-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το τρως το φαγακι σου κρουζερ ε;Δεκαετίες τώρα
-
Ο χρήστης Dodger στις 23/03/14 έγραψε:
Τη περασμενη Κυριακη η ζυγαρια εδειχνε 91.9kg, σημερα 89.8kg. Υψος 1.82.........................
Σήμερα 88.5kg Kαι δε το λέει μόνο η ζυγαριά, αλλά και ο καθρέφτης. Από βδομάδα πάω και για Dexa.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Έχω πάρει 1,5-2 κιλά τους τελευταίους μήνες και με διαολίζουν. Το έτερον ήμιση μου λέει ότι με προτιμά έτσι και όχι σαν τον άγιο ανούφριο, αλλά με ενοχλούν. Υπαίτιες φυσικά οι διάφορες μ@λακιούλες που τσιμπάω ακόμα και στο κρεβάτι.
Σημερινό ζύγισμα 66,2 κιλά (ύψος 1,67).
66 κιλά ήμουν την εποχή που ο Γκάλης διαφήμιζε ΑΓΝΟ.
60 κιλά ήμουν στη Τετάρτη δημοτικού.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Δεν θυμάμαι καν (και αν ) πότε ήμουν 85kg, και από την εποχή που άρχισα τα γυμναστήρια (Γυμνάσιο), πάντα >90kg...
Πάντως με βάλατε όλοι σας στη πρίζα και το πήρα απόφαση, 5 μέρες τώρα απλά χωρίς βραδυνό και με λίιιιγο πιο προσεκτική διατροφή μέσα στη μέρα, ήδη -2 κιλά. Στόχος το διψήφιο νούμερο, και μετά βλέπουμε....
-
Απλά δεν θυμάσαι πριν τα 15 σου χρόνια . Πόσο ύψος έχεις και είναι στόχος το διψήφιο ?
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Έχω πάρει 1,5-2 κιλά τους τελευταίους μήνες και με διαολίζουν. Το έτερον ήμιση μου λέει ότι με προτιμά έτσι και όχι σαν τον άγιο ανούφριο, αλλά με ενοχλούν. Υπαίτιες φυσικά οι διάφορες μ@λακιούλες που τσιμπάω ακόμα και στο κρεβάτι.
Σημερινό ζύγισμα 66,2 κιλά (ύψος 1,67).
66 κιλά ήμουν την εποχή που ο Γκάλης διαφήμιζε ΑΓΝΟ.
60 κιλά ήμουν στη Τετάρτη δημοτικού.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
Δεν θυμάμαι καν (και αν ) πότε ήμουν 85kg, και από την εποχή που άρχισα τα γυμναστήρια (Γυμνάσιο), πάντα >90kg...
Πάντως με βάλατε όλοι σας στη πρίζα και το πήρα απόφαση, 5 μέρες τώρα απλά χωρίς βραδυνό και με λίιιιγο πιο προσεκτική διατροφή μέσα στη μέρα, ήδη -2 κιλά. Στόχος το διψήφιο νούμερο, και μετά βλέπουμε....
300 αλογάκια και 46 κιλάκια ...να τα αφήσω ?
θα χαλάσεις την αναλογία...
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Απλά δεν θυμάσαι πριν τα 15 σου χρόνια . Πόσο ύψος έχεις και είναι στόχος το διψήφιο ?1.87
Προφανώς ρε συ, δεν γεννήθηκα 80 κιλά Απλώς από τις πρώτες φορές που άρχισα να χρησιμοποιώ συστηματικά ζυγαριά (λόγω μπάσκετ και γυμναστηρίου) ήμουν ήδη σε αυτά τα κιλά...
Όσο για το CX7, το ξέρω ότι το ξέρεις ότι τα κιλά πάνε στη ροπή και κάνεις χιούμορ με τη χρήση της λέξης, αλλά επί της ουσίας στους δύο τόνους βάρους τι να κλ@σουν τα 10 δικά μου κιλά διαφοράς....
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
............... Πόσο ύψος έχεις και είναι στόχος το διψήφιο ?Το μεγάλο ερώτημα θα ήταν πόσο ύψος έχει, για να ΜΗΝ είναι στόχος το διψήφιο...!
-
ορθό
-
Οι άνω του 1,90 μπορούν να είναι άνετα τριψήφιοι .
-
Αρτι αφιχθεις απο την διαιτολογο..
Προηγουμενη επισκεψη :12ος/2013 και απο τοτε 2 ταξιδια εξωτερικο με πολυ φαι (οχι οτι εδω δεν ετρωγα)..Βαρος: 97.5 (πηρα 1.1kg) χωρις γυμναστικες κ ποδηλατο..
Απο αυριο ομως ξεκιναω να μαζευτω λιγακι καθως το στομαχι δειχνει να εχει ανοιξει (δεν χορταινω με τπτ).
