-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Εγώ πάντως βλέπω στην πρώτη φωτό τσαγάκι και στη δεύτερη τσιγάρα, κινητά, σταχτοθήκη....
Ντάξει πλάκα κάνω. Ωραίος μπράβο σου.
Πες μας και τη διατροφή που ακολουθείς, εκτός αν είναι απόρρητη.Panosss η πρωτη μονο τσαγακι δεν ειναι.....
Vodka redbull απο τοτε που επινα ολο τον Βοσπορο.Την πορτοκαλαδιτσα δεν την ειδες? χιχιχιχιχιχι
Το τσιγαρο ειναι το μονο που δεν εχω κοψει ακομα αλλα εχει ελατωθει αισθητα. Απο 2 πακετα στο μισο την ημερα αλλα αυτο το μισο δεν γινεται να κοπει. Τουλαχιστον οχι ακομα.Διατροφη ηταν βασισμενη στον μεταβολισμο μου και τι εκαιγα. Δηλαδη χωρις ασκηση το metabolitic rate μου ηταν 2100 την ημερα και εγω επερνα 1200-1500. Μου ειχε κοψει τελειως τα αναψυκτικα, το αλκοολ, τα φρουτα που περιεχουν μεγαλες ποσοτητες ζαχαρης και οκ, τον καφε τον επινα σκετο ουτως ή αλλως. Απο φαγητα δεν ειχα καθολου ρυζι, πατατες, μακαρωνια, ψωμι (μονο μαυρο και αυτο μια φορα την εβδομαδα) και ειχα πολλα λαχανικα, κοτοπουλο, μοσχαρι και ψαρι. Α και τα μισα απο τα αυτα ηταν spicy.
Και φυσικα παρα μα παρα μα παρα πολυ νερο.... Κοντεψα να κυκλοφορω με πανα. Καθε 30 με 45 λεπτα πηγαινα για κατουρημα.Η συγκεκριμενη μου εκανε κατι σαν το ghili diet στην Ελλαδα ή πως σκατα λεγεται. Δηλαδη επειδη εγω δεν εχω καποιον να τα μαγειρεψει και απο χρονο δεν εχω καθολου λογο δουλειας, μου στελνανε το φαϊ καθε πρωι. 3 γευματα και 2 σνακ. 5 μερες τηε εβδομαδα και 2 ρεπο αλλα στα ρεπο επρεπε να συγκρατηθω και να προσεξω τι θα φαω και με τι συνδιασμενο.
Δεν ειμαι ειδικος αλλα αυτη η διαιτα που εκανες δεν ειναι high protein diet? ειχε κανει κατι αναλογο ενας φιλος πριν χρονια και αυτος εχασε 20-30 κιλα σε μικρο χρονικο διαστημα. Το προβλημα αυτης της διαιτας ειναι, νομιζω, οτι μπορει να εχει επιπτωσεις στην υγεια.
-
ανίβα, πόσα κιλά είσαι τώρα, και πόσο ύψος?
συμφωνώ οτι δεν μπορεί να είναι όλοι πλήρως καταρτισμένοι, διαφωνώ στο οτι σκοπό έχουν να σε κάνουν βόδι στυλ τζερσει σορ...
1,86
96kg
17.2% PBF
16.1 kg Body Fat Mass
46.4kg Muscle MassΑφου μου δειχνουν τους πελατες τους live και μου λενε when I am finished with you, you will be looking like him...
Και μου δειχνουν κατι ντουλαπες. Τι να σου πω...πόσα ήσουν πριν δηλ; 150+ ;;
πάντως το θέμα είναι ότι πήρες την απόφαση και το έκανες, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Εγώ πάντως βλέπω στην πρώτη φωτό τσαγάκι και στη δεύτερη τσιγάρα, κινητά, σταχτοθήκη....
Ντάξει πλάκα κάνω. Ωραίος μπράβο σου.
Πες μας και τη διατροφή που ακολουθείς, εκτός αν είναι απόρρητη.Panosss η πρωτη μονο τσαγακι δεν ειναι.....
