-
Κάτσε να πιάσω το ποπ κορν!
-
Ο χρήστης Κωστας Τσικος έγραψε:
Πήγε 12 ...
Γκεο δεν σε βλέπω να γράφεις και νιώθω οτι έγινες κολλητός με τον τυροπιτά στα νέα γραφεία
φιλε αρχιτεκτονας εισαι;
όχι ακριβώς, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί και κάνα σφράγισμα να μου ζητήσεις, θα στο κάνω
-
ξερεις απο σχεδιασμο υψομετρικων τομων;
-
ξερεις απο σχεδιασμο υψομετρικων τομων;ξεκινάμε απο 100€
-
να ανοιξω ενα θεμα να μην ενοχλω εδω;
Οχι μα τι λες, μια χαρά είναι εδώ [Mod]
-
ξερεις απο σχεδιασμο υψομετρικων τομων;Εκσκαφές;
Sent from Corsair's brick
-
Μετά απο 25+ χρόνια, έφτασα και πάλι στα κιλά που είχα στα 25 μου: 70, με ύψος 1,73. To μέγιστο βέβαια βάρος που έφτασα ποτέ, ήταν τα 80 κιλά, ποτέ πατσοκοίλια λόγω καλού σωματότυπου, λίγα μαγουλάκια όμως έδειχναν μαζί με το υπόλοιπο σύνολο ότι ... δεν πρόσεχα ιδιαίτερα!
Πως τα κατάφερα? Απο τον περασμένο Νοέμβριο δουλεύοντας χειρωνακτικά 5-6 ώρες ημερησίως, αλλά ειδικά απο Ιανουάριο μέχρι σήμερα, με μαστοροδουλειές πάνω απο 8 ώρες την ημέρα στο σπίτι, ανεβοκατέβασμα σκάλας (42 σκαλιά σύνολο) πάνω απο 20 φορές τη μέρα, φαγητό μόνο μια φορά πλήρες (νορμάλ μερίδες + φρούτο ή γλυκό πάντα) , άλλοτε στις 5 και άλλοτε στις 9 το βράδυ και απ΄το πρωί 2 καφέδες, 1 μέτριο σάντουιτς και 1 χυμό ή μιά μπανάνα.
Επειδή πραγματικά 'ξανάνιωσα'και εδώ και 2+ μήνες έχω σταθεροποιηθεί σε αυτό το βάρος, με λιγότερη δουλειά αλλά ίδιο πρόγραμμα διατροφής, θα κάνω κάθε προσπάθεια να μην ξαναπάρω πάνω απο 2-3 κιλά! Promise! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
θα κάνω κάθε προσπάθεια να μην ξαναπάρω πάνω απο 2-3 κιλά! Promise!Δεν πα να παρεις και 200 κιλα,εμας τι μας νοιαζει;
Αν σε βολευει, το φρουτο μην το τρως μαζι με το κυριως γευμα,βαλτο καποια αλλη στιγμη που πεινας μαζι με μια χουφτα ξηρους καρπους (αψητους). -
Γκεο μην ξενιεσαι, ιτς φιτ σιζον ακόμα και ον δε γκο....
-
-18 Kgr εγραψε το κοντερ σε διαστημα 6 μηνων
Απο εδω και περα αρχιζει η προσπαθεια να επανακτηθουν σε χρονο ρεκορ -
Τα ερωτηματα του γκαλοπ ειναι λανθασμενα. Η πρωτη και η τριτη επιλογη ειναι το ιδιο...
-
τα κανονικά κιλά είναι τα παγκαλικά ?
-
Δεν βλέπω κινητικότητα εδώ μέσα....τι έγινε, όλοι πέσατε στα burgers και στις πίτσες ?
Εγώ το (ξανα)αποφάσισα, και ξεκίνησα ταυτόχρονα διατροφή, ποδήλατο και ημι-σοβαρό γυμναστήριο ('ημι' όπως λέμε 'λίγα κιλά για αρχή'). Η διατροφή είναι απλή θερμιδική, τίποτα 'επιστημονικό' και μελετημένο, και απλά συμπληρώνω με γύρη. Ποδήλατο για το πέρα-δώθε στο γυμναστήριο (5χλμ και ταυτόχρονα προθέρμανση), και σιγά-σιγά τα κιλά στο γυμναστήριο για να επανέλθουμε στις παλιές καλές ένδοξες μέρες.
Μέχρι στιγμής το κοντέρ γράφει -3κ σε 20 μέρες, οπότε μάλλον καλά πάμε....
-
Νομιζω ειναι απασχολημένοι με την μετακόμιση
Sent from Corsair's brick
-
Λογικό όμως, δεν στήνεις άλλο σπιτικό εύκολα... Έχει τα προβλήματά του...
-
Αχου τα
Ρε σοβαρευτειτε λιγο -
trident for mod
Πόσα κιλά είστε?