-
Οταν ημουν πιο γυμνασμενος ημουν 63-64 κιλα
Με απειρολαχιστο ποσοστο λιπους (λογω αθληματος, ποδηλασια δρομου γαρ).
Τελειως αγυμναστο δεν με λες απο την αλλη, ουτε πλαδαρο. Εχω διατηρηθει καααααπως λογω τρεξιματος, οχι ομως τιποτα τρομερο. Τωρα παλι εχω αρχισει την γυμναστικη για να στρωσω.
Ο μεταβολισμος μαλλον εχει βοηθησει, γιατι το φαϊ φευγει σε μεγαλες ποσοτητες ακλαφτο γενικοτερα -
παρ οτι μια ζωη ειχα σταθερα τα κανονικα κιλα με 1,82 79 κιλ. τελευταια λογω ανεργιας εχω τσιμπισει τα 83 ...
επιβεβαιωνεται ο Διας οτι η φτωχεια παχαινει....πριν την απολυτη φτωχεια που εξαϋλωνει....πιστευω οτι το σωμα το κανει υποσυνειδητα για τις δυσκολες που ερχονται.....
λογω απειρου χρονου θα την πεσω στην προπονηση για να εχω και κατι να κανω.... -
1,87 και 103 κιλά ....έχοντας πέσει από τα 113
Βέβαια ακόμα και στην καλύτερή μου κατάσταση με 2 προπονήσεις καθημερινά δεν είχα πέσει ποτέ κάτω από τα 91 κιλά...και ποσοστό BF ~15%....και αυτό ήταν πριν μπω στα ....άντα
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
1.85 και 67 κιλα, πρεζακι δεν με λες αλλα και παλιτα κακά της κρίσης, τα βλέπεις jmarr ...?
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
1.85 και 67 κιλα, πρεζακι δεν με λες αλλα και παλιΑλλά λίγο κρεμαστρα ναι
-
1,82- 76-78 κιλα.
-
Ελπίζω στον στρατό να εχουν φαΐ και να μην γυρίσω σαν τον μπιλοπουλο
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
1.85 και 67 κιλα, πρεζακι δεν με λες αλλα και παλι
Αλλά λίγο κρεμαστρα ναι
Γαμησε τα
-
Σε μερικά χρόνια που θα γίνουμε όλοι μπαουλα και εσυ θα είσαι μοντελακι με τέτοιο μεταβολισμό θα δεις
-
Υπαρχει κι η αλλη αποψη οτι καποια στιγμη θα με χαιρετησει ο μεταβολισμος και θα γινω εγω μπαουλο κι εσεις θα λετε: κοιτα τον μλκ, το επαιζε και στυλακι
-
1,76 στα 68 κιλα. Τιμημενη γ λυκείου! Εχω βάλει 5 κιλα απο το καλοκαίρι.. Πολυ φαΐ
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Nαι πρόσεχε μην βαρυστομαχιάσεις.
-
αν και όλο το 4τ τσατ το ξέρει...
1.81 ύψος. Είμαι 85. Κατά το φανταρικό έχω κυμανθεί από 83 ως 107. Τα 107 ήταν απλά εμπειρία ζωής. Δεν υπάρχει ημιόροφος που δε λαχανιάζεις, ανηφορίτσα που αγκομαχείς, 3ο πιτόγυρο που αντιστέκεσαι, πουκάμισο που σου κρύβει την κοιλιά.
Τα 107 ήταν έγκλημα για τα δεδομένα μου και τα έχασα σε ένα καλοκαίρι-φθινόπωρο (5 μήνες πολύ τακτικής γυμναστικής, 2 κολυμβήσεων τη μέρα, 3 ωρα ποδηλασίας στο 2ο πόδι (πρωινή βόλτα Ν. Μαρμαρά - Παρθενώνα κ πίσω, ντάλα μεσημέρι Ν. Μαρμαρά - Τορώνη και πίσω) κάθε 3 μέρες, βάρη, κάμψεις, λίγο κοιλιακούς, 3 σπιτικά γεύματα τη μέρα χωρίς υπερβολές και περπάτημα τα βράδια. Η μεταμόρφωση αυτή ήταν για μένα από τα μεγαλύτερά μου επιτεύγματα.