Vodka redbull απο τοτε που επινα ολο τον Βοσπορο.Την πορτοκαλαδιτσα δεν την ειδες? χιχιχιχιχιχι
Το τσιγαρο ειναι το μονο που δεν εχω κοψει ακομα αλλα εχει ελατωθει αισθητα. Απο 2 πακετα στο μισο την ημερα αλλα αυτο το μισο δεν γινεται να κοπει. Τουλαχιστον οχι ακομα.Διατροφη ηταν βασισμενη στον μεταβολισμο μου και τι εκαιγα. Δηλαδη χωρις ασκηση το metabolitic rate μου ηταν 2100 την ημερα και εγω επερνα 1200-1500. Μου ειχε κοψει τελειως τα αναψυκτικα, το αλκοολ, τα φρουτα που περιεχουν μεγαλες ποσοτητες ζαχαρης και οκ, τον καφε τον επινα σκετο ουτως ή αλλως. Απο φαγητα δεν ειχα καθολου ρυζι, πατατες, μακαρωνια, ψωμι (μονο μαυρο και αυτο μια φορα την εβδομαδα) και ειχα πολλα λαχανικα, κοτοπουλο, μοσχαρι και ψαρι. Α και τα μισα απο τα αυτα ηταν spicy.
Και φυσικα παρα μα παρα μα παρα πολυ νερο.... Κοντεψα να κυκλοφορω με πανα. Καθε 30 με 45 λεπτα πηγαινα για κατουρημα.Η συγκεκριμενη μου εκανε κατι σαν το ghili diet στην Ελλαδα ή πως σκατα λεγεται. Δηλαδη επειδη εγω δεν εχω καποιον να τα μαγειρεψει και απο χρονο δεν εχω καθολου λογο δουλειας, μου στελνανε το φαϊ καθε πρωι. 3 γευματα και 2 σνακ. 5 μερες τηε εβδομαδα και 2 ρεπο αλλα στα ρεπο επρεπε να συγκρατηθω και να προσεξω τι θα φαω και με τι συνδιασμενο.
Δεν ειμαι ειδικος αλλα αυτη η διαιτα που εκανες δεν ειναι high protein diet? ειχε κανει κατι αναλογο ενας φιλος πριν χρονια και αυτος εχασε 20-30 κιλα σε μικρο χρονικο διαστημα. Το προβλημα αυτης της διαιτας ειναι, νομιζω, οτι μπορει να εχει επιπτωσεις στην υγεια.
Δεν ξερω τι ειναι πραγματικα. Ξερω μονο οτι δουλεψε. Καθε μηνα συνεδρια και παρακολουθηση ενω καθε 3 μηνες αιματολογικες για να δει χολιστερινη, ζαχαρο κλπ. (μου ειχε κανει και εξετασεις πριν αρχισουμε και το μονο κακκο που ειχε βγει ηταν η χοληστερινη)
Οταν ρωτησα γιατι μου εχει κοψει τα carbohydrates μου ειπε οτι μου δινει οτι χρειαζεται μεσω των λαχανικων που μου εβαζε καθε μερα και του ψωμιου που ειχε μια φορα την εβδομαδα.
Διαιτολογος δεν ειμαι. Ουτε με ενδιαφερει. Απλα το ακολουθησα πιστα, δουλεψε, εχασα 57 κιλα και το βασικοτερο δεν πεινασα.
elteo: 150, 4 kg
-
Ένα είδος CKD (κυκλικής κετογενικής δίαιτας) σου έκανε, η πλέον αποτελεσματική για απώλεια μόνο λίπους. Στηρίζεται στην αρχή ότι αδειάζω τις αποθήκες γλυκογόνου μέσα στην εβδομάδα και κατ' επέκταση ο οργανισμός καίει λίπος γιατί δεν έχει γλυκογόνο για ενέργεια και 1 φορά την εβδομάδα κάνεις το λεγόμενο carb up γεμίζοντας τις αποθήκες σου με απλό υδατάνθρακα (στην περίπτωση σου με μαύρο ψωμί).