Στοχος μεχρι Αυγουστο να φτασω τα 90-88. -
Μπραβο Γιαννη.Και γω αυριο κλεινω εβδομαδα διαιτας και μπορω να πω οτι ειμαι γενικα σωστος σε ολα.
Και αρχιζω και συνηθίζω το ζυγισμα των τροφων. 7/04 θα εχουμε το πρωτο ζυγι και θα κανουμε και λιπομετρηση και κατι αλλα τεστακια. -
Πεινάς; Εγώ είμαι κομπλέ δε προλαβαίνω να πεινάσω κι έρχεται το φρούτο ξέρω γω. Σκέφτομαι να ζητήσω λίγο πιο επιθετική δίαιτα για αρχή να φύγουν πιο γρήγορα τα πολλά. Όχι τπτ άλλο να βάλω και κανά παλιό αφόρετο ρούχο
-
Το σκ ζοριστικα παραπάνω. Στη δουλεια ξεχνιέμαι..αλλα γενικά δεν μπορω να πω ότι έχω πεινασει. Αλλα το κανονικό προγραμμα θα το βγάλει την Δευτέρα μετα τις μετρήσεις..πάμε γερά.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλο ειναι να αποφευγετε τους αριθμητικους στοχους
Οταν τους βαζετε,να ειναι ρεαλιστικοι και οχι πχ το βαρος που ειχατε στο δημοτικο ή το βαρος της Kate Moss
Ενας γενικος στοχος ειναι απωλεια 10% σε διαστημα πχ 6 μηνων,συνηθως πολυ ευκολος στοχος για υγιεις και νεουςΤις θερμιδες να μην τις κατεβαζετε ασκοπα,το κατεβασμα μπορει να δημιουργησει εως και αντιθετα αποτελεσματα ή (το πιθανοτερο) σε μεγαλη απωλεια μυικου ιστου.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Μπραβο Γιαννη.Και γω αυριο κλεινω εβδομαδα διαιτας και μπορω να πω οτι ειμαι γενικα σωστος σε ολα.
Και αρχιζω και συνηθίζω το ζυγισμα των τροφων. 7/04 θα εχουμε το πρωτο ζυγι και θα κανουμε και λιπομετρηση και κατι αλλα τεστακια.Γιωργη οποτε πεινας ανοιγε το ψυγειο κ αρπαζε ενα αγγουρακι (τα μικρα τα κρητικα)..επισης τα κρακερ κανουν καλη δουλεια (ελεγχομενα ομως)..
Ποτε δεν μπηκα στην διαδικασια ζυγισματος Γιωργο. Λαδερα φακες κ.λ.π τα μετραγα με κουπα , κρεατικα και αλλα στερεα με το ματι. Ψαρι οσο θελω (οχι τηγανιτο) , σαλατα οσο μα οσο θελω οποτε θελω (μην χαιρεσαι ομως, με 2 κ.γ λαδι.. ).
Καθε πρωι με το πρωινο ρουφαγα κ μισο ποτηρι γκρειπ φρουτ (τελειο λυποδιαλυτικο) .
Ποτε μην παραλειπεις γευματα κ οταν σου λεει να φας 1 φετα ψωμι να την τρως (εγω πολλες φορες δεν την ετρωγα νομιζοντας οτι κανω καλο καθως φανταζομουν οτι παιρνω λιγοτερες θερμιδες αρα απωλεια βαρους) πραγμα το οποιο ειναι μεγα λαθος.
Ολα αυτα σε συνδυασμο με αρκετο ποδηλατο κ λιγο διαδρομο που κ που.
Απο αυριο ξεκιναω παλι !!!!!!
Καλη επιτυχια σε ολους μας
Γιωργη να κανονισουμε παραλια για μεζε.... Εεεε εννοω για καφε -
Απλα κορυφαιο σαιτ:
Ολα τα αρθρα εχουν αναφορες στις αντιστοιχες κλινικες μελετες.
Καταρριπτει απειρους διατροφικους μυθους και επισης εχει πολυ καλη αναλυση ολων των συμπληρωματων.
-
-
Πηγα την Δευτερα στο Διαιτολογο-διατροφολογο.
108,1 εγραψε το ζυγι!!!
Οπως μου ειπε....
Ησουν στον ημιοροφο των παχυσαρκων..τωρα εισαι στο ρετιρε των υπερβαρων!!Μου εκανε και λιπομετρηση..
Συνεχιζουμε δυνατα!! Τελη Μαιου θελω να χαιδευω τα 100!!!
-
Mπραβο γιωργη καλη συνεχεια. Και στα 103 να εισαι τελη Μαιου μια χαρα ειναι μην βιαζεσαι .. Απο λιπος τι σου ειπε;
-
Δεν τα θυμαμαι ακριβως τα νουμερα (τα εχω σπιτι) αλλα θυμαμαι αυτο...
Γιωργο κουβαλας 28 κιλα λιπος!!!
Πατσοκοιλιας
Πόσα κιλά είστε?