-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
καλό είναι να έχεις και λίγο κρέας πάνω σου στο κάτω κάτω, υπάρχουν και γκομενάκια που γουστάρουν
ιεραποστολικο δεν μπορω να φανταστω γκομενα να παιρνει πανω της πανω απο 60 κιλα.
καλα ρε σεις ετσι που ειστε ,επαγγελματιας, μονο στην σταση καουγκιρλ θα σας καθοτανε.διοτι ακομα και στην δημοφιλη σταση (στα τεσσερα) λογω μαζας σωματος και αδρανειας η διείσδυση θα ηταν οδυνηρη.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Επειδή τον έχω δει αρκετές φορές τον Qsis από κοντά αν πάει στα κιλά που λες θα νομίζεις πως είναι άρρωστος.
Mιλάω γενικά. Δεν μπορείς να παίρνεις την περίπτωση του κιουσις και να λες σε έναν που ζυγίζει 100 κιλά καλά είσαι για το 1.80 ύψος σου...Προφανώς και δεν είναι.
Ούτε εσύ βέβαια μπορείς να ξεχνάς πως υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις όπως κάνεις εδώ:
1.77 πρέπει να είσαι τουλάχιστο 80 κιλά μην πω 77...Αφήστε τους σωματότυπους και λοιπές δικαιολογίες.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
καλό είναι να έχεις και λίγο κρέας πάνω σου στο κάτω κάτω, υπάρχουν και γκομενάκια που γουστάρουν
ιεραποστολικο δεν μπορω να φανταστω γκομενα να παιρνει πανω της πανω απο 60 κιλα.
καλα ρε σεις ετσι που ειστε ,επαγγελματιας, μονο στην σταση καουγκιρλ θα σας καθοτανε.διοτι ακομα και στην δημοφιλη σταση (στα τεσσερα) λογω μαζας σωματος και αδρανειας η διείσδυση θα ηταν οδυνηρη.
Και συνεχίζεις!
-
οτσο,
τρωγωντας, μονο το κορμι χοντραινει
επισης πολλες πολλες γουσταρουν βαρος -
Και συνεχίζεις!
επειδη δεν το εχω με τα εμοτιονς , μου ειχες απογορευσει την αισθηση του χιουμορ το πρωι ,και δεν το καταλαβα;
-
Επειδή τον έχω δει αρκετές φορές τον Qsis από κοντά αν πάει στα κιλά που λες θα νομίζεις πως είναι άρρωστος.
Mιλάω γενικά. Δεν μπορείς να παίρνεις την περίπτωση του κιουσις και να λες σε έναν που ζυγίζει 100 κιλά καλά είσαι για το 1.80 ύψος σου...Προφανώς και δεν είναι.
Ούτε εσύ βέβαια μπορείς να ξεχνάς πως υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις όπως κάνεις εδώ:
1.77 πρέπει να είσαι τουλάχιστο 80 κιλά μην πω 77...Αφήστε τους σωματότυπους και λοιπές δικαιολογίες.
Και πως γίνεται να πέφτουμε πάντα στις εξαιρέσεις ρε παιδί μου....
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
επειδη δεν το εχω με τα εμοτιονς , μου ειχες απογορευσει την αισθηση του χιουμορ το πρωι ,και δεν το καταλαβα;
Εγώ όχι, η φύση ίσως.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν ξέρω που πέφτεις εσύ αλλά εγώ μιλάω για την περίπτωση που ξέρω.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ξέρω δηλαδή ανθρώπους που το γαμωόσπριο ή τα χορταρικά δε τα αγγίζουν ποτέ (όπως και φρούτα κτλ..)
άλλοι το σπιτικό φαγητό το έχουν ξεχάσει τελείως.. ε τι περιμένεις να γίνει μετά;Εγώ ξέρω άτομο που αν του πεις ότι έφαγες όσπρια θα σε κοιτάξει όπως θα κοίταγαν 10 Γιάννες Αγγελοπούλες Δασκαλάκη έναν Αφγανοπακιστανό στα φανάρια:
Ιδιωτικός υπάλληλος των 800 ευρώ...
Γι αυτόν ο,τιδήποτε μη-κρεατικό απλά δεν είναι φαγητό.
Πατσοκοιλιάς. -
Δεν ξέρω που πέφτεις εσύ αλλά εγώ μιλάω για την περίπτωση που ξέρω.
Tέλος πάντων αναφέρομαι σε ανθρώπους που δεν είναι βαρυκόκκαλοι σαν τον qsis.
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
Και συνεχίζεις!
Ε η αλήθεια ειναι πως το λεπτο σου χιούμορ χωρίς εμοτικονς γίνεται δύσκολα κατανοητό.