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οι θερμίδες σου, 2100 σαν βασικός μεταβολισμός είναι οκ, αλλά ο βασικός μεταβολισμός σημαίνει ότι τόσες χρειάζεσαι για να είσαι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι 24 ώρες, σε αυτές πρέπει να προστεθεί οποιαδήποτε φυσική δραστηριότητα μέσα στην ημέρα. Δηλαδή ακόμα και 10 σκαλιά που ανεβαίνεις, 5 λεπτά που περπατάς κλπ κλπ θα έπρεπε να προστεθούν. Το 2ο που δεν μου αρέσει είναι η μεγάλη μείωση των θερμίδων. 1200-1500 είναι θερμίδες για να κάνει δίαιτα γυναίκα 1.50 και όχι άντρας 1.86, το νορμάλ είναι -10% από τις θερμίδες που ξοδεύεις κάθε μέρα (βασικός μεταβολισμός+οποιαδήποτε σωματική δραστηριότητα) και αυτό για να χάνεις 1-1,5 άντε 2 στην περίπτωση παχύσαρκου κιλά λίπους την εβδομάδα το οποίο είναι και το απόλυτα υγιές σύμφωνα με τους ειδικούς. Το καλό με το να γυμνάζεσαι παράλληλα με την δίαιτα-διατροφή είναι ότι προσθέτεις κι άλλες θερμίδες στην ημερήσια κατανάλωση και άρα τρως περισσότερο φαγητό, διατηρείς ή ακόμα και αυξάνεις τους μυες σου και παράλληλα καθαρίζει από λίπος.
Σε ότι αφορά αυτά που λένε οι γυμναστές, αν ήταν τόσο εύκολο να βάζουμε μυες θα είμασταν όλοι stalone και βάλε. Για να μπει 1 κιλό μυς χρειάζεται πολλές φορές σκληρή γυμναστική μηνών εκτός αν είσαι 15-20 χρονών στέκα και ο οργανισμός σου και οι μυες σου είναι σαν σφουγγάρι στην απορόφηση θρεπτικών συστατικών και στην διέγερση από την γυμναστική.
-
dimik...ΑΝ κατάλαβα καλά...τολμάς να αμφισβητείς τον διατροφολόγο;...ΤΟΛΜΑΣ;;
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Σε ότι αφορά αυτά που λένε οι γυμναστές, αν ήταν τόσο εύκολο να βάζουμε μυες θα είμασταν όλοι stalone και βάλε. Για να μπει 1 κιλό μυς χρειάζεται πολλές φορές σκληρή γυμναστική μηνών εκτός αν είσαι 15-20 χρονών στέκα και ο οργανισμός σου και οι μυες σου είναι σαν σφουγγάρι στην απορόφηση θρεπτικών συστατικών και στην διέγερση από την γυμναστική.
+1
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
dimik...ΑΝ κατάλαβα καλά...τολμάς να αμφισβητείς τον διατροφολόγο;...ΤΟΛΜΑΣ;;Ρε Panosss μας επριξες τα ουμπαλα. Τι σκατα μενος ειναι αυτο εναντιον καποιων. Αν θεωρεις οτι ξερεις καλυτερα ανοιξε ενα μαγαζι να κονομισεις κιολας....
Dimik τωρα να σου πω εχεις ή δεν εχεις δικιο ψεμματα θα πω. Αφου και εγω ο ιδιος δεν ξερω. Αλλα εχει λογικη. Το καλο ειναι οτι δεν εχω παρει τραγικα σε σχεση με τον τροπο διατροφης που κανω αυτη την στιγμη. Αν θες να ψαξω να σου βρω καποιο απο τα mail με το τι ετρωγα να του ριξεις μια ματια.
Παραλληλα ειχε προτεινει τοτε να κανω καποια δραστηριοτητα ωστε να κανω περισσοτερες καυσεις αλλα χρονος μηδεν. Αντε κανα καρτ ή οι αγωνες που δεν νομιζω οτι ηταν κατι το τρελο σαν ασκηση σε συνολο μεσα στον 1 χρονο.