Είχα αρχίσει στα 105-106 τον Μάιο και ενώ τον Οκτώβρη είχα σταματήσει τους έντονους ρυθμούς συνέχισα να χάνω βάρος. Νοέμβρη αρχές είχα ζυγιστεί 77.5, όσο λιγότερο έχω πιάσει ποτέ. (το φαινόμενο μνήμης που παρατηρήθηκε κ στην αρχή, που ενώ είχα γμθ στον ιδρώτα, τις πρώτες 15 20 μέρες δεν έπεφτε το κιλό με τίποτα).
Το μετά ήταν δύσκολο καθώς έπρεπε να δωρίσω τα μισά παντελόνια μπλούζες πουκάμισα.
Αυτά.
-
Aντίστοιχη περίπτωση και εγώ.
Ενώ μια ζωή ήμουν περι τα 75 κιλά με 1.75 ύψος, ξαφνικά λόγω άστατης-τεμπέλικης ζωής την περίοδο 2001-2003 πήρα πολύ βάρος χωρίς να το καταλάβω. Εφτασα να ζυγίζω το 2004... 96.5 κιλά τα περισσότερα κιλά στην ζωή μου. Ετρωγα όλο βλακείες, παγωτά, γλυκά και junk food.
Εκανα προσπάθειες να χάσω βάρος αλλά όχι με μεγάλη θέληση. Γιατί έθετα μικρούς στόχους και το ξανάριχνα στο φαγητό μετά χωρίς να προσέχω. Επεφτα στα 85-86 κιλά και ξανά την ανηφόρα. Το λιγότερο που έφτασα μία φορά ήταν 83.5. Το μεγαλύτερο διάστημα έως και το 2010 ζύγιζα αν θυμάμαι καλά 85 κιλά κατά μέσο όρο.
Ωσπου μου γύρισε η βίδα, ξεκίνησα γυμναστική, ποδήλατο...ΠΟΛΥ ΠΟΔΗΛΑΤΟ...διατροφή και μέσα σε 4 μήνες έφτασα να ζυγίζω από 86 κιλά, 72. Επεσα και άλλο στα 68 το καλοκαίρι του 12 αλλά ο χειμώνας με ξαναφερε στα 74-75. Τώρα είμαι στα 72.
Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να τα διατηρείς ειδικά αν περάσεις τα 30 χρόνια είναι γολγοθάς! Οσο είσαι μικρός έχεις καλύτερο μεταβολισμό.
-
1.90 ύψος και 85 κιλά χωρίς ιδιαίτερες αυξομειώσεις
-
1,88 και 75-78 κιλά , σταθερά τα τελευταία χρόνια μετά από πολύ .. πετάλι . Πριν μια δεκαετία μετά από μια εγχείρηση και κάποιες στεναχώριες είχα ακουμπήσει τα 115 , ευτυχώς για λίγους μήνες.
Ίσως θα έπρεπε να γράψω κι εγώ ένα βιβλίο με τίτλο ' ο αγών μου ' . Το μυστικό είναι να κάνεις erase σε πολλές συνήθειες και γίνεις άλλος άνθρωπος . Δύσκολο αλλά γίνεται.
Τώρα πια για να τα διατηρήσω δε χρειάζομαι παρά 45 λεπτά ποδήλατο ή περπάτημα 5 φορές τη βδομάδα.
Ααα φρούτα και αλλαγή στις ώρες φαγητού βοηθούν πολύ στο χάσιμο κιλών. -
1,83 και 86 κιλά.Φαίνομαι ποιο αδύνατος.Καθημερινή γυμναστική.Πλέον στα 53 χρόνια μου (με το ΦΠΑ).
-
178 και... 79,7 κιλά ακριβώς!
Νόμιζα πως ήμουν πολύ πιο κάτω μιας και μου έπεφταν όλα τα παντελόνια στο 32 νούμερο, αλλά τελικά δεν είναι καθόλου αντικειμενική μέθοδος μέτρησης!
Ξεκίνησα εδώ και μέρες διατροφή και γυμναστική και ελπίζω να συνέλθω γρήγορα. Δεν βοηθάει καθόλου η πολλή δουλειά, αλλά βοηθάει σίγουρα το γυμναστήριο (τα σκάω σε personal trainer... , ένα...οικονομικό δράμα!).(Nexus + Tapatalk)
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
αν και όλο το 4τ τσατ το ξέρει...1.81 ύψος. Είμαι 85. Κατά το φανταρικό έχω κυμανθεί από 83 ως 107. Τα 107 ήταν απλά εμπειρία ζωής. Δεν υπάρχει ημιόροφος που δε λαχανιάζεις, ανηφορίτσα που αγκομαχείς, 3ο πιτόγυρο που αντιστέκεσαι, πουκάμισο που σου κρύβει την κοιλιά.