Sent from my Nexus 4 using 3
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Εγώ ξέρω άτομο που αν του πεις ότι έφαγες όσπρια θα σε κοιτάξει όπως θα κοίταγαν 10 Γιάννες Αγγελοπούλες Δασκαλάκη έναν Αφγανοπακιστανό στα φανάρια:
Πατσοκοιλιάς.Γιατί δεν κατάλαβα, είναι κάποια ένδειξη παιδείας και πολιτισμού να τρως όσπρια?
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
ξέρω δηλαδή ανθρώπους που το γαμωόσπριο ή τα χορταρικά δε τα αγγίζουν ποτέ (όπως και φρούτα κτλ..)
άλλοι το σπιτικό φαγητό το έχουν ξεχάσει τελείως.. ε τι περιμένεις να γίνει μετά;Εγώ ξέρω άτομο που αν του πεις ότι έφαγες όσπρια θα σε κοιτάξει όπως θα κοίταγαν 10 Γιάννες Αγγελοπούλες Δασκαλάκη έναν Αφγανοπακιστανό στα φανάρια:
Πατσοκοιλιάς.Στανταρ!
του λεω του φιλου, σε κουβεντα περι φαγητου:
- α, τοτε φτιαξτε μια σουπιτσα ...
Απαντηση: - Γιατι αρρωστος ειμαι?
δε συζηταμε για τα οσπρια.... ουτε να τα δουν.
Εγώ ξέρω άτομο που αν του πεις ότι έφαγες όσπρια θα σε κοιτάξει όπως θα κοίταγαν 10 Γιάννες Αγγελοπούλες Δασκαλάκη έναν Αφγανοπακιστανό στα φανάρια:
Πατσοκοιλιάς.Γιατί δεν κατάλαβα, είναι κάποια ένδειξη παιδείας και πολιτισμού να τρως όσπρια?
Οχι ειναι θεμα ισσοροπιας τροφικης. 2 φορες την εβδομαδα
Κρεας συνεχεια, ουτε τα σκυλια δεν τρωνε. - α, τοτε φτιαξτε μια σουπιτσα ...
-
Επειδή τον έχω δει αρκετές φορές τον Qsis από κοντά αν πάει στα κιλά που λες θα νομίζεις πως είναι άρρωστος.+1
Το ιδιο μου λενε. Στην δουλεια ψιθυριζαν αριστερα κ δεξια μην τυχον κ ειχα τπτ κ αδυνατισα ετσι..:shock: -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Νο κόμεντ...
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Κρεας συνεχεια, ουτε τα σκυλια δεν τρωνε.Γι' αυτό υπάρχουν τα ζυμαρικά, τα λαδερά (πχ γεμιστά , όχι φασολάκια και μαλακίες) κτλ. Είναι ανώτερος άνθρωπος ή πιο υγιής δηλαδή αυτός που τρώει όσπρια ή λαχανικά?
-
ΝΑΙ
Προσωπικά δεν είμαι φίλος του κόκκινου κρέατος. Μου αρέσουν τα όσπρια περισσότερο. Είναι περισσότερο θρεπτικά και δεν επιβαρύνουν χοληστερίνες, τριγλυκερίδια και λοιπά σατανοειδή.
-
Κρεας συνεχεια, ουτε τα σκυλια δεν τρωνε.Γι' αυτό υπάρχουν τα ζυμαρικά, τα λαδερά (πχ γεμιστά , όχι φασολάκια και μαλακίες) κτλ. Είναι ανώτερος άνθρωπος ή πιο υγιής δηλαδή αυτός που τρώει όσπρια ή λαχανικά?
Εχουν πρωτεινες τα ζυμαρικα και τα λαδερα βρε?
http://en.wikipedia.org/wiki/Bean#Nutrition
μη τα μπερδευεις με τα χορτα , επειδη φυτρωνουν
-
Υπάρχουν πολλά παράλληλα σύμπαντα...
-
Αρχίδια είναι και με τσαντίζει πολύ αυτή η κουβέντα. Μου θυμίζει γιαγιάδες και θείτσες που τα βάφουν μαύρα που δεν τρώνε τα πιτσιρίκια τους όσπρια, φρούτα και λαχανικά. Ναι ΟΚ είναι πιο υγιεινά αλλά ΔΕΝ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ! Τρώω μια φορά τη μέρα και απαιτώ αυτό που θα βάλω στο στόμα μου να είναι νοστιμότατο. Τώρα αν θα ψοφήσω στα 35 είναι δικός μου καημός. Μην ακούω παπαριές όμως περί χαμηλόμισθων και οσπρίων.
Πόσα κιλά είστε?