Αυτο με το γυμναστηριο προεκυψε την περασμενη παρασκευη οπου μπηκα να κανω απροετοιμαστος αγωνα καρτ με 6ταχυτο και εμεινα απο λαιμο και χερια. Για αυτο και πηγα και ρωτησα τι προγραμματα κανουν αφου εψαξα τι χρειαζεται μεσω τον αγωνιστικων ομαδων σε αγγλια και γερμανια που εχουν τετοια προγραμματα.
Οταν λοιπον ο trainer του γυμναστηριου ηρθε και μου συστηθηκε μου με ρωτησε για πιο λογο θελω κανω γυμναστηριο. Εξηγοντας του λοιπον τι ακριβως θελω μου λεει οκ. Θα σε κανω μεσα σε ενα χρονο ετσι. Και μου εδειξε καποιους πελατες... Σορρυ αλλα τετοιους δεν εμπιστευομαι. Οποτε ψαχτηκα διαφορετικα. -
dimik...ΑΝ κατάλαβα καλά...τολμάς να αμφισβητείς τον διατροφολόγο;...ΤΟΛΜΑΣ;;
Ρε Panosss μας επριξες τα ουμπαλα. Τι σκατα μενος ειναι αυτο εναντιον καποιων. Αν θεωρεις οτι ξερεις καλυτερα ανοιξε ενα μαγαζι να κονομισεις κιολας....
Dimik τωρα να σου πω εχεις ή δεν εχεις δικιο ψεμματα θα πω. Αφου και εγω ο ιδιος δεν ξερω. Αλλα εχει λογικη. Το καλο ειναι οτι δεν εχω παρει τραγικα σε σχεση με τον τροπο διατροφης που κανω αυτη την στιγμη. Αν θες να ψαξω να σου βρω καποιο απο τα mail με το τι ετρωγα να του ριξεις μια ματια.
Παραλληλα ειχε προτεινει τοτε να κανω καποια δραστηριοτητα ωστε να κανω περισσοτερες καυσεις αλλα χρονος μηδεν. Αντε κανα καρτ ή οι αγωνες που δεν νομιζω οτι ηταν κατι το τρελο σαν ασκηση σε συνολο μεσα στον 1 χρονο.
Αυτο με το γυμναστηριο προεκυψε την περασμενη παρασκευη οπου μπηκα να κανω απροετοιμαστος αγωνα καρτ με 6ταχυτο και εμεινα απο λαιμο και χερια. Για αυτο και πηγα και ρωτησα τι προγραμματα κανουν αφου εψαξα τι χρειαζεται μεσω τον αγωνιστικων ομαδων σε αγγλια και γερμανια που εχουν τετοια προγραμματα.
Οταν λοιπον ο trainer του γυμναστηριου ηρθε και μου συστηθηκε μου με ρωτησε για πιο λογο θελω κανω γυμναστηριο. Εξηγοντας του λοιπον τι ακριβως θελω μου λεει οκ. Θα σε κανω μεσα σε ενα χρονο ετσι. Και μου εδειξε καποιους πελατες... Σορρυ αλλα τετοιους δεν εμπιστευομαι. Οποτε ψαχτηκα διαφορετικα.Βασικά αυτό που περιγράφω με τις θερμίδες είναι αυτό για το οποίο κατηγορούσα τους διαιτολόγους μερικές σελίδες πριν.
Κι εγώ παρόμοια δίαιτα κάνω (CKD) αλλά οι θερμίδες μου είναι αερκετά πιο ανεβασμένες γύρω στις 2500 μιας και γυμνάζομαι καθημερινά και δεν ζυγίζομαι καν, μετράω με μεζούρα την μέση γύρω από τον αφαλό και την περιφέρεια μου για να βλέπω αν χάνω.Για τον γυμναστή έχεις δίκιο, κι εμένα αν μου έλεγε τέτοιο πράγμα θα έφευγα με ελαφρά. Από εκεί και πέρα μπουλντόζας από μυς δεν γίνεσαι με τα βάρη τόσο εύκολα, ίσα ίσα τονώνεις το μυικό σου σύστημα και την αντοχή του σώματος στις καταπονήσεις, αρκεί να κάνεις τις κατάλληλες ασκήσεις. Από εκεί και πέρα υπάρχουν εξειδικευμένα προγράμματα π.χ ισομετρικών ασκήσεων που πέρα από τους μυες τονώνουν συνδέσμους και αρθρώσεις και γενικά ενισχύουν τα σημεία που χρειάζεται ο κάθε αθλητής για το αθλημά του. Αν δεις για παράδειγμα την γυμναστική που κάνουν οι οδηγοί F1 ή MotoGP έχει λάστιχα, TRX, μπάλες γυμναστικής, kettlebells κλπ και λιγότερο κλασικές ασκήσεις bodybuilding.