Τα 107 ήταν έγκλημα για τα δεδομένα μου και τα έχασα σε ένα καλοκαίρι-φθινόπωρο (5 μήνες πολύ τακτικής γυμναστικής, 2 κολυμβήσεων τη μέρα, 3 ωρα ποδηλασίας στο 2ο πόδι (πρωινή βόλτα Ν. Μαρμαρά - Παρθενώνα κ πίσω, ντάλα μεσημέρι Ν. Μαρμαρά - Τορώνη και πίσω) κάθε 3 μέρες, βάρη, κάμψεις, λίγο κοιλιακούς, 3 σπιτικά γεύματα τη μέρα χωρίς υπερβολές και περπάτημα τα βράδια. Η μεταμόρφωση αυτή ήταν για μένα από τα μεγαλύτερά μου επιτεύγματα.
Είχα αρχίσει στα 105-106 τον Μάιο και ενώ τον Οκτώβρη είχα σταματήσει τους έντονους ρυθμούς συνέχισα να χάνω βάρος. Νοέμβρη αρχές είχα ζυγιστεί 77.5, όσο λιγότερο έχω πιάσει ποτέ. (το φαινόμενο μνήμης που παρατηρήθηκε κ στην αρχή, που ενώ είχα γμθ στον ιδρώτα, τις πρώτες 15 20 μέρες δεν έπεφτε το κιλό με τίποτα).
Το μετά ήταν δύσκολο καθώς έπρεπε να δωρίσω τα μισά παντελόνια μπλούζες πουκάμισα.
Αυτά.
Καπου εκει ειμαι κι εγω.
178 107 κιλα
Δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβω σκαλια και να μην νιωσω τους παλμους να αυξανονται.
Πανω απτα 105 κιλα αρχιζω επισης και καταλαβαινω ενοχλησεις στα γονατα.
Η γενικοτερη αισθηση ειναι σαν να κουβαλω ενα αχρηστο φορτιο .
Η ψυχη θελει να κινησει το σωμα αλλα το σωμα ειναι ανικανο να κινηθει,σε καπως γρηγορους ρυθμους.
Προσπαθω να πεσω κατω απτα 90 για αρχη και να σταθεροποιηθω καπου στα 85.
Τα εμφραγματα παραμονευουν. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
αν και όλο το 4τ τσατ το ξέρει...
1.81 ύψος. Είμαι 85. Κατά το φανταρικό έχω κυμανθεί από 83 ως 107. Τα 107 ήταν απλά εμπειρία ζωής. Δεν υπάρχει ημιόροφος που δε λαχανιάζεις, ανηφορίτσα που αγκομαχείς, 3ο πιτόγυρο που αντιστέκεσαι, πουκάμισο που σου κρύβει την κοιλιά.
Αυτά.
Καπου εκει ειμαι κι εγω.
178 107 κιλα
Δεν υπαρχει περιπτωση να ανεβω σκαλια και να μην νιωσω τους παλμους να αυξανονται.
Πανω απτα 105 κιλα αρχιζω επισης και καταλαβαινω ενοχλησεις στα γονατα.
Η γενικοτερη αισθηση ειναι σαν να κουβαλω ενα αχρηστο φορτιο .
Η ψυχη θελει να κινησει το σωμα αλλα το σωμα ειναι ανικανο να κινηθει,σε καπως γρηγορους ρυθμους.
Προσπαθω να πεσω κατω απτα 90 για αρχη και να σταθεροποιηθω καπου στα 85.
Τα εμφραγματα παραμονευουν.Αν οι υπαλληλοι σου ειναι πιο αδυνατοι και διατηρουνται, ξερεις τι να κανεις, ασε το φορουμ και πιασε κανα ζαντολαστιχο να χασεις κανα κιλο
Χτες by the way μετρηθηκα ντυμενος και φαγωμενος... 92,3 κιλα, αρα καπου στα 90 ειμαι.
Πόσα κιλά είστε?