επιμήκης γαστρεκτομή, γαστρική παράκαμψη, δακτύλιος και χολοπαγκρεατική εκτροπή. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται επεμβάσεις θεραπείας του σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2 με πολύ καλά αποτελέσματα. -
Σωστα μιλησε ο red. Δυστυχως θελει πολυ δυναμη και γω ειμαι σε βρεφικο σταδιο.Με ψυχολογησες σωστα..Στο χερι μου ειναι..
-
ξεκίνα...
ξέρω άτομο που είναι 1.80, 65 κιλά, 40 ετών και τρώει τον αγλέουρα.
-
https://www.youtube.com/watch?v=dtTCRBj ... e=youtu.be
Cheat dayzzz ruleee bro!!!
Εχει γελιο ο τυπακος αλλα τα λεει καλα.
Δεν πολυσυνισταται αν εισαι ηδη παχυσαρκος βεβαια, εχει δικιο ο red_monster εδω.
Πόσα κιλά είστε?