π.χή ακόμα καλύτερα
-
Μπραβο Αλεξ...
Before
After
Ωραίος ο Hannibal!
Πραγματικά να βλέπουν μερικοί στη δουλειά που κουβαλούν μαζί τους κάτι σάντουιτς δέκα μέτρα τρώνε και τον αμπακο το μεσημέρι και μετά ξύδια και το βράδυ προσπαθούν να κοιμούνται νωρίς γιατί λένε πως παρασύρονται και παραγγέλνουν πίτσες η πιτόγυρα για να τσιμπίσουν όταν τους πάρει η ώρα. Άσκηση 0.
Οι δυο ειναι στα 100 κιλά και μεχρι 1,80 ύψος. Τους λιβανίζω κάθε μέρα να κόψουν λίγο φαγητό να κινηθούν λίγο παραπάνω στην καθημερινή τους ζωή αλλά δε... Δε λέω ότι είναι εύκολο να κόψουν τις απολαύσεις τους αλλά αξίζει να προσπαθήσουν όπως ο Hannibal.Και πάλι μπράβο
-
To κλειδί στην δίαιτα είναι το νερό. Πίνετε όσο περισσότερο μπορείτε και σας επιτρέπουν οι συνθήκες. Επίσης το ίδιο να κάνετε και στην συντήρηση. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι καλό κάνετε στον εαυτό σας.
-
Σωστος ο dimik...
Την παλευεις με την ketogenic??
Εμενα δε μ’ αρεσει καθολου η ιδεα να μην τρωω καθολου υδατανθρακα, ειδικα postworkout που ειναι και το μεγαλυτερο γευμα μου, τρωω απειρα (χτες πχ ειχα μισο κιλο κοτοπουλο+τυρι+αυγα με μισο ταψακι πατατες+ψωμι+σαλατα!!) χωρις να βαζω καθολου λιπος.Οσο για την προπονηση δυναμης, ΟΛΑ τα σπορ του κοσμου και ολοι αθλητες χρειαζονται δυναμη και ολοι κανουν καποια προπονηση δυναμης εξειδικευμενη για το σπορ τους. Και οταν λεμε δυναμη δεν εννοουμε απαραιτητα υπερτροφια, μπορεις ανετα να δυναμωσεις χωρις να φουσκωσεις σα μπαλονι, υπαρχουν πολλα αθληματα που δεν θελουν περισσοτερους μυς και το βαρος που ερχεται μαζι και κανουν μονο δυναμη.
Βεβαι αμα εισαι τελειως λαπας θα παρεις και μυς και χανοντας λιπος θα εισαι καλυτερα απο πριν πχ ο τυπος στο βιντεο που κανει προπονηση δυναμης για αναβατες δεν ειναι φουκωμενος αλλα ειναι προφανως δυνατος (απαραιτητη προυποθεση για το σπορ του). -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Σωστος ο dimik...
Την παλευεις με την ketogenic??
Εμενα δε μ’ αρεσει καθολου η ιδεα να μην τρωω καθολου υδατανθρακα, ειδικα postworkout που ειναι και το μεγαλυτερο γευμα μου, τρωω απειρα (χτες πχ ειχα μισο κιλο κοτοπουλο+τυρι+αυγα με μισο ταψακι πατατες+ψωμι+σαλατα!!) χωρις να βαζω καθολου λιπος.Οσο για την προπονηση δυναμης, ΟΛΑ τα σπορ του κοσμου και ολοι αθλητες χρειαζονται δυναμη και ολοι κανουν καποια προπονηση δυναμης εξειδικευμενη για το σπορ τους. Και οταν λεμε δυναμη δεν εννοουμε απαραιτητα υπερτροφια, μπορεις ανετα να δυναμωσεις χωρις να φουσκωσεις σα μπαλονι, υπαρχουν πολλα αθληματα που δεν θελουν περισσοτερους μυς και το βαρος που ερχεται μαζι και κανουν μονο δυναμη.
Βεβαι αμα εισαι τελειως λαπας θα παρεις και μυς και χανοντας λιπος θα εισαι καλυτερα απο πριν πχ ο τυπος στο βιντεο που κανει προπονηση δυναμης για αναβατες δεν ειναι φουκωμενος αλλα ειναι προφανως δυνατος (απαραιτητη προυποθεση για το σπορ του).Tην παλεύω πολύ άνετα, τρώω υδατάνθρακα 2 μέρες την εβδομάδα προς το παρόν και θα τις κάνω 1 σε κανα 2-3 βδομάδες, μέσα στην ημέρα τρώω μετά την προπόνηση μπανάνα ή μήλο μαζί με whey και μετά 1 ώρα γεύμα με κρέας (άσπρο κυρίως) και σαλάτα. Βασικά είναι λίγο περίεργη η δική μου διατροφή γιατί παίζω με high-low υδατάνθρακα και λίπη εναλλάξ μέσα στην εβδομάδα.
Κι εμένα μια τυπική μέρα έχει 400γρ κοτόπουλο στήθος, 8 ασπράδια ή 2 ολόκληρα + 4 ασπράδια, 20γρ ξηρούς καρπούς, και 300γρ πατάτα ή ρύζι τις μέρες με υδατάνθρακα + 30γρ βρώμη το πρωί, τις μέρες με high λίπος παίζει μοσχάρι νουά/φιλέτο ή σολωμός και έξτρα ελαιόλαδο στις σαλάτες. -
Mλκια μου ετσι οπως τα εγραψα:
-
δεν εννοουσα οτι δε βαζω λιπος στο φαγητο, πανω μου εννουσα.
Τα φαγητα κανονικα τα λαδακια τους και οι σαλατες μου παντα με ξηρους καρπους+ταχινι+λιναροσπορο -
Αυτο που εγραψα ηταν 1 γευμα (το μεγαλυτερο της μερας μετα την προπονηση) οχι ολοκληρη η μερα!
-
-
Eγώ πιστεύω στην άσκηση του σώματος. Απο την άσκηση και κίνηση στο σπίτι με μικρά βάρη μονοζυγο ,την μετακίνηση με ποδήλατο μέχρι ένα άθλημα ομαδικό με φίλους και με απλές οδηγίες ενός γυμναστή (όχι μα'ι'μού) ακόμα και στον τρόπο διατροφής .
Ίσως να μιλάω εκ του ασφαλούς αφού μπορεσα μεχρι σήμερα να μην ξεπεράσω ποτέ το φάσμα των 82 κιλών απο τα 73 που ήμουν 18 χρόνων μόνο με τα παραπάνω. Δεν έχω σταματήσει ποτέ να γυμνάζομαι παρά μόνο όταν υπήρχαν θέματα υγείας η επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μέχρι εκεί όμως. Στο φαγητό δεν θα μπορούσα να βάλω μεγάλους περιορισμούς. Μετά τα 43 μου χρόνια έκοψα ψωμια (τα πολλά) ενω μπύρες και ανθρακούχα σπάνια έπινα. Εδώ να πω ότι τα τσιπουράκια και τα ουισκάκια περιορίστηκαν σημαντικά τα τελευταία τρία χρόνια και στην συχνότητα και στην ποσότητα. Δε γινόταν διαφορετικά. Μου έχει ραγίσει την καρδιά αυτό αλλά.... Πραγματικά θαυμάζω τη θέληση αυτών που τηρούν προγράμματα διατροφής ή δεν αποκλείνουν ποτέ απο αυτά. Το κυρίως πιάτο έχει τα πάντα και το μονο που με σώζει είναι η άσκηση η κατάλληλη ώρα και η σωστή ποσότητα του φαγητού. Δεδομένου ότι ήμουν αθλητής στίβου ,μπάσκετ,βόλευ σε τοπικό σύλλογο ακολουθώ ένα πρότυπο άθλησης που έχω μάθει απο τότε. Και φυσικά η διατροφή μου δεν μπορώ να πω ότι είναι η σωστή . Παρ΄όλα αυτά βλέπω πως ο οργανισμός μου αντιδρά θετικά σε περιορισμούς δηλ χάνω εύκολα τα 2 κιλά που μπορεί να πάρω τα Χριστούγγενα πχ . Συνήθως αυτό γίνεται. Έως τώρα τουλάχιστον. -
μπραβο ρε Αλεξανδρε!!!!
δεν ξερεις ποσο καλο εκανες στον οργανισμο σου.
Τωρα προσπαθησε να το διατηρησεις.
Μπραβο και παλι μπραβο!!!!
to 2004 ειχα φτασει 102 κιλα. ειμαι 1.82.Καπου στο Γεναρη του ιδιου ετους μου την βιδωσε.
δεν πηγα σε διαιτολογο,κακως βεβαια.
Ξεκινησα περπατημα γρηγορο καθε μερα 2 ωρες=10km περιπου.
Επισης περιστασιακα αναβαση σε λοφους εδω κοντα.
Εκοψα γλυκα,αναψυκτικα,μακαρονια και πολυ ψωμι.
επινα 3λιτρα + νερο την μερα.τον Ιουλιο του 2004 γυρισα σπιτι μου και η μανα μου δεν με αναγνωρισε οταν κατεβηκα απο το καραβι.
εφτασα 82 κιλα δηλαδη 20 κιλα σε 7 μηνες.
Ειχα αλλαξει 3 ζευγαρια παπουτσια και ειχα κανει το Decathlon πλουσιο στα αναλωσιμα.τον Αυγουστο συνεχισα με πολλα μπανια καθε μερα 2 μιλια κολυμβηση
Τον Σεπτεμβρη ειχα φτασει 77κιλα...μου την ειχαν πεσει ΟΛΕΣ οι νοσοκομες στο νοσοκομειο.απο τοτε εχω δυστυχως αυξομειωσεις αλλα προσπαθω να αθλουμαι ενω ,περιεργως και φετος με επιασε αυτο το κατι ,οπως τοτε.
Βεβαια αλλο τοτε...ημουν 10 χρονια μικροτερος...ΥΓ.τελικα το σωμα εχει μνημη...μπορει να κουραστει στην αρχη αλλα αν κανει κατι για χρονια μετα απο λιγο παει μονο του...
-
Αν επιτρέπεται και με το μπαρδόν δηλαδής, με το νοσηλευτικό προσωπικό έγινε τίποτα?
-
Ελα ντε στο καλυτερο το σταματησε
Στάλθηκε από το XT1032 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Αν επιτρέπεται και με το μπαρδόν δηλαδής, με το νοσηλευτικό προσωπικό έγινε τίποτα?ενβαθυνα τις γνωσεις μου...
8 μηνες δεν ειχα παρει μαθημα...
παντως,γενικα ενας πρεπει.
1.ιατρικες εξετασεις ,καρδια κλπ.
2.καλη η διατροφη/προγραμμα απο εναν που γνωριζει.
3.νερο ,πολυ νερο και
4.ασκηση ασκηση ασκησηευκολο να το λες βεβαια.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ενβαθυνα τις γνωσεις μου...
Οχι στην ορθογραφια απο οτι βλεπω
Δε πειραζει, πηρες νοσοκομες, κατι ειναι και αυτο
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
ενβαθυνα τις γνωσεις μου...
Οχι στην ορθογραφια απο οτι βλεπω
Δε πειραζει, πηρες νοσοκομες, κατι ειναι και αυτο
εμ
τοσα χρονια εξω πιστεψε με ειναι πολυ δυσκολο...δεν φανταζεσαι ποσο.ΥΓ.σε εχω πετυχει και καπου αλλου μηπως;
και σε αλλο φορουμ ενας φιλος μου εκανε την ,σωστη εννοειται,υποδειξη σε ορθογραφικο μου λαθος.
Πόσα κιλά είστε?